17 Май, 2019 11:43 31 561 75

БОЕЦ към Борисов: Къде е Пеевски?

  • боец-
  • въпрос-
  • борисов-
  • къде е пеевски

Сдружението продължава усилено да търси народния представител

БОЕЦ към Борисов: Къде е Пеевски? - 1
Източник: БГНЕС

Днес, 16.05.2019г. БОЕЦ изпратихме официално Писмо-Гражданска покана за доброволен отговор с входящ № 18.00-99/16.05.2019г. до премиера Бойко Борисов, във връзка с казуса „Пеевски“, пишат на сайта си от сдружението.

Публикуваме писмото на БОЕЦ без редакторска намеса:

ДО : БОЙКО БОРИСОВ – ПРЕМИЕР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ГРАЖДАНСКА ПОКАНА

ЗА

ДОБРОВОЛЕН ОТГОВОР

Г-н Борисов, уведомяваме ви, че на 29.04.2019г. Гражданско сдружение БОЕЦ внесе сигнал до ЦИК за съмнения, че Делян Славчев Пеевски не изпълнява законовите изисквания, като кандидат в изборите за Европейски парламент, а именно – да е живял най-малко през последните шест месеца в България, или на територията на друга страна-членка на ЕС.

Г-н Борисов, в сигнала до ЦИК един от аргументите на БОЕЦ е ваше официално изявление от участието ви на 18.04.2016г. в телевизия БТВ:

„Пеевски си отиде, Пеевски напуска страната”.

Да си припомните:

https://www.vbox7.com/play:be224855fb

Г-н Борисов,

нито една българска институция до сега не потвърждава вашите думи. В същото време никой не е виждал г-н Пеевски от две години! БОЕЦ бяхме информирани официално от Народното събрание, че той не е ходил на работа от април 2017г., не е присъствал и на откриването на предизборната кампания на партия ДПС, от чиято листа е кандидат. БОЕЦ също не можахме да го открием в рамките на кампанията ни „Издирваме Пеевски”, нито на обществено известният му адрес в хотел „Берлин”, нито в парламента, или централата на ДПС. Много наши съмишленици изразиха дори съмнения, че Пеевски е жив, за което изпратихме официални писма-запитвания до Светия Синод и Главното Мюфтийство. Сайта за разследваща журналистика „Биволъ” публикуваха полетни данни, от които става ясно, че г-н Пеевски е летял десетки пъти до Дубай, а от декември 2018г. няма данни да се е връщал в България. В своя Декларация пред ЦИК, г-н Пеевски е заявил, че има настоящ адрес в България, което по смисъла на Закона за гражданската регистрация означава, че пребивава в България. За което БОЕЦ сме сезирали прокуратурата за съмнения за деклариране на неистински данни пред официален държавен орган, престъпление по чл.313 от НК.

Г-н Борисов,

от гореизложеното се оказва, че или вие лъжете, че Пеевски е напуснал страната, или Пеевски лъже, че живее в страната. С настоящият Документ ви подканяме публично и доброволно да обясните думите си, че „Пеевски си отиде, Пеевски напуска страната”. Обръщаме ви внимание, че въпроса е от изключително обществено значение, защото касае легитимността на предстоящите Европесйки избори. Няма как да имаме законни избори, ако имаме незаконни кандидати. Дори Цветанов не може да промени това. Европейските изборите не са като европесйките фондовете, не може да ги източвате с кандидати-фантоми. БОЕЦ ви информираме, че сме уведомили за казуса „Пеевски” всички посолства и правителства на страните-членки на ЕС, както и европейските институции – ЕК, ЕП, така и Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) и централите на европейските партии – ЕНП, ПЕС И АЛДЕ.

Изискваме от вас не да питате огледалото, а да разпоредите на МВР и ДАНС спешна проверка за това, къде живее реално Пеевски, колко дни е пребивавал на територията на България през последните шест месеца и къде е Пеевски, както и да ни информирате за резултатите от тези проверки.

Прилагаме:

Сигнал на БОЕЦ до ЦИК.

Писмо – ГЛАС на БОЕЦ до европесийките партии и институции, посолствата и правителствата на държавите-членки на ЕС.

За представяне на неверни данни,прикриване местонахождението на Пеевски, или отказ да отговорите носите наказателна отговорност пред гражданското общество на България и ще се наложи принудително да изискваме дължимата информация.

Дата: 16.05.2019г. Г.Георгиев – Председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Две седмици скандала с липсващият кандидат депута – успял млад мъж и корпилентен бизмесмен, Делян Пеевски тресе страната, а премиера, правителството и всички институции се правят на умряли лисици. Още преди три години Борисов ни каза, че Пеевски е напуснал страната. Пеевски декларира пред ЦИК, че живее в страната. Или Борисов е „пунта мара“, или Пеевски. Да вземат да се изяснят, а ние предвирително ви казваме „и двамата , дедо попе и двамата“.

Продължаваме! БОВЦ вече уведомихме за казуса „Пеевски” всички посолства и правителства на страните-членки на ЕС, както и европейските институции – ЕК, ЕП, така и Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) и централите на европейските партии – ЕНП, ПЕС И АЛДЕ.

Сега чакаме отговора на Борисов. Всъщност не чакаме, действаме! Очаквайте утре – БОЕЦ в акция!


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глигана е на некои остров

    178 7 Отговор
    И брои милиарди

    Коментиран от #35

  • 2 КОЮ

    167 15 Отговор
    Тате ще ми купи колело ,ама друг път :) Боко ще ви отговори , ама ....

    Коментиран от #49, #62

  • 3 Ядеитн

    104 48 Отговор
    Тия момчета зорлен си търсат белята. Я са гламави, а са многу ербап, я и двете.

    Коментиран от #59, #71

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    150 1 Отговор
    ПЕЕВСКИ Е ВДУБАЙ НЕГОВИ СА БЛИЦ МОНИТОР ТЕЛЕГРАФ МЕРИДИЯН МАЧ ПОЛИТИКА И ДРУГИ

    Коментиран от #27

  • 5 пепо

    30 158 Отговор
    Къв е този Боец ,бе ? За образец ли ,а ?
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    171 7 Отговор
    МАФИЯТА СИ ИМА ДЬРЖАВА
  • 7 Реалист

    24 135 Отговор
    Аре пак на цеко сифоня марионетките дето им плаща с откраднати пари от ктб. Тея са най-жалкия пасквил - по-зле са и от партията на жената дето мадридския крадец я използва за изборите. "боец", хахахаха....
  • 8 Преброяване на бесните язовци

    210 26 Отговор
    От БОЕЦ яко разбъркват ла*ната в кочината. Трите прасенца (или сега са само две?!?) сигурно газ пикаят от яд и злоба. Ако от БОЕЦ регистрират партия и участват в избори, задължително ще гласувам за тях.

    Коментиран от #33, #53

  • 9 месара

    61 112 Отговор
    е що питат Борисов?! да питат другарката "истина" нинова, неината партия създаде милионерски фамилии!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 onq s konq

    49 137 Отговор
    Всяко лято или зима хората ходят на почивка или екскурзия в съседни държави,или "по-далеко".Някои се връщат след няколко дена,други след месец или повече.През далечната 2016г Борисов бил казал" че Пеевски "ЗАМИНАЛ"...Така е решил,така е казал - е И?!Дръжен ли е Борисов изобщо да се интересува от частния живот на Пеевски?А дори и да знае местонахождението му ,ДЛЪЖЕН ЛИ Е ДА СЕ ОТЧИТА НА "БОЕЦ"?А ако "доброволно" не отговори,С МЪЧЕНИЕ ЛИ ЩЕ ГО ПРИНУДЯТ?А влиза ли в задълженията на Премиера да сезира ДАНС и МВР за издирването му,след като Пеевски НЕ Е ИЗВЪРШИЛ КРИМИНАЛНО ДЕЯНИЕ?А длъжен ли е да се притеснява за здравето на Пеевски,след като нормално това е приоритет на близките и Семейството му?...ЛУД "БОЕЦ":)

    Коментиран от #15, #37

  • 12 Иванова

    136 25 Отговор
    Към ком.8.Плътно заставам зад думите Ви.Ако направят партия цялото ни семейство ще и приятели ще организирам да гласуват за БОЕЦ безплатно.Храбри Българи.Сложили са си главата в торбата и НАПРЕД.Браво.

    Коментиран от #66

  • 13 Иванова

    122 18 Отговор
    Към ком.11.Щоне идеш да пиеш вода при къртиците шопар.Как да не е престъпление.Нали го няма в България,как ще иде в ЕС.То за такива разсъждения,затова сме на това дередже

    Коментиран от #16, #17, #19

  • 14 Petrov

    110 8 Отговор
    Браво само така! Въпроси до дупка!

    Коментиран от #36

  • 15 Иван

    76 16 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Мале, мале, колко си тъп, направо не е за вярване.
  • 16 стоян

    23 72 Отговор

    До коментар #13 от "Иванова":

    До 13 ком =другарко Иванова -Тия от това сдружение като са се загрижили за този депутат първо да проверят в дома му и ако се съмняват че е отвлечен да сигнализират на телефон 112 =Няма сулю и пулю да пита кой къде е премиера
  • 17 onq s konq

    29 82 Отговор

    До коментар #13 от "Иванова":

    Не ме пращай при къртиците да пия "гола вода",защото принципно консумирам бяло "Треминер" с филе "Елена":)А относно тревогите ти как ще иде Пеевски в Европарламента като го няма в БГ ще те светна,че ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ НА БОРИСОВ,А НА ЦИК!И понеже МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ ТИ И ТЕБЕПОДОБНИТЕ ТИ че Борисов НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ ТАМ,само чакате в засада да "изтърве" някоя дума по този повод и да го обвините в "БРУТАЛНО ВМЕШАТЕЛСТВО В РАБОТАТА НА НЕЗАВИСИМИТЕ ИНСТИТУЦИИ"!Между другото проблемът с "Дереджето" ти идва не от нечии разсъждения,а от УМСТВЕНИЯ ТИ КАПАЦИТЕТ"...пияч на къртича вода такъв:)

    Коментиран от #42

  • 18 Т.Живков

    26 54 Отговор
    Тия от боец,как се пръкнаха и кой ги хрантути???
  • 19 Били

    48 9 Отговор

    До коментар #13 от "Иванова":

    Нека иде човека в Европейския парламент за модел на българите. Всичко си има - ум, фигура, богат е. Само дето не се вясва в Парламента....
  • 20 До Дубай и назад

    58 12 Отговор
    Ако Алеко Константинов беше жив, щеше да напише съвременния бай Ганьо по модел на Пеевски, но има много черти, които може да вземе от Бойко и др.
  • 21 шапкари някакви

    33 40 Отговор
    Да ходат да питат майка му като им трябва толкова, и Карадаъ сигурно знае, що се заяждат с премиера. Тъпанари.
  • 22 ЧИЧЕ

    42 7 Отговор
    Към Jon и kong страхливци като ваз ги има, но на народа вече му писна да гледа как тези грабители за своята лакомия съсипва и продават България.
  • 23 ТИ ДА ВИДИШ

    51 2 Отговор
    що не попитате ДОГАН

    Коментиран от #32

  • 24 Цецо Цветанов

    34 1 Отговор
    Къде е батко?
  • 25 Marcel Rosu

    21 23 Отговор
    Do Боец- г- н Георгиев.
    Надявам се,че сте интелигентен човек и такъв въпрос към Премиера е меко казано подигравка.
    На пишете си питането към ЦИК и ако не Ви
    отговорят към Папата.
    Все още в България намират се и хора с шизофренично състояние !
  • 26 ПЕНКО

    13 42 Отговор
    НА ВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА БЕ ПРЕДСТАВЕНА ИНФОРМАЦИЯ , ЧЕ БЪЛГАРСКОТО ДВИЖЕНИЕ "БО Й ЕЦ " УЧАСТВА В" РОЗОВИТЕ ПАРАДИ ПОД ДЪГАТА" И МНОГО "БЪЛГАРИ" ГО ПОДКРЕПЯТ "ПЛЯСКАЙГИ" ГО ОТЗАД !!!!!!!!!!!!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Валка

    32 8 Отговор
    Защо питате Боко ? Нека Централната избирателна комисия да го потърси.Защо не се обърнете Бойци към Доган ?Нека той ви отговори.
  • 31 chef

    14 32 Отговор
    АЛоооооо Бойците на Румен Радев и Курнелия този въпрос не се задава на министър председател а на ЦИК. Защо не попитахте президента къде е?

    Коментиран от #38

  • 32 Боко тиквата

    30 1 Отговор

    До коментар #23 от "ТИ ДА ВИДИШ":

    То и Доган го няма 😂
  • 33 962

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "Преброяване на бесните язовци":

    За всеки влак си има пътници.Приятно пътуване.
  • 34 Haha

    8 17 Отговор
    Егати нещастниците
  • 35 Николай

    9 31 Отговор

    До коментар #1 от "Глигана е на некои остров":

    Аман от идиоти. Няма ли работа за ти хора ? БОЕЦ - ти пък какви са ?

    Коментиран от #41

  • 36 Маркс

    3 4 Отговор

    До коментар #14 от "Petrov":

    Глигане, знаеш ли колко е един милиард ? Май пишеш много напушен.
  • 37 Бачо Киро

    30 3 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Значи няма по-прост от теб тука, ама говорим дръпнал си напред с километри по простотия... От 2 години не е СТЪПВАЛ дори в НС, а според теб е ОК? Освен, че взема пари като депутат, е КАНДИДАТ ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТ. Изискването е да е последните 6 месеца в ЕС поне, а никой го не знае къде е... Значи викаш няма проблеми да взема заплати и като депутат, що да не вземе и като евродепутат, па даже и да не се показва никъде... Ти си не просто от 80те %, ми си главният идиот на тази група...
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Ей това са все за Него въпроси

    28 6 Отговор
    Уместен въпрос, но се отнася само за Шиши, а т.нар. "министър прецедател" трябва да го питат за Барцелона, Гърция, 16 000 000 000 дълг, демографския срив, Истамбулската конвенция и Стратегията за детето, "Санирането", 2 000 000 000 за "фърчила", бедността; фондовете, олигарсите, енергетиката, Порожанов и най-вече жена му, Цветанов и още и още и още и за Бай Ставри и за НАроден Съд.

    Коментиран от #55, #69, #70

  • 40 Иванова

    12 3 Отговор
    до Ком 17.Ти с какво си купи виното и филето,снякой продаден стек цигари ли.Моя умствен капацитет е много повече от твоя ограничен ум.Не ми разяснявай законите къртици,знам ги по добре от теб.Продажници.
  • 41 Българин

    23 4 Отговор

    До коментар #35 от "Николай":

    Това е най-важната работа в момента за всички отговорни и здравомислещи българи - да изхвърлим ГЕРБ и ДПС от властта.

    Коментиран от #54

  • 42 пияч

    15 3 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Толкова си неграмотен, че дори името на на любимото ти вино, което уж пиеш, не знаеш как се пише. За твое сведение - пише се ТрАминер, с А, а не с Е.
  • 43 Матей

    21 0 Отговор
    Свинете не са това,което са,след натрупването на първия милиард всеки от тях придобива свръхестествени способности,може да се кандидатира виртуално,да изкара цял мандат в НС без да се вясне вътре,пък и кой ще му дири сметка!?Дивотия без граници.
  • 44 Истината

    23 2 Отговор
    Ако един работник не ходи на работа ,го наказват ,предупреждават и накрая уволняват.Питайте и Кара Янчева, шефката на парламента
  • 45 Ставрю

    25 1 Отговор
    Тоя нее ходил на работа от 2017. Аде некои да не иде един месец на работа па да видим дали нема да го изритат. А целия парламент гледа и мълчи продажници гласувал е народа за тях а те и дума ги е страх да кажат. Един свестен не виждам в тоя парламент кражби игри корупция разни суджук геитове апартаменти....... мале маико мила за трепане са до един.
  • 46 Боклук

    7 1 Отговор
    Драпа си яйцата на сейшелите
  • 47 Елементарно

    8 11 Отговор
    На който му липсва Пеевски - да си го намери.
  • 48 bgh

    10 1 Отговор
    Прави са хората, човека е в Дубай от много време..
  • 49 Ново

    6 8 Отговор

    До коментар #2 от "КОЮ":

    А пък нинова ще ти купи техноимпекс
  • 50 Milovrab4e

    18 0 Отговор
    Пеевски от листата на ДПС.Много "достойнства" има тая свиня Пеевски,бе!Красавец и човек с морал!
  • 51 Усмивката

    9 2 Отговор
    Не...мълчите бе.Оня каратист трепери като лист като чуе думичката Пеевски.Тъй го е фанал.Дистанционно.Със силата на Чи.Че тоя ,нашия,ченето му се схваща .Вие отговор чакате...
  • 52 Ушко

    7 1 Отговор
    Славчо ,къде е Батко?
  • 53 Ново

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "Преброяване на бесните язовци":

    Запиши си в боец да станите двама докът георгиев още не се е отказал
  • 54 Отец Нафарфорий

    1 1 Отговор

    До коментар #41 от "Българин":

    В Библията чадо пише, че който копае гроб другиму, сам пада в него! А народа казва - голям залък хапни, голяма дума не казвай!
  • 55 Защо има демографски срив?

    7 1 Отговор

    До коментар #39 от "Ей това са все за Него въпроси":

    И кой го създаде? Заради това, че активите на държавата са във владение и на разпореждане в БКП, защото всичките са комунета:ДПС, БСП, ГЕРБ и който се сетиш... Как без пари, активи, можеш да правиш нещо? Мисли, или замълчи!

    Коментиран от #63

  • 56 Шишо Бакшидо

    14 1 Отговор
    Е ,па! Къде да е , на "Дебелариум" при д-р Емилова , гласи се за ЕвроПарламента!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Анти Прасе

    5 2 Отговор
    Там в Дубай може да му се стопят на свинчо мазнините от жегата,пък и как ли са го качили в самолета, той е свръхтовар.
  • 61 Борисов

    6 2 Отговор
    При мен е в Банкя, под магнолията на сенка. Вечерно време си пием биричката заедно
  • 62 Рудозем

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "КОЮ":

    На тъпоъгълници не трябва да се отговаря!
  • 63 Радан дълбоки

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Защо има демографски срив?":

    Костов какъв е бе хмер?
  • 64 Гласът на жабата

    1 0 Отговор
    Полудя и го застреляха
  • 65 Алексей Сергеев

    5 6 Отговор
    Сдружение БОЕЦ, колко пъти ваши ръководители, миналата година бяха в Русия по тяхна покана и на руски разноски?. Колко са вашите членове на БКП /БСП/...????
    Боец е сдружение на пенсионирани военни, ДС служители и милиционери
  • 66 Ивана

    7 3 Отговор

    До коментар #12 от "Иванова":

    Подкрепям Иванова. Тия момчета ходят по острие, но са смели. Аз и всичките ми приятели ще гласуваме за тях, ако направят партия.
  • 67 А къде е

    3 4 Отговор
    А боко бе къде е пеевски къде се дяна този човек . Досега въпросът беше'' кой'' сега ще бъде '' къде'' докъто се занимават политиците '' кой къде'' в България ще на това дереже.
  • 68 Митко

    4 1 Отговор
    Той е за затвора бе къв европарламент ви много сме прости
  • 69 човек

    2 4 Отговор

    До коментар #39 от "Ей това са все за Него въпроси":

    ЗА Няколкото икономически катастрофи от 1990, 1997, за обирането на банките и червените кредити, за приватизираните с червени пари народни имоти, моля се обръщайте към вашата мила БКП-пардон БСП.
  • 70 chef

    2 2 Отговор

    До коментар #39 от "Ей това са все за Него въпроси":

    На тези въпроси най-компетентни отговори може да даде БСП , която доведе на няколко пъти целокупния български народ до просешка тояга.
  • 71 незнайко

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ядеитн":

    Ако Вас не Ви интересува този казус, значи нямате желание БЪЛГАРИЯ да се стабилизира !!! На първо място той е народен представител и мястото му е в парламента !!!

    Коментиран от #72

  • 72 БеСеПендър

    0 3 Отговор

    До коментар #71 от "незнайко":

    А къде са народните представители на БСП?
  • 73 Треминера

    1 0 Отговор
    Към коментар 11 и 17. Г-н Пеницилин (мухльо), радвам се, че след толкова федероси си го докарал до там, че да можеш да похарчиш 20лв за вчерашно вино и 35 годишно месо. Относно възгледите ти, бих искал да ти напомня, че от помияри, като теб ми е омръзнало. Заради смешната заплата от 2500 лв, с която си се уредил след многократни действия, като гореспоменатите, си готов да предадеш и най-близките си хора, да не говорим за химери, като чест, морал, достойнство и др. такива. И понеже мъжете се познават по делата, а не по смело писане на PC-то, ти предлагам, ако имаш нещо против горенаписаното, да не се хабиш излишно с и без друго оскъдните слова, с които разполагаш, а да изявиш желание за кратка среща с мен, понеже много обичам "хора", като теб, за мен ще бъде удоволствие.
  • 74 На Бахамите съм

    0 0 Отговор
    С гаджета от Пайнер!
  • 75 Иванова

    1 0 Отговор
    Към ком 73.Браво готин.Супер си.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове