Last news in Fakti

21 Юли, 2019 18:41 2 286 26

Рамадан Аталай: ГЕРБ преядоха с власт

  • рамадан аталай-
  • герб-
  • дпс

Управлението им се изхаби

Рамадан Аталай: ГЕРБ преядоха с власт - 1

ДПС след всеки сериозен форум излиза с декларация, с което правим определени послания към обществото. Това изречение, че управлението е провал, не ни е за пръв път да го казваме, това е още, откакто беше създадено. Това е една сбирщина. Недоверието в управлението се създава ежедневно и то не само от Патриотите, каза пред "Канал 3" депутатът от ДПС, Рамадан Аталай.

Това недоверие последните дни ескалира, дори да вземем хакерския случай. Този, който не можа да изплува е Цветан Цветанов. ГЕРБ се опитват по някакъв начин да отвлекат вниманието от това, което се случва в партията. Самото общество след като няма доверие към институциите, разбира се, че ние не можем да кажем, че то е стабилно и според нас няма как по този начин да продължи, каза още той.

ДПС се опитва да се разшири демографски. ГЕРБ са в една такава ситуация, където вече един път преядоха с власт и второ дългото управление ги изхаби. При тях никога няма обновяване в редиците на местната администрация. Винаги кандидатите са едни и същи. Сега за първи път се чу, че има недоволство при кандидатите. Трябва да се направи анализ защо сега се изразява недоволството, не са ли видени грешките преди, следващите, които ще дойдат от какви страни ще бъдат кандидати, каза Рамадан Аталай.

От последните 10 години има едно недоверие в изборния процес. Опитите, които направихме с последното изменение в изборния кодекс беше да направим всичко възможно намесата в членовете на комисията да бъде сведена до минимум и това се прави с машинното гласуване, каза депутатът от ДПС.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЕСЕПЕРАСТИЯТА ДА

    8 11 Отговор
    ПОЧВА ДА ВИЕ НАЧЕЛО С ОНЯ ПСИХОПАТ comandanteto

    Коментиран от #8

  • 2 Гнили ябълки

    26 3 Отговор
    Щом ДПС показва зъбки срещу управлението, работата не върви на добре. Само не е измънкал туморът-сокол, и ГЕРБ отиват в забвение. Който има пари в ПИБ, да ходи да си ги тегли, докато още е време. После и Беновска няма да ви помогне...
  • 3 А ВИЕ ОТ ДПС

    30 2 Отговор
    ЗА ЧИЙ Х*Й ГИ КРЕПИТЕ
  • 4 СоцКлец

    20 7 Отговор
    Герберастията ще квичи жално след изборите,а тролчетата и ще замлъкнат за дълго

    Коментиран от #6, #7, #20

  • 5 Това е

    6 4 Отговор
    демокрацията-sry... За когото гласуват хората -той е на власт. Иначе може да си говорите каквото искате -няма кой вече да излъжете.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Размечтал се

    4 8 Отговор

    До коментар #4 от "СоцКлец":

    Бесепераста
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 СоцКлец

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "ха ха":

    Щом започнахте с квиченето веднага значи треперите от сега
  • 10 Отврат

    16 1 Отговор
    За всичко гласуват с ГЕРБ ,а сега плюят.Имам чувство че за когото и да съм гласувал,все едно съм гласувал за ДПС.Една ги е майка родила нашите партий-ДС и АГ болницата им е била Симеоново.
  • 11 Йалата Надамар

    1 10 Отговор
    Де-пе-се, де-пе-се!
  • 12 onq s konq

    12 2 Отговор
    С ГЕРБ са се разбрали да говорят така,че да не личат "топлите им връзки".Ха ха-шегувам се!...Ами ако е истина?:)
  • 13 Кой68

    10 0 Отговор
    Вие сте преяли от власт-ДПС?Участвате във всяко едно управление-къде явно,а къде зад кулисите.А тия дето подкрепяте събират благата на властта....
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 месара

    4 1 Отговор
    изказване на дпс_ар в стил бсп! ама нали се целуваха по мостовете......
  • 16 Гошко

    6 1 Отговор
    То като преядеш нали знаеш кво се случва после.
  • 17 Хасан4о

    3 0 Отговор
    Щото вашите лидери от червената буржоазия и селскотопански феодализъм по места ,гладни стоят . ДС и не сте преяли. Добре ,че още ви се вързват някои на верска основа ,ама доказахте ,че и без тях ВЕЧЕ можете. Нали разпределяте баницата и кокошката заедно с другите и най-вече сами .Олигарси мръсни и алчни безродници . Ни тук сте хора ,ни оттатък при онея дето ви наливат да прокарвате политиката им.
  • 18 КОЙ

    4 0 Отговор
    Чужденец казващ какво да се случва в България.
  • 19 ХА ХА ХА

    4 2 Отговор
    А ВИЕ С БСП ОСВИРИПЯХТЕ ОТ ЗЛОБА, ЗАВИСТ И БЕЗСИЛИЕ , ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ЗАВЗЕМЕТЕ ВЛАСТТА ЗА ДА ЛАПАТЕ ЕВРО ПАРИ !
  • 20 Хи хи хи

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "СоцКлец":

    МОЖЕ БИ КАКТО СЛЕД ЕВРО ИЗБОРИТЕ ?
    ХА ХА ХА ХА!
  • 21 ПИШМАН бЪлГаРсКи политици

    3 0 Отговор
    Ами новото ПОЛИТБЮРО ГО ИМА, САМО ГЛАСУВАЙТЕ ЧЛ. 1 ДА СЕ ВЪРНЕ!
    Това уж, което правило силата - Парламента си възвърна ВИДА до преди 10 ноември 1989. 1:1
    Нищо ново под Слънцето!
    Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия!
    „Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен!” Р. Ралин.
    Е, превърнахме се в страго контролирана територия. Както е модерно две в едно: Васали на Америка и васали на Брюксел.
    Държавата е концесионирана от Видин до Бургас и от Силистра до Кулата. Празно нема.
    Изглежда всичкото ни вожд дето управлява и парчетосва държавата е заченато от СИНДРОМА НА СКЪСАНИЯ КОНДОМ.
    А и нещо без мерак не излиза читаво.
    Разделяй и владей. Какво му трябва на човек: Една партия. Един
    народ.
    След няколко месеца навярно ще се появи наново старата хитова песен: Слава на нашата партия слава.....................
    Колелото на каруцата се търкаля, но все си оставаме извън каруцата с такива политици с дребни свити и дребнави душици.
    Е? Получи се!
    Хак да ни е честито!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 внтэ

    4 0 Отговор
    И синът на Рамадан закачи от санирането на ГЕРБ. Явно парите свършват вече.
  • 25 сс дойчланд

    0 0 Отговор
    дпс никога повече няма да бъдат допуснати антибългарска партия да даидат на власт това им е ясно ,дпс трябва да се разтури не може на етнически принцип да се краде ,селяни с два пръста чело да точат лиги .
  • 26 :) (нерегистриран)

    0 0 Отговор
    Карадайъ, в панорама ви го каза, нито е за левите, нито е за десните комунисти. В слушайте се в гласа на дпс, защото те, а не герб или бкп, бсп, разпределят баницата. И от запад българите го казват.. Трябва да сме добре с дпс, защото всичко зависи от Доктор Ахмед Доган. Бойко е подчинен на доган и ченгетата в смесените го казаха. Бойко ни предаде на... Всичко е надъхано техните малцинства, слушат кво им казва дпс. Изкупуват всичко някои. А кои са те, номенклатурата ви.., но след време българите оставащи в смесените р. ще разберат много неща.. Малцинства ще са... Малцинствата са добри, но вятърът иде от дпс,, вмро е с дпс, всички партии от 30 години са на подчинение на доктор Ахмед Доган. Отдалече замълчете. Мнозина българи ви ядем на всички бкп, доносници.. Бай Я, ченгето.
    Бойко ни предаде на... Карай да варви. Свикнали сме на войни, на всичко, но младите, младите.. Или цел ви е завинаги не връщайки се на бг земя, много родители са притеснени, децата им завършиха на запад, ожениха се, а родители сами, поне да бяха по няколко родили ми казва, но и 2 пак остават завинаги от Русе в Германия и от смесени не бг вече региони. Права на думи. Излезте и в прав текст кажете на малцинства бг-християни, къде ни водите, к ъ д е?!??!?? А не да ни баламосвате от 30,а що не и от първа, втора световни войни.., та чак и до днес. Ако не е народа и вас няма да ви има, ограбването продължава именно от вас. Парите на много хора са чисти, с много пот на чело, но с вашите измами
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове