Last news in Fakti

7 Юли, 2019 17:30 1 720 23

Чуколов: „Атака” подготвя Закон за абортите

  • закон за аборти-
  • аборти-
  • атака

Трябва да се забрани спонсорирането на партиите от чужбина. Категорично и ясно. Това е директна намеса в българския политически живот, смята той

Чуколов: „Атака” подготвя Закон за абортите - 1
Снимка: БГНЕС

"Атака” подготвя Закон за правото на живот на заченатите. Това стана ясно от думите на зам.-председателя на партията Десислав Чуколов в предаването „Денят започва с Георги Любенов” по БНТ, съобщиха от пресцентъра на ПП „Атака”.

Чуколов подчерта, че въпросът с абортите е много важен и трябва да бъде урегулиран. Обясни, че не се предвижда тотална забрана. „Не става въпрос за аборт при бременност, която застрашава живота и здравето на майката или плода или е следствие на изнасилване, кръвосмешения и др.”, каза още Чуколов. Той обяви стряскащата статистика, че на година у нас се правят над 25 000 аборта, което, за съжаление, е много повече от другите европейски държави. Чуколов каза, че основно младите българки правят аборти, не и циганският етнос, и обясни, че „Атака” повдига тази дискусия за абортите, защото е много важна.

По темата за субсидиите Чуколов припомни, че „Атака” гласува категорично за намаляване на парите за партиите, защото така са пожелали 2,5 милиона българи. Народният представител каза, че още през 2012-13 г. партията на Сидеров е предлагала партийната субсидия да стане 0 лева с определени условия за медийно отразяване.

„Трябва да се забрани спонсорирането от чужбина. Категорично и ясно. Това е директна намеса в българския политически живот. Ние искаме да се забрани това финансиране от чужбина, защото не може чужда организация - неправителствена, камо ли правителствена, да определя какво става в България”, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СоцБоц

    16 5 Отговор
    Да не е забременял от Болен Лидеров ?
  • 2 Робот

    19 5 Отговор
    Решиха всички други проблеми и опряха до абортите!!!!!
  • 3 до Атака

    26 2 Отговор
    А кога ще приемат закон за поставяне на спирали на циганките?
  • 4 Емил

    10 9 Отговор
    Тия съвсем изкукуригаха! Вероятно руският патриарх ги е "помолил" за съдействие! ДЕБИЛИ (чукове)!
  • 5 Centurion

    9 6 Отговор
    Пополизъм!!!Уж със загриженост за демографията.Не със ристрективни закони,а със условия хората да раждат о отглеждат деца.С това майчинство,и с тези доходи какви деца търсите??? Минимум 1000 лв майчинство, много мимум 1500 лв заплата .Вие какво искате да създаваме нещастници които да ходят по кофите ли???Нямате оправдание, във властта сте,да свършите нещо,а не да сте патерица на тази престъпна власт!Пий си водката и не се занимавайте с глупости.

    Коментиран от #6, #12

  • 6 Емил

    6 5 Отговор

    До коментар #5 от "Centurion":

    С тия глупости дето ги предлагаш, само ще удвоим циганското население!

    Коментиран от #7

  • 7 CenturionЧ

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Емил":

    Има регулаторна система.Както е в Унгария.Работещи родители, минимум средно образование и прочие!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Антисоциалист

    8 2 Отговор
    Господа, "Атака" иска да се наложи със закон над Майката и да отнеме правото й да решава да има ли дете или не! Доказвам, че предлаганото от "Атака" е отдавна доказано вредно. Вредата бе доказана във Франция още по времето на Шарл Де Гол - законът за забрана на абортите доведе до тайни аборти "на черно" и до криминални аборти с повишена смъртност, а не до повишаване на раждаемостта. Вредата бе доказано същата и в България по времето на Тодор Живков и наложена чрез "тезисите" му. Просташката му и вредна за народа ни соцполитика също доведе до тайни аборти "на черно", самодейни и криминални аборти - все с повишена смъртност, а не до повишаване на раждаемостта. Ето факт, известен и на г-н Сидеров, и на мафиотите му: у нас, през 1976 год. от самодеен аборт с лист от мушкато! загина студентка в последен курс по медицина! Горкото момиче, бременно и останало само - без мъж, годен за съпруг и баща! нямало ни връзки за таен аборт в държавно медицинско заведение, ни пари за подкуп, ни за криминален аборт. Повторение на това доказано вредно за хората иска "Атака"! Тогава - "Всекиму своето!" Щом "Атака" иска чрез закон да вреди на народа ни, то аз - Антисоциалистът ИСКАМ и ПРЕДЛАГАМ полезното за народа ни: 1. Вражеската за българския род и народ партия "Атака" да бъде забранена. 2. Ръководителите й - създали, предложили и подписали вредния за народа и държавата ни проектозакон, да бъдат съдени, осъдени и наказани с най-тежките допустими присъди.

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 jambazina

    7 0 Отговор
    Като вкарат закона, ще имаме 25 хил случая годишно на опасна бременност, а някои доктори ще минат от Х6 на Ролс Ройс.
  • 12 стоян

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Centurion":

    До 5 ком =Само да попитам =защо в Германия която е с висок жизнен стандарт не се раждат деца -Проблема не е в парите а в мързела да се грижиш за деца

    Коментиран от #15

  • 13 Гост

    5 0 Отговор
    Най-дупедавската партия в България и аборти! Каква е връзката?
  • 14 Мао Дзе Дун

    4 0 Отговор
    Вие сте ненормалници , доказали се за пореден път, такъв лидер такива идеи...националисти ли ,никой не ви вярва.
    Трагични Доганисти ,палячовци!
    На Доган ли парите миришат най-хубаво, бе Волна невольо?
  • 15 Centurion

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "стоян":

    Абе раждат се да ти кажа.Дъщетяря ми е лекар гениколог в Германия,в не голям град 70 000 жители и имат по 9/11 раждания на ден.Тук в аналогичен град ражданията са 5/6,!

    Коментиран от #16

  • 16 Елеонора

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Centurion":

    Въпроса е от каква народност са?!?! Добре, че са турците и арабите да им вдигат статистиката за раждаемостта малко(имат мин.3-4 деца), щото ако се чака на германците....., скоро ще изчезнат...!

    Коментиран от #17

  • 17 Centurion

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Елеонора":

    Около 25 % от ражданията не са етнически Германци!Но те все още имат шанс,а при нас 20/30 години и финал.
  • 18 Кольо

    0 0 Отговор
    Прав е единствено за парите от чужбина ,но те си текат особено от Турция и Русия. Другото е Евро помощи и субсидии. Забранил ,не забранил все ще си текат . Кой ще Ви лови далаверите . Партийно нагласения ояден съдия ли или политическата полиция която ще трябва да създадете. Май и ЗЗД ще върнете накрая ,ама нейсе -нанайси както казват наще кафеви французи.
  • 19 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор
    Чуколов и Шопов абсолютни психопати, Болен Сидеров изразхдва 3/4 от енергията си да следиби контролира тези пейзани. Показах Шопов на един германец който има опит в психоанализ по фенотипа на лицето и стойката на човек. Попитах го какво мисли а той отговори следното : " Това лице е завършен идиот". Следващия път ще му покажа Чуколов и ще ви напиша , какво е казал!
  • 20 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор
    Щом, като нашите трътляци в парламента не могат да измислят нещо полезно с коеъо да се увеличи раждаемоста сред Българите, да вземат да поискат помощ от Виктор Орбан. Вместо да купуват никому ненужни морално остарели самолети, да пренасочат парите за млади семейства . Не им изнася , но така ако продължават ще се затриеме, като нация. Все още положението може да се промени. Циганите у нас не се интегрират и се размножават в геометрична прогресия за разлика от Българите, които се възпроизвеждаме в аритметична , дори отрицателна прогресия.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Прег Нанси

    0 0 Отговор
    А за забременяване кога ???
  • 23 гощо

    0 0 Отговор
    Тяхната партия се финансира от Русия! Ако забранят финансиране от вън какво ще правят те самите?!?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове