Last news in Fakti

23 Юни, 2019 19:34 2 353 34

БСП с конкретни идеи за партийните субсидии

  • партийни субсидии-
  • бсп

Лидерът на левицата призова за спокойно и разумно обсъждане на темата

БСП с конкретни идеи за партийните субсидии - 1
Снимка: БГНЕС

БСП в готовност за диалог по темата за партийните субсидии. Социалистите са правили изчисления как ще се отрази намаляването на парите за партиите от 11 лв. на 6 или 8 лв. на глас.

Лидерът на левицата призова за спокойно и разумно обсъждане на темата. Поканата за мирни преговори дойде след честването на 163 години от рождението на един от първите радетели на лявата идея у нас Димитър Благоев – Дядото.

„Субсидията на партиите трябва да бъде намалена, но да не бъде 1 лев, защото това убива многопартийната система в България и демократичния процес. Ние сме правили различни разчети и на 6 лв. и на 8 лв. Имаме ги тези разчети. Готови сме да ги дадем в едни разумни и спокойни, без различни емоции, разговори да ги обсъдим с другите партии и да се спрем на нещо общо като решение”, обясни лидерът на БСП Корнелия Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Народът реши

    37 8 Отговор
    Хората ви казаха, че искат субсидия от 1 лв. Глас народен - глас божи! Вие сте партията с най-много милионери. Крайно време е да върнат част от парите които получиха от БСП. Само дето те са забравили знака минус. Купете си газови лампи защото пак ще ви спрат тока на Позитано.

    Коментиран от #2, #15

  • 2 .....

    17 7 Отговор

    До коментар #1 от "Народът реши":

    Хората и други неща казаха, защо мълчите за тях?

    Коментиран от #3, #10

  • 3 гост

    28 11 Отговор

    До коментар #2 от ".....":

    Мандалото лопна , Курни !! И да ревеш и да не ревеш , пари нема , ни тая , ни следващата година , а вероятно и никога вече !!
  • 4 месара

    18 6 Отговор
    върти суче пак пари иска! страх я е че за партийките дето я поддържат пари нема да има!
  • 5 Кака Кури е моят блян..........

    11 9 Отговор
    Искам да прекарам една нощ с нея........

    Коментиран от #24

  • 6 Даже и 1 лев ви е

    19 4 Отговор
    много! По 0,50 ст трябва. Нали сте милионери, поддържайте си партиите! Аз, излишни пари нЕмам!
  • 7 Драйвър

    23 5 Отговор
    Курнела идеи как да докара пари в държавата-НЯМА!Тя има само идеи как да рахищава колкото се може повече,половин милион за зали,транспорт,хотели и кетеринг покрай цирка с "оставката" го платихме всички ние,егати социалистката,вместо с икономиите от субсидии да иска да идат за пенсии,тя иска да ги харчи за БАНКЕТИ И РАЗХОДКИ!Два милиона и половина души казаха ЕДИН ЛЕВ!Какаво има да се разбират повече?

    Коментиран от #9

  • 8 ЛОШО СЕДЛАРОВ

    18 4 Отговор
    Тия от БСП не само излязоха лъжливи ами и нагли ! Ореваха България за тези пари !!! Само си представете какви управници ще са !!!!

    Коментиран от #16

  • 9 Лъжлив герой

    17 6 Отговор

    До коментар #7 от "Драйвър":

    Корнела да вади парите от офшаорките ! Колко пара открадна от Техноимпекс лъжлата !
  • 10 Да да да

    15 3 Отговор

    До коментар #2 от ".....":

    ХОРАТА КАЗАХА 120 ДЕПУТАТИ !!!!
    СТРАХ А !!!!
  • 11 Правилният отговор,

    4 3 Отговор
    На суверена, е негласуване, СКО субсидията не стане макс 1 лев!
  • 12 Истината

    17 6 Отговор
    БСП се оляха завинаги !!! Само изкукали старци ще им са фенове от тук нататък !!!!
  • 13 вев

    16 5 Отговор
    Ей,голям цирк им спретна Курни на червените маймуни с оставката.А сега субсидиите ша опрай.

    Коментиран от #17

  • 14 ИЗЛЪГА НИ

    16 6 Отговор
    НЕ ХАРЕСВАМЕ ХОРА КАТО КОРНЕЛИЯ НИНОВА !!!
  • 15 Николай

    17 6 Отговор

    До коментар #1 от "Народът реши":

    Когато напуснаха парламента хората ги каниха да се върнат на работа. Те предпочетоха събори на Бузлуджа, ловни изложения в Австрия и спа процедури във Велинград. И пред изборно оплюване на противника.
  • 16 Николай

    16 3 Отговор

    До коментар #8 от "ЛОШО СЕДЛАРОВ":

    Какво да си ги представям аз ги помня от 1989г. насам само кражби , продажби и фалити на държавата. Бензина с купони, режим на тока, долара 3000 лева. пенсии по 10 долара и заплати по 30. В магазина 91г. ме питат ама другарю що взимате 10 шишета ракия и тя ли е на свършване. Та трябваше на цялата опашка да обяснявам, че ще ходимс приятели на Цигов Чарк за 2-3 дена и ще се черпим.

    Коментиран от #21

  • 17 Николай

    12 3 Отговор

    До коментар #13 от "вев":

    Освен на следващия конгрес цялото полит бюро да я оправи на задна, че в такъв филм ги вкара.
  • 18 Хи хи хи

    13 2 Отговор
    Тази луда биволица и тидитки ще прави за кинти , аванта от българския народ !
  • 19 ИСТИНА НЕУДОБНА

    10 3 Отговор
    Корнела разби БСП та държавата няма да разбие ! Вижте и президентчето им се чув като налага вето на всеки закон !
  • 20 Ddddd

    15 1 Отговор
    Суверенитета казва 1 лев.Какво има да го увъртате смятате и пресмятате. На мен шефа като ми намали заплатата ми остават само две възможности,Да остана с това което дава или да напусна.Кое не ви е ясно господа депутати?
  • 21 Реалист

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "Николай":

    Хахахаха - разсмя ме с тая ракия... Веднага се сетих за оная комедия "Особеностите не руския национален риболов" или нещо подобно...

    Коментиран от #28

  • 22 идейната

    7 1 Отговор
    импексова отново има идеи!
    а защо не ги приложихте тия ваши идеи до като бяхте на власт бе другарко?
  • 23 рояк тролове

    2 10 Отговор
    на ГРОП е налазил факти. Страх голем. скоро свършат парите за вас... и ше требва да работите или да ровите в кофите на латинка. цвъко може да ви остава по неко филия с мас.
  • 24 месара

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кака Кури е моят блян..........":

    внимавай какво си пожелаваш, че може да те скъса от....... гласуване 😂
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 3333

    5 1 Отговор
    Аз откога казвам, че тези паразити трябва да се закрият със закон. Хората и казват, че един лев са и много тя упоратва за още. Що за налство е това? Ако продължава в същия дух, на есен пак ще се наложи да си подава оставката, този път за винаги.
  • 27 вуйчо Ваньо

    5 2 Отговор
    Конкректни идеи! Това си е чист пазарлък и то с българския народ. И то за пари. И то милионери със социално слаби. Срам и позор и това ми било лидер на лява партия.
  • 28 Николай

    6 0 Отговор

    До коментар #21 от "Реалист":

    Голям смях, без майтап. А виждал ли си опашка за дамски превръзки. Пак някъде по това време беше. Помниш старите супермаркети дето бяха по 1000 кв/м пък вътре няма нищо. Е целия магазин пълен с жени и опашката продължава 30м. извън магазина.
  • 29 Текеесар

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "ПЕТИЦИЯ":

    Браво другаре( и другарки де) само така!Давайте със същия комсомолски плам.Цялото прогресивно българско човечество е с вас.(Масква тоже)Виждам, че от април месец до сега сме събрале цели 32 гласа против империалистическите Ф16.Със същия плам и темп след само 100гдини ще имаме иляди подписи в петицията.Победата е наша!Кураж другаре!Венсеремос!
  • 30 КО ДОДИ

    4 0 Отговор
    Другари защо не ни дават власта да досъсипем България ! Има още за краднене ! С другарите от ДПС напред към нови провали !!!!
  • 31 патриотъ

    1 1 Отговор
    Народа от глад умира,а управляващите банди се борят единствено за власт и пари,а народа кучета го яли!И резонно възниква въпроса:Кому и защо са нужни тези бандити-така наречените партии?!Това е измета на държавата и народа,там са събрани най-гладните и най-крадливите /не бих рискувал да ги нарека личности/екземпляри на територията,наречена България!
  • 32 Тодоров

    3 0 Отговор
    Нека ЛЕВЧЕТО убие многопартийната система. Нека останат 3-4 партии, които могат да предложат нещо на хората и които могат да си осигуряват законово финансиране и издръжка. ПАРТИЙНА ПЛЯВА ВЪН от политическата система. 1 ЛЕВ СУБСИДИЯ И ТОВА Е. Ние, ГРАЖДАНИТЕ на тази ДЪРЖАВА, сме го КАЗАЛИ вече !
  • 33 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Тая госпоДжа, която не чува гласа на народа, плаче за демокрация! Единият лев убивал "демократичния процес" в България. Господи, какво лицемерие! Не чува и не вижда какво иска демоса, но плаче за него.Сега вече са склонни и на 6 лева, ама да са "дарение" от бюджета.Разчетите навярно са от инономическия гений г-н Гочев?!? Като че ли този бюджет е на партиите в страната!? Четири месеца не влизат в Парламента, но си получават хилядарките.Дали има друга държава с по-тъпа и арогантна опозиция от нашата ??? Аз, който съм либерален човек, до някъде бях склонен да се съглася с някой виждания на БСП, за някой неща. Но в последно време тези правят всичко възможно, човек като чуе БСП ....... да извръща глава и да плюе !!! И се чудят ,защо губят избори.......
  • 34 Парамедик

    0 0 Отговор
    Събирайте си пари от членски внос на членуващите в партията .Който ви обича да плаща , защо ще плащам на всички хрантутници
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове