20 Юни, 2019 11:11 2 946 29

Бой в магазин за печеливша капачка

  • побой-
  • бой-
  • магазин-
  • капачка

Няма напрежение след инцидента

Бой в магазин за печеливша капачка - 1

Двама братя пребиха мъж, опитал да защити продавачка в магазин след спор за печеливша капачка за бира. Инцидентът е станал в село Горно Черковище. Случаят е от събота, но за него се разбра едва вчера, след публикуване на видео в социалната мрежа.

Около 20:З0 ч. в събота, когато братята Мехмед и Ахмед отиват до магазина, за да вземат бира от печеливша капачка. Зад щанда е Ангелина Пондева. Жената обяснява на по-големия брат, че печалбите се получават в големите вериги супермаркети в Казанлък. На опашката зад Мехмед е 50-годишният Галин Черакчиев. Той опитва да защити продавачката.

Тогава един от братята удря с глава и чупи носа на възрастния мъж заради отправената забележка. Малко след това се включва и другият брат, който с юмруци събаря нападнатия мъж и го пребива до припадък.

"Момчето постъпи агресивно като ми каза, че ще ме съди, защото съм лъжкиня. Каза ми, че мамя хората и не искам да давам наградите. Галин се опита да ме защити", разказа продавачката в магазина Ангелина Пондева пред bTV.

50-годишният Галин Черакчиев е със счупен нос, кръвонасядания и хематоми.

Пострадалият мъж разказа, че в момента, когато е казал на нападателя, че няма нищо лошо в това да отиде до Казанлък, за да си получи наградата - получава удар в главата.

"Получавам един удар с глава, текна ми кръв от носа. Отдръпнах се един метър назад и поисках салфетка от магазинерката. Щях да искам и парцал, но до там помня", разказва пострадалият.

Мъжът е категоричен, че нито е псувал, нито е обиждал нападателите си. "Не виждам защо трябваше да стане така", недоумява той.

"Не помня какво е станало. Гледах на клипа как ме влачат, но не помня нищо. Не помня колко съм лежал на земята в магазина, как съм се прибрал до нас. От удара в главата ми се губи всичко. Извадил съм си медицинско. Съдебна медицина в Стара Загора ми го извадиха", добави Галин.

Първоначално не смятал да подава жалба в полицията, защото не е искал случаят да се задълбочава. Сега обаче е категоричен, че ще си търси правата в съда.

"Никога не съм имал проблеми с местните цигани. На маса съм сядал с тях. Тези двамата не ги познавам", разказа още той.

Това не е единственият случай на насилие в този магазин.

"Аз имам три инцидента тук с роми. Три инцидента, които са много сериозни. Винаги стигаме до полиция, идват да ми се молят да ми се извиняват", добавя магазинерката.

Ангелина призова за повече толерантност. Тя каза още, че е съседка с нападателите. "По една и съща улица минаваме, помагала съм им много. Нека пак да си помагаме", добави жената.

Бащата на младежите заяви, че децата му са невинни и били провокирани.

"Той го е ударил. За един юмрук сега първо телевизия, полицаи, все едно е имало трета световна война", каза Исмаил Мурджев пред „Нова телевизия“.

Двамата братя са арестувани, те са криминално проявени и осъждани. Очаква се днес прокуратурата да повдигне срещу тях обвинения. Вероятно производството срещу двамата братя ще бъде за хулиганство.

В населеното място няма напрежение след случката, каза гл. инспектор Христо Петров от Криминална полиция към РУ-Казанлък. Той добави, че от началото на годината са подадени два сигнала за хулигански прояви в селото.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еми какво да очакваш от

    18 14 Отговор
    електората на БСП.?

    Коментиран от #2, #9, #21

  • 2 criminal

    25 10 Отговор

    До коментар #1 от "Еми какво да очакваш от":

    Е БСП не спечелиха изборите така че използвай си изгладената гънка и помисли чии електорат са джагалите.....

    Коментиран от #3, #8

  • 3 смешнико това че

    11 14 Отговор

    До коментар #2 от "criminal":

    не са спечелили не означава че не са техен електорат.

    Коментиран от #15

  • 4 Пешо от панелката

    41 1 Отговор
    Човек трябва да прочете повече от половината статия за да намери отговор на първия въпрос който му идва на ум след прочитането на заглавието: Пак ли ЦИГАНИ? Да, уважаема госпожо, цигани, мангасари, на всеки подаден сигнал се падат поне десет неподадени защото народонаселението знае че помощ отникъде не иде. Ама иначе сме европейци.
  • 5 Дрон.

    8 25 Отговор
    И аз мразя циганите но тук опушения е прав търсил си е печалбата в много магазини недават бира обратно за печеливша капачка а инъче продават а дъртия професор не е трябвало да се обажда неподготвен.😆

    Коментиран от #14

  • 6 Гост

    23 1 Отговор
    криминално проявени и осъждане, хайде от УСА вземете принципа за следващо наказание и да намерим работна ръка за нови павета, белене, магистрали...

    Коментиран от #20

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 prisoner

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "criminal":

    БСП-то са плащали на лилавите и за това сега им е празна партийната каса!
  • 9 Какво да очакваш

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Еми какво да очакваш от":

    Какво да очакваш от твоите сексуални партньори, Миме.
  • 10 Евроатлантическите ценности са при нас!

    10 0 Отговор
    Капачката си е капачка!
  • 11 Съдията Дред

    11 8 Отговор
    Реално тази наистина е лъжкиня, наградите се дават във всеки обект който продава артикулите от томболата с бира. Що се вре където не му е работата този бития пън?
  • 12 Тодор Христов

    11 1 Отговор
    Ами едно време имаше,Белене,заводи за акумолатори,уранови мини...
  • 13 Юрий

    7 2 Отговор
    в крими хрониката освен зеленокафеви както и рязани лайновози, друго не можеш да намериш вече.. това е показателно, че има проблем и не трябва да се толерира повече и да даваме дупе и е време правителството на Герб да поеме отговорност и да предприеме радикални мерки за оценка на всеки жител от тези малцинства, подобно на оценката която в момента я има в Брекзит и заради която много от гореспоменатите животни ще се разкарат от Великобритания.
  • 14 Ъхъй

    7 4 Отговор

    До коментар #5 от "Дрон.":

    Обикновенно това се договаря с доставчика, нито е грешно нито незаконно, дребния търговец не е задължен да следва промоциите на производителите освен ако не е оказано предварително
  • 15 Боже,спаси България

    14 1 Отговор

    До коментар #3 от "смешнико това че":

    Всички партии ползват този електорат.
    Затова , мръсните цигани са разпасани и ни бият,грабят,насилват,убиват.
    Беснеят, както са бесняли турците.
    А ние търпим.
  • 16 салито

    4 2 Отговор
    ний може и да съм сиган, ма и аз съм хора

    Коментиран от #18

  • 17 Спечелих каменица пребих магазинерката

    2 3 Отговор
    Селска работа в запдна европа що няма селски игри с печеливша капачка? Щото бирата е 19 цента а заплатата на обикновен раб чисто неженен за 40 часпва раб седмица е около 1800
  • 18 onq s konq

    8 2 Отговор

    До коментар #16 от "салито":

    Ха ха!Верно че сте хора,ама ЗА ЗАТВОРА.
  • 19 Можеше да е много по-зле

    6 0 Отговор
    Представям си ако скандалът бе за безплатно кюфте! Тогава глави щяха да се режат!
  • 20 Ловеца на боклуци.

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Госта от Марс пак е публикувал някакви простотии и небивалици. Сега сериозно я ми кажи бирата на Марс има ли промоция и във всеки магазин ли дават печалбите явно няма промоция инъче накой марсианец отдавна да ти беше счупил главата щото все си вреш носа където нетрябва.
  • 21 Нема лошо

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Еми какво да очакваш от":

    Еми, той и Боко беше от БСП то, за безплатни кюфтета, но после се разви до покровител на Западналите Балкани и папите яко го галеха.
  • 22 аааа

    3 0 Отговор
    Уж проИмоция,пък после не било точно прУмоция,а трябва да ходиш до завода производител за да си получиш безплатната бира!!!!Цялата работа такава,лъжлива и крадлива!Резултата видим -опростачаване на населението,и некой и друг счупен нос!Добре дошли у България!
  • 23 abv

    8 2 Отговор
    Стига сте ги богопомазвали тези цигани и спрете с тоя скапан термин криминално проявен. Напишете престъпник. Прокуратурата и съда направиха така , че в България циганите да си позволяват такива волности. Не ги пращат по затворите , а им слагат условни и пробации.
    Ей затова навсякъде е пълно с криминално проявени.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Bubbles

    3 0 Отговор
    Да бе в големите магазини.
    Големите магазини крият всичко дето се дава като награда от някаква промоция, а останалото го дават с клизма.
    Българска работа!
  • 26 Ловеца на боклуци.

    2 2 Отговор

    До коментар #24 от "Реалист":

    Оо хоооо ето го и Реалиста другия професор тук разбира се че ще пием бира и ракия , още не си дорасъл за този сайт отиваи да си пиеш млякото че ще вкисне.😂😂😂😂😂
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 кокок

    1 0 Отговор
    Незнам какво е говорил тоя човек... ама оня п$дал го изненада с глава, както и хилавия брат го изненада с 2-3 бързи тупаника, като го държеше за ръката! Ако човека е искал да се бие, щеше да ги почне направо той. Но да скачат на по-възрастен човек и то по тоя женски начин, жалко за скапаняците от клипа. Вероятно ще си намерят майстора и няко ще ги напердаши още по свирепо, като най не очакват!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове