23 Юни, 2019 21:05 1 798 23

Сидеров иска дебат "за" или "против" забраната на абортите

  • волен сидеров-
  • аборт-
  • аборти

Лидерът на "Атака" коментира и последните политически теми

26 000 аборта се правят на година. Това са 26 000 убийства на година. Ако имаше война в страната, нямаше да са толкова жертвите. Искам да започна дебат "за" или "против" забраната за абортите. Тази дискусия я има в много други държави, но не и в България. Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в предаването "Неделя 150" по БНР.

"Нашата държава е първа по демографска криза и смъртност. Как може едно момиче, срещу такса, да убие един живот", попита Сидеров.

Лидерът на "Атака" коментира и последните политически теми:

"На определени места ще имаме коалиция за местните избори. За сега няма изгледи обаче да се явим заедно на парламентарните избори", разкри той.

"Държавата няма да "цъфне и върже", ако премахнат партийните субсидии. Но трябва да се намалят, защото това искат гражданите", завърши Сидеров по темата за партийните субсидии.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сикиш

    24 8 Отговор
    Ти си никой. Нищо не можеш да искаш. Ти си ибрикчия на Бойко. Ако се появиш в Хасково, ще ти натрошим черепа на сол. Гадино лъжлива. Едно от големите недоразумения в политиката заедно с Гошо Тъпото, Свободка Стефанова и Димитър Главчев.
  • 2 Западните Балкани

    28 10 Отговор
    Чавка ли му е изпила мозъка. Сигурно е забременял. Първо разждаемостта и гледането на деца изискват средства. Но пари за децата не са дават. Какво направи той, за да не е така? Нищо. А, колко живота погобиха управленията, в които той участва? Защото мизерията е даже по-голямо убийство от аборта. Държавата няма да цъдне и върже, но няма и да пропадне, ако субсидиите станат 50 ева, нали? Така че Волене, стига си се правил на загрижен.
  • 3 Разочарован атакист

    31 7 Отговор
    Оправи пенсиите на хората и подобри живота им, че до абортите опря.
    Какво стана с обещанието Ви за 300 лв. минимална пенсия и минимална заплата колко беше, че вече я забравих?
    Постигнахте и изпълнихте ли обещанието си, че с абортите се захванахте?
    И да ви кажа аз бях един от най заклетите ви привърженици и гласоподаватели. Няма избори, в които да не съм гласувал за Вас въпреки, че от избори на избори оставах все по-разочарован от Вас, но вече НЕ никога не бих гласувал за вас.
  • 4 Отговор на Сидеров

    30 6 Отговор
    "Как може едно момиче, срещу такса, да убие един живот"
    Може, защото за отглеждането на едно бебе се искат поне 300 лева за отглеждане при 560 лева минимална заплата. 70%от българите работят на тази смешна заплата, а на едно дете му трябват легло, памперси, кърпички, пудри, мазила, специална храна, дрехи се копуват при разтежа постоянно,креватче, лекарства, количка и много други. Всичко струва пари, а българина е най бедния в ЕС при европейски цени и третия най скъп ток.

    Коментиран от #7, #11

  • 5 Волен

    19 3 Отговор
    Щото сте на власт ама файда нема,само си пълните джобовете с нашите пари. Що не намалиш данъците предложение.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 007

    18 5 Отговор
    Бoлeн отдааааавна си е абортирал мoзъкa :(
  • 9 sky

    13 8 Отговор
    Майките решават какво да правят със собственото си тяло, а не разни хомосексуалисти като Бялата Златка.

    Коментиран от #14

  • 10 Аз съм Сидер аборта

    10 5 Отговор
    Вижте какво става в Розино и Кърнаре патриоти. Докато се усетя и взех че абортирах но нали съм си Сидера те турците ме оплодиха. Щях да стана родител 2 но Чукулчето не щя да става родител 1 и ето на сега аборт. Пфу сволоч
  • 11 Захари

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "Отговор на Сидеров":

    Не че не съм съгласен с това което казваш, но 560лв са достатъчни за едни противозачетъчни, не мислиш ли? Защо трябва да лишаваш една душа от живот при положение че има контрацептиви? Не съм фен на Атака, но той е прав че е грешно. 26,000 не е малка цифра. Замисли се, истински.
  • 12 Волен Сидеров

    10 2 Отговор
    Всички цигани и турци на сапун и тогава ще има по 1000лв. детски тия двете паразитни нации ядът парите на нашите деца аз казах.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Orthodox

    11 9 Отговор

    До коментар #9 от "sky":

    Плодът в утробата НЕ Е част от тялото на майката, а друго човешко същество! Това е неумолимата истина, а всичко друго са шикалкавения с цел самооправдание и бягство от вината, от която не може да се избяга. Прекъсването на живота на човешко същество си е убийство, както и да го погледнеш. И даже човешкият закон да не го разглежда така, пред Бога абортът си е убийство с всичките му последствия. Да, жената може да решава какво да прави с тялото си, ако трябва да й се отреже възпален апендикс например. Но с аборта случаят е съвсем различен!

    Коментиран от #15, #23

  • 15 гол ху

    7 10 Отговор

    До коментар #14 от "Orthodox":

    През 2-3 вечери хвърлям едни човечета,ако искаш ела да ги спасиш с уста.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Явор

    6 0 Отговор
    Всичко е към своя край. Няма хора няма работници няма никой всички избягахме в нормалните държави.
    Още 30г и няма да има българия повече само манго ще обитава тия земи
  • 19 Балканец

    4 1 Отговор
    Да се забранят абортите, но да се увеличат помощите за родител, който има поне средно образование. Ще се вземат пари от фонда, като се отрежат помощите за родители без средно. Така ще се стимулира българската раждаемост и ще се ограничи безконтролното въдене на примати.
  • 20 хитеp

    1 2 Отговор
    кастрирания перхидролен пудел пак се прави на интересен със заглавия за първа страница!
  • 21 Гост

    1 1 Отговор
    Гаден продажник и предател
  • 22 Или

    1 1 Отговор
    Малоумен мъж. Кой е тоя да казва и забранява на жената да взима свои решения за своето тяло.
    Някой да го гръмне
  • 23 Или

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Orthodox":

    Защо не отидеш и ти да се абортираш заедно с тъпите ти разсъждения
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове