Last news in Fakti

15 Юни, 2019 10:12 31 246 20

Жена е загинала при пътен инцидент в центъра на София

  • войната на пътя-
  • сливница-
  • сточна гара-
  • софия-
  • катастрофа

Инцидент на кръстовището на булевардите "Сливница" и "Христо Ботев"

Жена е загинала при пътен инцидент в центъра на София - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС, архив

Жена е загинала, след като е била блъсната от автомобил на кръстовището на бул. "Сливница" и бул. "Христо Ботев" в посока площад "Сточна гара".

Информацията споделиха от агенция "Фокус", позовавайки се на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП).

Сигналът за инцидента е бил подаден минути преди 8.00 часа тази сутрин. На мястото на злополуката веднага е била изпратена линейка, но медиците са успели само да констатират смъртта на гражданката.

Очаква се полицията да започне работа по случая.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодор

    45 6 Отговор
    Е това е до 2 градска болница, толкова ли нямаше кой да помогне???

    Коментиран от #3

  • 2 гост

    85 14 Отговор
    Карат като луди па после леле майко какво направих. Бог да я прости женицата!

    Коментиран от #4

  • 3 гост

    70 4 Отговор

    До коментар #1 от "Тодор":

    Според закона в Абсурдистан, лекарите нямат право да излизат, звъни се на 112 и като дойде линейката те кара до входа на болницата.
  • 4 Професора

    56 11 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Ти беше ли там? А ако е изскочила на платното или е пресичала на бегом на червено?
  • 5 Будалата

    22 27 Отговор
    Там по шоплука казват бутна я кола.

    Коментиран от #6, #12, #16

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гост

    27 3 Отговор
    Вчера блъснаха жена на тротоара до мен. Бог запази живота и, но с всеки изминал ден става все по-страшно по улиците...

    Коментиран от #8

  • 8 Фани

    6 6 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Всеки ден загиват хора по пътищата. Всеки Божи ден, а ние дъвчене Чернобил.
    Така трябва, не е нужно да мислим за днешния ден, че.....
  • 9 Nik

    17 4 Отговор
    Към коментар 2:
    Типично по Български първо оплюваме без да знаем истината. Колко от вас знаят къде точно е станало произшествието. За да не се излагаш по добре не казвай нищо.
  • 10 Малена

    20 4 Отговор
    Ще си умираме като мухи, газени като хлебарки, а виновни няма да има, защото не сме народ, не сме обединени, за нас е само клюка нечия смърт, и статистика защото отдавна са ни извадили сърцата, сега само гледаме сеир, до момента когато сами не станем тема за поредна клюка.
  • 11 Роско

    19 5 Отговор
    Като гледам пешеходците как минават по пешеходните пътеки, все едно са безсмъртни е чудно че има толкова малко жертви.
  • 12 Шоп

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Будалата":

    А на село, как казват?
  • 13 Бай Шиле

    9 3 Отговор
    А бе днес става някакво чудо: още не са намесили Русия или САЩ.Защо няма "при ушанките това е ежедневие" и "слава на Русия"?
  • 14 Здравомислещ

    21 2 Отговор
    Има закон и правилник за движение по пътищата, който не се спазва, както от водачите на ПТС и ППС, така и от велосипедисти и пешеходци. Свикнахме да нарушаваме законите и да се отърваване безнаказано. Следствието е, че по слабите стават потърпевши и жертви, без значение дали те са нарушителите. Спазвайте правилата за да нямате проблеми!

    Коментиран от #15

  • 15 смях в залата

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "Здравомислещ":

    Потърпевши стават останалите живи , защото мъртвите не могат да глобят . Пострадват също и останалите на местопрестъпление при избягали втори , пострадват също извикали полиция за съдействие . Вместо съдействие получават глоба .Така е в България
  • 16 Sparta

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Будалата":

    А на село се пресича и на червено

    Коментиран от #20

  • 17 Моряк Удавник

    5 1 Отговор
    Защо не си зададете въпроса от къде почна всичко.Във всички големи градове дойдоха хора от провинцията,които не са свикнали на начина на живот в градовете.Карат като на село,пресичат като на село и си мислят у наше село я съм прав.Поне съм се сблъсквал с такива екземпляри и съм се мъчил да им обясня,че мигача не е за красота а да окаже посоката.Завиват без мигач и трябва да гадаеш кво ще предприеме сечът пътя и си мислят, че са прави и трябва да се съобразяваш с такива да не стане беля.Вземам да мисля,че тия които идват в големия град трябва да се задължат да минат опреснително няколко часове при инструктор или контролен орган дали ДАИ или КАТ няма значение. Но да се провери нивото им.Някои биха казали, че само ще е лапачка за пари но от някъде трябва да се почне.

    Коментиран от #19

  • 18 Марто

    3 0 Отговор
    Хора , карайте по - леко ! Бах тия 30 или 40 минути !!!
  • 19 Злобко

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "Моряк Удавник":

    Знам те аз тебе моряче абе ти небеше ли от село Рупча живя накоя друга година в София и вече големия софиянец.😅😅😅😅
  • 20 Дрон.

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Sparta":

    Абе те и в красно село се мъчат да пресичат на червено но в София движението е по голямо има много селяни и мачкат.😅😅😅😅😅😅
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове