1 985 12

Цигански барони въртят милиони от трафик на бежанци

Ромските квартали са основни центрове за криене на нелегални мигранти

Цигански барони въртят милиони от трафик на бежанци

Подобни структури се формираха още по време на пика на мигрантската вълна през 2014-2015. Това са организирани групи, които посрещат бежанците и ги превеждат през цяла България.

Около тази теза се обединиха в студиото на сутрешния блок „Тази сутрин“ на bTV арабистът Владимир Чуков и преводачът Мажд Алгафари. Двамата коментираха темата за разбитата най-голямата действаща група за трафик на мигранти през българска територия.

"В този бизнес говорим за милиарди. Аз съм виждал обяви и оферти за цяло семeйство от Бейрут, което може да си избере как и до къде да стигне - Италия, пристанище в Гърция. Такива канали минават отвсякъде. В момента в ромските махали е главно мястото, където се крият мигрантите", каза още Боян Чуков.

"Сред преведените хора със сигурност има радикализирани елементи. За бежанци вече почти не можем да говорим. В момента всички задържани трябва да бъдат проверявани много внимателно и да се разговаря изключително задълбочено с тях. Потокът от пари е огромен при тези групи. В циганските махали полицията почти не влиза и това е причината там да се крият мигрантите", добави Мажд Алгафари.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • SAAB
  Отговор
  1 10:55  25.06.19
  Циганските барони си имат..... Вожд ! И под- вождове , в полиция ,прокуратура ,съд и парламент ! ЦИГАНСКИТЕ БАРОНИ СА КОМБАЙНИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ЖЪТВА....дават хляб на вожда !
 • КЛЮКАР
  Отговор
  2 11:00  25.06.19
  Като хванат такива в гетото,да ги връщат там ,от където идват. С цялото гето.
 • Любопитно ми е
  Отговор
  3 11:08  25.06.19
  Няма ли да ги цитирате , ако бяха българи и снимки щяхте да им публикувате?

 • ххх
  Отговор
  4 11:14  25.06.19
  да товарят заедно с арабите и циганите и обратно в Афганистан и Ирак с първият самолет. Без право на връщане. ДЕПОРТАЦИЯ! Чеп за Меркел!
 • Кольо
  Отговор
  5 11:16  25.06.19
  Ха добър ден. Та има ли нещо което не е описано в Наказателния Кодекс и то да отсъства в махалите и селата ? Като започнеш от наридби и административно право , през строителството и устройство на територията , та до това с какви средства са направени незаконни и тук там законните им триетажни къщи . Как потомствено безработни или с основна заплата , може и пенсийка по болест , се строи и се управляват автомобили около и над 30 000 лв. Защо трудно говорящи български и с основно образование са " СЪВетници на кмета " . Какво го съветват висшиста. Как се краде ли ? Направо трябва в международен аспект да се обяви от медиите истината ,че Българският народ живее в условията на Циганси тероризъм подкрепян в прогонване и унищожение от всичките си политици на власт. На последните им трябват условията на "Апартейд " и те силно се вживяват в унищожаване чрез икономически средства на интелигенция и ум. за това ни държат всячески бедни . За да се махнат или измрат умните и учените. За това е чалгаризацията във всичко. За това е финансовата поддръжка на развитие на цигани и циганизацията.Ще останат 500 хил политическа администрация и политици с приближени бизнесмени с 4,5 мил. радващи се на живота цигани за да си ги избират на власт. Дали няма да ги избият и тях накрая вместо да ги избират ?
 • а Оня
  Отговор
  6 11:39  25.06.19
  пак не разбрал......
 • 7 11:59  25.06.19
  Този коментар е премахнат от модератор

 • гост
  Отговор
  8 12:04  25.06.19

  До коментар #7 от "Main Fürher":

  Абе фъшаго, нарочно ли пропусна ГЕРБ или без да искаш а?
 • Балканец
  Отговор
  9 13:06  25.06.19
  Граждани от небългарски произход трябва да заплащат 2 пъти по-високи данъци.
 • стоян
  Отговор
  10 13:17  25.06.19
  От тук пишещите знае ли някой , на циганин данъчни да са правили ревизия на доходите , и да му е направен акт за плащане на данъци с лихвите =защото аз не съм чул

  Коментиран от #11

 • Orthodox
  Отговор
  11 14:29  25.06.19

  До коментар #10 от "стоян":

  Няма и да чуеш...
 • дявола
  Отговор
  12 19:04  27.06.19
  Защо казвам трябват повече Динковци а не да го винят и обсъждат

Напиши коментар:


Публикувай