Last news in Fakti

6 Юли, 2019 00:01 3 729 27

Млада шофьорка блъсна майка с дете на зебра

  • пешеходна пътека

Детето е с охлузни рани на лакътна става, колянна става и стъпало

Млада шофьорка блъсна майка с дете на зебра - 1

21-годишна шофьорка блъсна майка с дете на пешеходна пътека в Русе, съобщават от МВР.

Инцидентът е станал снощи на кръстовището между ул. "Тича" и ул. "Чипровци".

Установено е, че лекият автомобил е отнел предимството на пресичащите жена и дете - на 33 и 9 години. Те са пострадали и са откарани в болница за преглед.

Детето е с охлузни рани на лакътна става, колянна става и стъпало, а майка му - с охлузни рани на лява и дясна колянна става и на лакътна става.

След оказаната медицинска помощ двете са били освободени за домашно лечение.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ексрусчуклийка

    31 6 Отговор
    Диагноза " Русе"! Като щамовете " Бургас" и " Враца"! Всички са англичани и бързаци- карат само в лявата лента; мигачите не се подават преди маневра- имат електромери, а и крушките горят; русенецът, гледа ли кола отзад, сякаш вижда на майла си детеродния орган и прави всичко да се върне обратно...

    Коментиран от #9

  • 3 асд

    40 2 Отговор
    сигурно е говорила по телефона с друга кифла мършата

    Коментиран от #27

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 asdas

    17 2 Отговор
    с бмв ли е била ?
  • 6 Пешеходец

    19 0 Отговор
    Аз пък и на мене си не вярвам! Виждам ли кола на пътя не пресичам! Живее ми се! Преди два дена спрях учебна кола да попитам колко струва курса! Млада девойка кара, до нея инструктира а отзад мургав младеж с очила! Като се разбрах с инструктира, попитах мургавия "- ти бе бате знаеш ли да четеш"?--- младежът наведе глава, не отговори и колата продължи!
  • 7 коментатор

    20 0 Отговор
    От къде да знае кифлето че на пешеходна пътека се спира ! Те първо инструкторите преди да започнат да ги обучават трябва да ги препитват кой им е ляв, и кой десен крак !
  • 8 А,де ...

    18 3 Отговор
    К'вит ни шофьорите, такива и пешеходците. Всички са ''родно'' производство. Еднакви по интелект, възможности и манталитет. Девизът е : ''Г'лей сега, к'во ша стане''. Резултатът - първи по смъртност.

    Коментиран от #18

  • 9 ДОЧЕВ

    17 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ексрусчуклийка":

    АЙДЕ...АЙДЕ.....И МАЙНА ТАУН ( ПЛОВДИВ)...И СОФИЯ И....МАЙ ДИАГНОЗАТА И ЩАМА Е ЕДИН И СЪЩ...,,БЪЛГАРИН В БЕГЕТО "....ЩОТО ГАНЬО КАТО ИЗЛЕЗЕ В ЧУЖБИНА СЕ ОСЛУШВА КАТО МИШКА В ТРИЦИ И СПАЗВА ПРАВИЛАТА И ЗАКОНИТЕ СЪС ЗАПЕТАЙКИТЕ....АМА В БЕГЕТО...КАРАЙ ДА ВЪРВИ.....
    Е ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ....

    Коментиран от #10, #19, #23

  • 10 Ами вънка бият през лицето

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "ДОЧЕВ":

    Тук милват по вратлето!

    Коментиран от #24

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гост

    5 0 Отговор
    И бой бой бой бой
  • 13 Васил

    2 0 Отговор
    Сигурно е карала без запалени фарове през горещият летен ден.
  • 14 шофьорката

    5 2 Отговор
    ама то на всякъде пешеходни пътеки, безобразие!
  • 15 Дедо Йоцо

    4 0 Отговор
    А зебрата как е ?
  • 16 FREE

    4 1 Отговор
    Инструктора с нейните 1000 лв. сега е на море и му дреме , че е забравил да и каже, че на раираната бяла зона от пътя пешеходеца е с предимство, а не да увеличи скоростта . Лошото е че от понеделник е на работа пак и ще пусне на пътя още 5 камикадзета този месец.
  • 17 Димов

    5 0 Отговор
    На всеки може да се случи. Шофирането е отговорност! Някой го имат за свободия.
  • 18 Мхм

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "А,де ...":

    Това му се вика овчи манталитет. Вие сте овце. Овцете на обществото.
  • 19 FREE

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "ДОЧЕВ":

    За всичко е виновна повсеместната корупция. Това моме явно си е купило книжката, по същия начин ще си купи и дипломата от университета и утре ще ни лекува, строи сгради и пътища, учи децата и т.н. и резултата ще е като на зебрата. Недейте да давате рушвети , защото това не Ви улеснява, а ни погубва. Но това е до маталитет и се постига не с пари под масата. Искаме да сме като германците, на ако на германеца му кажеш, че дава едни 1000 евро и вече е шофьор той как ще ви изгледа. На него и през ум няма да му мине, че има по.лесен начин. Заради това са им такива социалната система, пътищата, лекарите, инжинерите... Ако искаме да сме като тях няма как да си я караме по нашенски .

    Коментиран от #21

  • 20 Жените не трябва

    4 1 Отговор
    Да карат коли. Те са виновни че мъжете не могат да карат спокойно.
  • 21 ДОЧЕВ

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "FREE":

    ТОЧНО.....ДОЙДОХМЕ СИ НА ДУМАТА.....👍
  • 22 плевен

    1 0 Отговор
    Зебрите навсякъде се виждат лошо. Боята им трае по три месеца. Защо. Внимавам и намалявам само защото ги знам къде са, а не защото ги виждам. А в чуждия град?
  • 23 Османагич

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "ДОЧЕВ":

    Извинявайте, но майните са джентълмени. Като ме видят с чужд номер ми дават път да се преустроя в друга лента в кръстовищата.Само някой лаанари с Х ,К,PA вредят на имиджа на хубавия град.

    Коментиран от #26

  • 24 Жху

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ами вънка бият през лицето":

    А що трябва да чакаш да го усетиш?спазвай правилата и няма да разбереш
  • 25 Забелязал съм

    1 1 Отговор
    женките карат като кон с капаци, изобщо не се оглеждат наляво, надясно, има ли някой пешеходец?
  • 26 ДОЧЕВ

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Османагич":

    ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА ДРУЖЕ....И ДО НЕГОВОТО ВЪЗПИТАНИЕ.....БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ,ОТ КОЙ КРАЙ НА БЪЛГАРИЯ Е....
    КАТИЛИ ИМА НАВСЯКЪДЕ,КОРЕКТНИТЕ И ПОЧТЕННИ ЛЮДЕ ,СЕ БРОЯТ НА ПРЪСТИ...
  • 27 PlimP

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "асд":

    коя от двете мърши, тая с колата или другата с количката и детето, не взимайте страна преди да сте видели за кво иде реч, да речем че мършата в колата е решила да не спира, чудно ми е защо другата мърша е решила да се трепе, че и детето си да трепе, щом са се разминали само с охлузвания мършата с колата е карала бавно, аз лично не съм превърженик на стриктното спазване на законите, някак си не ми се мре още, предпочитам да изчакам около 15сек. до 30сек.(в 90% от случайте са достътчно) и да си мина на спокойствие, а не да се чудия аджеба Фитипалди, Шумахер, Фанджо и т.н., дали ще успеят да спрат преди мен или върху мен
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове