1 560 5

Верижна катастрофа на „Тракия“ край Стара Загора

Трафикът се регулира от "Пътна полиция"

Мария Атанасова

Верижна катастрофа между шест автомобила е станала на магистрала „Тракия“ при Стара Загора.

Сблъсъкът е на 159 км от магистралата в посока Бургас, съобщиха от ОДМВР - Стара Загора.

По първоначални данни 6 леки автомобила са се ударили на магистралата в посока Бургас. В района се извършва ремонт и при рязко спиране от първата кола в нея се нанизали следващите. 4 от катастрофиралите коли се намират в изпреварващата лента, другите 2 в аварийната. Това съобщиха от полицията в Стара Загора.

Движението в участъка временно е ограничено. Вследствие на инцидента на магистралата в посока морето се е образувала колона от около 10 км. Пострадало е едно дете. Веднага към мястото на катастрофата са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Пътни полицаи отбиват движението в посока Бургас при 133 км на пътен възел Стряма – Раковски, като автомобилите ще имат възможност да се качат отново на магистралата при пътен възел Плодовитово.

България
Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ебльо
  Отговор
  1 11:13  22.07.19
  Нещастници , не се научихте да спазвате дистанция.
 • Руси
  Отговор
  2 11:28  22.07.19
  Факти, 159 км е доста далеч от Ст. Загора. Самият факт, че колите се отбиват между Раковски и Плодовитово, е достатъчно доказателство. Съгласувайте си информацията, преди да я публикувате. И защо по дяволите има ремонти в най-натоварения сезон?! И защо изобщо има ремонти по гордостта на Боко?
 • Гост
  Отговор
  3 11:29  22.07.19
  в района където се извършват ремонтите, от километри започва ограничението на скоростта и докато се стигне до ремонта е 50 или 70 спрямо къде е ремонта. Ако се е карало с ограничението, то това "внезапно спиране" щеше да е доста леко. отделно чух че Боко се гордееше как по тракия свършват ремонтите и до Бургас ще се "лети" отново, но явно не е казал коя година.
 • Манго
  Отговор
  4 11:37  22.07.19
  Сигурно са заспали турчоля
 • Kolev
  Отговор
  5 12:58  22.07.19
  Ма. лоу. мн. ицит. е се засичат на магистралата и карат по холивудски. Само в примитивната територия Бг при хубаво време се трепеме по аутоланите. Няма работеща полиция - това е основен проблем на тази държава.

Напиши коментар:


Публикувай