584 2

Подписваме спогодба за автомобилни превози с Черна гора

Министрите на транспорта Росен Желязков и Осман Нуркович ще обсъдят възможностите за разширяване на сътрудничеството между двете страни

Подписваме спогодба за автомобилни превози с Черна гора
Снимка: БГНЕС

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков и министърът на транспорта и морските въпроси на Черна гора Осман Нуркович ще подпишат двустранна Спогодба за международни автомобилни превози на пътници и товари. Церемонията ще се състои в понеделник, 17 юни 2019 г., от 11:00 часа в заседателната зала на МТИТС, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Министърът на транспорта Осман Нуркович е на посещение в страната по покана на министър Росен Желязков. Преди подписването на документа двамата министри ще обсъдят възможностите за разширяване на сътрудничеството между България и Черна гора.

Предвижда се Желязков да представи пред колегата си Осман Нуркович българската система за провеждане на теоретичните изпити на кандидатите за шофьори.

България
Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пешо
  Отговор
  1 17:22  15.06.19
  Поредните кьорфишеци и симулация на дейност.
 • Браншовик
  Отговор
  2 17:37  15.06.19
  Такава утрепка не е имало никога в МТ , Красимира от правна го води за носа това Чучуло Желязков , изкючително надменно говедо.Много е кух и с голямо самочувствие

Напиши коментар:


Публикувай