Last news in Fakti

7 Юни, 2019 14:55 3 131 25

Кучета нахапаха до смърт 39-годишен мъж в Софийско

  • кучета-
  • нападение-
  • смърт-
  • владо тричков

Те са на мъж от с. Владо Тричков

Кучета нахапаха до смърт 39-годишен мъж в Софийско - 1
Снимка: БГНЕС

39-годишен мъж е намерен убит от пет домашни кучета край село Владо Тричков до Своге, съобщава bTV.

Сигнал е подаден на тел. 112 в четвъртък около 16.10 ч. Тялото на мъжа е намерено в гориста местност в землището на селото. На място незабавно са изпратени полицейски служители.

При огледа около тялото на мъжа са установени следи от животински стъпки.

Кучетата са от породата Кане Корсо и са били агресивни и преди. Животните са открити в имот, който се намира в близост до местопроизшествието. Те са иззети и са настанени във ветеринарна клиника в София.

Собственикът на кучетата, мъж от селото, е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Его

    70 9 Отговор
    Сега и собственика на кучетата да бъде разкъсан и убит по същия начин а , кучетата да ги влачат с кола докато пукнат

    Коментиран от #7

  • 2 Реалист

    56 2 Отговор
    Абе докога помиярите ще са по-ценни от човека - застрелват се на място и след това глупака в затвора за умишлено убийство ДОЖИВОТ. Двама такива осъдени и другите сами ще се вземат в ръце. А може и забрана за агресивните породи!!!
  • 3 Няма да се оправи тази територия

    38 1 Отговор
    За наказание собственика на кучетата, да бъде вкаран за една нощ в клетката на лъвовете , а на сутринта служителя на зоопарка да го изнесе с метлата и лопатката. Да разбере какво му е било на клетият човек.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Justice

    31 1 Отговор
    Сега нека правораздаващия орган остави 10 дена без храна кучетата и след това пусне стопанина им при тях !
  • 6 Щерю

    32 2 Отговор
    Абе как не разкъсаха някой зоофил защитник на кучетата дето все пищят за хуманност към кучетата ? Оня ден някакъв прегазил на съседите си помияра с кола и всички ревнаха чак да го линчуват някои искат , сега ги няма , човек е убит от тия гнусни помияри - е голяма работа нали кученцата са ок ще кажат че човекът ги е провокирал

    Коментиран от #11

  • 7 Его

    31 3 Отговор

    До коментар #1 от "Его":

    За тия които са сложили минуси им пожелавам същата съдба да ги сполети както на разкъсвания човек
  • 8 Бесен Язовец

    26 0 Отговор
    Това е един тъпак който живееше във,, Надежда-6" гр. СОФИЯ. Кучетата ги гледаше с цел да ги развъжда обаче почнаха да правят проблеми в квартала и се изнесе и си купи къща във,, Владо Тричков" казва се Йордан.

    Коментиран от #17

  • 9 ***********

    25 3 Отговор
    Жалко за човека умрял е в страшни мъки. Изцяло е виновен стопанина на кучетата той ги е възпитавал така. Да си носи последствията да го съдят като за убийство по особено жесток начин. Заради такива безотговорни стопани хората мразят животните. Сега ще убият кучетата, а на онзи ще му се размине.
  • 10 Смешна Темида

    18 1 Отговор
    Това е голяма трагедия! Трябват сурови наказания, но нашето псевдо правосъдие пак нищо няма да свърши!
  • 11 criminal

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "Щерю":

    Айде,айде де ама Тея зоозащитници само знаят да се плюнчат а като има някъде агресивни животно що не ходят да ги укротяват....... Трепване трябва много/на хора в бг имам предвид/ ама то да се чудиш откъде да я хванеш.....
  • 12 Аз Съм

    8 2 Отговор
    Слушайте сега :2009 г. си бях хванал любивница от,, Надежда 2" въпросния Йордан и беше хвърлил и той око и почна да се присламчва казах и на любовницата да го разкара че ще го разкарам аз, тя ми казва че само ми се било струвало че я свалка.не мина много време и го посъветвах и вече не присламчваше като ни види с любовците на разходка
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Другия с коня

    9 1 Отговор
    Проблема тръгва от Развъдниците на кучета...Продават с цел печалба,но НЕКАСТРИРАНИ.....От едно родило осем щест са женски и са по къщи и апартаменти...Обичат ги,но хайде да роди веднъж и ще го кастрираме....и Хоп по още осем....за една година 50 от онова от развъдника са в хората без Възможност за Контрол от който и да е Държавен орган или организация....защо онези шест не са кастрирани ПРЕДИ продажбата от Развъдника е Проблема за цялата Държава....Спешен Закон за развъждане и продажба на елитни кучета е нужен.....
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Йозеф

    12 1 Отговор
    Поредните "маркови" кучета убиват човек. Оня ден дого аржентино осакати жена. В крайна сметка човешкият живот е по-ценен от няколко псета. Ще трабва да купя повечко патрони.. .
  • 17 Опаааа

    0 6 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    Почваш да де издаваш, кой си от къде си и т.н!

    Коментиран от #20

  • 18 Граф Монте Христо

    19 0 Отговор
    Опасните породи трябва да бъдат забранени с закон, иначе ще стане като през 90-тте години и лечението е калашник с 3 пълнителя за кучетата и един за собственика. Съдът и затворът няма да върнат живота на момчето или устната на момичето оня ден, а и знаеме адвокатите, съдиите и ''гладният'' пракурор как действат, като има пачки. Тия неща се оправят с разстрел само и следващите сами ще се откажат да отглеждат опасни домашни кучета и всички ще станат дисциплинирани, меки като памук в тая държава.... както беше през 90-тте години....Отпуснахте се нещо пак....

    Коментиран от #21

  • 19 Този

    0 8 Отговор
    горките кучета.
  • 20 Ооопаааа

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Опаааа":

    Ако имаш нужда от ашладисване ела ми на гости.
  • 21 Граф Монте Христо

    7 1 Отговор

    До коментар #18 от "Граф Монте Христо":

    Доуточнявам - опасните породи отглеждани в къщи, вили, стопански постройки и селски дворове, иначе куче отглеждано в апртамент, където има малко дете на собственика и изкарвано навън с намордник и синджир може да се допусне, предполага се ,че като живее с дете няма да е толкова опасно....но знае ли човек....
  • 22 Един добър стопанин на куче

    8 0 Отговор
    От такива лоши стопани на кучета страдат всички. Аз имам куче и е възпитано и добро никога не е налитало на други кучета или хора. Аз също се разхождам със страх нападали са ни три пъти от едно и също куче порода Дого Аржентино. И трите пъти беше страшно. Лошото е, че тези стопани както и други като него са безотговорни. Разхождат ги без намордник и по строги поводи. Каквото и да правим не можем да се разберем с тези хора. И от полицията няма съдействие но когато стане късно се сещат.
  • 23 +-+-+-

    1 0 Отговор
    Кучето е като стопанина
  • 24 Кучетата и съдбата им.

    1 0 Отговор
    Милите сладки кученца,сега ще се кастрират,отнемат от собственика,после ще бъдат пуснати на улицата на София,се да ни е честито.Четири лапи добри си вършат работата.Можр добър човек да ги осинови.Сигурен съм,че те ова ще се случи,ние не убиваме кучета,те убиват нас,явно всички сме големи кучкари,да ни е честито.Аз,ще черпя паметник,ако стане инцидент,само пишете.
  • 25 Зарко

    0 0 Отговор
    Къде са екозащитниците на кучетата, котките и др. Къде се скриха сега в миша дупка. За тях живота на кучетата е по ценен от хората. Срам за тях.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове