13 Юли, 2019 11:40 32 347 39

Проф. Минеков с шокиращи разкрития за отвличане и заплахи спрямо него!

  • проф. велислав минеков-
  • палеж на кола-
  • разкрития-
  • заплахи-
  • отвличане

Отвличаха ме, но извадих късмет, после един много сериозен човек дойде да ме ''предупреди''

Проф. Минеков с шокиращи разкрития за отвличане и заплахи спрямо него! - 1
Източник: БГНЕС

Подпалиха я и изгоря. Това е, но.. аз си мисля, че би било добре да помълча тук, защото ако продължавам да говоря по този начин - ще ми свършат колите, Диков'', Това заяви проф. Велислав Минеков в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком по повод запалването на колата му случило се на 10.07.2019г.

''Има едно пренасочване на случая. Не са говори за това, че действително има две изгорели коли и че има криминално действие, което е ясно и което е споделено от полицаите. Това не е случайно. Не е от природата, не е от гръм, а има нарочно запалване. Оттук нататък кой е трябвало да бъде пръв или втори, натоварването с фактологията около това, че другият човек е чужденец, сърбин, правят нещата да изглеждат колкото се може по-оневиняващи целия криминален акт, а има такъв'', изрази мнение проф. Минеков.

''Както каза господин министърът на вътрешните работи, не могат да се изказват никакви предположения, докато не се разбере каква е истината в случая. Aз получавам много добри реакции, не само в социалните мрежи, където общо взето няма никакво колебание защо се е случило това нещо. Приятно ми е, че получавам и от колеги, които са от чужбина. Приятно ми е, че тези неща се разбират и извън страната'', заяви още той.

''Другото, което трябва да кажа задължително е моята благодарност към пожарникарите. Шефът на момчетата от пожарната се казва Георги Ташев, те са от 7-мо управление на пожарната. Те дойдоха буквално за минути и с изключителна смелост потушиха това нещо, тъй като можеха да се взривят няколко резервоара'', изрази благодарност проф. Велислав Минеков.

''Имаше декларация на началника на 1-во РПУ комисар Милтенов, че никога не са получавали от мен жалба за някакъв опит за насилие срещу мен. Това не е вярно. Комисарят, или не са му предложили документите, с които разполагат, или не е запознат, или действа в услуга на подпалвачите, което би било твърде жалко.Последната жалба беше случай разследван от следовател Пенчев и това беше много сериозна заплаха. Общо взето от 2014 година до 2019 година имам някакви бегли такива заплахи, но в този период, само за 4 години, имам 4 сериозни сериозни заплахи, което никога не съм го разказвал, но е времето да кажа и за това нещо, тъй като те представляваха опасност'', загатна Минеков.

''Първото си беше чисто отвличане от ателието. Какъв беше моят късмет? Беше, че началникът на тези двама бандити, на които им беше поръчано да ме задърпат и да ми кажат какво да правя и какво да не правя, този началник се оказа мой бивш новобранец в казармата. Това се размина. Последното, което се случи, за което дълго писахме в 1-во районно, на същото място стана заплахата, беше много сериозно, като това се случи на десет метра от неподозиращия ми син, а беше много опасно. Този път беше много сериозен човекът, който дойде да ме предупреди. Много сериозен. Това е описано в 1-во районно, имаше следствие и приключи с решение на прокуратурата, че не е намерен човекът, който се издирваше'', призна проф. Минеков.

За тиражирания негов съсед, който е със сръбски произход, Велислав Минеков заяви: ''Познавам се със сърбина, почтен човек, не е богат. Отскоро ми е съсед, живее срещу нас. Нищо не каза, просто е достатъчно учуден от това, което се случи. Освен това колата му е нищожна, тя не струва и 1000 лева''.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 34 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нели

    48 206 Отговор
    Стига си лъгал комунистически хамелеон.Никой не ти вярва.

    Коментиран от #10, #36

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мадона

    33 100 Отговор
    А аз така - като не върви бизнеса, правя шокиращи неща.
  • 4 Монгола

    16 44 Отговор

    До коментар #2 от "Било":

    Не яде вече шиколад, на диета е!
  • 5 СссереМ

    36 126 Отговор
    Да би мирно седяло не би чудо видяло,моите коли защо не ги палят,кой знае къде се увъртял тоя НЕЧУВАН професор.

    Коментиран от #28

  • 6 Гнусна Соросня

    103 39 Отговор
    Чета и виждам злобата на българофобите и лицемерни предатели. Не искам и да си помислям , ако на някое Соросоидно гюбре да му подралят колата или да загуби нещо материално. Тая измет която неглижира проблемите на нормалния човек и идва от злобата към ближния с която е закърмена от либералния човеконенавистен модел на който се кланят. Няма по големи предатели от Сороснята да ми ядете У...,

    Коментиран от #31

  • 7 Лекар БГ

    151 33 Отговор
    Професорът е смел и доблестен човек.
    С удоволствие го гледам и слушам в малкото останали опозиционни медии.Никак,ама абсолютно никак не се вписва в "Доктрината и пропагандата"на ПП ГРОБ.
    Един истински режим,нормално не търпи такива хора.
  • 8 Кой68

    45 16 Отговор
    Има ли опозиционни медии в България?А независими медии?Професора не го познавам и няма да го коментирам-може и да има право.Но с тук пишещите и техните опорни точки направо те боли глава.Най-лесно се хвърлят обвинения.....
  • 9 Пътуващ

    48 93 Отговор
    Комунист по наследство - баща му правеше паметници на партизаните, които са мутрите на комунистите преди 09.09.1944г. Бездарници и двамата....това е самата истина!:-) А какъв апартамент имаха още в края на 60-те години на миналия век....не е истина - огромен и супер луксозен, на бул. Евлоги Георгиев. Дупелизци....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 onq s konq

    52 63 Отговор
    Минеков с малко име Професор е зет на Рангел Вълчанов-мастит Комунист,като в последствие се движи в най-близкото обкръжение на Т.Живков,активен участник в "Ловната дружинка" където в смях, закачки и шеги сред природата са се решавали Бъднините на България.Това пише в Уикипедия за Минеков.Но да е ясно:Паленето на колите му НЕ Е СВЪРЗАНО с "нехаресващи скулпторите му",а с МНОГО ПО-СЕРИОЗНА "СТРАНИЧНА ДЕЙНОСТ" на Професора,конкурираща определени криминални среди и сенчест бизнес!Все пак Минеков има пълното право да си приказва каквото си иска и да съобщава на Полицията и Обществеността претърпяните от него материални щети,но НЕ И ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ ЗА ТОВА!Удивително е,че въпреки че целокупният Бълг. народ извоюва ДЕМОКРАЦИЯТА на 10.Ноември,то ТОЧНО КОМУНИСТИТЕ от чиито нокти бе извоювана тя СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ НАЙ-ПЪЛНОЦЕННО ОТ НЕЯ:)

    Коментиран от #17, #32

  • 14 Louisiana

    115 21 Отговор
    Хубаво ревете срещу комунистите, но защо подкрепяте комунистът Борисов и другите дърти комуняги в криминалната му партия ?

    Коментиран от #16

  • 15 Ядеитн

    15 62 Отговор
    Уж професор, па гламав за трима. Сам вика, че "сериозен човек" го е надумвал. Вместо да си опича акъла, да са кротне и да биде по-доле от тревата, тоя още повеке плямпа. Ша изгори от главата си.
  • 16 Огледало...

    58 17 Отговор

    До коментар #14 от "Louisiana":

    Те са навсякъде::::баща-син-внук.Комунисти ни учат на демокрация.....Бившите комуняги реват най-силно и жално....Незнам колко поколения трябва да минат за да се отпочне изчистването.....
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Матей

    69 15 Отговор
    Напълно му вярвам,всичко описано отговаря на мафиотски терористичен акт,мафията не спи.На прага сме да започнат разправи с инакомислещи,по модела на 1925г.,белия терор,справка--филма" По следите на безследно изчезналите". Всеки един селски бабаит,нагушил се яко с пари от кражби и разсипия на бившите ТКЗС и кооперации,сега е готов на всякакви безчинства.Държавата е ограбена,активите са присвоени от местни банди.
  • 19 А БЕ

    35 18 Отговор
    ЩОМ НЕ СИ ПЛАЩАШ НА БКП-то или БСП-то, както там му викате идват от ВАШИТЕ СТРУКТУРИ НА ДС, ЗАЩОТО ДО 1984година ЗАЕМА НА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ МИНИМАЛЕН, ПОСЛЕ КАТО УСЕТИХТЕ , ЧЕ СССР СЕ РАЗПАДА ИЗТЕГЛИХА КОМУНИСТИТЕ ЛУД ЗАЕМ И РАЗДАДОХА НА ТАКИВА, КАТО ТЕБ И СЪЗДАДОХА МАФИЯТА ДА ВИ КОНТРОЛИРА , А ТЕ СТАНАХА НАГЛИ ДОСТА, И СЕ РАЗПРАВЯТ С ВАС БЕЗЦЕРЕМОННО, ТАКА, ЧЕ НЕ ПРАВИ ТРАГЕДИЯТА ПОЛИТИЧЕСКА, ТА СА СИ ВАШИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ БОРИЧКАНИЯ !
  • 20 Порно

    27 15 Отговор
    Творец беше баща му , колкото и да е спорен , автор е на шестоъгълния петохуй , дето го демонтирана фандъчката. А тоя се храни от името на баща си.

    Коментиран от #29

  • 21 onq s konq

    15 29 Отговор

    До коментар #17 от "СоцБос":

    Охооо...Соци-боци - Кой съм аз ,че да коментирам ли?!Ами общо казано съм ВСИЧО,КОЕТО ТИ НЕ СИ!И по изключение ще дам доп. инфо:Ако ПО ТВОЕ ВРЕМЕ си бил в състояние да ме вкара в Белене или Скравена да ме ядат прасетата,то БЛАГОДАРЕНИЕ НА РЕСТИТУЦИЯТА/това,което бяхте заграбили и си го върнахме/ имам достатъчна възможност да построя "специално Белене" за такива като тебе и да ви осигуря ЕКСТРЕМНО ПРЕЖИВЯВАНЕ - 1 към 1 със оригиналното:)Verschteest du mich Kamarad?

    Коментиран от #24, #33

  • 22 Кико

    14 20 Отговор
    Да го "види" психиатър, колкото по бързо, Толко по добре! На 4ти км. Ще го оправят. Там са събрани само гениални хора!
  • 23 ПЕНКО

    19 25 Отговор
    ЕДИН ОТ ДЕСЕТКИТЕ ХИЛЯДИ ПРОФЕСОРЧЕТА И ПРОФЕСОРЧИНКИ / нищо не допринесли ,но заплашени от старостта / -ИСКАЩИ ПРЕДСМЪРТНА ИЗВЕСТНОСТ И ВНИМАНИЕ И ПРИЗНАНИЕ -НЕИЗВЕСТНО ЗА КАКВО !!!!!!!!!!!!!!!!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 211

    18 7 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    Не ги палят твоите коли, защото си изключително незначителен трол.
  • 29 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 4 Отговор

    До коментар #20 от "Порно":

    Май бъркаш? Седмокрилия-петоху..ник е на друг "колос" , Старчев дето сега ще захлеби с нов паметник на кап. Петко Войвода в Борисовата градина...
  • 30 Истината е

    12 3 Отговор
    Че повече от коментиращите тук поддържат шайката от мафията.ЗАЩОТО ГОВОРИ ИСТИНАТА ЗА ПРЕСТЪПНОТО УПРАВЛЕНИЕ
  • 31 на сорос баба му

    6 10 Отговор

    До коментар #6 от "Гнусна Соросня":

    Комунистическите айдуци и национални предатели - подлоги на москва ние "соросоидите" си ги слагаме на У...
  • 32 Истината

    15 4 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    Я да видим как е при твоите любимци:Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от Тодор Живков:
    Бойко Борисов – син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията.
    Цветан Цветанов – по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ
    Йорданка Фандъкова – редови член на БКП като учител
    Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен
    Красимир Велчев – член на БКП като пилот в авиацията
    Менда Стоянова – член на БКП, партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив
    Пламен Нунев – редови член на БКП
    Припомняме и извън управленските органи на ГЕРБ – „автентичната дясна“ партия, „единствена алтернатива на комунистите“ кой какъв е бил. Ето кратка справка:
    Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС.
    Николай Младенов – бивш министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-1998).
    Сергей Игнатов – бивш министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП - Видин, ректор на соросовия Нов български университет.
    Аню Ангелов

    Коментиран от #38, #39

  • 33 Смешен си и то много

    8 2 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    Не се насилвай моля те. Не можеш да построиш каквото и да било. Ти беше тоя със супер старото БМВ, който го мързеше да работи и се издържаше с дребни наеми в беден провинциален град.
  • 34 Демокрацията беше

    5 2 Отговор
    Новото превъплащение на комунистите с оглед на новото международно положение и реалности това е казано в прав текст...в бг не очаквайте нещо хубаво за народа народа е мразен и презиран от комунистите и предшествениците им който са били царисти а преди това хаджий
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Zodiak

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Нели":

    Много точно казано. Този пишман Скулптор се прави на интересен за да го забележат. Голям приятел на Рада дълбоката
  • 37 Гьонсурат

    4 2 Отговор
    Много са ми интеренси комунистическите отрочета които когато дойде демокрацията обърнаха резбата и се пребоядисаха. Някои дърти комунистически лизачи дори разделиха деца а си за всеки случай - едното към деснитте а другото към левите. Така, за по-сигурна застраховка. Как не ги е срам изобщо да се обаждат! Запасили са се с имоти и службички за няколко поколения напред и въпреки това се правят на хамелеони за да изкарат повече. Лице нямат тези боклуци!!!!!!!
  • 38 Да да

    0 3 Отговор

    До коментар #32 от "Истината":

    Ама как хубаво го нахлузиха на комунистите! Кадърните успяват,олифофрените остават в ком партията
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове