Last news in Fakti

27 Май, 2019 15:30 9 550 85

Корнелия Нинова: БСП може да има нов председател

  • евроизбори-
  • резултат-
  • бсп-
  • загуба-
  • корнелия нинова-
  • национален съвет-
  • избор на председател на бсп

Разтревожени сме за България, парламентарна група се връща в Народното събрание

Корнелия Нинова: БСП може да има нов председател - 1
Източник: БГНЕС

''Голямата ни тревога за България е ниската избирателна активност, на фона на активността в другите европейски страни. Това е урок за всички партии, защо хората не ни харесват, ниската избирателна активност означава слаба легитимност и представителство за България. Корпоративният вот е удар по демократичния избор'', каза на специален брифинг по повод резултатите от евроизборите лидерът на БСП Корнелия Нинова.

''Благодарим на всички, които гласуваха в изборите и специално на тези, които гласуваха за нас. Симпатизантите на БСП да не униват, продължаваме напред. Масово се твърди, че ядрото на БСП не е гласувало, това не е вярно, точно обратното е. Само ние сме увеличили гласовете си сравнимо с предните евроизбори, всички други намаляват. Освен това само ние увеличаваме и броя на евродепутатите си'', заяви Нинова.

Ние сме на пето място в европейското социалистическо семейство като резултати. Ние загубихме тези избори, а причините за това са външни и вътрешни. Сред външните причини са корпоративен вот, страх у хората, използване на държавен ресурс, вътрешните такива ще ги анализираме. Утре ще имаме Национален съвет и отговорността трябва да е на всички'', заяви още лидерът на БСП.

Конференции по всички общини, обективен анализ и оценка, избор на областни председатели по избор на областните съвети. Стартиране по процедура за избор на председател на БСП, пряк избор от всички членове на партията. Другото решение е парламентарната група да се върне в Народното събрание, за да внесе Закона за КОНПИ, промени в Закона за съдебната власт касаещи избора на европейски прокурори и правомощията на главен прокурор'', декларира тя.

На журналистически въпрос, дали Нинова може да бъда считана за председател на БСП в оставка, тя отговори така: Не, не може да се счита, че съм председател в оставка, все още няма правила за избор на нов председател''. След това Нинова беше запитана за преференциалния вот на Сергей Станишев, като Нинова заобиколи конкретиката на въпроса по следния начин: ''Гордея се, че БСП е партията с най-много преференции, оказва се, че нашата партия е най-демократичната''.

Нинова беше запитана и дали отсъствието на парламентарната група в последните месеци е оказало влияние върху резултатите от изборите, като тя отговори: ''Отсъствието ни от Народното събрание не мисля, че е повлияло на резултатите'', последва журналистически въпрос относно процедурата за нов председател на БСП, продиктуван ли е той от загубата на изборите, отговорът на Нинова бе: ''Да, процедурата по избиране на нов председател е свързана с резултатите от изборите''.

Нищо не се е променило в нашата политика по отношение на ГЕРБ, оставаме на същата позиция по политиките и оценка за правителството. Активността сега е много по-ниска спрямо 2014 година, не успяхме да привлечем протестния вот при БСП. Партията беше мобилизирана, различните структури работиха по различен начин, те са несравними едни с други. Никой не трябва да е доволен от този резултат, ниската избирателна активност е голяма тревога'', допълни още Нинова.

Тя повтори на журналистите, че от БСП искат повече възможности за контрол над главния прокурор и потвърди, че от партията продължават да подкрепят Лаура Кьовеши в кандидатурата ѝ за нов европейски главен прокурор. Отново на въпрос от репортерите на място, касаещ това, че партиите са получили повече субсидии, отколкото им се полага, Нинова заяви: ''Смятаме, че тази грешка на управляващите със субсидиите трябва да се поправи и сме готови да инициираме законодателни промени за това''.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комуниста

    92 31 Отговор
    Ездачката започна да губи мощност.....
  • 2 Townboy

    81 21 Отговор
    С ваш'те селски номера да си вадите кирливите ризи отвратихте електората и циганите и помаците дето са малцинства избраха евродепутатите на България!

    Коментиран от #76

  • 3 Анти милиционер

    79 23 Отговор
    Кой харесва крадливи тъпанари и милиционери? Р.Овч. и батко и братко.
  • 4 Като Станишев

    86 19 Отговор
    Няма избори, които да не можете да загубите.
  • 5 Радо

    61 27 Отговор
    Курнело, върви си `ка да си меринджействаш дружествата.
  • 6 Новият икономико-

    41 14 Отговор
    Политически механизъм, изискваш повече, е колко още? Държава в икономиката, по корейски модел, по китайски също! Ме шокира! Нинова щеше да направи национализация, за да преразпределя?
  • 7 Български турчин

    5 8 Отговор
    Ако социалният характер е развиван в едно човечно общество, където целта е максималното развитие на човека според неговите индивидуални особености, то тогава социалният характер също ще и действа в тази посока, при това той вече няма да вменява чужди на човека дейности, а напротив, дейностти, които са присъщи за него, тоест развитие.

    Коментиран от #36, #43

  • 8 Курнелия Тясната

    50 15 Отговор
    Крайно време е да " станеш" малко по Широко скроена !!!!!!!! Ако не беше толкова Праволинейна Комуниска щеше да спечелиш Мноооооого Повече.

    Коментиран от #41, #78

  • 9 ВЕК

    41 9 Отговор
    Може да има...:))) Оставка трябва да има, нали беше "мъж"...!!!!!
  • 10 Чуков

    33 17 Отговор
    Боце, хвани я нае.. тая да вземе да миряса
  • 11 ФТР

    56 10 Отговор
    Много нагло... Решенията взимам аз, но отговорността е Ваша . Говори като партиен секретар във фабрика- Дайте да се Хванем и да Направите...

    Коментиран от #53

  • 12 поне така изглежда

    48 10 Отговор
    На Курнелка май усмивчицата и е понамаляла.
  • 13 идиота

    48 15 Отговор
    на кривата ракета космоса и е виновен сега я тревожело избирателната активност ама госпожо лъжа при всякаква активност бойко ви бие като мачета от дирек ти и твоя президент сте най големите саботиори в държавата

    Коментиран от #82

  • 14 идиота

    32 12 Отговор
    на кривата ракета космоса и е виновен сега я тревожело избирателната активност ама госпожо лъжа при всякаква активност бойко ви бие като мачета от дирек ти и твоя президент сте най големите саботиори в държавата
  • 15 Госпожата-другарка,

    11 6 Отговор
    Трябваше да принуди другарите си олигарси, да повишат заплатите, по ведомост и да плащат действителните осигуровки! Да, ама не, по П. Бочаров! Тя си е комунистка, а комунист, и Бойко също, на внасят осигуровки, в НОИ, но пенсиите, на бюджетните, на макс! Болен справ носи и те така, социялно справедливите, от БСП, ДПС, патриоти и ВМРО! За ГЕРБ е ясно!
  • 16 Смолата

    31 6 Отговор
    Като направите една нормална лява партия с ясни идей, конкретен план, млади специалисти и станете политически активни ще гласувам за вас. Ще гласуват и час от тези 70%, които ненавиждат политическата класа. До тогава се радвайте на ТВЪРДИЯ (електорат,де...)

    Коментиран от #48

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Глупости

    23 4 Отговор
    Как така избирателната активност е двойно по-малка, обаче само те си увеличили гласовете? Процентно може малко, но като брой гласове всички сте 50% на долу. Това говори колко имат доверие българите, че като отидете в ЕП ще свършите нещо полезно. Аз мисля че за всички стари муцуни си гласуваха само най-твърдите избиратели плюс вечно платените гласове.
  • 20 Наблюдател

    32 9 Отговор
    Вие не сте част от Европейското социалистическо семейство, защото сте комунисти, тошовисти снимани до неговия бюст и сте представители на най-ретроградната част на българското население.
    А и да не забравя - вие сте прокремълски путинисти и радетели за поемането на България по пътя на Путин, Ленин, Сталин и Мадуро.

    Коментиран от #24

  • 21 Кога една държава

    18 4 Отговор
    Е богата? Когато народът й е богат?! А сега , едни милиярдери, а народът суверенът , беден! Борисов е същият, но върви по пътя утъпкан, като Костов!
  • 22 1 градус

    22 0 Отговор
    Пак ще направите коренен поврат на 360 градуса. Типично :))
  • 23 Има принцип,

    15 3 Отговор
    В ръководството! Не се сменя ръководителят, директора , а се дават нови насоки и контрол на изпълнението им! Смяната е загуба на време и каквото се сетите! Но Нинова с никак вият й практически опит, какво да направи? Да се поучи, от Борисов, ама от де акъл....?
  • 24 Съгласен съм,

    24 2 Отговор

    До коментар #20 от "Наблюдател":

    Че нашият социализъм, про съветски, няма нищо общо, със западноевропейски социализъм! Нашият е тоталитаризъм, и преди и сега!
  • 25 Един глас

    25 3 Отговор
    Разтревожена си, че никой не те зачита за лидер, а взеха да ровят за "покупките" ти в комсомолска възраст - 28 годишна купила КОРЕКОМ.
  • 26 По времето на ТЖ,

    16 4 Отговор
    Във Франция имаше повече социализъм, отколкото в европейските социялистически страни!
  • 27 СССР

    28 4 Отговор
    Браво на дрогарката Кури - пак е мълчала като комунистка - ремсистка на журналистическите въпроси - кръв повръща - власт не връща !
  • 28 Читател

    18 3 Отговор
    Нали "Аз няма да ви подведа!" беше мотото ти след като те избраха.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 България е във НАТО и ЕС

    21 7 Отговор
    Мръсна проста продажна сган комунистическа рубладжииска
  • 31 Бия путкинофили безплатно !!!

    19 3 Отговор
    Марш са сибир ма пачавро продажна
  • 32 се се се ре УМРЕ урааааааааааааа

    26 4 Отговор
    Браво на българите навряха комунисти и рубладжии по дупките си
  • 33 Антикомунист

    18 5 Отговор
    Най добрия комунист е мъртвия !!!!!!
  • 34 Къде е курск ?????

    11 3 Отговор
    Они отанули при курск и рубладжии и комунисти хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Сладурче,

    7 5 Отговор

    До коментар #7 от "Български турчин":

    Лявото и дясното са отделени сравнително скоро! Лявото е вредно, защото кредитира политици, лентяи и измамници! Като нашият Соц! Важна, градивна, лична и обществено полезна е дясната политика, защитаваща иноциятивните, знаещите, можещите, честните! Няма дясна политика в България, а лявА, на преразпределяне!

    Коментиран от #46

  • 37 Българин-родолюбец

    24 2 Отговор
    Братя българи гордея се с вас че не позволихте мръсните продажни рубладжии и комунисти да фалират пак България
  • 38 Кочината русия е на дъното !!!!

    20 2 Отговор
    Абе къде е оня перхедролен рубладжия дето водеше агитация от москва колко процента има 1% хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо
  • 39 червени капиталисти

    10 2 Отговор
    Изберете си Гергов за председател! От как той е шеф в Пловдив, БСП сякаш не съществува в града!
  • 40 Курни

    11 3 Отговор
    Не ми е слабост, не и след три ракии, няма култура на обличане дори, но само заради позицията й по истамбулската конвенция, я подкрепям! Би било полезно, да се разпознае, с приятелките си! Най-вече с измислената геройска Йончева! Да се поучи от Борисов, защото него го е учил ТЖ, а не Ваньо пропаднало цигане!
  • 41 АЙ СТИГА БЕ

    15 4 Отговор

    До коментар #8 от "Курнелия Тясната":

    КАКВА КОМУНИСТКА Е КУРНЕЛИЯ , ДО ВЧЕРА БЕШЕ СДС , ТЯ ПРОСТО СИ Е АВАНТАДЖИЙКА!
  • 42 пържолка

    4 16 Отговор
    По една пържолка за всички бокови помияри . Колкото и зле да я коментиратеНинова не струвате колкото малкото и кутре .А Нинова да не се коси и да не обвинява себе си . Едно трябва да знае Нинова Че който и да се състезава с ГЕРБ на избори трябва да започне с аванс преднина поне от 10% които Боко си докарва с измама Нали си е Мутра . И така до местните избори .

    Коментиран от #55

  • 43 Ти си завършен

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Български турчин":

    Марксист! Но как си представяш ти да създаваш, а друг да консумира? Виж какво, дали съм прав, но ти си около средна възраст ! Работещ в колектив, разказвал си вицове! Имал си привилегии, по буква “Ж”, работил си на акорд! Малко бач, много кинт! Живял си на гърба на редовият българин!

    Коментиран от #50

  • 44 Руски специалист в командировка

    8 4 Отговор
    Тази мургава госпожа още ли е на власт в политиката? Вие българите не сте народ, а най-глупавото племе на планетата. По-глупави сте дори от южноамериканските индианци, които никога не са излизали от джунглата и не са виждали градове. Заслужавате си робството от турците. Освободихме ви веднъж, но вие пак паднахте под турско робство.
  • 45 Диамантената ръка

    6 1 Отговор
    Смешници...
  • 46 Ще Видим

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "Сладурче,":

    Поздрави!
  • 47 Николай

    7 1 Отговор
    Трябва да се даде още един шанс на Нинова тя води партията много правилно и ще стигнат по бързо там за където са тръгнали.
  • 48 Какво

    5 3 Отговор

    До коментар #16 от "Смолата":

    Значи лява партия? Повече държава? По Нинова? Да ни вземе 100 процента, от собствеността, от приходите и доходите ли? И да преразпредели на теб?
  • 49 1234

    7 5 Отговор
    С 42 та млн за парцела във Варна, герб платиха с държавни пари на Гергов и Станишев да разбият бсп отвътре за изборите. Така и стана. Този парцел между другото струва няколко пъти по малко.... Жалко за Нинова, българина е от прост по прост най прост, неземно прост

    Коментиран от #57

  • 50 Вижте драги

    3 2 Отговор

    До коментар #43 от "Ти си завършен":

    В момента живея в държава със соц. управление и хич не ми е Зле! България ми е Родина и тук си почивам, минерална водичка, домашна ракийка, някоя друга пайнерка...сещай се!
    Проблема ми(явно) е, че желая същата система и за България, за да ви е по Рахат! Да живеете в хубави еднакви апартаменти, да носите хубави еднакви дрехи и да карате хубави еднакви коли! И всички да са доволни, както съм Аз в момента! Това не е комунизъм, а социализъм, драги! А този, който се открои с талант да му се радват, а не да завиждат! И да, на средна възраст съм, владея 5 езика и печеля колкото евродепутат, а теб определено те управляват Комунисти, злобни и егоисти! И ти много добре знаеш това и не правиш нищо, пиеш си евтината некачествена биричка, ядеш ГМО и палмово масло и злобеееш и дебелееш! Честито Ви!

    Коментиран от #58

  • 51 Р Овч

    7 0 Отговор
    Само моя колега Кирчо Добрев ще излезе мъж ,и първи ще си хвърли оставката, и ще си тръгне ама наистина, а не само за парлама ,нали Кирчо , винаги съм казвал че си мъжкар, покажи им.
  • 52 БукоБаламата

    9 1 Отговор
    Ама баш ме боли кой ще лидер на столетницата.
  • 53 Ама

    3 8 Отговор

    До коментар #11 от "ФТР":

    защо казвате,че е загубила БСП Цифрите казват друго- единствената партия,която има повече евродепутати от предните избори.Нинова,ако подадеш оставка с БСП е свършено.Ценим те и те обичаме
  • 54 моряк

    11 0 Отговор
    Утре ще имаме Национален съвет и отговорността трябва да е на всички'', заяви още лидерът на БСП.
    Тази ми прилича на един капитан дето разправяше!"АЗ поддържах кораба в перфектно състояние,АЗ направих перфектна маневра,АЗ прекарах кораба през голям тайфун, и накрая каква стана , ПОТЪНАХМЕ"!!
  • 55 Да да

    12 2 Отговор

    До коментар #42 от "пържолка":

    Смятай колко си заблуден! Аз гласувах за ГЕРБ и мислиш ли че някой ми е плащал или че имам лична изгода от това? Продължавайте с темите за конспирация и вярвайте колко е велика пРосия и колко добре живеят руснаците! Вярвайте и на Иванчева,че на сила са и сложили парите в колата,а тя аха да ги върне и са я натопили.Вярвайте и че Курнелия е бедна и загрижена за вас и че милЙончева си е изкарала парите честно.Ама защо тези милионерки не постъпят като истиски комунисти и не поделят имането си със гласувалите за тях?

    Коментиран от #59

  • 56 Гост

    8 2 Отговор
    Няма по голямо удоволствие от това видиш как комунистите гледат като настрани и нека да свикват защото и за напред ще е така.
  • 57 гост

    5 3 Отговор

    До коментар #49 от "1234":

    Ти за какъв парцел във Варна говориш,ти за ТИМ чувал ли си без тяхна съгласие нищо не става в Варна.А ТИМ са създадени както всички групировки от комунистите !!!

    Коментиран от #83

  • 58 Знаеш ли какво

    3 0 Отговор

    До коментар #50 от "Вижте драги":

    Е ГМО ? И как би могло да се получи? И дали е вредно? Едно време му викаха Хибрид! Той, хибридът полезен, а другото било ГМО? Щом нещо е създадено, значи е позволено, от БОГ! Не е вярно, че консумираш здравословна храна, защото си я купил, а аз произвел! А дебелоната зависи не само от храната, нали? И не искам да живея в еднакво жилище! Сигурно архитектурната мафия, при теб, е по-силна от месната! Енцикопледно личности няма ! Не би могъл и ти да владееш толкова езици, перфектно! Посменно и говоримо! Камо ли по жаргон на която и да е било гилдия!

    Коментиран от #61

  • 59 пържолка

    2 7 Отговор

    До коментар #55 от "Да да":

    Аз заблудения не искам една мутра всеки ден да ми спретва нови глоби нови такси нови фашистки закони . Не може една Тупоумна мутра да ми определя живота как да живея иначе глоби до небесата .Една тъпоумна мутра да ми излага държавата да унищожава историята ни и нас като нация . Акак преценихте Корнелия Нинова как ще епри нея когато никога не е управлявала . Последното управление на партията която тя преставлява по времето на Орешарски не е вдигало нито данъци нито цени нито пенсионна възраст . Вдигна само само премията за първокласници от 150 на 250лв . които сега мутрата изплаща на 2пъти .След като Тиквата взе властта вдигна глоби, такси , пенсинна възраст стаж започна голямото мутринско дране на нацията . .голяма радост за мазохистите като тебе.Колкото и напъни да правите Борисов ще си остане най мразения най подигравания политик мутра Хайде наздраве и да ви е яко дупето

    Коментиран от #63

  • 60 ИСТИНАТА

    5 2 Отговор
    Народа отсвири всички политически партии !!! Гласувалите са 26 % а отказалите да го направят са 74 % !!! Няма как на тези наглеци от ГЕРБ , БСП , ДПС и вся остальная сволач да не е направило впечатление , че БРОЯ НА ГЛАСУВАЛИТЕ СПРЯМО ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ Е БЛИЗО ДВА ПЪТИ ПО МАЛЪК !!! Както са я подкарали на изборите наесен до урните ще ходят само НЕГРАМОТНИТЕ ЦИГАНИ, за да ги избират и преизбират. СБОГОМ , БОРИСОВ , СБОГОМ НИНОВА !!! ХОДЕТЕ СИ !!! НЕ ВИ ИСКАМЕ!!
  • 61 Добре

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "Знаеш ли какво":

    Жив и здрав да си! Нито ми се спори, нито ми се говори още! Само се Надявам, че Борисов, д-р Доган и горната госпожа ще могат да ви помогнат! За мен те са едно и също нещо..Чао!
  • 62 Нина

    5 0 Отговор
    ХА ХА ХА НАСРАХТЕ СЕ МА
  • 63 Тръмп

    6 3 Отговор

    До коментар #59 от "пържолка":

    Мигрирай заедно с Нинова и Йончева за Сибир,там към дебилите имат специално отношение!!!:):):)БСП се изпарява заедно с всички комуноиди и България отново ще е рай!!!:):):)

    Коментиран от #74

  • 64 волен сидеров

    8 1 Отговор
    пепелянка+усойница
  • 65 КОЧА

    2 3 Отговор
    УМРИ УМРИ УМРИ СЕГА УМРИ .
  • 66 Мигел

    6 0 Отговор
    Курнела ще подаде оставка,НО след като си измисли нови правила,с две думи новия претседател на БСП ще бъде ....Курнела отново,което е добра новина,защото тази селска даскалица няма управленски потенциал,тя става само за партиен координатор,да повтаря лозунги и лъжи докато води деветосептемврийския парад,а това гарантира дълготрайно уравление на единствения достоен да бъде ЛИДЕР на Република България,а именно Бойко Борисов!Да живее България!
  • 67 Токо

    4 0 Отговор
    Поредният наакан памперс! Корни мАни се от тая политика , зЕми стАни реклано лице на ПУФИС . Ще те вземат вЕрвай ми . Мноо сте зле със оная яловата Елена .... Нали ти казах ,че не ставаш и за домакин на ученически стол ! Ще скараш и готвачките и децата и директорите ! Със оная гнида елена скарахте цяла държава със надеждата да не гласуват хората .... Но пак не ви стигат гласовете , измреха бабичките къде от глад къде от старост ... Така ще е , за напред ще са още по малко.
  • 68 дявола

    5 0 Отговор
    разпуснете се и на село там ви е мястото народа няма нужда от такива като вас
  • 69 Ива

    6 0 Отговор
    Защо никога няма да гласувам за БСП - защото гласът ми автоматично се превръща в глас за ДПС . Двете партии вървят пакет. Друга причина е, че ако вземат властта ще настане поголовно крадене, че имат много години за наваксване.

    Коментиран от #70, #71, #79

  • 70 образи разни

    1 3 Отговор

    До коментар #69 от "Ива":

    ДПС винаги гласува всички антибълг. закони в подкрепа на ГРОБ ..па един образ ми говори че ДПС било с БСП ..много сбъркан свят
  • 71 образи разни

    0 5 Отговор

    До коментар #69 от "Ива":

    Нинова в никакъв случай да не подава оставка ..поне до местните избори .. Тиквата това чака . И да не се влияе от никакви исказвания коментари защото така ще се покаже че е победена от тъпоумната мутра Борисов .Ще дойде и нейното време а ще дойде и времето на Тиквата когато ще бъде изметен със сила от ограбвания народ .
  • 72 Истината

    2 4 Отговор
    Мария Габриел е за джендърите. Харесвам Корнелия Нинова, защото е твърдо против истанбулската конвенция и имаше смелоста да се опита да изхвърли подкрепящия джендърите Станишев.
  • 73 Истината

    2 0 Отговор
    “Корнелия Нинова - председател на БСП: В последния месец видяхме в българските училища анкети, с които децата трябваше да се самоопределят като момиче, момче или нещо друго. Видяхме други документи в детски градини, училища, където не сме майки и бащи, а ,,родител 1" и ,,родител 2". Призовавам всички колеги - ние сме различни политически, ние и идеологически сме различни, но това е момент, в който да покажем, че над всички нас стои Конституцията на Република България. Призовавам ги да гласуват против, за да защитят Конституцията на България, българското семейство и българските деца. В началото сме на кампания за европейски избори. Истинският разговор, истинските теми за бъдещето на Европа са други: а те са икономиката на Европа, неравенствата, различията между държавите-членки, доходите, социална справедливост.”
  • 74 пържолка

    0 4 Отговор

    До коментар #63 от "Тръмп":

    Много болни хора в този сайд . И СДС мислеше като теб . и какво го сполетя И Гроб го очаква същото. макар че мутрите се оказаха костелив орех но ще си имат проблеми и то не с БСП
  • 75 чернобил

    3 1 Отговор
    Хубавото е че с комунистите е свършено..,не ми се коментира повече...
  • 76 Мършата

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Townboy":

    Кви цигани, кви помаци??? ДРОМ ги нямаше!!! Помаците не могат да бъдат фактор по-голям от арменците например, защото по селата на Родопите НЯМА хора, основно възрастно население, КОЕТО НЕ гласува!! Гледай сайта на цик - София има най-голям процент гласове, секцията на Факултето има нищожен процент!!! Пловдив - същата работа!! Кърджали - традиционно силни където са хората на Амед Доган, има голям прираст за ГЕРБ!!
  • 77 Възмутен

    3 1 Отговор
    Нинова си отива.....и скоро ще получи бесепарски шут, както получи навремето седесарски. Остава до прескочи в ДПС....
  • 78 Мършата

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Курнелия Тясната":

    Така наречените "Червени бабички" намаляха! Времето убива! Откъде да ги спечели тези "повече"!! Младежта няма да подкрепи Корнелия Нинова!!! Те младежите едва ли 20% отидоха да избират!!
  • 79 Мършата

    2 2 Отговор

    До коментар #69 от "Ива":

    Потвърждавам казаното от тебе!! Ако това бяха парламентарни избори, щеше да има коалиция между Мустафа Карадайъ, Корнела Нинова против ГЕРБ, Дебъ, патреотите!!
  • 80 бокпомияри

    1 3 Отговор
    Честито ви увеличение на тока Бокови мазохисти ...слезте в реалността Защо и ние по разумните трябва да теглим заради вас
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 МИМ

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "идиота":

    Абсолютно правилно.
  • 83 Ддидко

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "гост":

    Това, че ти си чувал само за тях и решаваш да ги намесиш в разговора си личи, че всъщност говориш наизуст. Човека говори за дупката на центъра, за която беше платена космическа сума, а хората които споменаваш нямат никаква връзка с нея.
  • 84 Българин

    1 0 Отговор
    Бе дано да няма нов председател.Само на теб разчитам да унищожиш тая гнусна партия.
  • 85 НАДЕЖДА

    0 0 Отговор
    КОЗЯК И СКРЪЦНА СЪС ЗЪБИ НА КОРНЕЛАТА
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове