2 Юни, 2019 16:16 3 641 34

Георги Свиленски: Проблемът се казва Бойко Борисов

  • георги свиленски-
  • бсп-
  • герб-
  • бойко борисов

Нинова иска подкрепа, за да може в рамките на следващите месеци да проведе политика, която да изведе БСП като победител на местните избори, коментира той

Георги Свиленски: Проблемът се казва Бойко Борисов - 1

БСП загуби, правим анализи - къде и какви грешки сме допуснали. Истината, която трябва да бъде казана е, че голямата загуба е това, че българските граждани не излязоха да гласуват и така удариха шамар на всички политически партии. Хората ясно посочиха, че партиите трябва променят отношението си, модела си и политиките си. Това заяви зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски по БНР, съобщиха от пресцентъра на партията.

По думите му от БСП са искали да приобщят по-широк кръг български избиратели, но не са успели да отворят ветрилото чрез периферния вот.

"По-лошото е, че хората не видяха в никоя политическа сила алтернатива. Затова трябва да си направим изводи. За да се случи промяната в държавата, българското общество трябва да я поиска. Тя не може да се случи, докато хората седят вкъщи - пред телевизорите и в интернет пространството", изрази мнение социалистът. Той призова гражданите да бъдат активни в политическия живот и изборите.

Той обясни, че промяна е нужна и тя е била заявена както от ръководството на БСП, така и от самата партия и от Националния съвет - става дума за обявен курс на промяна и нова политика.

"Тази промяна се води нееднозначно през последните години. Друг е въпросът колко време е необходимо, за да се случи и кога ще се стигне до крайния резултат - една сериозна победа на парламентарни избори", подчерта зам.-председателят на ПГ на "БСП за България". По думите му смяната на модела в България ще бъде трудна задача, защото интересите, които биха били засегнати са много големи и от БСП ги изпитват на гърба си ежедневно, а най-много ги е изпитала Елена Йончева.

"За да спечелим местните избори, председателят на партията иска нов кредит на доверие от всички партийни членове. Корнелия Нинова иска подкрепа, за да може в рамките на следващите месеци да проведе такава политика в партията, която да изведе БСП като победител на предстоящите местни избори", коментира още Свиленски.

По повод връщането на БСП в парламента, той заяви: "Виждаме един парламент, в който ще се говорим повече за социална политика и доходи, за това- българските граждани да живеят по-добре. Няма как да не се отчете нашият принос, тъй като обикаляйки из страната, кандидатите за евродепутати от "БСП за България" и народните представители видяха проблемите по места, срещнаха се с избирателите. Обиколихме цяла България с "Визия за България" и още тогава констатирахме сериозните проблеми. Радваме се, че повече народни представители също са ги видели и това ще бъде темата на следващия парламентарен сезон".

"Със стартовата ни позиция от европейските избори, амбициите ни са за победа на местните избори. Това зависи от работата ни на терен, на място, от общинските организации и областните структури, които ще проведат кампанията. Със смяната на Цветанов, не може да бъде сменен моделът на управление. Докато българските граждани не разберат, че проблемът се казва Бойко Борисов, те ще получават по някой Цветанов, който да реализира политиките на Борисов", заключи Свиленски.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    11 12 Отговор
    Да бе не е само той, много има още като него мдааа
  • 2 Мислещ

    30 8 Отговор
    Поредмните празни приказки и манипулации на поредната марионетка. Да, промяна не се постига със стоене пред телввизора, но първата стъпка към нея е именно изтеглянето на доверието. Втората е излизането на улицата, но не към урните.
  • 3 Молба до псевдокомунистите

    41 17 Отговор
    Затворете си мръсната,алчна и некадърна комунистическа уста ! Печалбари на дребно !

    Коментиран от #26

  • 4 Истината

    42 11 Отговор
    Долен бесепар ! Погребахте България със Сер Гея !
  • 5 Янките ВЪН

    16 18 Отговор
    Проблема не е Бойко. Проблема е намесата на краварите, Рубинения евреин, Помпата, лудия бай Дончу дето ни управляват пишман политиците дистанционно. Вън янките от Ново село !
  • 6 БСП ДПС Евророма

    32 4 Отговор
    Тия глупости измизлиха за десет дена позитанските клоуни :-))) Да ви е честита новата, още по-голяма „победа” тогава 👈😂😂😂😂💩
  • 7 007

    37 8 Отговор
    Свиленски празнодумец с фобия към Борисов ! Хората не искат комунисти милионери и олигарси да ги управляват , като ги лъжат и обещават светло бъдеще ! Защо не коментира Свиленски делата на Стайкови, Арабаджиеви, Баневи, Бенчо , МилиЙончева и други "знатни" касички на БСП ???? Правите хората на прости...това ви е проблема за загубата....спрете с лицемерието и лъжите !!!

    Коментиран от #11

  • 8 ВЪЗРАСТЕН

    25 11 Отговор
    ПРОБЛЕМЪТ Е, КОМУНИСТИТЕ И РУСОФИЛИТЕ, ВСИЧКИ В СИБИР С ЦИГАНСКИТЕ ИМ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ!

    Коментиран от #10

  • 9 Усмивката

    18 6 Отговор
    Обещайте че няма да има прошка за „тераси” „асансьори” ,прегрешили пишман инспектиращи асфалтаджии и изпълнители и че на първо място ще е закона за всички и над всичко и че подкрепяте избирането на Лаура Кьовеши за европрокурор и ще видите добри резултати.Иначе докато Бенчо Бенчев се крие от закона зад хилядите възможности които дава същия тоз „закон” за отлагане на справедливост ,нема да видите власт.Помня че беше обвинен за пране на пари.

    Коментиран от #31

  • 10 въпрос

    8 13 Отговор

    До коментар #8 от "ВЪЗРАСТЕН":

    Това означава всички комунисти начело с тиквата в Русия ?
  • 11 Усмивката

    9 3 Отговор

    До коментар #7 от "007":

    Събирсли си олигарсите по цял свят....смешници.А кога ще птеберат вдовицата на Илия Павлов.И едните и другите не са стока.Това говори че са от едно котило.Нашите са си наши

    Коментиран от #17

  • 12 коча

    25 6 Отговор
    а бе наглец бойко ви отреба като маче от дирек вие пак почнахте с вашите сатирични измишлъотини добре че народа не излезна да гласува че разликата щеше да е убииствена за вас смешници долни
  • 13 Една калинка го турила на маслинка

    8 2 Отговор
    Обществото си я поиска промяната и тя е факт - бкп на загуба, проблемите и пречките за краденето на България, чудничко.
  • 14 Ханко от село Осеня

    23 3 Отговор
    Проблемът е че сте накомпетентни и крадливи , ама много крадливи и хората са ви сърбали попарата . Не ви искат , направо ви мразят , вие сте едни сатрапи като миналото ви от което вие не се отказвте е изпълнено като почнеш от взривяване на църкви , минеш през народния съд когато избихте по голяма част от интелигенцията на България и стигнеш да Виденов който изкара народа да хлопА С ТИГАНИ И ТЕДЖЕРИ.зАТОВА НАТИСКАЙТЕ СИ ПАРЦАЛИТЕ И МОЛЕТЕ ЗА ПРОШКА ВСЕКИ ДЕН , НЕЩАСТНИЦИ.
  • 15 onq s konq

    21 0 Отговор
    А ЗАЩО Г.Свиленски ,който СИ Е ПОДАЛ ОСТАВКАТА продължава да се прави на Медийна звезда?А ЗАЩО БСП допуска да се ръсят простотии от нейно име,че "Проблемът на БСП бил ББ"?Ами защото в БСП НЯМА НИКАКЪВ КОНТРОЛ и цялата Партия е в ХАОС!А от ясно по-ясно е,че докато БСП не си намери СВОЯ "БОРИСОВ" ,ВИНАГИ ЩЕ Е "С МНОГО НАЗАД"!
  • 16 Драйвър

    19 2 Отговор
    На кривата ракета-космоса и е виновен!Само Курнела!Не пипайте Курнела,партия на крадци и убиици ,на селяндури-заслужава тази кранта за претседател!Бсп никога не е имала политики,а смо через лъжи е идвала на власт,но по нагло от Курнела-никой не се е държал!Докато тази кранта с това поведение води кампанията за местните избори-и в родното и село кмета ще е от ГЕРБ!
  • 17 Оргиите на вдовицътъ

    9 0 Отговор

    До коментар #11 от "Усмивката":

    Вдовицата на Павлов ! Интересно ! Тя не похарчи ли парата по млади момчета !
  • 18 Държвна главъ

    15 1 Отговор
    Баджанак,вярно е,че проблема НИ е Борисов.Те хората затова не ни дишат и гласуват за него.Крайно време е да го разберем,ако не бяхме комунягите такива ол.гофрени,Бойко,никога нямаше да стигне до тук!
  • 19 Молба до псевдокомунистите

    26 1 Отговор
    БСПари ,ходете си с мир ! Само глупаците вярват ,че сте способни на нещо друго,освен да крадете !
  • 20 месара

    22 3 Отговор
    прав си другарю, проблема е Бойко Борисов, но той е проблем за вас (бсп и симпатизанти) , не за българите!

    Коментиран от #28

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Диамантената ръка

    18 0 Отговор
    Свиленски, вий пак ли ще ходите на следващите избори? Мазохисти...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гост

    7 2 Отговор
    Проблема сте вие крадлива и приватизаторска шаика никога повече бсп на власт

    Коментиран от #27

  • 25 бсп

    11 2 Отговор
    Най-големият проблем на бкп е, че ГЕРБ удариха шамар на бкп и в селото на президента - Славяново като победиха и там!Проблема на бкп, че няма да са вече на власт става много кошмарен за другарите!
  • 26 Коня

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "Молба до псевдокомунистите":

    А вашите крадат на едро ли
  • 27 Гост

    2 12 Отговор

    До коментар #24 от "Гост":

    Приватизацията беше по времето на Костов а големите кражби по времето на ГЕРБ ама на вас герберите ви е толкоз акъла да го знаете това нещо.
  • 28 Сосор

    1 3 Отговор

    До коментар #20 от "месара":

    Ти нормален ли си да не живееш на Луната
  • 29 Божкеййййй6767

    6 0 Отговор
    Проблем сте самите вие на себе си...Омръзнахте с това квичене и скимтене.Нинова не ставаа.....
  • 30 Баджо

    8 0 Отговор
    Баджанак къде е баджаначката ве охлюв Много прост комунист си
  • 31 Прозявката

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Усмивката":

    Не им давай акъл, защото с тези лафове, може дейсъвително да спечелят следващите избори и после да се чудим как да ги махаме.
  • 32 Полу - защитник

    3 0 Отговор
    Червеният лумпен Свиленски е омекнал, като поразен комунист от изборна светкавица. Все пак му остава надеждата, че Борисов някой ден ще се оттегли от политиката и няма да им създава проблеми.
  • 33 Радев.

    3 0 Отговор
    Не му се сърдете на баджанака.Изтормозен е.Не виждате ли ,че главата му заприлича на ду...пе,както по вид,така и по съдържание.
  • 34 До 33.

    2 0 Отговор
    Ами,спретнете си една четворка с баджанака ти.Вие ще гледате,пък четвъртия ще си правят това онова с Деса Общата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове