Last news in Fakti

9 Юли, 2019 11:41, обновена 9 Юли, 2019 11:50 13 640 84

15 лева за цаца с картофки и бира

  • бира-
  • цаца-
  • картофки

На щандовете за бързо хранене обаче цените са двойни и изборът е от парче пица за три лева до дюнер за осем лева

15 лева за цаца с картофки и бира - 1

Този летен туристически сезон е бурно коментиран във „Фейсбук“ и заради публикуваните снимки на празни плажове и цени по заведенията. Заради конкуренцията на "ол инклузив" пакетите по българското Черноморие цените в заведенията са паднали.

Така, сега за една и съща сума 4-членно семейство може да вечеря в крайбрежно заведение и във Варна, и в курорта „Златни пясъци", е установила проверка на БНТ.

В едно от многобройните заведения на плажната алея във Варна клиентелата е предимно местна, туристи от вътрешността на страната и чужденци сядат по-рядко.

"Бира с цаца струва от порядъка на 10 лева, като цацата е порция 300 грама, а бирата - говорим за голяма наливна", коментира Гергана Найденова, управител на заведение за хранене.

Така едно 4-членно семейство може да вечеря за около петдесет лева.

В курорта „Златни пясъци", в този бар елитни марки алкохол са около шест лева за 50 грама, кафето е три, а минералната вода два лева.

"Ако дойде една компания от четирима човека и си поръчат алкохол с безалкохолно колко ще платят - 30-40 лева най-много", казва Пламен Пейчев, управител на заведение за хранене.

В ресторантите на свободна консумация порция пържени картофи е 5 лева, салатата - около седем. Може би защото туристите масово си носят на плажа храна и безалкохолни от "ол инклузива" на хотела, в който са отседнали.

"От "ол инклузива" няма как да очаквам да дойдат кой знае колко хора да си изхарчат парите тук. Така че и това ни сваля цените", добавя Пейчев.

На щандовете за бързо хранене обаче цените са двойни и изборът е от парче пица за три лева до дюнер за осем лева.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    12 132 Отговор
    Ами сравнително евтини са цените,става въпрос за курорти в активния сезон все пак,е да в хоремага на Долно Уйчево сигурно ще е по евтино.

    Коментиран от #9, #70

  • 2 Балканец

    122 4 Отговор
    В с.Куцина, между Търново и Тръмбеш, има едно турско заведение с ТИРпаркинг, дето няма обявена цена на нито едно от ястията. Питаш за цените и ти отговарят "яж, после ша са упрайм". Като ти донесат сметката, гледаш: порция леща с хляб е 15лв, а агнешко с картофи 35лв. Там проверки няма ли?

    Коментиран от #3, #4, #6, #50

  • 3 алекс

    90 6 Отговор

    До коментар #2 от "Балканец":

    Ами много добре, докато има папагали които ядат без да знаят какво и колко а после очакват да се оправят така ще е!
  • 4 Прецакан

    90 0 Отговор

    До коментар #2 от "Балканец":

    Там ядох боб за 18 лв.И до днес по скъп боб не съм ял 😀😀😀😀

    Коментиран от #41, #42, #43

  • 5 El traficante

    83 1 Отговор
    Цените на коврите също не са нормални! :)
  • 6 Бай Хой

    70 2 Отговор

    До коментар #2 от "Балканец":

    Ами като има балъци да им плащат ще е така ! Мен ако ми обявят такива цени на финала , ще им хвърля 5 лв и просто ще си замина, ама нашенците са толкова прости и наплашени в днешно време, че си го поемат като пичове. Същото е и с такситата копърки - наскоро попаднах на един такъв, от Орлов мост до гео милев и ми искаше 12 лв :) Най-културно му обясних , че е срамно да ми иска такива пари и си платих 5 кинта. Бакшиша каза, че много хора се притесняват и си плащат като попове, което е тъжно. В общи линии подобни схеми са по габровската максима "... ако мине !"
  • 7 Centurion

    70 0 Отговор
    Балона скоро ще се спука!Кризата се задава .
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 СЕЯНИН

    71 3 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Я па си седим у село, пием си домашна ракийка, кинем си домати и краставици от градината и сега чекам жената да донесе и печеното пили, къде сами сме си го отледали.На тебе като ти е евтино ко курортите, седи си там. А наздраве!!!

    Коментиран от #14

  • 10 На Марина Диневи

    37 0 Отговор
    също е много скъпо, ама гледам не постват бележи от там. Да ейб@ и племето да ейб@.

    Коментиран от #34

  • 11 Прав Слав

    53 2 Отговор
    Ехеее 15 лева? Дека сме бре?да не сми у лас вегас?
  • 12 Алооооо Враца!!!!!!!!!!

    48 3 Отговор
    Как го изчислихте????? При тези цени, 4 човека ако пият алкохол, 30-40 лева!!!!!!!! И то "наи много"!!!!
    Според мен сте изтървали по една нула и в двете цифри, Ако МЪ разбирате.
  • 13 Някой

    50 3 Отговор
    Нещо не схващам - цаца + бира =10лв. Четиричленно семейство вечеря за 40лв. Т.е. всеки пие по една бира с една цаца по груби сметки. Егати вечерята. Ави нормално е хората да си носят от хотела/магазина/квартирата храна. Все пак трябва да обядват нещо на плажа при подобна вечеря...
  • 14 Мдааа

    30 6 Отговор

    До коментар #9 от "СЕЯНИН":

    Наздаве, и да ти е сладко. Само по-леко с ракийката , повече мези . Та после да уважиш и жената 3-4 пъти, та сутринта да те събуди с закуска и една свирчовина, може първо свирчовината а после закуската. Да ти е сладко , от все сърце ти го пожелавам.

    Коментиран от #22

  • 15 ддд

    54 3 Отговор
    Ако цаца с бира е 10 лв. Цените на нормалните неща за ядене колко ли ще са?
  • 16 Манго Джери

    50 2 Отговор
    Едно 4-членно семейство можело да вечеря за около петдесет лева с копърка...Супер,ама аз не съм отишъл да набивам замразена копърка и топла бира,щото си ги ядем и тука ,в кварталната пивница..и ми е баят по-евтинко...пък защо ли ''морските'' не ни открехнат нас, сухоземните ''плъхове'', как се продава морска лисица като ''софийски'' калкан 😂😂😂😂😂😂
  • 17 За ол инклусива

    32 1 Отговор
    Хората са предплатили за храната. Нормално е да си я изядат!
  • 18 448

    26 5 Отговор
    Абе и 50лв. да е няма лошо, нали сме пазарна икономика, който иска да плаща, нямам нищо против. Аз лично в Царево прясно изпържена цаца с бира и картофки за 5 лева на корем.
  • 19 Лекар БГ

    62 7 Отговор
    Снощи хапнахме пържен барбун около 350 гр.Пихме наливна бира.Порция миди.Две салати.Различни.Подправен и изпечен хляб.Порция от великолепните тиквички по гръцки.С бакшиша-25 евро.За качеството на продукта и обслужването не говоря.Нали разбирате,че сме двама щастливи хора на 450 км.на юг от БГ "туризЪма".....

    Коментиран от #26, #54, #61

  • 20 Уахахаха

    47 4 Отговор
    Осем кинта за долен дюнер..... После ме питайте пак за Гърция... Най-добрият гирос за 2,5 евро, и то на Крит, на Халкидики сигурно е още по-тънко

    Коментиран от #25

  • 21 С мотика на море

    39 1 Отговор
    Опвам чаршафето на плажа буча чадъра и купона почва! Жената пръжи рибки и катофе у тиганя на газовия котлон а я си жулим двулитровка бирица де си я носим у хладилната чанта.
  • 22 СЕЯНИН

    30 1 Отговор

    До коментар #14 от "Мдааа":

    Абе оно на село заран нема време за такива глезотийки. Требва да се издои кравата и козите, па да ги пущиш у заредата, па да полееш градинката и други такива работи, дето некои са ги гледали само по телевизията. Любовнио живот е малко по на заден план, па некой път и на нивата се случва, ама иначе си е убаво! Много благодарим за пожеланието!
  • 23 Мутроморието си е един грабеж

    30 2 Отговор
    Не ходете там опасно е😂😂
  • 24 Йозеф

    26 3 Отговор
    С кеф да отидеш на лайноморието, ха ха ха :)
  • 25 гост

    8 29 Отговор

    До коментар #20 от "Уахахаха":

    Ами не е. Дюнер беше 3евро, порция картофки също толкова, сосовете се доплащат по 50цента. Голяма бира е 4.5евро, малката е 3евро. 300гр. октопод е 9 евро, порция рибки, гаврос, е 6евро, скариди на скара 7 евро, мидите са 6евро. Нормално е цените да са по-високи от тези в квартала, не е ли така? Все пак в курортите се работи 7месеца през годината или разходите за амортизация на годишна база трябва да се начисляват за тези 7 месеца. Отиди в Бургас в някой квартално заведение и ще видиш, че не е така. Ганчо иска да ходи да вечеря на плажа, да го подухва морския бриз, но да не даде 6лв за цаца, а 3лв, защото пред неговата панелка бай Пешо по толкова я продава. Хора, на курорт сте и ако седнете на хубаво заведение с изглед няма как да имате същите цени, това трябва да е ясно на всеки летуващ. Сега 5лв за голяма бира не е много, нито за картофки, нито за цаца.

    Коментиран от #27, #31, #74

  • 26 Гостилничаря

    40 2 Отговор

    До коментар #19 от "Лекар БГ":

    От догодина и аз съм там. Бай Ганьо ако ще и десеторно да вдигне цените! Накрая сам ще си лежи на шезлонгите за 70лв., ще си пие минералната вода за 11 лв., и ще си яде мезетата за по не знам си колко......!
  • 27 Гърка

    26 2 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

    Ганчо, никой не те кара да ходиш в Гърция, нали си пачкаджия, стой си тук и си харчи милионите при мутрите по наш'то море. Онзи ден и някакви умрели крави изплували в Обзор, ти може и свинско да намажеш.........!
  • 28 с трици маймуни

    31 1 Отговор
    Миналата година цацата беше 3.5лв а бирата 2.5лв.И с цаца неможеш да се нахраниш.Освен това рибата не е прясна а замразявана и пържена в палмово масло използвано с месеци.А в Испания се сервира само и единствено прясна риба!
  • 29 Радо

    37 2 Отговор
    15лв бира с цаца - в Гърция за 15лв се купуват панирани калмари + бира. Ето затова няма да има хора по българското черноморие - защото сравняват цацата с калмари...
  • 30 Туз

    17 1 Отговор
    Не знам евтино ли е, но в София, в Суха река на главната улица в пицарията предлагат цаца+картофи+наливна бира за 7,50 лв.
  • 31 Туриста с хладилната чанта

    37 1 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

    Не знам къде си бил ,приятелю, аз още не съм ял на 3 евро дюнер тук ,но щом казваш-вервам ти.Само че пропускаш една тънка подробност-дали ти е направило впечатление,че в Гърция слагат в питката първо,месо,ама много месо,след това -домат ,лук и накрая малко картофки, докато в България реда на зареждане е точно обратния -картофи ,ма много картофи, после лук или друго там ( по избор) и накрая малко месце ,колкото да ''заблажиш'' ..да те питам и друго -къде в Гърция си видял среден или двоен дюнер- не си, нали..няма и да видиш.Колкото пъти си купя два дюнера ,винаги от втория ми остава поне половината...а съм над 100кила човек , а в България два големи си ги ям като стой ,та гледай.А тук ,където съм сега дюнерът е от 1,8 до 2,4 евра...и имаш избор.

    Коментиран от #47

  • 32 Axaxa

    27 1 Отговор
    В БГ на море идват идиоти и мазохисти. Курортите са ужас - презастроени, прашни и неподредени! Тов е плод на ДЕМОНкрацията, която ражда само демони!
  • 33 бръм

    14 9 Отговор
    Няма как цените на плажната ивица на Варна да паднат.Наема към тим е около 40000лв.за сезон. Подготовка,оборудване,зареждане още 30000лв.Заплатите на персонала отделно!Имаш два -три месеца активен сезон,за да избиеш 70хил. и да си на печалба!В Гърция сезона е много по-дълъг и печалбата по-голяма.

    Коментиран от #44, #52, #72

  • 34 JEEP

    12 1 Отговор

    До коментар #10 от "На Марина Диневи":

    ПП
    Забравих да ги питам обаче дали пускат с хладилни чанти, че едно приятелче иска да се тагне от кея, ама таксата за вход ще му скъси престоя на морето с 3 дена.
  • 35 Патриот

    15 0 Отговор
    Има и градове с прилични цени. При заплата обаче от 388лв за рехабилитатор 15лв за цаца с картофки си е просто обир. Представям си колко ли са месечните помощи на безработни цигани - 30-40лв?
  • 36 Ами сафрид

    6 0 Отговор
    Ако си купиш пържен сафрид?

    Коментиран от #37

  • 37 JEEP

    7 0 Отговор

    До коментар #36 от "Ами сафрид":

    Ако искаш цената да е същата, вероятно порцията ще е между 85 и 103 грама.
  • 38 filo

    11 19 Отговор
    Чудя се гърците ли плащат на продажните медии да плюят нашето или от простотия даже безплатно го правим.

    Коментиран от #45

  • 39 M9997

    10 1 Отговор
    В Гърция може да е толкова, но в евро
  • 40 MOMO

    0 0 Отговор
    А после колко време п@рдя?😠
  • 41 MOMO

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Прецакан":

    А после колко време п@рдя?😠
  • 42 MOMO

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Прецакан":

    А после колко време п@рдя?😠
  • 43 MOMO

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Прецакан":

    А после колко време п@рдя?😠
  • 44 Факт

    7 2 Отговор

    До коментар #33 от "бръм":

    Току-що изтече една новина ''Полицията във Варна иззе фалшиви стоки за над 750 000лв''...нещо да кажеш ...верно бе ,требе да се плаща наема на ТИМ...че и да остане нещо в''джебето''...

    Коментиран от #73

  • 45 Наблюдател

    13 1 Отговор

    До коментар #38 от "filo":

    По-скоро трябва да търсиш причината в продажните ни политици и в закоравялата им връзка с подземния свят, който пък държи черноморието! Чак пък такъв кон с капаци да си, че да не виждаш как стоят нещата!!!??? Черноморието е както всичко друго в скапаната ни държава - законите се отнасят за всички други, но не и за тези, които ги измислят! В Гърция никой не плаща на никого да плюе по каквото и да било! Тук всички плюят по това, което не се харесва и което от години се унищожава умишлено, с пълно право при това!
  • 46 Софянец

    8 14 Отговор
    Вие на море ли сте отишли или да се угоявате,само за ядене говорите,това е наш Ганя дай му само да плюска и да пие и пуши,да ви заеба и у жалките душици
  • 47 гост

    16 1 Отговор

    До коментар #31 от "Туриста с хладилната чанта":

    Бях на Халкидики, на 50 км надолу от Аспровалта, върнах се преди 3 седмици и ти казвам какви са цените. Нито се оплаквам, нито нищо. Просто там получаваш нещо за парите си и не се връщаш разочарован и извозен, а тук у нас ми става неприятно, че нищо, за което съм платил, не си е струвало. Като дават по 500лв заплата, пазаруват евтини храни и изграждането на сградите им е евтино, то тогава амортизацията им е много бърза. Разочарован съм, че в един и същи хотел преди 3г. цената беше 75лв, а сега е 140лв. В същото време казват, че туристите спадали, че били на загуба и подобни глупости. Как може у нашия град голям басейн към хотел да се отоплява, а там не, да не даваш два ключа в семейни стаи и като цяло семеен хотел, няма детско басейнче, а повече от половината гости са ти с малки деца, как може да не ти влязат 5 дена да ти почистят стаята, как може да сервираш същите остатъци 2,3 дни подред? У нас е пълна скъб, морето още повече, искам да подкрепям родното, но с подобни мизерии няма как да стане това, щом нощувката ми е една и съща у нас и в Гърция, но там е класи над нашето и си струва, а у нас хем не си желан, хем се връщаш с някой еколи вирус от "чистото" море.

    Коментиран от #49, #65

  • 48 татко барба

    14 0 Отговор
    Мрете в мизерия гнусни алчни търговци!
  • 49 Туриста с хладилната чанта

    14 0 Отговор

    До коментар #47 от "гост":

    По никакъв начин не съм искал да те обидя,жалко, ако го приемаш така ,исках само да покажа, че дори качеството на най-елемантарни неща е много над съответния наш продукт.И освен всичко ,всеки може да намери търсеното от него на добра цена, без да се почувства измамен или използван от селските тарикатлъци на нашите Андрешковци.А съм обиколил почти цялото Средиземноморие, но най ми харесва Йонийското крайбрежие-има от всичко море,планина,гори и даже камънак,хубаво е и в Хърватска,дори в Албания веднаж бях и сега пак ще се кача до там...ама ,вярвай ми , и един албанци вече ни туриха в малкия си джоб...жалко,те мутраците цяла държава разсипаха ,та на един туризъм ли няма да видят сметката..
  • 50 Учуден

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Балканец":

    А защо сядаш в турски заведения? Имаме си достатъчно български.
  • 51 БЛАГОДАРЯ ВИ

    9 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Дълго се смях като видях колко са заблудени повечето ми сънародници. Хем ми е смешно, хем ми е мъчно. Ето защо се смея. Много българи имат хотели, сгради със студия, къщи, ресторанти, че даже и цели малки курорти в Гърция. Разбира се всички те са кръстени с гръцки имена. Познавам няколко души така корумпирали кметове на гръцки села, че вече притежават плажовете и цели зони около тях. Аз лично имам от 1998 година имам хотел и ресторант в малък наш курорт, а през 2003 година направих първата си таверна в Халкидики. След това купих още един ресторант от грък без наследници, а също така и хотел, студия под наем и две къщи. Понеже гърците са страшни шовинисти управителите на ресторантите и хотелите са гърци за да си мислят всички, че са гръцки, а персонала е разнороден. Гърци, българи , албанци и т.н. Относно цените. В България стаите са ми между 38 и 50 лева, а в Гърция между 35 и 65 евро. То затова аз и много други български хотелиери имаме повече хотели в Гърция отколкото в България. Цената на имотите е подобна, а печалбата в Гърция е много по-голяма. В ресторантите е малко по-малка разликата в печалбите, защото въпреки по-високите цени в Гърция тук и заплатите са по-високи и продуктите по-скъпи. Изключение правят морските дарове и част от рибите всичко друго е по-скъпо спрямо България. При заплатите също разликата е сериозна в България на плащам по 70-80 лева на ден плюс безплатна храна и спане, а в Гърция давам по 70-80 евро. Зато

    Коментиран от #53

  • 52 Моше лихваря

    7 1 Отговор

    До коментар #33 от "бръм":

    Никой не ви кара насила да правите бизнес.В пазарната икономика някои успяват ,други кретат,трети фалират.
  • 53 БЛАГОДАРЯ ВИ

    10 10 Отговор

    До коментар #51 от "БЛАГОДАРЯ ВИ":

    ..... Затова ми е смешно когато прочета, че в Гърция било по-евтино. В България пълнен патладжан го продавам за 6.90 лева, а в Гърция за 6 евро, тиквички по гръцки са 4.50 лева срещу 3.50 евро. При месата разликата е подобна като единствено при морските дарове не е така, но те са по-скъпи на едро в България отколкото на борсата в Гърция. С две думи ви благодаря, че помагате да избивам и печеля добре от гръцките ми инвестиции, но не ставайте смешни като пишете глупости.

    Коментиран от #55

  • 54 Да ама надали

    9 1 Отговор

    До коментар #19 от "Лекар БГ":

    Изброеното не ти отговаря на посочената сума ! Не ни баламосвай, или си в грешка или умишлено пишеш, че за 25Е си поръчал това. От седем години съм все в Гърция лятото, цените не са основното притегателно, няма смисъл от това, което правиш!
  • 55 Ганьо Балкански

    8 2 Отговор

    До коментар #53 от "БЛАГОДАРЯ ВИ":

    Всичко това-добре-само ми кажи конкретно -с имена и местонахождение-та ,къде казваш са ти стаите в България-'Меден рудник'' най-вероятно, или в Оризаре...айде казвай,че да се прибираме и само при тебе да ходим ..а клубни карти карти за яз Копринка ще има ли ...смешник.Те гърчолята само тебе чакат ,че да ти оставят хиотели в наследство..да е...а малоумника ти!!!!

    Коментиран от #58

  • 56 Бай УРко

    12 0 Отговор
    Семейство може да вечеря с бира и цаца за 50 лв., а ако си вземе и пържени картофки отива на 80 лв. С тия пари ковчеци ще си купуват
  • 57 Garrincha

    12 0 Отговор
    За вечеря - 300 гр. цаца с бира ! Ето, как наш'те славни кръчмари се грижат за добрата форма на клиентите си ! Е, цацата обикновено леко нагарча, защото е пържена в олио на 5 дена поне, а различните наливни бирки идват от един кен, но нейсе - да сме живи и здрави ! До година-до амина - 80 % по-малко туристи !
  • 58 НЛАГОДАРЯ ВИ

    7 2 Отговор

    До коментар #55 от "Ганьо Балкански":

    Чети бавно за да схванеш какво съм написал. Оризаре и Меден рудник не са малки морски курорти. Ако беше казал Синеморец щеше да си по-близо. Отделно за мен и много други хотелиери е по-изгодно да дойдеш в Гърция, защото както вече писах, ще спечелим много повече. Ако си прочел внимателно отворих първия си гръцки хотел още през 2003 година много преди да стане толкова модерно ходенето в Гърция. Продължих да се разширявам там, а не в България, защото цените в Гърция са по-виски и съответно печеля много повече. Много по-изгодно ми е да ми дойдеш в гръцките ми имоти и ресторанти и затова ти благодаря, че си харчиш парите при мен. Отново казвам БЛАГОДАРЯ.

    Коментиран от #60

  • 59 Хаха

    6 0 Отговор
    Ми то цацата е много скъпа,олиото и то е 1.60 лв. /литъра, как няма да е на 5 дена...😁😁
  • 60 Ганьо Балкански

    5 6 Отговор

    До коментар #58 от "НЛАГОДАРЯ ВИ":

    Абе аз, така, чета много внимателно ,ама пак не разбрах нещо,никъде на даваш конкретно къде са ти хотелите,че на такива изгодни цени да ти станем клиенти...или казваш ,да не навредиш на сайта с продуктово позициониране и нелоялна реклама ..само се биеш в гърдите ''БУЛГААР, ГОЛЕМ БУЛГААР'' ама май си поредния бълхар...😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍..мамин убавец....колко съм ги виждал такива прошляци като тебе.

    Коментиран от #62

  • 61 AUDI

    6 1 Отговор

    До коментар #19 от "Лекар БГ":

    25 евро , но на човек. И май ти си ги готви във гръцката квартира !
  • 62 БЛАГОДАРЯ ВИ

    6 3 Отговор

    До коментар #60 от "Ганьо Балкански":

    Мамин хубав ако имаш малко мозък ползвай интернет и ще намериш много хотели като с моите цени. И за България и за Гърция говоря. Ти си чешеш по клавиатурата, а аз прибирам паричките на такива като теб. НАИСТИНА БЛАГОДАРЯ.

    Коментиран от #64, #75

  • 63 дявола

    5 0 Отговор
    Няма да се наядете вашата мама
  • 64 Ганьо Балкански

    6 4 Отговор

    До коментар #62 от "БЛАГОДАРЯ ВИ":

    Хахахаха....прибирай, манго, че като те гледам, като свърши сезона-на маслините си или си на портокалите,че зимата има да ''мааш'' филийте с мас ,бизнесменино..хахахахаха....откъде се взимате такива фейлетонисти...та ,кои казваш са твоите хотели ...остави другите-ТВОИТЕ къде са?говори с имена ,конкретно ,недей да кършиш метлата, ...😘😘😘😘😘😎😎😎😎😎😎
  • 65 Захари

    3 4 Отговор

    До коментар #47 от "гост":

    Ето къде сме ние сред 1600 световни дестинации. Май чужденците, които са обиколили наистина целия свят и са тествали по еднакви критерии са много по-обективни от хора ходили само на 5-6 места. И веднага си спомням вица за ада, където само пред българския казан нямало дявол, защото не бил нужен. Ние сами се потапяме ако някой надигне глава. ”Централният плаж на Златни пясъци е попаднал в класация за едно от 20-те най-добри места за парти в света. Редом до испански и тайландски парти плажове, първата платформа в света за оценка на курорти beach-inspector.com препоръчва известни заведения в Златни пясъци, подходящи за незабравими летни дни.

    Плажът получава ниски оценки за възможностите за упражняване на водни спортове, но все пак се препоръчва гмуркането. Освен това е ниска оценката за толерантност към представители на ЛГБТ общността, както и за притежателите на кучета.

    Още един български плаж е отличен, но в друга категория – „традиционна почивка“. Това е плажът „Венид бийч“ в Свети Влас. Според „плажните инспектори“ плажът е малък, но има достатъчно място за почивка, разнообразни заведения и училище по сърфинг. Висока оценка получаваме и за романтичната атмосфера и чистите пясък и вода.

    „Плажните инспектори“ са проучвали 1595 плажа в продължение на 3 г. Оценяващите остават поне по 2 дни на определен плаж, правят снимки и видео и проучват мнението на посетителите на място. Категориите са 5 – освен за парти и за почивка, „Ах плажове“ със спираща дъха

    Коментиран от #66

  • 66 Захари

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "Захари":

    Централният плаж на Златни пясъци е попаднал в класация за едно от 20-те най-добри места за парти в света. Редом до испански и тайландски парти плажове, първата платформа в света за оценка на курорти beach-inspector.com препоръчва известни заведения в Златни пясъци, подходящи за незабравими летни дни.

    Плажът получава ниски оценки за възможностите за упражняване на водни спортове, но все пак се препоръчва гмуркането. Освен това е ниска оценката за толерантност към представители на ЛГБТ общността, както и за притежателите на кучета.

    Още един български плаж е отличен, но в друга категория – „традиционна почивка“. Това е плажът „Венид бийч“ в Свети Влас. Според „плажните инспектори“ плажът е малък, но има достатъчно място за почивка, разнообразни заведения и училище по сърфинг. Висока оценка получаваме и за романтичната атмосфера и чистите пясък и вода.

    „Плажните инспектори“ са проучвали 1595 плажа в продължение на 3 г. Оценяващите остават поне по 2 дни на определен плаж, правят снимки и видео и проучват мнението на посетителите на място. Категориите са 5 – освен за парти и за почивка, „Ах плажове“ със спираща дъха гледка, водни спортове и специална награда за малки, но живописни плажове.
  • 67 Милен Русков

    6 1 Отговор
    Моят герой от "Възвишение" би казал само едно: Ибах ва!
  • 68 Бай Гошо

    5 5 Отговор
    В гръцко всичко излиза 3 пъти по-скъпо.
    Ама Ганьо лъже и се прави на интересен.

    Коментиран от #71

  • 69 Идвам от Гърция

    4 0 Отговор
    Дюнер 2.50 Евро, наливна бира 2.50, малка вода 0.50 евро
  • 70 Коко

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Здравей серсем нали така ти е заглавието пак си неподготвен както винаги първо на кое викаш курорт Слънчев бряг отдавна вече не е курорт но ти явно си го гледал само на черно бяла снимка разбира се че цените не отговарят на стандарта а да не говорим за качество и понеже не излизаш от ващо село само едно сравнение с умиращата Гърция според твоя Боко порция октопод в умираща Гърция между 14 и 18 ЛВ. примери много но те са за интелигентни и умни хора така хората правят туризъм онази смешна министърка с образ на камила какво и разбира миниатюрния мозък от туризъм то не че някой от хората на Тиквоний разбира от нещо ний затова сме на този хал айде отивай да дуиш
  • 71 Коко

    4 2 Отговор

    До коментар #68 от "Бай Гошо":

    Напиши точно къде в Гърция и точно кое излиза по скъпо иначе другото са алабалистики като си толкова запознат напиши за едно 4 членно семейство колко е почивката за 5 дни в Гърция и колко е слънчев бряг и след като напишеш аз ще напиша фактури от Гърция и България

    Коментиран от #77

  • 72 Външен

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "бръм":

    И ТИМ там няма8
  • 73 Денислав

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "Факт":

    Оффф, това е за Златни пясъци, както и статията за цацата. Златните е курорта на Костов, Славчо Христов и Недков, както и на видни софийски мутри. Този курорт няма нищо общо с Варна, освен че георгафски се намира в региона.
  • 74 Азазазаз

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

    Това,че сме на курорт не значи че сме на КУРорт.какво като сме на морето?Трябва ли за това да ми свалят тридесет кожи?Ами те като дойдат в наше село,колко да им свалим?За чистия въздух,за гледката на стада в природата и т.н.А...?
  • 75 Хахаха

    2 1 Отговор

    До коментар #62 от "БЛАГОДАРЯ ВИ":

    Прибираш ми дъртия ху.й
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Бил във хубав гръцки курорт

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "Коко":

    По западните стандарти курорт от нивото наСлънчев бряг, Златни пясъци и Албена се сравнява с аналогичния Сани бийч в Халкидики например. Погледни какви са цените на нощувките в Сани и ще ти стане какви са цените в ресторантите там. Повярвай ми след една седмица там в България ще ти изглежда, че подаряват. Селцата в Северна Гърция се сравняват със Синеморец и Черноморец например. А ето ти цената за 6 нощувки в Сани през септември. За август не ти ги пиша, защото, ще паднеш от стола. “Фамилна стая с морски изглед
    Остават само още 5 стаи на нашия сайт!
    Включва 13 % ДДС , 0.5 % местен данък , 4.00 € правителствен данък на нощувка , Полупансион
    2 единични легла и
    1 голямо двойно легло
    БЕЗПЛАТНО анулиране преди 14 авг. 2019 г.

    БЕЗПЛАТЕН паркинг!
    Включва полупансион
    Цена за 6 нощи
    € 4 300
    включва данъци и такси
  • 78 Кольо

    2 0 Отговор
    И най-голямата им наглост ,че това се заявява с гордост .Как само Ви предлагаме реалното. Измамници сте вие ,не ресторантьори и пишман бизнесмени и менки . Водка 50 гр. на цената на бутилка от 700 гр. от същата марка . Кола -1 лв. и до 10 лв кво има ? Работниците Ви доволни или само Вие със скъпите автомобили и незнайни имоти . За това ли търсите постоянно персонал и останаха по един да работи за трима. Ама вече и старите майстори с голямата заплата от 1000 лв не Ви изтрайват щото трябва да бачкат за 3-4 по 500 лв които не назначавате . Само Вие сте си добре и скоро ще се наложи и да поработите щото и циганите не идват ,а отиват в чужбина. Събирате заблудени от села и незнам си от къде примерно Силистренско и всичко временно за " сезона да отскубем и оберем " . Духайте супата за цаца и бира - 1лв. бира и 2 лв /кг прясна цаца . Много Ви евтино олиото . С бензин да я пържите и той падна с 5 стотинки щото не пътуват хората , а чужденците зареждат извън границата без значение коя. Само да не е тук.
  • 79 Не им е лесно

    1 0 Отговор
    на Варненци . Да хранят ТИМ , Община , администрация, цигани , политици ,КАТ-НАП , Доган , Оня с милионите за дупка в центъра, елепсовидни наклонени по вертикала кръгови кръстовища за милиони и все такива хубави неща. Елате да работите и живеете във Варна. От всички села събираме щото Варненци избегаха или се затриха от туризъм и политици. Шфове ли не бяха Русенци , жените не са ли 80% от Добрич и селата , Хлапета от Слистренско ,Тутракан и Плевен . Половината номера на коли са с Х , Сл ,Тх , РР , а Шумен си има пристанище . Кой домъкнал се у Вас за печалба и избягал от родно село ще милее за това което си мисли ,че е дойна крава. Вземе 700 лв заплата на ръка и 450 на документ и като си отиде на село направо баровец с новата 15 годишна колица от 90 коня. Ма ,че дал 300 на Варненец за квартира -кво от туй. На село по-лошо ,ама не плаща . Кво да правиш-родна картинка. Но Варна и Бургас не са това което бяха ,няма и да бъдат докато има алчни задници политици обвързани с групировки.
  • 80 Узи

    1 0 Отговор
    Според мен някой трябва да подсети Ангелкова,че е пряко отговорна за политиките в туризма или по скоро липсата ...оставка е подходящ акт ,макар и закъснял.'
  • 81 Весо

    0 0 Отговор
    Като си напазарих от Лидъл за 80 лв. всичко необходимо , даже и бира и 3 литра домашна ракия за 18 лв. и напълних хладилника . Стигна ни за 3 човека за цяла седмица . Само хляб и 2 печени пилета по 9 лв. взех и даже една чанта храна ни остана .
  • 82 Весо

    0 0 Отговор
    Ресторанта на терасата , скарата , котлона , телевизора и лаптопа до мен .
    Жената готви , сина сервира , аз пускам музика и филми . Август пак отивам в Царево .
  • 83 Врачанка

    0 0 Отговор
    Харесвам Слънчев бряг от една страна, защото плажът там е уникален и равномерно се редуват свободни с платени зони. Но жалко, че съсипаха курорта с бетон.И трябва и по другите ни плажовете да с да се редува свободна с платена зона, а не да безплатната зова да е чаак извън курорта. Всеки има право на свободен зостъп до водата и е крайно време някой да вземе мерки затова
  • 84 Врачанка

    1 0 Отговор
    Харесвам Слънчев бряг от една страна, защото плажът там е уникален и равномерно се редуват свободни с платени зони. Но жалко, че съсипаха курорта с бетон.И трябва и по другите ни плажовете да с да се редува свободна с платена зона, а не безплатната зова да е чаак извън курорта. Всеки има право на свободен достъп до водата и е крайно време някой да вземе мерки затова
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове