Last news in Fakti

23 Май, 2019 11:03 3 149 19

ВМРО: Цензура! БНТ спря предизборен клип на Ангел Джамбазки с безумни аргументи

  • вмро-
  • ангел джамбазки-
  • клип

Това е тенденциозно отношение и демонстрация на незачитане на законите на държавата от медия, която се издържа от средствата на данъкоплатците, категорични са войводите

ВМРО: Цензура! БНТ спря предизборен клип на Ангел Джамбазки с безумни аргументи - 1

Съгласно споразумение с БНТ ВМРО има право на безплатно еднократно излъчване на клип до 40 сек. в последния ден от кампанията – 24.05.2019 г., излъчен по реда на жребия на ЦИК. Това задължение от страна на „Телевизията – майка“ няма да бъде изпълнено спрямо партия, която по всички социологически данни е трета или четвърта политическа сила на Евроизбори 2019, заявяват от ВМРО.

Причините: Клипът не давал ясна заявка за коя политическа сила агитира! Клип, който е минал през юридическите отдели на ВМРО, бТВ, „Нова ТВ“, „Канал 3“, „България 24“, „България ОН ЕР“, „ТВ Европа“ и още десетки сайтове и онлайн платформи, а и се излъчва вече от месец, не е комфортен за телевизията, която се издържа от българските избиратели.

Според несъстоятелните тезиси на юридическия отдел на БНТ в заставката има логата на подкрепящите листата политически формации, които не са регистрирани за участие в ЦИК. Така е, действително не са, но това не им забранява да участват в предизборна агитация като активни участници, а и нещо повече ВМРО и формациите са подписали споразумения помежду си, чрез които са поели ангажименти за съвместна работа и партньорство в хода на кампанията.

И въпреки ясното гласово послание „За ВМРО – БНД с номер 3 в бюлетината“, както и логото на ВМРО, а и логото на кампанията – българската шевица, номерът, под който се явява партията в интегралната бюлетина, който е избран след жребий на ЦИК (Реш. № 122-ЕП/10.04.2019 г.) и т.н., единствено и само Българската национална телевизия отказва излъчването на този клип.

Това за нас е проява на висша форма на наглост и юридически цинизъм. И питаме как юристите на БНТ четат законите на държавата – по поръчка или „по тяхна преценка“, както те самите ни заявиха. И всъщност тук държим да подчертаем, че за нас не е водещ нашият казус и еднократното, макар и гарантирано от споразумението излъчване. Това е политическа сегрегация.

Ние от ВМРО – БНД питаме кой и защо се изплаши от нас и от Ангел Джамбазки, че донесе от „9 дола вода“, за да не пусне дори еднократно в ефира на БНТ клип на партия, която е в топ 4 за българските избиратели, които плащат заплатите, включително и на юридическия отдел на въпросната телевизия.

Пуснахме сигнали и до ЦИК, и до СЕМ. Надяваме се на реална и адекватна реакция от двата водещи органа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гербаджийски кавал

    29 9 Отговор
    То и без друго като го гледам къв националист е тоя паляк
  • 2 Факур

    22 4 Отговор
    Крепи борисов колкото може по дълго нали са коалиция да може още малко да краднат
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ЛЕОН

    24 4 Отговор
    Какво направиха,, войводите" освен че продаваха гражданство за по 5000 - 8000€???
  • 5 Какъв националист е

    20 4 Отговор
    Като постоянно реве, Абе бъди мъж, дръж се достойно срещу реалностите, не се оплаквай като вечно щипана мома.
  • 6 Давид

    16 4 Отговор
    На Денди гаджето пак буйства . Ако трябва да сме честни Евгени Минчев , Мариус Куркински , Драго - Чая и Денди ще направят повече неща за България от всички останали . Интелигенти са и познават номерата на долните педерасти като Бойко , примерно . За тях не чух да имат вили или офшорки . Умеят да лавират успешно сред всеки ненормален и аморален хайлайф . И най вече не гласуват или не гласуват въздържал се за Истанбулската конвенция като Джамбазки . Така , че май истинските ( открити ) хомосексуалисти са по мъжкари от прикрити такива . Като при проститутките . Те имат повече чест от същите такива във власта които не признават но се продават на по висока цена . При Марешки има такива .
  • 7 Просия

    8 11 Отговор
    А на вас другари и другарки от БСП - да ви еба путката майчина да ви еба !!!

    Коментиран от #8, #14

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Сенко

    6 6 Отговор
    Най голямата грешка на Боко тиквата е, че се хвана на едно хоро с тия псевдопатриоти.Мантрата им е една и съща говорене срещу ромите и нищо полезно

    Коментиран от #17

  • 10 букова глава

    4 6 Отговор
    Г-н Джамбазки, подкрепям ви и ще гласувам за вас, искренно се надявам да не се окажете е...... мошеник като бареков дори името му не искам да напиша с главна буква!!!!!

    Коментиран от #13

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 снаил

    0 0 Отговор
    Като дойде оня с шкембето с Ф16 ще видят те - магаре трева пасе ли?
    Патриоти, войводи, всички в кюпа. Явно Джамбазки и изял на някого от БТВ супата ;)
  • 13 876 так

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "букова глава":

    Наистина си дървена глава.
  • 14 Саша барон коен

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "Просия":

    С тоя тънък Пиш*ок едва ли! По скоро аз ще ви наеба вкл. и теб! Едно хубаво с бюлетинката си срещу цялата паплач наречена Гепи!
  • 15 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    ГЛАВНАТА ПРИЧИНА Е ЧЕ , НАИМЕНОВАНИЕТО ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ :... " ВСМРО " ИЛИ ЗА ТЪПАЦИТЕ : "ВРЕМЕННА СЕВЕРНО МАКЕДОНСКА РЕВОЛЮЦИОННА ОРГАНИЗАЦИЯ "!!! НЕ Е ЧИСТО БЪЛГАРСКА !!! МОЖЕШЕ ДА Е ВНМБРО-САМИ СЕ СЕЩАТЕ !!!!!
  • 16 Писна ми този джен. р

    2 1 Отговор
    Омръзна ми този подмазвач и мошен..к
  • 17 Шефа

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Сенко":

    Точно така е но българския прост народ с какви очи ги гледа такива патриот чета не знам само реват че циганите крадът, окей тех ги ловим и затворите са пълни. А българите кадето крадът квоги правим, нищо. Защото всички са в играта и тн.

    Коментиран от #18

  • 18 Шефа

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "Шефа":

    Обединени па и Патриоти ми били вижда се колко сте обединени, толкова сте и патриоти. Плюете се през ден един срещу друг па за народа се обединявате всички политици и не само Плюете а и крадете от джобовете им собсиди, заплатки и много други,,,,,,,,,,,
  • 19 анализатор

    1 0 Отговор
    Да беше се обадил на началника си Б.Б. БНТ вече 10 г. е на негово лично подчинение.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове