Last news in Fakti

29 Май, 2019 22:13 10 439 55

Иванчева: Системата в България е страшна

  • иванчева-
  • евроизбори-
  • резултат-
  • правосъдие-
  • система

Всеки един гражданин може да се озове в нашето положение

Иванчева: Системата в България е страшна - 1
Източник: БГНЕС

Бившата кметица на община ''Младост'' Десислава Иванчева, която беше кандидат за евродепутат на провелите се преди дни евроизбори, определи твърденията, че е отнела от гласовете на опозиционните партии на ГЕРБ като виц. ''Това ми прозвуча като виц. Когато някой си има твърд електорат, няма как той да бъде откраднат'', заяви Иванчева в ефира на ТВ Евроком.

''Иванчева отговори и на въпрос относно критики, че със заместничката ѝ Биляна Петрова са некомпетентни да се занимават с голяма политика: ''Не мисля, че не сме компетентни, защото сме доказали още през 2016 година, когато отидохме в район Младост, въпреки че нямахме политически опит, за година, година и нещо успяхме да подадем редица сигнали за нередности'', отговори бившата кметица.

''Успяхме да направим електронно управление, взехме задължения към общината, които не са взети за 15 години. Много е важно правосъдната система да е самостоятелна. Питам ''Демократична България'', къде бяха в защита на правата на хората и правосъдието? Всяка демократична партия трябва да пази правата на хората'', допълни тя.

''Попитана за здравословното си състояние, тъй като тя дава интервюто от болница, Иванчева отговори така: ''Общо взето здравословно съм добре, на системи и антибиотик съм, важното беше да се отстояват гражданските права. Страх ме е от системата, в която съм попаднала, тя е адски страшна, доказателства не играят. Всеки един гражданин може да се озове в нашето положение, да бъде затворен, заключен и да се нарушат гражданските му права'', добави още Иванчева.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    186 22 Отговор
    Европа не се интересува от България ! Дават възможност на Мафията срещу слугинаж да прави каквото иска ! Не е само Иванчева ! Тормоза е навсякъде под различни форми !

    Коментиран от #47, #49

  • 2 Матрица

    125 16 Отговор
    Системата ни убива дори да не сме инвалиди. Не усещам промяна още след изборите да забогатея с голям доход. Уж имаме евро депутати и все ни увеличават двойно сега тока , водата и парното 3 в 1 Нескафе. Ужас , срамно корупцията , мафия.

    Коментиран от #7

  • 3 Така е!

    97 44 Отговор
    Всеки, който краде и не се отчита на шефа може да се озове на твойто място!!

    Коментиран от #5

  • 4 Под мъдрото ръководство на

    89 19 Отговор
    Българиябавно но сигурно загива !
  • 5 Истината е лоша много лоша

    113 32 Отговор

    До коментар #3 от "Така е!":

    Жената има смелостта да се противопостави на Мафията!

    Коментиран от #9, #10

  • 6 Фотев

    49 137 Отговор
    Тая сврака си хлътна класически с двата крака. Чака я на 100% сливенския женски затвор. Грозна е, но поне ще е нещо прясно за местните вълчици. Ще ми се прави на политик а ? Виновна е и си го знае. Някой до сега да е казал - "... да сбърках... ? Няма такова нещо. Сега и двете патки за дълго ще са лишени от граждански права, което значи, че това беше последен напън.

    Коментиран от #51

  • 7 Ханс картечаря

    7 34 Отговор

    До коментар #2 от "Матрица":

    9х19 е само 60 стотинки некадърнико.
  • 8 Драйвър

    50 99 Отговор
    Няма система по света ,където да те хванат с такъв голям подкуп и да не отнесеш ГОЛЯМА ПРИСЪДА!Дори в любимата на Курнела и тук коментиращите-Руска Федерация, ако хванат длъжностно лице с такава сума И НЕ СЪДЕЙСТВА на следствието(Както прави Иванчва,като отрича ОЧЕВИДНОТО) ще получи 18-22 годишна присъда!На скоро такива присъди получиха директор на затвор и заместника му за много по малка сума,така ,че който са го хванали-си лежи и това е !Какво има да се прави тая фризьорка на "многострадална Геновева",да влиза в затвора да си лежи присъдата,стига ни е поучавала от медиите всеки ден!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Не сме ли виновни и ние

    88 13 Отговор

    До коментар #5 от "Истината е лоша много лоша":

    А не се ли превърнахме в.съюзници на Мафията?
    Не е ли всеки българин с безразличието и наивността си съюзник на тези,които ни окрадоха и ни се подиграват ежедневно от екрана усмивка и лъжа !?

    Коментиран от #37

  • 11 onq s konq

    26 57 Отговор
    Дори само с изказването си че "Когато някой си има твърд електорат,няма как той да бъде откраднат" доказва НЕ ЧЕ НЯМА ХАБЕР ОТ ПОЛИТИКА,А ЧЕ Е БЕЗПОДОБНО НЕИСКРЕНА!А нима тя не знае,че Твърдият електорат е важен,но съвсем не е достатъчен за Победа,затова и БСП се коалира поне със 6-7 Партийки допълнително,а ГЕРБ - със СДС?А че с Кандидатурата си БЕЗСПОРНО ОЩИПА ОТ СЕГМЕНТА "НЕДОВОЛНИ ОТ СТАТУКВОТО", които при други обстоятелства без съмнение щяха да гласуват за БСП - е извън всякакво съмнение.
  • 12 Крадла

    45 72 Отговор
    ,,Всеки един гражданин може да се озове в нашето положение" тая като е решила да краде защо си мисли ,че и ние следваме нейната болест - Клептомания !
  • 13 Пфф, няма край...

    30 57 Отговор
    Пак ли с тази ще ни занимавате?
  • 14 БОБО

    100 27 Отговор
    Жал ми е , тази жена е жертва на строителната мафия снасяща огромни пари на ГЕРБ, когато пречиш се отървават от тебе било с коршум , било с полиция-прокуратура-затвор нали и тези институций се контролират от гробарите. Колко видни бизнесмени намериха смърта си от ГЛАВНИТЕ , бяха им дали огромни суми пари и за да не ги връщат получиха коршуми. (Мишо бирата, шефа на Агресия и.т.н). МАФИЯ по страшна от Коза ностра и Якудза взети заедно . Крадат с гъзовете си и няма да има бъдеще за подрасващото поколение изобщо, ако не потърсят спасение в по цевилизованите страни. Тук яко се източват евро пари, печелят се поръчки от нагласени хора, след това се търсят подизпълнители за да стъкмят нещата тънко,тънко откраднат се 50- 60℅ процента от парите проекта е завършен -парите при правилните хора, подизпълнителя едвам е платил материалите (от най евтините) и надниците на робите си, а за Нас остава нещо което ще се разруши след броени месеци,и ние няма да получим пак пари за повторно изграждане- дано сте ме разбрали братя Българи, пак гласувайте за мафията и се обричайте на мизерия

    Коментиран от #34

  • 15 Aaa

    33 58 Отговор
    Гледай какви страшни неща ставали с гражданите! Пък ние селяните сме изостанали и сравнително рядко намираме по 50000 евро в багажниците си. То затова и ние селяните рядко отиваме като депутати в Европа!
  • 16 Западните Балкани

    62 15 Отговор
    Права е жената. Да не би Борисов да има опит с голямата политика. Само с големите кражби. Всички покрай него изгърмяха. Да не би той да е останал сух?
  • 17 Случаен

    80 17 Отговор
    Според мен я сготвиха жената. Много интереси засегна. В ю туб има инфо.
  • 18 749

    24 55 Отговор
    И ТАЗИ НИ ИМА ЗА ИДИОТИ.

    Коментиран от #28

  • 19 Господин

    23 50 Отговор
    Тази като говори глупости трябва да има предвид, че освен онези 80% има и още 20, които не й вярват. Кога яде кюфтетата не рева...когато крадат и ядат са над всички граждани и тогава не се интересуват от простичкия човечец, а като те хванат изведнъж ти си един от тях...жалко, че има плиткоумници, които й се връзват на акъла.
  • 20 Повръщащия

    21 49 Отговор
    Щом се разхождаш из студията да плямпаш глупости вместо да изгниваш кротко в сливенския затвор, не е страшна системата. Не е!
  • 21 Да, абсолютно вярно

    62 12 Отговор
    Затова и хората гласуваха за нея. И на следващи избори ще я подкрепят много повече хора.Ето така- напук на мутри и овластени престъпници, решили да си правят веселото, занимавайки се с политика!
  • 22 Бай Шиле

    23 35 Отговор
    "на всекиго може да му се случи" Всеки ден проверявам колата за кутия с пари и ... нищо.Значи не на всеки.

    Коментиран от #24

  • 23 Български По Хелзинкски Комитет

    19 43 Отговор
    Някой налива много пари за тази Иванчева.Но е заложил на куц кон.

    Коментиран от #30

  • 24 Любопитко

    37 3 Отговор

    До коментар #22 от "Бай Шиле":

    Завалийката той... Къде кметуваш, та още нищо не си "намерил" в багажника?
  • 25 Хаха

    16 44 Отговор
    Ще и изгният кокалите на тая крадла в Сливенския затвор,акъл взела да дава тъпата фризьорка
  • 26 Рошко

    16 36 Отговор
    А бе тази госпожа не е ли е панделата ,то всеки ден четем какво е казала ,и това изобщо нормално ли е,не че живеем изобщо в нормална държава ,ама аз пак да попитам
  • 27 Българско робство

    4 30 Отговор
    При Ердоган това ще бъде изключено да се случи ама вие си аресвате мафията

    Коментиран от #29, #31

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Тотал

    25 4 Отговор

    До коментар #27 от "Българско робство":

    Видяхме ти и Ердоган. Що неудобен народ прецака, досущ като мафията тук Иванчева.
  • 30 Тотал

    47 9 Отговор

    До коментар #23 от "Български По Хелзинкски Комитет":

    Не познавам Иванчева, но много от правосъдните са буквално за разстрел Подменят, фабрикуват, поставят, скриват доказателства, правят схеми за съсипване неудобните на властта. Има и почтен и служители, но и престъпни. А по случая с Иванчева доказателства няма за нейна вина, което говори, че герберите са я поръчали за отстраняване като неудобна.

    Коментиран от #35

  • 31 Тотал

    25 5 Отговор

    До коментар #27 от "Българско робство":

    Какво българско робство имаш? Доган, Костов, бай Тошо цигани. Повечето на власт евреи. Тук раменете някой продажен Ганьовци КАТ Баце и други. Кой българин те е поробили? Само плюете българите, а българи на власт няма.
  • 32 А сетила се

    12 28 Отговор
    А ти, докато краде , лапа , и преразпределя стотици хиляди, за един подпис , системата ти беше хубава , и по мярка. До преди да те хванат , кой те познаваше , и беше чувал от твоята уста ,че системата е лоша - ни дума, ни вопъл , ни стон.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Здравомислещ

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "БОБО":

    Грешиш! Процентите са между 60 и 90%.
  • 35 Всяка жаба да си знае гьола

    6 28 Отговор

    До коментар #30 от "Тотал":

    Обикновено държавен служител се отстранява назидателно , тогава когато започне да краде повече от своя пряк началник.

    Коментиран от #43

  • 36 гост

    14 28 Отговор
    До кога ще ни занимавате с тази осъдена "месия"?
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Неделчева

    14 17 Отговор
    Така е като фризьорки и сервитьори имат достъп до власт и пари

    Коментиран от #40

  • 39 ЗЛОБЕН

    23 9 Отговор
    МНОГО НЕ УМЕСНИ ШЕГИ ОТ ПИШЕШТИТЕ. ЦЕЛИЯТ АРЕСТ И ТАЗИ ДЕМОНСТРАТИВНА ПОКАЗНОСТ НЕ ВИ ЛИ НАМИРИСВА НА ДРУГО. МНОГО ОТ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СРЕЩУ ИВАНЧЕВА РУХНАХА.ТРЕТАТА ИНСТАНЦИЯ НА СЪДА ЩЕ РЕШИ.
  • 40 Неделчев

    20 6 Отговор

    До коментар #38 от "Неделчева":

    Друго си е да си пожарникар (в милиционетското училище пожарникари ставаха най големите тъпаци) или пък даскал по физическо. Сиджука толкова години не може един английски да научи, ходи в Европа, а неформалните контакти по срещите и форумите са дори по важни от официалната част. Другите си приказват, шегуват се, а нашичкия или трябва да се изтресе с преводач или да гледа като бик у пи.,... добре че поне това го умее.
  • 41 Пешо

    10 20 Отговор
    Иванчева место ти е в затвора,както и на Йончева а не по руските газети .
  • 42 Младост

    10 19 Отговор
    Коя система ма лельо, която дава шанс на всеки да стане кмет, стига да бъде избран според законите ли? Айде в Сливен, там ти е мястото!
  • 43 Усмивката

    7 2 Отговор

    До коментар #35 от "Всяка жаба да си знае гьола":

    А къде е началника .Защо и той не е в затвора.
  • 44 Смешко

    9 14 Отговор
    Тая даже не може да разбере, че е некомпетентна
  • 45 Нед

    6 16 Отговор
    Нагло корумпирано същество.
  • 46 Гост

    4 13 Отговор
    За такива като вас дето крадете такава трябва да е системата, всички в панделата.
  • 47 Ама твоята истина

    10 8 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    Палячо, в България мафията е пряко свързана с Русия и е създадена по руски образец.Първия олигарх е генерал от КГБ, който още 1988г има собствена мина за диаманти.Армията и ДС в България са били на пряко подчинение на КГБ.
    Защо мислиш руския генерал Решетников посочи за президент Гумен Гадев?Случайно а?
  • 48 кубадински

    10 3 Отговор
    Сделката е ясна ние си сваляме гащите и се надупваме на ЕС, САЩ, Русия и на още който си поиска, а те оставят бг политиците да съсипват държавата на спокойствие! Ние все чакаме някой друг да ни оправи и накрая ни оправят от зад!
  • 49 Simona294

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    Taka e
  • 50 444

    7 18 Отговор
    тази рекетьорка няма никакво законово основание да изнудва хората да и даряват градинки и площадки. Никъде в нито един закон, бил той основният - Конституцията, или някой друг закон не е записано че за да ти обработят документите трябва да направиш дарение
    Освен това е записана със СРС че заедно с бай Петко и Били кроят колко рекет да поискат и на какви вноски. Парите са открити и цялата е омазана до шията.
    Осъдена е на първа инстанция.
    Толкоз по въпроса с крадлива Деса и ортаците и.
  • 51 Ивана

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Фотев":

    Колко ти платиха, за да пишеш подобни глупости.
  • 52 karakondgul

    0 2 Отговор
    А Побежанов?!
  • 53 Столичанин

    1 4 Отговор
    Каква "община" "Младост"? Комплексари нещастни!
  • 54 букова глава

    1 0 Отговор
    ПАНОРАМИ!!!! За другото е права,щом тя,дребна рибка се е опитала да се облажи с 200 000$ правете сметка какво става по нагоре!!!
  • 55 Петър Димитров

    1 0 Отговор
    Да погледнем нещата от една друга страна:
    Европа иска действителни присъди.
    Тя иска да ома осъдени за корупция, и вкарани в затвора. Тези две жени са били мишени.
    Дали са виновни в нещо, или - не, няма голямо значение.
    Важното е да се покаже, че съдебната система в България произвежда действителни присъди.
    Видях снимки на въпросната Иванчева, на някои от тях тя просто не прилича на човек, който осъзнава какво се случва с нея.
    Тежко е, навярно, довчера да си бъркал в кацата с меда, а днес да си в затвора, при “обикновените” престъпници.
    Не търсете истина тук, това е театър, чиито режисьори са зад кулисите, както винаги.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове