Last news in Fakti

25 Май, 2019 11:55 3 465 25

ЦСКА: Нашата съвест е чиста!

  • цска-
  • позиция-
  • скандал-
  • обвинения-
  • чиста съвест-
  • целенасочена атака

Това е добре обмислена и целенасочена атака

ЦСКА: Нашата съвест е чиста! - 1
Източник: cska.bg

От ръководството на ЦСКА излязоха с официална позиция по повод появилите се информации вчера преди и след мача между Лудогорец и Черно море, в които се твърди, че играещите за варненския клуб Георги Илиев, Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Петър Витанов, Виктор Генев и Пламен Димов, са заподозряни от ръководството на клуба в неетични действия по време на мача с ЦСКА, провел се преди близо три седмици. Твърди се, че от Черно море подложили въпросните играчи на детектор на лъжата, а резултати били притеснителни. Официална информация за разследване на случая от компетентните органи все още няма.

Ето и позицията на ръководството на ЦСКА без редакторска намеса:

Армейци,

футболният сезон завърши, но след последния мач върху нас се изля поредната доза медийна помия. За да се отклони вниманието от случващото се на стадиона в Разград, което в крайна сметка реши изхода на първенството, услужливо сайтове и медии подеха в хор новата долнопробна и откровена лъжа, че половин отбор на Черно море са се провалили на детектор на лъжата заради двубоя с ЦСКА и затова са освободени от тима си.

Искаме отговорно и категорично да заявим, че клубът ни не използва подобни начини за печелене на срещите си. Обвиненията срещу нас са инсинуации, целящи да ни компрометират и същевременно да прикрият очевадната липса на феърплей при решаване на спора за титлата. Призоваваме обвиняващите ни да излязат официално, аргументирано и с конкретни факти да докажат "вината" ни. Не само да се шушумуши и разни писарушки да ни петнят името. Да се сезират и самосезират всякакви институции! Ние не се притесняваме, защото съвестта ни е чиста, но явно има хора, които треперят само при мисълта за нас и денонощно умуват каква интрига да сътворят. С времето - от жалка, по-жалка... Същевременно ЦСКА пита - как така всичко "избухва" 20 дни по-късно? Защо е намесен и вторият вратар, който дори няма право да играе по договор срещу ЦСКА. Не можаха ли да измислят нещо ново, а повтарят порното отпреди 7 години в Перник? Бумеранг от лъжи, който ще се върне, защото за да прикрият далаверата не се поколебаха да очернят дори хора като Георги Илиев, например, градил добро име две десетилетия... Но явно няма стари и млади в нечистите им жертвоприношения. Затова и 17-годишно момче беше поставено на вратата... Това са само някои от фактите, които обясняват защо на "Армията" имаше драма, а в Делиормана - измама. Имаме и още въпроси, но ЦСКА е много голям, за да прави удоволствие и да се обяснява на слабите и неталантливи "сценаристи", съшили всичко с бели конци.

Крайно възмутени сме и от отношението на медии, които по пряк и косвен път са свързани с човек, контролиращ и притежаващ телевизионните права на шампионата. Това е добре обмислена и целенасочена атака. И ако досега страдахме предимно от тенденциозност в съдийството, това вече е удар под кръста, който иска окончателно да ни повали. Естествено, че тези страхливци няма да успеят! Длъжни сме да заявим обаче, че ако тези медии продължат с подобно неуважително, уронващо реномето и името на клуба ни отношение, ако не спрат с тези грозни атаки и лъжи, ЦСКА ще предприеме радикални мерки да не бъде занапред част от тази воняща медийна среда. И по-конкретно, ще обмислим начин как да се преразгледа участието ни в договора за собственост на телевизионните права и ние да не бъдем отразявани от тези навързани като свински черва медии, сайтове и телевизии. Не е тайна, че ЦСКА генерира най-голям зрителски интерес и рейтинг на гледаемост. Готови сме обаче на крайни действия само и само да защитим честта на на армейския клуб.

От ръководството на ЦСКА


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лупи

    34 19 Отговор
    Хахахаха! Смешен плач от Литекс. Гузен негонен бяга! Можете да си ги приберете тия уволнените от Черно море при вас сега.

    Коментиран от #2

  • 2 ЛесниБаражен

    19 15 Отговор

    До коментар #1 от "Лупи":

    Отивайте да въртите тръби на Домуса и на БошкОФФ
  • 3 Левски 1914

    20 17 Отговор
    Вие НЯМАТЕ съвест щом на Литекс – Етрополе започнахте да витате името на един ФАЛИРАЛ отбор.

    Коментиран от #4

  • 4 МЪРШО

    14 14 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Вие сте фалирали защото още дължите 26 000 000 на НАП. Как ще се казвате йато обявите ФАЛИТА? ЛУЕФСКИ 2020-УАКАНИТЕ
  • 5 Лупи

    18 10 Отговор
    Дори не осъзнавате колко сте прости. Едно, че викате на Литекс цска, друго че обвинявате Черно море в полягане, а те всъщност са ИЗГОНИЛИ играчите, дето полегнаха на вас! Няма такова безочие и слабоумие, като вашето!

    Коментиран от #7, #12

  • 6 ГЕРБ 14

    12 10 Отговор
    Гербераска атака дирижирана от Герена и Разград! Тинята няма да прескочи групите на Шампионска Лига за 8сма година подред!

    Коментиран от #8

  • 7 Само ЦСКА

    15 9 Отговор

    До коментар #5 от "Лупи":

    Луефски вечните трети!

    Коментиран от #10

  • 8 Лупи

    10 13 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕРБ 14":

    А Литекс ще презкочи ли нещо бе умник? Как може целия екип от Ловеч барабар с ниския шеф да дойде в София и ти да си мислиш, че подкрепяш друг отбор? Поне от срам да бяха оставили чистачките в Ловеч дейба.
  • 9 Bubbles

    7 9 Отговор
    Ха след като потъпкахте всички нам закони и правила смеете да говорите за съвест?
    Това се казва наглост!

    Коментиран от #20

  • 10 ССКА

    5 8 Отговор

    До коментар #7 от "Само ЦСКА":

    Вечно припознали!
  • 11 Хахото

    9 8 Отговор
    Както е написано в статията, ЦСКА наистина беше голям отбор, за сметка на това литексчето ,което се пъчи в момента си е едно нищо.
  • 12 Само ЦСКА

    10 3 Отговор

    До коментар #5 от "Лупи":

    Вие сте умрело отборче бе, на интубация сте от 10 години. Оня с дигнатите вежди и найлоновата коса от БФС ви крепи само!
  • 13 Цесекара

    10 3 Отговор
    Ако играчи на,, Черно Море" са играли на черно тото проблема си е техен! Щото,, Черно море" все са били този сезон и са пуснали само на ЦСКА???!!!! Да го раследват това отборче и ако се докаже марш от 1 лига. Да раследват и мачовете на Черно море с Лудогорец и Левски
  • 14 Литекс-Етрополе

    5 8 Отговор
    Гузен негонен бяга!
  • 15 Литекс-Етрополе

    4 8 Отговор
    Гузен негонен бяга!
  • 16 Прогледнете

    8 0 Отговор
    Оставете ЦСКА а вижте, че Арда и Монтана са фактически гости на Септември и Витоша. Кой умник измисли цялата безумна идея на плейофите на Българската Първа лига, която народа нарича галено - А ГРУПА ? Защо нямаше публика по стадионите, на които не играят ЦСКА и Левски? А това тоя казал - оня казал са глупости!
  • 17 Верея

    4 9 Отговор
    Цесекато купиха и мача с Верея, Верея ги изхвърлиха а цесекато Ловеч кога.те цесекато купили и с Верея и с черно море аз за какво не гледам бг футбол
  • 18 Пената

    8 0 Отговор
    Става дума за Жоро вратарчето,онея двамата,третия и ония от ляво.
  • 19 Никито

    2 3 Отговор
    Няма такива смешници.
  • 20 Tomov

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "Bubbles":

    А "черепчето" с КОЛКО Е ПО-ВИСОКО ?????? А пък и "отборчето на народа", ако не е Голямата Перука (Аллах да му дава дълги години живот), отдавна да е "отборчето на селяните" !! НЕ, ЧЕ СЕГА НЕ Е......

    Коментиран от #22

  • 21 ХА ХА ХА

    3 3 Отговор
    ЧИСТАТА ВИ СЪВЕСТ Е ТАМ КЪДЕТО ВИ Е СПОРТСМЕНСТВОТО , ПРОСТО СТЕ ПОМИЯРИ , НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЯКОЙ ОТБОР ДА ФАЛИРА И ДА ПРЕКРЪСТИ ДРУГ ОТБОР, В ИТАЛИЯ ПРЕДИ ГОДИНИ ФАЛИРАХА ОТБОРИ НО СЪВСЕМ ПОЧТЕНО СИ ИГРАХА ЗА ДА СЕ ВЪРНАТ В ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ФУТБОЛ, А В ИТАЛИЯ МАФИЯТА УПРАВЛЯВА, ТЯ НА ЛИТЕКС ИМ СКРИ ТОПКАТА !
  • 22 А БЕ

    3 4 Отговор

    До коментар #20 от "Tomov":

    СЕЛЯНИ НО ИМАТ ЧЕСТ И СПОРТСМЕНСКИ ДУХ , ОТ ИЗИГРАНИТЕ МАЧОВЕ САМО ЛЕВСКИ ИГРАХА СПОРТСМЕНСКИ !
  • 23 Националист

    2 2 Отговор
    Бойкот на всички отбори с негри. Те са примитивна изостанала раса. Спина в негърските държави има епидемични размери.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Националист

    1 0 Отговор
    Колкото повече негри в една държава, толкова повече престъпления и болести.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове