Last news in Fakti

26 Май, 2019 23:03 3 564 39

Харалан Александров: Видяхме Борисов в най-добрата му форма

  • харалан александров

БСП направиха 2 грешки, каза социалният антрополог

Харалан Александров: Видяхме Борисов в най-добрата му форма - 1

Не мога да си обясня тази разлика от 7%. Ние видяхме отново Бойко Борисов в най-добрата му форма. Той можеше да бъде прегърнат и на този фон избледня къщата в Барселона. Той в цялата си харизма се пусна да обикаля страната.

Това каза в студиото на Канал 3 социалният антрополог Харалан Александров, който коментира резултатите от евроизборите. "От друга страна видяхме две доста агресивни жени, които съскаха. Не разбирате ли какво стана? Любовта победи. Борисов си върна контрола в държавата. Борисов направи това, което е правил много пъти. Бих изчакал малко, защото това е огромна разлика. Това говори, че една голяма част от хората не са казали какво е положението. Борисов направи каквото е правил и друг път - тотално обикаляне на страната", добави Александров.

"По-скоро БСП не реализира това, което можеше и трябваше. БСП направиха 2 грешки, не заради резултатите. Първо, че тематиката за злоупотребата с власт не беше преведена към това, с какво това е свързано с Европа", каза от своя страна проф. Александър Маринов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ХРОНИЧНА БЕСЕПЕРАСТИЯ

    15 16 Отговор
    ИМА ЛИ ВОЙ НА БЕСЕПЕРАСТКИ ТРОЛЧЕТА.???
  • 3 на изчезване

    26 16 Отговор
    НЕ, видяхме народа в най-слабата му форма ! Вероятно по-слаба е била само по турско робство то не че сега не е същото де Доган - Пеевски - Борисов !
  • 4 спец по all

    32 7 Отговор
    Здравейте на тази които могат да четат все още.
    И така, аз съм типикал булгериан разбирач, от всичко (най-вече от политика bg)
    Какво правя в момента ли? - Ами на пръво место не съм ходил да гласувам, а защо ли?
    Ето няколко опции да си изберете:
    - Мързи ме да си вдигна задника, за да го занеса до даскалото и урната.(знам че в урна се слага прахът на мъртъвците)
    - Не виждам за кого да гласувам, всички са едни и същи (най-смисленото ми оправдание).
    - Със или без моя глас, всичко вече е уредено и е ясно кой ще спечели (най-масовото усещане)
    - Ако изборите променяха нещо, те щяха да са забранени. (филосовски анализ на един)
    - По-интересно ми е да гледам ТВ, специалните студиа с куп дърдорковци които правят анализ на изборния ден. (политолози, социолози, настоящи политически трупове и друга гмеш).
    Е тук ми харесва да гледам ехидно ухилените самодоволни лица, на журналистическите подлоги, знаейки предварително резултатите от изборите, и едвам скриващи задоволството си
    от това че печели именно партията на която ближат задника, а това означава че ще си запазят лизаческите (опа, имах предвид работните) места.
    Аз разбира се съм си седнал пред телевизора, със салатка и ракйика и коментирам ли коментирам, даже и псувам, така по-мъжки на маса, в нета разбира се.
    А вие си гласувайте за който си искате, накрая пак ще сте прее....
    Колкото до мен аз съм си добре, свързвам си двата края, ода си до Гръция на море, карам си пушещия таралясник на 15 години но преми
  • 5 Све

    29 15 Отговор
    Шайката отново открадна гласовете. Българите показаха, че вече не сме народ , а просто, тъпо стадо . Соросоид Алексадров… ..

    Коментиран от #34

  • 6 Коментар📝

    23 5 Отговор
    Харалан:
    ЦИТАТ В БЪЛГАРИЯ Е НЯМАЛО РОБСТВО.
    МИМЕ СТИГА ВЕЧЕ ТАКИВА БОКЛУЦИ ДА НИ НАТРАПВАШ.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 меко определение

    23 6 Отговор
    социален антропологичен национален предател
  • 9 Рък

    20 6 Отговор
    Този като му видиш само физиономията колко е противна и ти става ясно.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Sky-blue

    13 10 Отговор
    Харалане женати е в лоша форма дай да я по управим че ти от слугинаж нямаш време
  • 12 Алфа Ромео

    17 3 Отговор
    Харалан е направил поздравително фелацио на шефа си, той сам си го каза: Не разбирате ли кво стана? Любовта победи! Отивам да повръщам...
  • 13 INOT

    18 3 Отговор
    Господин Александров, защо си биете главата в дъното с последните изяви или публикации.Преди години искрено Ви се възхищавах - умен човек с дар-слово, притежаващ знания изучаващи духовната страна на човешката природа. Може би си мислех, че се изявяваш като лингвистичен антрополог, но сега като социален си ''0'', ''ZERO''.Разбирам, че трябва ''доземи'' да се кланяш на властимащите за добри хонорари, но все пак бъди и малко мъж.Онова изказване за 500-те години го пренебрегнах, може ''леко'' да си се заблудил.Историята, драги, знаеш много добре, че не се научава от учебниците, а от художествената литература.Кажи ни само, какво ''художество'' намери в това ,че ЛЮБОВТА ПОБЕДИЛА И Б.БОРИСОВ СИ ВЪЗВЪРНАЛ КОНТРОЛА В(НАД) ДЪРЖАВАТА, СЛЕД КАТО Е ОБИКАЛЯЛ ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ.

    Коментиран от #18

  • 14 onq s konq

    14 10 Отговор
    И от сега нататък да не чувам някой да говори за разни "тикви",а да е НА ЯСНО ,ЧЕ ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ Е НАЙ -МОГЪЩИЯТ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ!...че и на Балканския полуостров.

    Коментиран от #27, #29

  • 15 243

    6 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Първо, че тематиката за злоупотребата с власт не беше преведена към това, с какво това е свързано с Европа".С нищо не свързана.Ама докато едни с издути жили,изцъклени,и пяна на устата плюеха,Борисов си свърши работата.Ама откъде толкова акъл да се сетят.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Усмивката

    13 1 Отговор
    Харалампи...годинките не прощават..Навремето може и да си бил във форма а ма погледни се отстрани .Не ти подхожда антропологически да се нареждаш до Борисов.Къде пък видя в този образец на пракултурата следи на интелект

    Коментиран от #26

  • 18 Усмивката

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "INOT":

    Точно
  • 19 Джони

    19 3 Отговор
    Не мога да разбера коментарите . Харалан е болен лизач , това е ясно . Но никой не казва че герб печели изборите със 7% от 6 милиона .. Това са избирателите на герб ...около 400 00б човека . Това е държавния апарат , или онези ибрикчии които без герб ще са просяци . Няма друга истина .
  • 20 ФАКТ

    7 11 Отговор
    Долу БСП !!! ИСКАМЕ само работещи политици ,високи доходи,сигурност !!!!
  • 21 Кочо

    14 2 Отговор
    Харалане, кажи нещо за турското робство? Имало ли е, нямало ли е, жалък палячо?
  • 22 Наивен

    10 3 Отговор
    Наказателен вот за грешките и неопитността в двете жени в БСП.

    Коментиран от #24

  • 23 Наивен

    7 4 Отговор
    Йончева е Нещо като Цачева в президентските избори - никой я не ще. Разликата е че Цачева е жена и е женствена

    Коментиран от #35

  • 24 Оооооо

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "Наивен":

    Бъркаш, опитни са и то многооо. Знаят 2 и 200
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Критик

    4 3 Отговор

    До коментар #17 от "Усмивката":

    Харалан е зачервил нос и бузи и е прозрял реалността. Да обявим война или на Русия или САЩ, да пускат онова Посейдон и като изчезнат тия кърлежи партийни паразити ще запопнем да се оправяме... Като изпълзим от храстите. Няма Боко, няма Цецо, Меди, Цецка, СДС, ДПС, БСП, ГЕРБ, ЕВРОРОМА, жълти. Ще започнем наново и ще се оправим с тия докато са живи няма да стане.Някой да нсхука щатския или руския посланник, да мятат Посейдон а и да се оправим, след 8 века ад? А ние с дядо Мъдю ще пием бира в това време
  • 27 Мордред

    7 2 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    Ти какво, адвокат ли си му, любовница или партийно секретарче от ГЕРБ младежи? Твоят разбойник не е тиква, той е за клада да гори заради престъпленията си.Човече, погледни се в огледалото, толкова си хлъзгав. Искам мъртвите да възкръснат и те да ви съдят.Ще е купон голям. Твоя фукльо няма да намери място на земята да се скрие, толкова души е погубил.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 реалист

    11 3 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    Хапчетата се вземат преди лягане, а четенето на герберски литература само след ставане, за да не си въобразяваш толкова фантазии. Но имаш 6, заработи си кокала от партийната.Вота на практика е невалиден, няма 51% от бг народ. 72% от народа казваме на фунльото ти и трите челни партии: вървете в затвора, там ви е мястото! Но явно не го разбираш .
  • 30 Никаква любов

    11 2 Отговор
    Не е върнал Борисов, другарю антрополог! Факт е, че заради вашите партии всички хора са в немилост.вижте си избирателната активност, и поне се засрамете, ако не нещо друго! Знаем, че и с един процент активност пак ще кажете, какви велики победители сте! но имате ли смелостта да се изправите и кажете: "А от любов ли не отидоха да гласуват повече от 70 процента? Нямате чест, нямате достойнство. Словосъчетанието "ценностна система" е табу за всички политиканстващи типове. Нищо повече! Вижте какъв резултат постигна Иванчева. При това, без участие на омразните ни до болка, партии. Отнесе всички ви, и това е само началото
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 човека с каскета

    6 1 Отговор
    БИТИЯТ СИ Е БИТ.ПРОДЪЛЖЕНИЕТО СЕ ЗНАЕ.НЕМА ЛАБАВО...ХА ХА ХА ....
  • 33 Кварталния

    2 0 Отговор
    Нашите орли, соколи, говеда и разни там плодове и зеленчуци и китки спечелиха цели 30 процента от народния вот. Сметни по колко си делят, и пак щастливи. Ама другият път може и толкова да не се уредят.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Сух

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Наивен":

    Хсхаха виц ли разказваш
  • 36 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ДРУГИ НЕЩА ГОВОРЕШЕ /В ЕФИР/ "НАТЮРЕЛ ШКЕМБЕЛЯН" !!! СЕГА СЕ ГЪРЧИ ЗА МИЛОСТ - АНТРОПОЛОГИЧНИЯТ СОЦИОПАТ- / АКАДЕМИК ПО ПОДЛОСТ И ДВУЛИЧИЕ / !?!?!?
  • 37 матросов

    0 0 Отговор
    Абе тоа Хараланстана голям лисугер май че и джендър
  • 38 матросов

    0 0 Отговор
    Абе тоа Харалан голям гербаджия станал
  • 39 шуренайко

    0 0 Отговор
    ззззззззззззззз
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове