4 374 9

Любовният бизнес цъфти при кризата в туризма

Тази година на плажа гъмжи от джендъри

Любовният бизнес цъфти при кризата в туризма
Мария Атанасова

Слабият сезон подмина проститутките на Север. По курортите има доста по-малко семейства с деца, но младежката публика е налице, а точно тези клиенти най-често търсят платена любов. Заради солидните намаления на пакетните почивки още от юни част от хотелите в Златни пясъци са претъпкани с млади чужденци – фенове на т.нар. АСО-туризъм /алкохол, секс, опиати/. Има избор, предлагането е в широк диапазон за всеки вкус и джоб. Това разкрива в. „Труд“.

На Златните обикновено жриците работят в еротични клубове с консумация. Тарифата е около 100 лв. за сеанс, а за цяла нощ скача тройно и четворно според уговорката. В най-елитните хотели пък важи по-дискретна практика – гостите си поръчват момичета по каталог срещу цена по договаряне, която може да достигне 500-600 лв. 10 пъти по-евтини са услугите в т.нар. масажни студия в града, а на дъното по цени са магистралките. Наредените по шосето за Бургас край Приселци и стария път за София до Побити камъни жрици искат по 30 лв. за сеанс, а френската любов върви с 5 лв. по-малко.

Тази година на плажа гъмжи от джендъри. Пълно е с млади момичета, които безсрамно се натискат под хавлиите. Какво да правят проститутките? Те вече са в нафталина. Това разкри за “Труд” познавач на най-древната професия в курорта Слънчев бряг и коментира, че нещата в лятната любов са се обърнали и са претърпяли пълна промяна.

Спасителите по вишките разказват, че направо ги е срам да гледат какво става наоколо. “Гларусите са на изчезване, а проститутките нямат никакъв пазар. Сезонът на любовта е пред провал”, коментират морските стражи.

В миналото са напъните на проститутките по Южното Черноморие да си правят силикони, да имат по- младежко облекло, за да минават за ученички и да вдигат тарифата, да се изрусяват или да се потъмняват, за да изглеждат по- екзотично или пък да си слагат сини лещи- за дълбок и интелигентен поглед.

На шосето, до някой храст в жегата, обикновено по къси панталони – такава е съдбата на жриците този сезон. Цяла зима те са следили прогнозите за слаб сезон, и явно са взели своето решение.

“Истината е, че опитните проститутки се изнесоха за Германия още преди три години”, разказа пред “Труд” човек от туристическия бранш.- “Бях свидетел как с два самолета, упражняващи занаята знойни българки, заминаха, защото там щели да печелят много повече. Ние си ги познавахме, дори една сподели, че оттук нататък на нашето море, особено в плейбой баровете, ще е само “люпилня” на кадри”, обяснява нашият източник. И коментира, че още същия сезон цената на услугите- 100 евро на сеанс паднала драстично, защото дошли млади и неопитни момичета, предимно ромки от вътрешността на страната. Сега обаче дори и такива се намират само тук- таме по шосетата. Тарифата им си била направо смешна – почвала от 10 до 50 лева.

България
Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Семейството на El comandante
  Отговор
  1 12:24  24.07.19
  Така е, доста се замогнахме напоследък, въпреки че синковеца работи с турските тираджии само за удоволствие.
 • Емил
  Отговор
  2 12:24  24.07.19
  Марче, май и на теб ти дърпат юздите от Москва?! Без джендър са само едноклетъчните! Знам, че английският ти е чужда, ама такава демонстрация на русофилистични пристрастя е недопустима, дори за платен журналист!
 • БОЙ
  Отговор
  3 12:32  24.07.19
  Преди седмица бях с момиче на повикване в голям черноморски град.Тя ми сподели че сезона е слаб. Принудила се да включи няколко от екстрите в стандартната цена за час, така поне запазила редовната си клиентела.

 • сектант
  Отговор
  4 12:33  24.07.19
  наличието на джендъри обяснява и наличието на все повече коли от германия

  Коментиран от #5

 • Емил
  Отговор
  5 12:35  24.07.19

  До коментар #4 от "сектант":

  Хомосексуалистите в Русия са повече от тези в Германия - ти си доказателство за това!

  Коментиран от #7

 • ПОТРЕС
  Отговор
  6 12:40  24.07.19
  Ужасна новина! След провала на туристическия сезон като цяло и изтеклите данни на народа, сега и най– работните ще фалират. Предлагам на всички заинтересовани спешно да си запазят час за крематориум, защото скоро ще има голям наплив. Държавата умира като умрат хората.
 • ММММ
  Отговор
  7 11:14  26.07.19

  До коментар #5 от "Емил":

  На теб Емо Педераса ли ти казват или само Педераса?
 • 100
  Отговор
  8 11:56  26.07.19
  Еми, криза, са като ги няма руснаците, техния обслужващ персонал скучае и пише по форумите любовни слова за рашата и срещу запада... ;)
 • Пламен
  Отговор
  9 17:58  26.07.19
  Той секса, от кризата, женската страда, паяжина, няма кой, мъжкия няма пари за среща, ресторант, чанта, обувки, молл, младежта на ножки, пари само колата, клубовете бира, евтино, твърдо не, тийна по градинките, пейките, храстите, едно време, от холандия идват, пари има, положение има, бради, дрехи, кола лизинг, модерен, задяват нашите, вирят краката, азис пее, модерни връзки, бяла - кафяв, чеп здрав, жалко, наши момчета, бели, ножки, мазоли, вредно за чеп, няма как, не съм избягал, нали съм тук, не съм избягал,

Напиши коментар:


Публикувай