Last news in Fakti

20 Юни, 2019 08:51 58 560 28

Иде адска жега

  • слънце-
  • жега

До края на седмицата ще бъде предимно слънчево, ще се затопля и около и след обяд ще бъде горещо

Иде адска жега - 1

До сутринта облачността ще намалее и утре ще е предимно слънчево. В следобедните часове, главно над планинските и североизточните райони ще се развива купеста облачност. Там на отделни места ще превали и прегърми.

Температурите ще се повишат, максималните ще са между 29° и 34°. Атмосферното налягане ще се задържи почти без промяна – близко до средното за юни. Това съобщи за агенция „Фокус” дежурният синоптик Ана Дякова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Над Черноморието ще е предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места в северната част ще превали краткотрайно. Ще духа слаб североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 29° - 31°. Температурата на морската вода е от 23 на север от н. Калиакра, до 25-27 в останалите райони. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на места, главно в масивите от Западна България, ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 23°, на 2000 метра – около 14°.

До края на седмицата ще бъде предимно слънчево, ще се затопля и около и след обяд ще бъде горещо. Максималните температури ще са над 30°, а през почивните дни в отделни райони ще достигнат 37°-38°.

Значителна купеста облачност ще се развива в следобедните часове в петък и на места, главно в Северна България и Рило-Родопската област ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици; възможни са локални интензивни валежи.

През почивните дни валежите ще са на изолирани места, в събота – главно в планините, а в неделя привечер, когато от северозапад се очаква да започне понижение на температурите - в северозападната част от страната. Там ще се създадат условия за по-интензивни явления.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 50 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прокурор

    97 3 Отговор
    Спрете се с тези измислени заглавия!
  • 2 Софиянеца

    76 9 Отговор
    Изобщо не е Адска жега те ходят на 50° на море в Гърция на спокойствие и вряща вода та за някакви си 38° на сянка ли ще ги уплашат!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Дрон.

    65 9 Отговор

    До коментар #2 от "Софиянеца":

    Ей неграмотник ами тези дето работят навън без сянка какво да кажат всички не са като теб ти си се наврял в някоя миризлива дупка под земята на хладно и пишеш глупости от там .

    Коментиран от #11, #23

  • 4 Дееа

    25 5 Отговор
    Некой зиморничав е врътнал копчето на HAARP-а на макс.

    Коментиран от #6

  • 5 георги рачев

    25 1 Отговор
    Кога стане 50° ми се обади...
  • 6 Злобко

    9 12 Отговор

    До коментар #4 от "Дееа":

    Скъпа Дея сега разбрах защо си толкова проста защото господ ти е завъртял още по рождение кранчето наобратно. 😄😐😄😐😐😐😐😐

    Коментиран от #16

  • 7 vasik atanasova

    26 3 Отговор
    ай стига сте лъгали бре !
    знаеш ли какво е думата АДСКА ЖЕГА ?

    Коментиран от #8, #24

  • 8 Тва е топло време у булгаристан😂😂😂

    14 7 Отговор

    До коментар #7 от "vasik atanasova":

    Тука кво и да е времето все е адско😂

    Коментиран от #14

  • 9 Мечо Грух

    36 6 Отговор
    Я съблече те ризите, панталоните и лъскави те обувчици, я си нахлузете работните дрешки и обувките по кило и половина, и излезте на някое обект че да по работите, ще зобите водичка като камили, ще се тюфкате ту за малкото пари, ту от горещината, тогава коментирайте многознайковци.
  • 10 Дрон.

    32 2 Отговор
    Прав си приятелю най много ревът тези които са най малко изложени на жега и слънце тези които са навряни по офиси и дупки.😂😂😂
  • 11 Бобо

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Дрон.":

    Ти защо не работиш бе, отворен.А ми пишеш глупости. В 11:09 коментари цъкаш. Марш на работа.

    Коментиран от #13

  • 12 Лято е

    13 4 Отговор
    Лято е, нормално да е топло. Я си представете зима, сняг, поледица......
    По добре топло, зелено

    Коментиран от #15

  • 13 Дрон.

    7 6 Отговор

    До коментар #11 от "Бобо":

    Бобчо сега съм в отпуска работил съм когато трябва и сега разпущам по форумите тук имало бая бокруци като теб истината май много боли а?
  • 14 vasik atanasova

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Тва е топло време у булгаристан😂😂😂":

    КОЙ НИ Е ВИНОВЕН
    САМИ СИ ГО ПРАВИМ ЕДИН НА ДРУГ
  • 15 злобар

    9 0 Отговор

    До коментар #12 от "Лято е":

    ....иии гербаджийско гарнирано обилно с комари и кърлежи.
  • 16 Дееа

    10 4 Отговор

    До коментар #6 от "Злобко":

    Скипи Злобко не знам, к'во си разбрал, ама за да не изглеждаш прост като Тиквата, запомни: "господ" винаги се пише с главна буква, както и Бог, учи се първите 7 години от човек, после е късно, сам знаеш :-)

    Коментиран от #17

  • 17 Злобко

    3 12 Отговор

    До коментар #16 от "Дееа":

    Дея не ме учи кое как се пише къде се слагат тирета и запетайки пределно ми е ясен целия правопис и говор и затова съм имал 6-ци навремето но ако напиша всичко правилно такива като теб няма да го разберът затова аз пиша по простия начин искам да ме разбереш -голям боклук си.😂😂😂😂😂
  • 18 Ко, нье?

    13 3 Отговор
    Искаш да те разберЪт ли злобко?!

    Коментиран от #19

  • 19 Злобко

    3 12 Отговор

    До коментар #18 от "Ко, нье?":

    А ти разбра ли ме явно не си, ами да си ходил на училище а не да търсиш пишки по цял ден.😂😃😂😂😂😂😂😂
  • 20 СаНат

    8 0 Отговор
    Не слизай на нивото на простия, тоя хитрец само това чака :)
  • 21 ???

    1 0 Отговор
    Тъй като България от земя Рай се опитваме да я направим Ад затова идва или адска жега или зимата адски студ,като не знам как се свързва Ада със студа.
  • 22 007

    1 1 Отговор
    В п**кaта на B>e>н>и има целогодишно адска жега :P :о ._.
  • 23 майстора

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Дрон.":

    Я се стегни малко грамотния аз съм работил на двора докато термометрите на сянка удрят 45градуса ..и кво ?? нищо ми няма ..даже бая водка бях пийнал предната вечер та цял ден жули тия бири за изтрезняване ...и кво да не съм умрял ..кат почнете да се жалвате за щяло и нещяло

    Коментиран от #28

  • 24 Бреиииии

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "vasik atanasova":

    Ей хораa, не знам за другаде,но аз в София ми писнааа от дъжд и студени сутриниии
  • 25 Климатик

    7 0 Отговор
    В офиса е 23 градуса климатиците фирмата ги плаща дреме ми

    Коментиран от #26

  • 26 LEGIONER

    7 4 Отговор

    До коментар #25 от "Климатик":

    Яж ми чепа тогас.
  • 27 Можеше да напишете че е

    1 1 Отговор
    Зверска жега😂😂😂😂😂 вие обичате такива заглавия😂😂😂
  • 28 Дрон.

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "майстора":

    Я се стегни майсторе и чети кой какво е писал и аз мога да работя на такива температури но не съм тръгнал да се оплаквам и аз това казвам че се оплакват тези които са на сянка и на хладно по цялден а на теб имам чувството че слънцето не ти влияе добре отивай на доктор.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове