Last news in Fakti

20 Юли, 2019 20:21 4 891 21

На София и трябва нова философия на управление

  • софия-
  • управление-
  • паргов
На София и трябва нова философия на управление - 1
Снимка: М. Богданова ©

От ГЕРБ сами признаха, че с 1 лев не могат да се оправят. До 2005 година положението беше същото. Връщаме се във време, в което нямаме закон за лобизма. Дали 1 лев, или 0, няма никаква разлика. Румен Радев не наложи вето, защото се е съобразил с желанието на народа. Това заяви в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3 председателят на БСП-София Калоян Паргов.

"Няма нужда от вълшебник на местните избори. На София и трябва нова философия на управление . За 10 години нито един проблем на столицата не се реши изцяло. Фините прахови частици са пет пъти повече. Нашата номинация ще бъде септември, така че тогава ще се види", каза още той.

"В момента предвид резултатите от европейските избори, недоволството на обществото и претенциите на инициативните комитети, смятаме, че ще привлечем нужната периферия за спечелването на София. Има няколко десетки кандидата, които да предпочетени. Помните, че Радев не беше с най-много номинации, но ето, че стана президент, категоричен бе Паргов.

"Имаме нужда гласът на софиянци да бъде чут. Ние търсим човек, който да разтвори различни слоеве на обществото, не само левите. Да, Мая Манолова им качества, но има много кандидати, на които не искам да омаловажавам качествата", завърши Калоян Паргов.

Не съм против коалиция ГЕРБ - СДС. Но дяволът се крие в детайлите, реално СДС не се явиха на евроизборите. В ЦИК СДС ги нямаше. Никой не каза в нощта на изборите името на СДС, а само, че ГЕРБ печелят. Това заяви бившият председател на СДС Божидар Лукарски в предаването ”Офанзива с Любо Огнянов”.

"Александър Йорданов с перфектния си руски, ще ни представя в Европейския парламент. Той беше по-скоро номинация на ГЕРБ, а не на СДС", каза още той.

"Смятам, че Йорданка Фандъкова се справя много добре като кмет на София. Критиките винаги ще са повече от позитивите, но смятам, че тя е достойна кандидатура", коментира предстоящите кметски избори Лукарски.

"Мая Манолова е по-добрият кандидат на БСП", разкри бившият председател на СДС.

"Ветото на президента е чисто популистко. В крайна сметка партиите трябва да функционират някак", завърши Божидар Лукарски по темата за президентското вето върху Закона за държавния бюджет и възможността партиите да се финансират чрез дарения от юридически лица и еднолични търговци.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кую

    8 1 Отговор
    Там,където свършва математиката започва философията.Не София.България.Гювечари.
  • 2 русенец

    9 11 Отговор
    На София са и нужни едни статина килотона взрив. Най-добре ядрен, че хиляда години след това никой да не смее да припари там. Всъщност само това може да спаси българия или каквото е останало от нея. Другото са лакардии.

    Коментиран от #8

  • 3 Софиянец

    3 6 Отговор
    Паркинги трябват в центъра и да необходимо е явно ново начало, хаштаг Мая Манолова ;)

    Коментиран от #14

  • 4 бути романи

    6 2 Отговор
    ''На София и трябва нова философия''. Е, те 'братята' роми са я измислили. Като разграбят и осерат едно село, се местят в следващото. Тъй че нова философия, нова София, ново място, ново ларго с нови плочки.
  • 5 българин

    12 2 Отговор
    На България й трябва пряка демокрация и електронно правителство. Образователен ценз - средно образование за правото да гласуваш.

    Коментиран от #19

  • 6 sve

    12 1 Отговор
    На София и трябва кмет, който да не е от село Белчин и главен архитект, който да не е от село Червен бряг. Всичко друго са приказки
  • 7 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 3 Отговор
    Истинското име на града е СРЕДЕЦ. За благозвучие, неговите граждани са се наричали Серди, вместо Средци... Името Средец по късно преминава в Сердица, както при думите среда сердце. Изписано на латиница Сердица става Serdica, а по-късно е изкилиферчено на СердиКа. София е обявена за столица на 3 април 1879 година от Учредителното събрание по предложение на проф. Марин Дринов, като стар български град, отдалечен от турската граница и средищно разположен в българските земи според тогавашното разбиране.През 1879 година се разгаря и спор за името, като жителите на града създават комитет от известни личности, който се застъпва за възстановяване на историческото име СРЕДЕЦ. НАДДЕЛЯВА ОБАЧЕ СТАНОВИЩЕТО НА РУСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ И НОВАТА СТОЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ ..СЕ НАРИЧА ОФИЦИАЛНО с гръцкото име СОФИЯ. Явно името СРЕДЕЦ не е влизало в руските планове за трибутарното княжество България.
  • 8 Лайнуметев- анонимният

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Нужно е пак да Уближеш насраният гъз на глупавият ти господар борисофф,че пак се е насрал до ушите,да ви ебем пичката майчина и на двамата!

    Коментиран от #9

  • 9 Пловдив

    9 2 Отговор

    До коментар #8 от "Лайнуметев- анонимният":

    Аве още един блиц ще пооправи пейзажа между Мауа и Гоуема пуанина, Пуана Пасареу и Уюуин. Иначе това нещо между тях, тази бездънна яма ще продължи да поглъща всичко от България. Измислена столица на бананова република.

    Коментиран от #12

  • 10 патриотъ

    10 2 Отговор
    Не само на София,а и на България и е нужно ново начало!Сегашното безхаберие на продажната ни власт ни доведе до безпътица,до блатото и ако не направим усилие и се измъкнем от това блато,лошо ни се пише!Народа наесен най-малкото трябва да покаже на изборите,че не желае да продължава така!

    Коментиран от #11

  • 11 KENEPH BG

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "патриотъ":

    Народът е Боко и Боко е народа. А си ги пипнал малко за колите от 500 лева които карат, или за грозните им блокове, или за тенденцията Прееби другарчето си да се почувстваш добре, или в типично българската черта да бъдеш първосигнален - да гледаш някого с увиснала брада защото никаква друга мисъл не е в състояние ДВ се заформи в чукундурски я ти мозък...и тази жълтоока българска завист - да разрушиш всичко което се откроява от грозния ти свят. България е KENEPH защото българина е KENEPH. Боко не му е виновен. Боко му играе по свирката на българското гочи. Затова гочито си го избира - и него, и цялата му пасмина от ГЕРБ. Защото пасмината - това сте вие.
  • 12 Майна

    2 4 Отговор

    До коментар #9 от "Пловдив":

    Вие сте най големите селяни. Супер миризлив град е Пловдив. Мозъкът ви е изпарен от тая жега лятото. Мечтайте си за столица. Т'ва е пълен абсурд.
  • 13 хидротим

    0 0 Отговор
    Ами вземете философи от Варна, те ще ви оправят.
  • 14 Анализатор

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Софиянец":

    Какви паркинги бе слезте от колите метрото кръстосва цяла София чисто и културно на Ганьо паркинги некой ще му строи да влиза вътре с колата айде бегай от тука
  • 15 Дедо Йоцо

    4 0 Отговор
    У София сичко мека и кека ... де що има пропаднал човек е там !!!

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ТОЙ БЕШЕ ПРАВ

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Дедо Йоцо":

    Само Левски!!!
  • 18 ТОЙ БЕШЕ ПРАВ

    1 0 Отговор
    Само Левски!!!
  • 19 Койчо

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "българин":

    Това със средното образувание задължително трябва да се направи,иначе ромите ще ни управляват,както е в момента.

    Коментиран от #20

  • 20 БайГаньо Вишист

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Койчо":

    Всеки има средно образувание. Образувано от образования Бог да стърчи тамънкъ между краката ти. Освен ако жена ти не те е скопила, и ти треа да имаш средно образувание.
  • 21 Софянец

    0 0 Отговор
    Трябва да се върне жителството
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове