Last news in Fakti

5 Юли, 2019 11:05 4 212 30

Кутев и Вигенин аут от ръководството на ПГ на БСП

  • антон кутев-
  • кристиан вигенин

Промените в партията са гласувани на общо събрание на 2 юли

Кутев и Вигенин аут от ръководството на ПГ на БСП - 1
Снимка: БГНЕС

Парламентарната група на „БСП за България“ e направила промени в ръководството си, съобщи председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в началото на днешното пленарно заседание, цитирана от „Фокус“.

За промените е информирал заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев. Разместванията са гласувани на 2 юли 2019 г. от Общото събрание на парламентарната група. На заседанието е освободен Антон Кутев от поста заместник-председател на ПГ на „БСП за България“, а Кристиан Вигенин се освобождава от поста секретар на групата.

Общото събрание е избрало Пенчо Милков, Димитър Данчев и Александър Симов за секретари на ПГ на „БСП за България“.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Извод

    16 10 Отговор
    Голям праз!!!
  • 2 БКП ТВ HD

    27 2 Отговор
    А гЕРГОф И сАНИШЕф кога?
  • 3 бравос

    17 28 Отговор
    Само така Нинова, чисти партията от гнилите ябълки и на следващите избори народът ще е с теб и срещу изгнилите и вмирисани на корупция тикви

    Коментиран от #13, #18, #30

  • 4 До бравос

    22 14 Отговор
    Чисти ги от неудобните, които задават въпроси къде са парите!!!!!!!! И които ще ги спънат да продължат да крадът след още по големия провал на есен!!!!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Незнайко

    12 25 Отговор

    До коментар #4 от "До бравос":

    Кражбите не са ли патент на управляващата групировка ГЕРБ? Най-простичко казано, как може да краде опозицията, когато е извън борда, а умнико

    Коментиран от #8

  • 6 Червената шайка терористи

    20 12 Отговор
    Кражбите са патент на БеСеПедерас.ите
  • 7 Костов

    20 6 Отговор
    Добре се справя.пратил съм я да им разкатае фамилиите.
  • 8 onq s konq

    16 8 Отговор

    До коментар #5 от "Незнайко":

    Май не разбираш за какви кражби става дума - говорим за 11 те МИЛИОНА И КУСУР,КОИТО ЕЖЕГОДНО ВЛИЗАТ В ПАРТИЙНАТА КАСА КАТО ДЪРЖ. СУБСИДИИ!А разходването им се контролира от едни 5-10 души елитни Бесепари и обръчите им от фирми,т.е. грубо по МИЛИОН НА ЧОВЕК - ежегодно!Затова и сега ПАРИТЕ ГИ НЯМА и БСП го играе "богат- беден":)

    Коментиран от #17, #19

  • 9 антибсп

    14 6 Отговор
    Краят наближава :)
  • 10 Кака

    12 7 Отговор
    Като си незнайко,ко се обаждаш!! Тук говорим за собствената им каса!!!!! А за народа не коментираме колко пъти го щавиха и продължават с неизгодните договори,които си пълнят гушите!!!(енергетика,горива итн)Така че няма значение кой управлява защото никой не може да ги пипне с пръст,тези като Р.Овч!!!
  • 11 Панов

    16 8 Отговор
    Касата на бесепе е празна защото парите отиваха за измислени щатове около приближени на нинова.примери,много,Елена Йончева се водеше на щат в партийната телевизия на 12000 лева месечно.
  • 12 Ю Кортес

    12 4 Отговор
    Закривай
  • 13 Borislav Popov

    9 7 Отговор

    До коментар #3 от "бравос":

    Абе в Карлуково LSD ли ви дават за десерт?

    Коментиран от #14

  • 14 бравос

    7 15 Отговор

    До коментар #13 от "Borislav Popov":

    За десерт ги хапваме гербави мижитурки като тебе
  • 15 Иян

    6 2 Отговор
    Лелее.Тия хора не разбраха,че не смяна на столуващите,а смяна на подхода е нужен.
  • 16 парцал

    9 9 Отговор
    алооо, заглавието на статията ви е лъжливо. Не са аут. В парламента са си. Изритани са от ръководството на ПГ... не подвеждайте аборигените от ГРОП
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Иян

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "бравос":

    Би било хубаво,но няма да стане.Горките!Толкова са далеч от хората,че и насън не могат да си го представят!

    Коментиран от #20

  • 19 паяк

    7 4 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    май не си у ред. Бегай при Красимир Янков. Цяла количка с документи за изхарчените пари са му връчили в неделя. Решенията са взети от целия НС на БСП, включително и от тъпака Янков, ибрикчията на ГергоФ сФинаря.

    Коментиран от #21

  • 20 СссереМ

    4 2 Отговор

    До коментар #18 от "Иян":

    Еййй в главите ви само МИЛИАРДИ ...... мухи.
  • 21 onq s konq

    8 4 Отговор

    До коментар #19 от "паяк":

    И как ще оправдае тая "Количка с документи" липсата на МИЛИОНИТЕ?Но да вземем наслука някой от най-горните документи и да прочетем какво пише в него:Организиране на Протест и закупуване на 200бр сандвичи /ПРИМЕРНО/,минерална вода,спец. рекламни фанелки и щапки за хората с логото на Партията и всичко това - НА ТРОЙНО НАД ПАЗАРНАТА ЦЕНИ- естествено от Фирмита на "наши хора"!Гориво за колите - ...малко повечко е от нормалното,защото "нашите коли" харчат по 30-40л/100.Организиране на Конгреси и Асамблеи по Черноморието с няколкодневен престой с храна и преспиване в Хотелите на "Наши хора" - на тройна цена...Командировки из цялата страна и пари за "почерпка" на електората ,а на "По-специалният Електорат" - и по-специално внимание в Престижна ресторантска обстановка...и т.н..Затова и количката е налице,но в нея вместо пари има само документи за профуканото:)Е за тва говорим.

    Коментиран от #24

  • 22 Иван Костов

    9 5 Отговор
    Браво Нинова, гониш най всеотдайните , другите лесно ще унищожим !
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 капаците

    5 7 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    вместо на коня си ги сложил на твите очи. НС на БСП е 700 човека, освен тях сметките се проверяват и от подчинената на ГРОП сметна палата. Всички ли са излъгани? герберас по гръб не пада. Малко ви остава... ще ти земем коня

    Коментиран от #25, #27

  • 25 Хи хи хи

    4 4 Отговор

    До коментар #24 от "капаците":

    А бе човек , да не си завършил училище за партийни постове бе , ходи в нормално куца ти правописа!
  • 26 Сър ГЕЙ

    4 1 Отговор
    Оххххх, Кутьооо...!
  • 27 onq s konq

    5 7 Отговор

    До коментар #24 от "капаците":

    Аз ти говоря за ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО БЮРО НА БСП в което членуват 7/седем/ човека и на практика "ТЕ КОЛЯТ И БЕСЯТ",ти ми приказваш за 700 човека ФИГУРАНТИ,дето не знаят от къде изгрява слънцето?!!А какво може да направи в случая Сметната палата,след като БСП НЕ Е ДЪРЖАВНА ФИРМА и може да си плаща за "услугите и снабдяването" КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ,дори и да си поръча КАСА ЩАМПАНСКО ПО 1000ЛВ БУТИЛКАТА?А това "малко ви остава" ИМА ЛИ НЕЩО ОБЩО С РЕАЛНОСТТА ,или си е само твоя БЕЗСИЛНА ЗАКАНА?А ясно че винаги ИСКАТЕ ДА ВЗЕМАТЕ/не и да давате/,ама за да ми вземете коня първо трябва да сътворите НОВ 9.СЕПТЕМВРИ...аре опитайте се ,пък тогава ще говорим...ако след това ще можете да говорите изобщо:)
  • 28 Трол

    7 3 Отговор
    Бащице Кутев, не ни изоставяй! Сега кой ще ни пише опорните точки?
  • 29 гост

    3 3 Отговор
    Но детето с увреждания,което пелтечи,не смеят да го пипнат,че ще ги съди за дискриминация.
  • 30 Besnija

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "бравос":

    Хапчетата редовно до ушите взимай и всички комунисти дружно под земята!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове