18 Юли, 2019 11:25 9 856 91

Бойко Борисов: Аз настоявах да платим накуп самолетите F-16

  • бойко борисов-
  • дипломати-
  • ф-16-
  • f-16

Той защити и концесията на Летище София

Бойко Борисов: Аз настоявах да платим накуп самолетите F-16 - 1

„Аз настоявах да платим накуп самолетите F-16“, обяви премиерът Бойко Борисов.

Пред дипломатите ни на конференция по повод 140 години от българската дипломатическа служба той защити покупката на американските изтребители F-16 блок 70 и концесията на Летище София.

Може да се гордеете с това, което сте извършили за България през годините, обърна се той към посланиците в началото на речта си.

Относно сделката за изтребителите F-16 той каза: „Решихме да отидем на варианта за нашите възможности като държава – възможно най добрият вариант F-16 блок 70. Много спекулации чухме по темата, ако няма 11 а са 9 ракети им се намалява способността, нищо подобно, защото това е началото на превъоръжаването на нашите ВВС. На вас и като отговор ще кажа, че аз настоях да си платим веднага, защото ми омръзна три пъти като идваме на управление да плащам борчовете на тези които са пазарили”.

Не случайно имаме бойна авиация, но всичко ново, купено до настоящия момент е годно само да натовариш и да избягаш. Самолетите и хеликоптерите - пушка няма на тях, а са за над милиард повече отколкото за Ф-16, посочи Бойко Борисов и продължи: "Да ги питам - какво въоръжение имат пантерите, защото аз ги платих", запита Борисов. Може отгоре с прашка да стреляш само и ги ползваме за спасителни операции, негодува той.

Борисов продължи с реторичните въпроси: Кугарите колко наброй са и какво въоръжение имат, знаете ли? Нямат и пистолет на борда. Прибавям и Спартаните, за които няма нищо. Нула навсякъде. И тези същите излизат да ни дават оценка. "Договаряли, договаряли не плащали, а в 00.00 часа на Нова година изсмукали 300 млн. лева." Така било и с правителствените самолети, посочи Борисов.

Процедурата по отдаване на концесия на Летище София, която е на финалната права, премиерът определи като „пример за прозрачност и спазване на европейските норми”.

По думите на Борисов е чул "чудовищни неща", но накрая истината е излязла наяве.

По думите на премиера концесията на летището била направена изцяло с голямата помощ на Световната банка. Борисов чул, че концесията щяла да се даде на Турция, но с победителя истината излязла наяве.

В огромната си част работата на българските дипломати е успешна. Това каза министър-председателят Бойко Борисов. "Поколения дипломати са работили за България, сега и Вие работите, мисля, че в огромната си част Вашата работа е успешна. С право може да се гордеете с това, което сте извършили за България през годините“, посочи премиерът. Борисов коментира и основните задачи на посланиците ни в чужбина. Според него работата в Брюксел е тежка, но се вършат много дейности по различни теми. „Заедно успяхме да направим така, че спазвайки правата на човека и европейските ценности да си запазим границите. Българите за разлика от другите европейци да не усетят какво е миграционна вълна и натиск. Положихме доста усилия и също успешни“, добави премиерът.

Той отбеляза, че дипломатите ни в Лондон работят в условията на Брекзит, но въпреки всичко са успели да защитят българите, които учат и работят там, както и английските граждани, които да дошли при нас.

Спрямо договора за добросъседство със Северна Македония Борисов каза, че той е дал добър резултат. „Подчиняваме се на единни правила. Там очакваме комисиите да се произнесат, но без нашия договор за добросъседство пътят на Македония за ЕС и НАТО нямаше как да започне и да тръгне“, заяви още министър-председателят. По думите това, което Македония направи със смяна на името, промяна на прочит на историята е изключително тежък процес, затова твърдо и толерантно трябва да се работи по този въпрос.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СоцБоц

    93 9 Отговор
    Ееее хе хе , Ей лъжльо , на кой си настоявал бе г-н Йесмен?
  • 2 Плащам и бегам

    91 6 Отговор
    Да ги питам - какво въоръжение имат пантерите, защото аз ги платих...

    Бойко пак взе да ги плаща, НАП да проверят с неговите 200 хил лв в банката, как ги плаща тия милиарди.
  • 3 Говен

    91 7 Отговор
    Тогава вади и плащай от офшорката!

    Коментиран от #83

  • 4 Винету

    87 6 Отговор
    30 години живяхме без самолети,са ни притребваха на дедовия да СА биеме с лошити.
  • 5 ГРИПЕН

    77 6 Отговор
    Така е, трябва да си лоялен към господарите.
  • 6 ДОКО

    42 6 Отговор
    ЕМИ ОПРАВИ СМЕТКИТЕ БОКО..
  • 7 Точно

    80 6 Отговор
    Точно тъпата куха тиква ше дава обосновка за изтребители! Гледай си шланговете и не се занимавай с неща, които не разбрираш. Тъп див банкянски селяндур!
  • 8 Браво

    85 4 Отговор
    Бабуин Боко!
    Той плащал.. Той той..
    Пак си хипер прост и ръсиш тъпизми!
  • 9 123

    66 5 Отговор
    Вместо да пълниш гушите на американците с милиарди долари, можеше да вложиш тези пари в инфраструктура която ще е по-полезна за хората. Самолета е за нападение. Кой ще нападаш? Или ще ползваш българите като пушечно месо срещу Русия за да угодиш на американските ти приятели.
  • 10 Просто статистика

    74 2 Отговор
    Какви борчове бе,бритчет? Хамстерът ти остави 8 милиарда излишък, а Орешарски трябваше да вземе един милиард заем, за да разплати точно твоите бакии!
    Апропо, какво стана с "излишъка" от три милиарда, с който ни проглуши ушите - откраднахте ли го вече?
    Какво стана с онези 200 хиляди биткойна, които конфискувахте миналата година - и тях ли откраднахте? Защото само с тях можеше да купите американските тенекии, че и да останат да почерпка!?
  • 11 Borislav Popov

    13 61 Отговор
    Давай Баце, купавайте ги най на сетне тези самолети, че да се пукнат тукашните руски подлоги от яд.

    Коментиран от #49

  • 12 гост

    69 2 Отговор
    ЩЕ ПЛАТИШ КОГА СИ ИЗВАДИШ ПАРИТЕ ОТ ДЖОБА СИ БЕ ЦЪРВУЛ БАНКЯНСКИ! ТОВА СА НАШИТЕ ПАРИ БЕ.

    Коментиран от #14

  • 13 Коментар📝

    55 2 Отговор
    За да не ти Активират Закона Магнитски Нали Хитрецо а Ние ПЛАЩАМЕ А ТИ И ХАЙКАТА ТИ КРАДЕТЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕ ОТ ЕВРОСУБСИДИЙ ОТ ИЗТОЧВАНЕ НА НЗОК ОТ ИЗТОЧВАНЕ НА БНТ ОТ ИЗТОЧВАНЕ НА НОЙ ОТ ИЗТОЧВАНЕ НА ХАЗНАТА ОТ НАШИТЕ ДАНАЦИ ЕДНА ПЕЙКА 10 000лв.-1кв.м Асфалт 55 000лв. ЕДНО САНИРАНЕ 1МИЛЯРД КРАДЦИЙЙЙЙЙ МАФИЯ
  • 14 Коментар📝

    42 2 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Мани Тоя И Хайката Крадлива ГЕРБАРАСКА НЕ ЧЕ ДРУГИТЕ НЕ СА КРАДЦИ АМА ТИЯ СЕ ОЛЯХА.В ИЗТОЧНАНЕ И КРАЖБИ
  • 15 Tiho

    65 1 Отговор
    Хората събират капачки да се купи един кувиоз, защото държавата не купува, обаче два милиарда на куп да ги дадем на американците има. Плащат сега за самолети, които ще получим след 5 до 7 години. Няма такива национални предатели. Саудитска Арабия, дето си играе с милиарди, плаща разсрочено, България плаща на куп. И всичко за да потупат Бойко по рамото и да му кажат: "браво".

    Коментиран от #67

  • 16 Да бе

    43 1 Отговор
    Те искаха разсрочено ама ти не йок йок ще платим накуп. Ами защо не плати от собствените си пари ами сега ще съдерете по пет кожи от гърба на българите?
  • 17 Никой

    41 1 Отговор
    Я вземи да им олигавиш на тия посланици ония работи Бойко ( тиквата ) и всички национални предатели управлявали България от 89 до сега . Срам и позор сте ! Нека всички истински българи да се приберат от чужбина и да ги наритаме всички боклуци в затворите , защото тия които са останали в България са малцинство .
  • 18 сгур

    38 0 Отговор
    няма ли кой да те погали като за последно по главата бе полуидиот такъв?
  • 19 свободен

    39 2 Отговор
    Поне 5 бомби с лазерно насочване да бяхте взели за самолетите, че да може да се хвърлят като по филмите, а не да се мятат като преди 100 години сватбарската-където падне.Цялата сделка си е класически мутренски рекет. Управляващите си купиха спокойствие на наш гръб.И тъй като ще се базират в Пловдив-ще може ли да защитят Видин?

    Коментиран от #26

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Кратунчучуна

    28 1 Отговор
    Сега ще ми ядети асвалта и "новите" 50-годишни самолети!...И шланга!Хау!
  • 22 Прасето във всичко вижда кочина

    23 1 Отговор

    До коментар #20 от "jorj":

    Само за собствената си е сляпо
  • 23 Behemoth

    34 2 Отговор
    Шоуту на Бойку!Най скъпата продукция във Вселената!
  • 24 Centurion

    39 1 Отговор
    Прав е Борисов,посланиците си свършиха работата особено козяшките!!!Нямаме проекти, централа,за това пък имаме договори с Контур Глобал,и с Дънди Прешас Металс,имаме 4 бази- бадева,обаче не сме окупирани,някой да не си го помисли.Изобщо голямо приятелство настъпи с тези западни посолства!!!Ама какво сме късметлии само,А Борисов???
  • 25 Баш Гост

    31 2 Отговор
    Не знам на колко купа са платени самолетите, ама този заем дето го теглиха, ще тежи на врата на всеки българин поне сто години. Едни емигрират, други умират - в крайна сметка, кой ще връща тези безсмислени дългове?
  • 26 123

    26 2 Отговор

    До коментар #19 от "свободен":

    И кого ще нападаме с тези бомби? Ако купуваш самолети за отбрана, инте есно за какво са ти ракети въздух - земя? По договора с НАТО ако някой ни нападне то трябва да се струпа армията на половината свят да ни варди. Едва ли ще опрат до нашите 5 или 10 бомби с извънземно насочване.

    Коментиран от #85

  • 27 Centurion

    27 2 Отговор
    Значи за тези Американски архаични хвърчила ,можете да харчите и да актуализирате,но за нощният труд на полицаите нямало пари в бюджета,Ами актуализирайте го бе,пък и сме с огромен излишък нали ни проглушихте ушите как растем и как всичко е мед и масло. Вие сте тъпи същества които не могат да осъзнаят и видят от алчност,че най големият капитал на една Страна са хората.
  • 28 ЪРП

    41 2 Отговор
    ГНУС МЕ Е ВЕЧЕ ДА ГО ГЛЕДАМ,......КАМОЛИ ДА ПИША КОМЕНТАР ЗА ТОЗИ КОЙТО ДОКАРА БЪЛГАРИЯ ДО НЕВИЖДАНА РОБИЯ И ЗАРОБВАНЕ, ДО НЕВИЖДАНА НАЦИОНАЛНА /ДЕМОГРАФККА, ЗДРАВНА И ИКОНОМИЧЕСКА / КАТАСТРОФА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ББББ

    32 1 Отговор
    Плащам накуп защото комисионната ми идва от това плащане

    Коментиран от #31

  • 31 Centurion

    5 1 Отговор

    До коментар #30 от "ББББ":

    Мммдааааааа
  • 32 СссереМ

    18 3 Отговор
    тикво ти у целият ти род ще мрете от рак до девето коляно до крак!!!
  • 33 783

    34 2 Отговор
    Честно не мога да повярвам, че това се случва... - Как е възможно да имаме такъв откровен тъпанар за премиер? Като чета речта му... - Не знам! - Искам всичко това да е сън! Не знам да ли има някакво степенуване на свръх от свръх тъпотията в измерител цялата вселена, но нашият я печели безапелазионно. Тези двамата с Димитър Пенев не знам да ли могат да се разберат ако си говорят един с друг. Честно потресен съм !
  • 34 Курбанджия

    21 2 Отговор
    Можеш да ги платиш от джоба си.Откраднал си за още една ескадрила самолети.Хамериканците ще ти направят отстъпка.Честито.
  • 35 мижитурко

    22 1 Отговор
    С чужда пита помен прави... Срамота е, ама Началника отгоре всичко вижда и ресто ще има...
  • 36 ББББ

    13 4 Отговор
    Плащате вие, комисиона го вземам аз
  • 37 ГЕРБ и ГЕРБ

    6 27 Отговор
    Браво Бойко ! Щом така квичат руските тролове, значи си на прав път.
  • 38 Centurion

    11 0 Отговор

    До коментар #29 от "Мен":

    Е за какво им е,ти пък какви въпроси задаваш!Те са си селяци,торби с пари,нищо повече!!Колкото и да имат няма как да надскочат собственото си ниво,а то повярвай ми не е за завиждане.Освен да трупат и колекционират цифри те нямат друга идея.Нещо от рода на Евлоги и Христо Георгиеви и други родолюбиви Българи просто забрави!!!
  • 39 Rusnak

    12 3 Отговор
    Тези самолети ги взеха за вътрешна консумация когато започнат битките срещу тумора "Шайката". Но пък помниме в Ирак как свалиха един подобен с пушка..
  • 40 SAAB

    9 3 Отговор
    Накрая кат влезнеш в мавзолеят и теглим чертата , ще стане ясно .....колко имат да плащат абдалите от тая територия / масрафа на главанака /
  • 41 Гост

    11 2 Отговор
    Аз настоявам да на куб да платим самолетите СУ 54.
  • 42 Гост

    14 0 Отговор
    Грешка СУ 57.
  • 43 Све

    11 5 Отговор
    ДОКАТО МУТРИТЕ СА НА ВЛАСТ , НА ТАЗИ ДЪРЖАВА 1 ЛЕВ НЯМА ДА ПЛАТЯ ДАНЪЦИ. ТАЗИ ЧЕСТ ОСТАВЯМ НА ТЪПАЦИТЕ, които не ходят на протести
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 jмасрафа на

    4 2 Отговор
    простака?!
  • 46 Американският Конгрес

    19 1 Отговор
    Обясняваме нагледно:Сглобяваме един Москвич с залежали части от 70-те!Слагаме му климатик,ел.стъкла и мп3 плеър и получаваме "Москвич Блок 70" и го шитваме на такива като вас на цената на три нови Мерцедеса!Същото е и с Ф 16!Много е на далавера само че, за когото трябва!

    Коментиран от #52

  • 47 Зайко Байко многознайко

    15 0 Отговор
    Е нема такъв, просто нямам думи. Зеленский в Украйна е артист има специялно образование а нашият с една книга прочетена през живота си го слага в джоба!
  • 48 Боко

    5 2 Отговор

    До коментар #29 от "Мен":

    Ще живее 4 живота,до момента за толкова е откраднал.
  • 49 СссереМ

    7 5 Отговор

    До коментар #11 от "Borislav Popov":

    Ха ха, кефят ме как се гърчат в безсилието си руските подлоги,баце им показа откъде изгрява слънцето.

    Коментиран от #75

  • 50 Зайко Байко многознайко

    11 3 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи. 2009 , обещанието ма ГЕПИ ( герб ) , беше , че първо ще се заемат с Доган , но излъгаха , както лъжат и сега! Мерзавски ибрици безродни. Единственито успокоение на нас , които скачахме като маймуни по площадите е следната поговорка : " Ковчегът няма джобове"

    Коментиран от #54

  • 51 Простосмъртен

    6 2 Отговор
    А бе ви ще платите много неща на куп,ще му дойде времето,ама с лихва
  • 52 СссереМ

    6 7 Отговор

    До коментар #46 от "Американският Конгрес":

    Ами рушняците правят така,от су27 до 57 разлика никаква,а иначе анимациите си ги бива,все пак ги правят с американски софтуер.

    Коментиран от #56

  • 53 Ввв

    9 1 Отговор
    Българите са си виновни,прост народ-слаба държава!!!Когато няма кой да измете “боклука” в народното събрание ми всички мишкуват и нямат мнение така ще е!Айде със здраве пък циганите ще изплащат хвърчилата!!!962
  • 54 Боко самодържеца

    8 1 Отговор

    До коментар #50 от "Зайко Байко многознайко":

    Бърза да плати иначе Магнитски, РИКО, че го гонят бухалките, а той знае и не обича да е от другата страна ?
  • 55 Трън

    8 1 Отговор
    Този индивид е шизофреник.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 500 години на турската култура

    2 0 Отговор
    Бързо свалих аз панталоната на Бойчо )))
  • 60 Чужда пита

    4 1 Отговор
    С чужда пита помен прави Боката!

    Лошото е че глупаците- неговите избиратели са доста!

    Коментиран от #63, #72

  • 61 Панталонове на гъй пасив

    0 0 Отговор
    В мойто БМВ бързо свалих аз панталона гащите..
  • 62 майната

    0 0 Отговор
    Как така хем "твърдо",хем "толерантно" Това е оксиморон.
  • 63 Жоро Илиев

    3 1 Отговор

    До коментар #60 от "Чужда пита":

    Боко е прост съм! Гъй пасив!
  • 64 против държавните интереси

    9 2 Отговор
    Много смешно! А вашите дългове, кой ще ги плаща? Нали за да платите тези двойно по-скъпи самолети отново емитирате дълг? Как Словения можа да договори абсолютно същите самолети с 30 милиона долара по-евтино за брой? И то на разсрочено плащане, а не авансово като нас! Всички, подписали сделката - на прокурор! За лобизъм и действия против интересите на обществото и държавата!

    Коментиран от #65, #74

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Кратунчучуна

    6 2 Отговор
    И кораб ще ви купя - Титаник!Плащам сега и чакам да го извадят и въоражат!И бойна машина за пехотата с животинска тяга!
  • 67 мдаа

    8 2 Отговор

    До коментар #15 от "Tiho":

    За да не го свалят от власт приятелю. За това плаща в брой.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Така е

    4 2 Отговор
    Боко плаща честно самолетите на зелено, баламите след него няма да плащат нищо. Освен заемите с които да платени старите щайги.
  • 70 гост

    4 1 Отговор
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ами той всичко платил Бойко. Изкарал го е от джоба си и го е платил, той плаща, ние само консумираме и му търсим кусури. Не приляга на политик да говори така и то след дългогодишен стаж в национална и международна политика. Нито един чуждестранен премиер не говори от първо лице за държавните поръчки, защото просто е глупаво да се казва, че някой различен от народа плаща нещо. Някак си приляга на текезесар от малко село, но не и на български премиер. Може да каже, че той е настоявал за нещо, но не и че е платил нещо, пълен абсурд е това.
  • 71 Бобката

    2 1 Отговор
    Ще сложи 100-200 милиона комисионна под дюшека в банкя
  • 72 Бочко

    5 1 Отговор

    До коментар #60 от "Чужда пита":

    Избирателите са фиктивни,той си се назначава.
  • 73 Гербер

    5 2 Отговор
    Браво, точно така генерале, ти превърна България в икономическа сила, а сега и във военна! Милея за НАТО, искам да видя, как управляваш Ф16 като Путин едно време едно Су и как пускаш бомбите над Москва! България е с теб завинаги!

    Коментиран от #76

  • 74 Centurion

    3 1 Отговор

    До коментар #64 от "против държавните интереси":

    Няма ли сме кредитна история за това било така!!!Ама ние не ги вземаме на кредит а ги плащаме на 100 % супер фючъсна сделка. Нашата цена трябва да е по-ниска при тези условия. Ма ние тези неща не ги разбираме,те са се клели,че във всичките си действия ,ще защитават интересите на Народа!!!Каква пародия,каква низост и падение,каква подмяна на ценности!!!Дано да ви стигнат!!!
  • 75 Borislav Popov

    2 7 Отговор

    До коментар #49 от "СссереМ":

    42 минуса имам, значи за сега точно 42 броя руски подлоги, ся се пукат от яд, аз така ни преброявам, като напиша някой коментар, който им бръкна в здравето и те обезателно реагират.
  • 76 Centurion

    4 1 Отговор

    До коментар #73 от "Гербер":

    Илии си голям майтапчия, или си чисто луд!!!
  • 77 ПЕНКО

    3 2 Отговор
    УДОБНА "ГРЕШКА " НА ЕЗИКА ... ПРАВИЛНОТО Е : " ДА ПРЕДПЛАТИМ НАКУП САМОЛЕТИТЕ " , КОИТО ЩЕ СЕ" ДОТРЕСАТ" СЛЕД 4 ГОДИНИ - НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЕНИАЛНИ ХАКЕРИ !!!!!!!!!!
  • 78 възмутен

    4 1 Отговор
    Как Тикво няма да настояваш - ЛАПАНЕТО Е ЯКО. ТЛЪСТ КОМИСИОН. ДАЙ БОЖЕ СКОРО ДА СЕ ЗАДАВИШ!!!!!!!!!!
  • 79 Б.Б.

    4 1 Отговор
    Винаги плащам авансово и на куп. И винаги, с чужди пари.
  • 80 Лупи

    3 0 Отговор
    Щом ти си настоял за нещо, то няма как да не е пълна простотия!
  • 81 Премиера плаща в кеш

    2 0 Отговор
    С чужда пита, помен лесно се прави, и аз ще настоявам да ни ги върнат....няма референдум, това са няколко милиярда?
  • 82 не питай за неволята

    4 0 Отговор
    Този Премиер до къде я докара, да дава обяснение ,на цял свят, само и само да не го арестуват...
  • 83 Спатанеца

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Говен":

    Че ги има в неговата офшорна сметка е ясно, как да му ги приберем те са български пари ,прибрани от нас!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 снаил

    2 0 Отговор
    Че кой си ти бе? И стига си се разпореждал с парите на народа като че са твоите джобни! За тях нашита майки и бащи ядоха корички хляб и сега мизерстват. За вашето благосъстояное нашите деца избягаха в чужбина и пращат валута в България. За тях мизерства 95% от населението на България. А ти се разпореждаш с тях като с боклук! Ейй Бай Ганьо - вземи поне една книга прочети! Че ми омръзна тая простотия по телевизия и интернет, която сипеш навсякъде!
  • 88 сгур

    0 0 Отговор
    а ти кой си?
  • 89 простака

    1 0 Отговор
    Боко бабучката настоял ами настояваи за доходите на мизерстващтия народ бе продажна мършо.
  • 90 ако простотията имаше крила

    3 0 Отговор
    Бръкни си в собствения джоб и ги плати!
    Вервам да не търсиш на заем.
    Можеш и за лично ползване да ги купиш да ди ги ползваш с Ангелакова на Черно море за водни ски и спасиш някой от идващите сезони.
  • 91 Бай Георги

    1 0 Отговор
    От 30 години тая шайка национални предатели разграбиха икономиката на България,а останалото разпродават без пари за 35 г.на концесии.Това не е ли собствеността на народа? Давате ли си сметка че това вече не е България?Че това вече е собствеността на мафията която с всяко свое действие ни ограбват,по всеки възможен начин!Управлявани сме от гнусни,неграмотни,безочливи и нагли изроди които ни казват че и ние и децата ни,трябва да живеят по начина който те искат! Кое до сега е било в интерес на народа бе г-н Борисов? Какъв национален интерес до сега сте защитили? Унищожиха 320 самолета че били руски,и ще купим стари буклуци трето поколение,които ще получим след 4 г. Русия имат пето поколение и след 4 г.ще имат шесто,със скорост която ракетите нямат!!! Кой ще спрем с нашите десетина самолета? Турция имат над 1000 бр. Не ви ли е срам да сме на последно място по доходи с 500 лв.заплати и 200 лв.пенсии? Защо не живееш ти и твоите гербери с такива заплати? Две стотинки не струвате къде ви е икономиката с европейски заплати? От 30 г.търпим шайка подлеци,кото стават милионери за наша сметка!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове