1 849 8

Йордан Цонев: Карадайь няма да ходи в Брюксел, за Пеевски не е ясно

Изборният резултат е в рамките на нашата прогноза, каза депутатът

Йордан Цонев: Карадайь няма да ходи в Брюксел, за Пеевски не е ясно
Снимка: БГНЕС

На първо четене резултатите ни удовлетворяват – връщаме си третата позиция, а сборният резултат на националистите ще бъде под нашия. Това каза народният представител от ПГ на ДПС Йордан Цонев в интервю за бТВ.

„Изборният резултат е в рамките на нашата прогноза. Ние сме най-засегнати заради уседналостта на тези избори, така че резултатите за нас са нормални. Хората са на работа в чужбина и положението е много тежко“, коментира Цонев. Той посочи, че това е ключовият въпрос.

„Цялата наша кампания мина под това мото – ние обиколихме два пъти страната и говорихме с хората на тази тема – кой е пътят да върнем всички хора в България, а не само нашите избиратели. През 2007 г. имахме мечта Европа да дойде в България – всички бяхме на крилете на някаква еуфория. И това, което казах на нашите избиратели, че това, което стана, не е нашата мечта – хората отидоха в Европа, а не дойде тя при нас с доходите и икономиката“, заяви Цонев.

На въпрос дали Делян Пеевски ще стане депутат, Цонев обясни, че това ще стане ясно след като излязат резултатите.

„Ясно е обаче, че нашият председател Мустафа Карадайъ няма да ходи в Брюксел като евродепутат – водач е, за да обозначи значението на тези избори за ДПС пред нашите избиратели. Ако партията и г-н Пеевски решат той да отиде в Брюксел, това ще се случи. Към този момент не е ясно. Пеевски си правеше местни кампании, където той прецени. Аз се засякох с него веднъж“, посочи Цонев.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бай
  Отговор
  1 21:21  26.05.19
  СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!! СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ СА ВСИЧКИ ОТ ГПС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • дявола
  Отговор
  2 21:21  26.05.19
  Брюксел ли там на село от където е дошъл да види обикновения живот как е
 • некойси
  Отговор
  3 21:24  26.05.19
  Не знам ... направо не знам какво ще прави Пеевски там. Ние си го имаме един Барек там дето изумява целия свят, ама с Пеевски няма да е весело.

 • Мършата
  Отговор
  4 21:25  26.05.19
  Препоръчвам новата книга на Ал Йорданов "Патриотични уроци" - четете, знанията от тази книга ще ви отворят очите, ще ви напътят към патриотизъм, родолюбие, национално достойнство!!! Ал Йорданов "Патриотични уроци"!!!
 • Трудов лагер за вас
  Отговор
  5 21:31  26.05.19
  Трябва закон като в Англия - щом си се кандидатирал, нямаш право да се отказваш. Какво е това едни мутри видят листат и после се отказват за да може по-малко известните мутри да ходят там да вършат работата!
 • КОЙ
  Отговор
  6 21:53  26.05.19
  Това го няма никъде.България и Кипър изпраща турски дипломати в европарламента , а турция не е в Европа..... Да се чуди човек,
 • Дедо мъдьо
  Отговор
  7 22:20  26.05.19
  Киряк цонев или ментата цар на лупингите и близалките на снимката си намества очилата за да го клата
 • Лютви
  Отговор
  8 08:11  29.05.19
  Как па ги събраха най мазните подлоги в тази партия тцтцттцтцтц.....

Напиши коментар:


Публикувай