Last news in Fakti

18 Юли, 2019 18:04 5 251 81

Румен Радев: Дори малка част от пакета на F-16 да липсва, то той няма да лети

  • ф-16-
  • f-16-
  • румен радев-
  • изтребители

Сделката с американските изтребители може да ни препъне за Еврозоната

Румен Радев: Дори малка част от пакета на F-16 да липсва, то той няма да лети - 1

Дори малка част от пакета на F-16 да липсва, това деградира значително способностите на самолета, даже той няма да може да излети. Това каза президентът Румен Радев при срещата си с българските дипломати.

„Не става въпрос за самолет, а за огромен пакет от услуги, които трябва да бъдат доставени с този самолет. Дори малка част от този минимално необходим пакет да я няма, способностите на самолета деградират значително, даже той няма да може да излети“, заяви президентът.

„Трябва да отстояваме нашите интереси. На консултативен съвет искаме и трите проекта да бъдат едновременно, да има разсрочено плащане, инвестиции и индустриално сътрудничество в нашата отбранителна промишленост“, коментира Радев.

„Искам да изчистя нещо, с което се спекулира: Президентът на Република България не е против F-16. Летял съм на трите и съм се бил срещу Ф16 блок 52 президентът е за това не просто да си купим самолет”, заяви Румен Радев.

„Виждам, че сме специалисти по кугари, спартани и пантери (видове транспортни самолети и хеликоптери). Основнaтa им задача е да превозват хора и товари от точка A до точка Б. Основното за изтребителя е да пренася въоръжение и да го използва”, каза Радев, визирайки изказването на премиера Борисов по-рано на същата конференция.

„Самолетът F-16 е прекрасен , но за да бъде този самолет оперативно готов да има способности, това е най- малкото. На земята трябва да има и огромен пакет, включващ наземно стратегическо оборудване за планиране на мисии, подготовка и инфраструктура”, заяви президентът.

„Тази цена, която сме договорили, в близко време ще набъбне сериозно”, категоричен е Радев, който смята, че има много скрити разходи около американския изтребител F-16.

„Разбирам, че правителството е притиснато, защото обяви такава ниска рамка, а психологически стана висока рамка и защото наближаваме прага за дефицит по маахстрихтските критерии, а искаме да атакуваме еврозоната.”, каза Радев.

„България рискува да наруши критериите за приемане в еврозоната с покупката на изтребителите F-16”. Това заяви президентът Румен Радев по време на изказването му на годишната среща на посланиците на Република България, която по традиция се провежда в Централния военен клуб.

Президентът отговори на премиера по повод мнението му за способностите на изтребителите F-16. Радев смята, че не е трябвало да се слага толкова ниска финансова рамка на проекта, която сега не се спазва.

Той обясни, че се готви промяна в закона, така, че да се назначава за ръководител на служба „Военна информация“ цивилен. Държавният глава заяви, че е против тази промяна.

„Военното дело е изключително сложна дейности, затова ръководителят трябва да бъде човек с военно образование, експертиза и опит,“ добави той.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ю Кортес

    51 130 Отговор
    Цървул

    Коментиран от #4, #62

  • 3 Радев -

    152 52 Отговор
    Достоен човек и президент!

    Коментиран от #58

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Съдът да постанови решение

    48 4 Отговор
    2000 лв минимална работна заплата за всички които работят в извън бюджетната сфера.
  • 7 Съгласно закона

    49 3 Отговор
    Бюрократичната номенклатура кръвопийци на народна пара.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гнусна Соросня

    86 24 Отговор
    Истината боли, въпреки опитите на Сороснята да обяснят на Народа поредната кражба на коримпираното БГ Правитество . България изчезва , простата Тиква за да се харесва на господарите си, самолети купува- Прост ме му лесно!

    Коментиран от #80

  • 11 Centurion

    71 20 Отговор
    По подобен начин се формира половината от дълга на Гърция.Купуваха от Европа и от Америка ,хем има продадоха боклуците си хем ги накиснаха до гуша.Сега им вземат и литища и острови и прочие.Тук ще стане същото когато влезм в банковият съюз.Ще има яко заеми,купуване на ненужни неща с цел комисиона,и яко задлъжняваме на държавата.
  • 12 Сера Стата

    75 21 Отговор

    До коментар #8 от "РУМЕН РАДЕВ":

    Роди ме мамо пожарникар, да е.... мамата на хората в България

    Коментиран от #18

  • 13 Носталгията по морето

    9 18 Отговор
    Остават само 6 години до първият летателен полет със завой над Северна Македония и Тракия на изтребители f-16 блок 72 - 2026 година заветната цел и мечта на президента. Говорим за нещо което още не е платено и не е произведено.

    Коментиран от #22, #30

  • 14 ТЪЖНО

    43 10 Отговор
    Стара приказка е, че докато двама си го мерят, печели трети, но в тази ситуация губят всички българи.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Прецицалото

    39 11 Отговор

    До коментар #5 от "El chochone":

    Сороснята е най-продажното гюбре съществувало в БГ, по подкупни е прости люде няма. Съд и затвор за тези антибългари
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Уааау

    36 16 Отговор

    До коментар #16 от "Баба Ванга":

    Е друго си е Прост Пожарникар и на Марс да ни се смеят
  • 20 Сера Стата

    23 7 Отговор

    До коментар #18 от "Бойко Борисов":

    Още малко и панделата го зове
  • 21 Произведено в България

    13 27 Отговор
    Президентът може да дава дежурства в база граф Игнатиево събота и неделя за няколко хиляди лева например за 8 хиляди лева на месец без ДДС ДДС и такса и застраховка и курортна такса застраховка и наложения платеж

    Коментиран от #23

  • 22 goni

    24 5 Отговор

    До коментар #13 от "Носталгията по морето":

    Ние няма да можем да платим. Това със завоя ми хареса, трудно взимат завоите! Справка Турските ВВС! Редовно завиват около Бургас, ама нали сме приятелчета!:) Виж, като завиват над Гърция, може да стане сакатлък!:)

    Коментиран от #31

  • 23 goni

    13 1 Отговор

    До коментар #21 от "Произведено в България":

    Той може! А, ти можеш ли?!:)
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Зайко Байко многознайко

    25 7 Отговор
    Госсин президент, сега няма какво да мънкаш! Къде ти беше ветото? " Грипените" и " Еврофайтърите" са готови и летят. Заради вашите партийни борби накрая народът , ще плаща а за партокрацията остава само комисионните да прибират! Няма да повтарям , по горе един колега го е описал точно и ясно, как се загробват малките държави с продажни правителства!
  • 27 Българин

    20 45 Отговор
    Румен Грипена отдавна е вреден за България с вечното му лобиране за руските имперски интереси.
  • 28 СссереМ

    15 39 Отговор
    Искам да попитам президента, когато доставят самолетите той ако още е президент ще подаде ли оставка,а ако не е съгласен ли е да влезе доброволно в ЦСЗ заради откритата дезинформация която води срещу българия, и ще си понесе ли последствията като мъж (в което се съмнявам)?

    Коментиран от #34

  • 29 Само питам

    16 40 Отговор
    Нали това същество дето ни се води за президент призова за запазване на "радио мълчание"? Сделката все още не е гласувана от парламента, но досега той и съветниците му я атакуваха постоянно. Заради него с 2 и половина години бе забавено закупуването на нови изтребители, защото служебния му кабинет без да му е работа предпочете Грипен. Сега отново атакува сделката за последно. Националните предатели никой не ги обича
    Дори руските им господари се гнусят от тях.
  • 30 Хитър Петър

    13 9 Отговор

    До коментар #13 от "Носталгията по морето":

    До 2023г трябва да бъдат доставени първите 8 самолета. И както президента за пореден път казва Ф-16 блок 70 е чудесен. Нека да не забравяме че преди да стане президент, Радев твърдеше че за България е най - подходящ новопроизведен Ф-16.

    Коментиран от #32, #35

  • 31 Да живее дружеството за защита на потреб

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "goni":

    Защо не произвеждат изтребители тойота и Хонда и Мицубиши, щяхме да купим от Япония

    Коментиран от #33, #66

  • 32 goni

    14 4 Отговор

    До коментар #30 от "Хитър Петър":

    Не става въпрос за много пари! Става въпрос за изключително много пари!!! Мога да пиша много по темата, ама нема нужда!:)
  • 33 goni

    10 4 Отговор

    До коментар #31 от "Да живее дружеството за защита на потреб":

    Японците правят изтребители и не само!:) Ама, няма кой да ни остави да купим от тях!:)
  • 34 goni

    31 9 Отговор

    До коментар #28 от "СссереМ":

    Човека се е доказал и продължава да се доказва като мъж! Виж за теб се съмнявам!:) Но, лошо няма!:) Сега това е модерно! От кой джендър си?!:) Пиши ми!!! Може и да си допаднем!:)
  • 35 Биберони

    30 7 Отговор

    До коментар #30 от "Хитър Петър":

    Да, чудесен ама не на тая цена от 300 000 000 $ за брой на която ще ни стъпят и то с базово оборудване з! За 50 000 000 на брой става. С тая кочина Ф16 върви и още една камара поддържащи истории. Важно е Боко да си плати спокойствието с нашите пари.
  • 36 Щурчо

    16 3 Отговор
    Коментират хора, които хабер си нямат от летене ... ма какво да правиш . Да обясняваш на кьоравия, че е съмнало ... няма да те разбере ...

    Коментиран от #37

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 fermera

    23 7 Отговор
    За разлика от Грипен който ползва керосин JET 1 и може да бъде зареждан от сегашните руски камиони на всички летища,Ф16 ползва керосин JP8 който не се произвежда в Лукойл.Вече има информация в австрийската преса че доставчик ще е ОMV а щатска лаборатория в Германия ще го сертифицира.Трябва да бъдат изградени нови цистерни,нова логистика и нови зарядни станции.Това ще ни струва 300 милиона и нищо от това не се произвежда у нас.Замлъкнаха за офсета и го сведоха до стендове за хидравлика и ел.мрежи на ниско ниво на ремонти.

    Коментиран от #40

  • 39 лобизъм и далавери за милиарди

    26 5 Отговор
    Защо дори Словения договори същите самолети за по 30 милона долара по-евтино то нас? Защо други страни ги купуват по 70-90 милона броя, а ние плащаме авансово, 4 години по-рано от доставката, по 160 милона долара за самолет и то с непълен боекомплект? Тези, с лампазите, които "договаряха" ли са виновни или им е било наредено?

    Коментиран от #71

  • 40 goni

    2 5 Отговор

    До коментар #38 от "fermera":

    Ти си всичко друго, но не и фермер!:)

    Коментиран от #46

  • 41 Хронист популист

    16 4 Отговор
    По времето на Спартаните Кугърите Пантер и фрегатите от 1970 г Настоящият критик беше в изпълнителната власт оглавявана от негово велимество.И молеше г-нТрифонов да не се бъзика с него.По това време бяха разграбени невероятно много на брой атрактивни военни имоти.Имаше и БМВ пепел от рози.А Лили Иванова стана полковник от армията.А нарязахме си ракетите камионите и танковете бтр -е и самолетите дето можеха да летят до 2030.Не купихме изгодно Ф16 МТУ които предлагаха направо без пари 40самолета за1.5милиарда със всичкото оборудване.Тогава един човек обясняваше че ще строим магстрали ,а Белене и самолети не ни трябват.Просто си прочетете архивите от хартиените времена
  • 42 Гербери циркаджии

    16 5 Отговор
    След седмица ще видите нов герберски цирк! Това със суджуците ряпа да яде! Лично на Борисов са му поръчали за “подарък” 8к Самсунг телевизор на стойност стотици хиляди левове и се доставя в момета от Корея. Ще гледаме обясненията на клакьорката 2 и 3.

    Коментиран от #59

  • 43 Патриот

    24 6 Отговор
    Когато става дума за самолети трябва да се слуша президента.
    Когато става дума за суджуци, филета, рекет, комисионни - Суджук-бей.
    Когато става дума за физкултура - Цв.Цв.

    Коментиран от #48

  • 44 Behemoth

    14 2 Отговор
    Глупости, ПРЕМИЕРА знай Ко прай...то всичкото му се спуска ОТГОРЕ...на него Вселената му говори!
  • 45 Asterix

    5 13 Отговор
    Да успокоиме селския големец:Ф-16 ЩЕ ЛЕТИ,дори над селото от където идваш!До края на мандата,парашута няма да се отвори!
  • 46 fermera

    17 1 Отговор

    До коментар #40 от "goni":

    След изтичане на гаранционния срок на западната техника и започва едно сериозно плащане.Винаги ти си виновен и се запознавам с всички сервизи на горивни,хидравлични и ел.системи.Това ти дава сериозни познания.

    Коментиран от #55, #69, #76

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Българин

    9 4 Отговор

    До коментар #43 от "Патриот":

    Руските патриоти да дават съвети за Русия.
  • 49 Факт!

    6 11 Отговор
    Радев като толкова ти е мил ЕС що не купи Рафал а ми ламтиш за шведкият клозет.Щото грипон е слаб и плаши рушняците.

    Коментиран от #67

  • 50 оня

    1 4 Отговор
    Това са мнооооого кинти на джоб. Как да ги откажат.
  • 51 Денди

    7 4 Отговор
    Я не се тюхкайте! Като дойдем на власт ще продадем американските щайги F-16 на руснаците. Те ще ни позлатят и ще ни подарят в замяна и Су-та, и С-400, и С-500. Да му мислят американците и Нато. Ние никога няма да бъдем верни техни съюзници. Който е направил съюз с нас - е фалирал! Това доказва историята! Пък после нашите марионетки, които продадоха хляба на народа заради макети на самолете, които ще хвъркат, ама няма да имат с какво да гърмят - да му мислят! Гневът на гладния! Мислете! Народът гладува!

    Коментиран от #61

  • 52 Драйвър

    5 17 Отговор
    Ей драпа със зъби и нокти до последно лобира за Грипен,ако имахме свястна прокуратура трябваше да бъде раследван за корупция ,не да дава тъпи мнения!Какво значение има за възможноста да лети един самолет дали има осем или единадесет ракети?Има значение единствено за корумпирания комунист Радев!Пълна отрепка,дано на следващите избори ГЕРБ да издигнат достоен кандидат и да пратят Позитано Радев да работи в музея на "президента" в село Славяново;)
  • 53 Бесен

    13 2 Отговор
    Проблема е Герб. Мафията.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 goni

    2 4 Отговор

    До коментар #46 от "fermera":

    Напълно съм съгласен. По една случайност имам познания в областта. Но, има известна разлика и тия знаеш!:) Лошо няма!:) Фермер!:) Добре! Здраве, щастие и живот!:)
  • 56 Русороб

    8 16 Отговор
    Дори и Първанов струваше нещо пред този деградирал русороб и слабоумната му половинка. Срам ме е че съм българин, хората като макрон си казват, боже това ли са първите мъже в България, визирам а боко тиквата в случая.
  • 57 123:)

    10 11 Отговор
    Погледни му физиономията,тури му астраганен калпак и го пускай да бега по цървения площад у москвето!
  • 58 Инспектор Дюдю

    6 16 Отговор

    До коментар #3 от "Радев -":

    Овенният си остава овенен.Ръб със самочуствие. ТРъгнал да обяснява с менторски тон какво било транспортен самолет и за какво служи., един вид Бойко е невежа. Борисов нали това каза ,че са купувани само транспортни средства , които нямат и една пушка . Един вид това не е въоръжение с което може да се отбраняваш. Фатмака Радев се опитва да подиграва някого ,че разбирал от кугари и пантери ,обаче по същия начин може да се каже и за него ,кво ти разбира фатмак от еврозона
  • 59 Ръб

    5 1 Отговор

    До коментар #42 от "Гербери циркаджии":

    Той и нова държава може да си поръча. На някой остров. А ние ще се плюем по форумите. Боли го кюмюру.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Инспектор Дюдю

    3 7 Отговор

    До коментар #51 от "Денди":

    Как гладуваш бе Денди . Постваш от американски компютър ,който струва от колкото си имал на гърба през Соца. . А това ,че в България има руска подривна група ,това е ясно на целия свят.

    Коментиран от #64

  • 62 Голям прос

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ю Кортес":

    Ами кой да ти каже, че тия железа са едни прахосмукачки, умнико? Отде се навъдихте , явно сте изпълзяли оттам, откъдето са големите разбирачи

    Коментиран от #68

  • 63 Гого

    13 2 Отговор
    Бойко Борисов се е обградил с некадърни, превиващи ниско кръст и слугинско поведение лакеи, включително и военни, които нищо друго не знаят, освен крилатата фраза на Каишков "И аз тъй мисля шефе". Да ама Борисов не вади парите от собствената си банкова сметка, а харчи смело нашите пари, които ще плащаме дълго, дори и след като самият той отиде безславно в историята. Радев е прав. Правителството трябваше първо да премери кокала отзад и тогава да го гълта. Но алчните за комисионни министри, включително и начело с него бързат да похарчат парите на народа. Като не ни стигат парите да бяха взели 4, или 6 изтребителя, но с пълен комплект бойно снаряжение и наземно обслужване, а по-късно да се увеличават покупките според джоба. То и сега нямаме за една ескадрила.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Хитър Петър

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "Да живее дружеството за защита на потреб":

    Всъщност Мицубиши произвеждат изстребители още от ВСВ, много добри при това. В момента произвеждат Ф-2 което е вариант на Ф-16 и разработват Ф-3 Шин което е пето поколение прехващач само въздух - въздух. За наземни цели купуват Ф-35.
  • 67 Хитър Петър

    4 1 Отговор

    До коментар #49 от "Факт!":

    Човека настояваше Рафал да участва в конкурса, но заради голямата цена не се вписваше в финансовата рамка. Може би за това го е яд че не е предвидена по - голяма сума. Но да не забравяме че преди да стане президент настояваше че най-подходящ за България е новопроизведен Ф-16. Е, ето го Ф-16 блок 70 /72.
  • 68 M. A. G. A.

    1 2 Отговор

    До коментар #62 от "Голям прос":

    А на теб кой ти каза че са големи прахосмукачки? Р. Радев казва че самолетът е прекрасен (цитирам) ти ли разбираш повече от него? Или от всички ВВС които го ползват, включително Израел. Или повече разбираш от тези, дори в пустинята, които още го искат, като Мароко, Тунис, Оман и Бахрейн?
  • 69 M. A. G. A.

    3 2 Отговор

    До коментар #46 от "fermera":

    Само че какво означава,, след изтичане на гаранцоиния срок ". На Ф-16 блок 70 е 12 000 часа ресурс, на Грипен е 8 000 часа, а на МИГ - 35 е 4 000 часа. Това означава че на МИГ - а три пъти ще изтече,, гаранцоиния срок" преди да изтече на Ф-16. Ти си прави извода защо Мига е по-евтин.
  • 70 4ефо

    12 3 Отговор
    Като искаме да охраняваме въздушната си граница не е ли по евтино да си купим ракетни земя въздух, слагаме в Стара планина и каквото прехвръкне ще падне, а останалото милярдче да отиде за болници, пенсийки и т.н. нещо социално

    Коментиран от #72, #75

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 бай Даньо

    2 2 Отговор
    Спокойно бе червените хмери. Нищо няма да липсва. Това да не е Москвич произведен в панедельник в АЗЛК - Автомобильной Завод Лениского Комсомола...
  • 74 Пламен

    0 0 Отговор
    До "фермера". 1.JET A 1 е горивото 2.Няма нищо общо с керосин.3.За повече инфо.пши ми.
  • 75 Зайко Байко многознайко

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "4ефо":

    Да, но няма да има комисионни и лапачка за партократите!
  • 76 fermera

    0 1 Отговор

    До коментар #46 от "fermera":

    Една от лъжите на тази сделка е че Ф16 има ресурс 12 000 часа.След 8000 часа се прави оценка на планера и ремонт в завода .Това не е включено в сегашната цена.При налют от 200 часа годишно това ще стане през 2065г.Тогава да летиш на самолет модел на 100 години ще бъде анахронизъм.Но ние ще сме загубили 30%от самолетите и ще ги приземим завинаги защото ще се ползват безпилотни модели.
  • 77 Антисоциалист

    2 1 Отговор
    Господа цитирам Фатмата: "... и съм се бил срещу Ф16 блок 52". Това не е вярно и не може да бъде. България не е участвала във война от 74 години насам; а едва ли Фатмата е била наемник в армия на чужда държава. Следователно в никакви боеве никога не е участвала. В паркетно - килимни боеве с съслуживците си - сигурно, но в бой за Родината ни никога!А сега ми пишете минуси уж господа, уж другари - уж бойци!
  • 78 Мордекай

    1 0 Отговор
    Фърчащия се прави на три волтов , нарочно за да пали фитилите на другите три волтови които му се връзват. Много ясно казаха че пакета е орязан само в бройките на някои от ракетите , всичко необходимо за да може да лети и да изпълнява задълженията си е в пакета , всичко което е необходимо за да може пилотите да провеждат тренировъчни и бойни полети е налично. Никакъв президент не е тоя , щом винаги е контра , пионка на решетников и курнела , кукла.
  • 79 НАТО МИРО ТВОРЕЦ

    1 0 Отговор
    Придобиването на F-16V Block 70 е изключително важно доказателство за откъсването на България от зловонното влияние на Кочината на Злото и Лъжата. Поредният провал на Решетниковия тъпанар. От хвърчащ пън - толкова. Потник миризлив.
  • 80 Комуни....отрепки

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Гнусна Соросня":

    Абсолютна НЕКАДЪРНОСТ или КОРУПЦИОННА СДЕЛКА !? Защо "КОМПЕТЕНТНИЯ" орева, медиите че най-добри са Грипен без оборудване и подръжка и то от страна която НЕ Е ЧЛЕН НА НАТО !? ЕЙ. мурзилко, форумците и Българите НЕ СА ТИКВИ като вас Комунистически утрепки ! Крадеца вика дръжте крадеца ! Искате да ЗАГРОБИТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА. ПОРЕДЕН ПЪТ ! НО ЗАБРАВЯТЕ, ЧЕ ВСИЧКО. СЕ ПОМНИ И ЗАПИСВА !!! Тук също и триенето няма да помогне ! Каквото повикало такова се обадило !
  • 81 Исус

    0 0 Отговор
    Писна ми от този комунист егати лайняра
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове