1 050 9

Караянчева от Рожен: Да вземем пример, да бъдем по-разумни!

Караянчева от Рожен: Да вземем пример, да бъдем по-разумни!

Да се обединим в името на България, призова тя.

Трябва да вземем пример от Рожен, за да бъдем по-разумни, по-мъдри и по-обединени в името на България, заяви пред журналисти на Рожен председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. Според нея Рожен е уникален събор, който "пази традициите и ни прави по-силни, защото тук се отваря сърцето и душата".

Цвета Караянчева и председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова са сред гостите на Събора на народното творчество и животновъдството "Рожен 2019". Не спираме да се надяваме, че ще намерим съгласие по темите, които са от национално значение, коментира Даниела Дариткова. Тя допълни, че ще предадат на колегите си от всички парламентарни групи посланието от Рожен за единство и обединение. Искрено вярваме и продължаваме да работим в тази посока, винаги сме били за диалог и за обединение на усилията, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ.

За съжаление не успяхме да се обединим по темата с национално значение вчера за ратификацията на договорите за Ф-16, коментира Цвета Караянчева. Тя допълни, че все пак има национално отговорни теми, по които намират диалог с представителите на другите политически сили в търсене на общо решение.

Над 200 хиляди посетители са преминали през съборното селище на Роженските поляни вчера и днес, според данни на организаторите.

"Девойко, мари, хубава", изпълнена от 28-годишната Рейчъл от Тексас, бе най-аплодираната изява през втория ден на Роженския събор. Младата американка посещава за първи път България, след като вече е влюбена в българския фолклор. Рейчъл разказа пред журналисти, че сама е научила българските песни, слушайки ги от записи в интернет. Допълва, че е очарована от първата си среща с България, която, по думите ѝ, има най-хубавата фолклорна музика с най-сложния ритъм.

България
Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Звяра без красавицата
  Отговор
  1 19:23  20.07.19
  Правилно решение. Също и да не се забравят оригинални и диамантени идеи, както и хората или човекът, който ги е създал. Хора, които могат да създават божествени и оригинални идеи и проекти не са достойни за заличаване от живота. Това са реални факти, части от желанието да сме по-разумни.

  Коментиран от #6

 • Западните Балкани
  Отговор
  2 19:25  20.07.19
  Как да се обединим? Едни обраха КТБ и нищо. Едни хора загинаха при Своге, Хитрино и дрги места, пак нищо. Обраха личната информация на 5 милиона българи и пак нищо. Едни живеят по улиците или в мизерни жилища. А други ги получават практически без пари. Около какво да се обединим? Около това ГЕРБ и другите партии да крадат, а да няма за децата, старите, болните? Полтици на такива съботия не трябва да се канят и появяват.
 • Све
  Отговор
  3 19:28  20.07.19
  ДОКАТО МУТРИТЕ СА НА ВЛАСТ , НА ТАЗИ ДЪРЖАВА 1 ЛЕВ НЯМА ДА ПЛАТЯ ДАНЪЦИ. ТАЗИ ЧЕСТ ОСТАВЯМ НА ТЪПАЦИТЕ, които не ходят на протести

  Коментиран от #4, #9


 • onq s konq
  Отговор
  4 19:38  20.07.19

  До коментар #3 от "Све":

  Не само Мутрите,дори и Господ да дойде на власт в БГ,ти и такива като тебе ПАК няма да плащате и 1лв данъци ...по обективни причини.Това обаче изобщо не те бърка да Скандираш и Недоволстваш "че и децата ни ще плащат ЗАЕМИТЕ за Самолетите"!

  Коментиран от #5

 • Цуци
  Отговор
  5 20:44  20.07.19

  До коментар #4 от "onq s konq":

  Ще плащат щото бащите им се ненаядаха и ненапиха по софри докато еничарите грабят и унищожават .
 • 6 22:18  20.07.19
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Шайка
  Отговор
  7 00:52  21.07.19
  Корумпирана безсрамница.
 • Цъфти
  Отговор
  8 06:43  21.07.19
  Да ама я обичат
 • Свиленски
  Отговор
  9 13:15  23.07.19

  До коментар #3 от "Све":

  Е те такива ПАРАЗИТИ като теб са точния профил на комуниста - мързелив некадърен чакащ нещо да падне от някъде на аванта! Защо не се запиташ мястото ти в това общество ли е? И не е ли виновен баща ти че не те е изхвърлил с някоя чикия вместо да те създаде такъв някъкси недоклатен!

Напиши коментар:


Публикувай