Last news in Fakti

4 Август, 2019 14:30 8 738 69

Протест в с. Мрамор: Чумата е в парламента

  • мрамор-
  • протест-
  • чума

БАБХ: Свиневъдите, убили превантивно животните си, ще получат обещаните 300 лв.

Протест в с. Мрамор: Чумата е в парламента - 1

Протест и в софийското село Мрамор срещу заповедта за унищожаване на прасетата.

Няколкото мъже, които се появиха на площада на селото, твърдят, че вече нямат прасета, защото са ги заклали в изпълнение на заповедта за санитарната зона, съобщи бТВ.

В района няма огнища на африканска чума, но селото попада в санитарната зона около свинефермата в Петърч и се налага избиване на животните - като превантивна мярка.

На въпрос на бТВ има ли чума, те отговориха че има, но в парламента.

Хората, които са заклали превантивно домашните си прасета, ще получат обещаните от правителството 300 лева, за да дезинфекцират стопанствата си - това каза д-р Дамян Денев от Българската агенция за безопасност на храните, цитиран от БНР пред протестиращите от село Мрамор срещу унищожаването на животни заради чумата.

Уточнението бе направено в отговор на изразени съмнения, че парите ще се насочат към фирми, които ще правят дезинфекция, а не към самите стопани. Д-р Денев каза още, че тепърва ще се изработят правила за получаване на тези пари, защото са възможни спекулации, тъй като домашните прасета не са регистрирани и е трудно да се докаже техният брой.

"Има недобросъвестни хора. От кметовете трябва да се водят регистри кой какви животни отглежда. Отделно трябва и регистриран ветеринарен лекар, който също обслужва, специален ветеринарен лекар, така че доста са институциите, които трябва да знаят кои хора отглеждат животни и ще бъдат разписани ясно правилата как точно ще се доказва всичко това, за да няма спекулации и да може наистина всеки, който е усвоил и е спазил тази мярка, да получи необходимото обезщетение", допълни служителят от БАБХ.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 толерантен

    93 8 Отговор
    Да беше мор, да беше чума, само... Ами то демонокрация ни удари.
  • 2 толерантен

    46 6 Отговор
    Да беше мор, да беше чума, само... Ами то демонокрация ни удари.
  • 3 Свинара

    113 5 Отговор
    ХАХАХА ПРАВИЛНО, ЧУМАТА Е В ПАРЛАМЕНТА!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 АНЕНЕРБЕ

    89 6 Отговор
    ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, СЕ ПОЯВИ В НЯКОЯ ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ ЧУМА ПО ХОРАТА.

    СПОРЕД УПРАВЛЯВАЩИЯТ НИ ФАШИСТКИ РЕЖИМ ВСИЧКИ ЖИВИ В ТОЗИ ОКРЪГ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИТИ И ЗАГРОБЕНИ В ЯМИ!

    Хората правилно са посочили, че ЧУМАТА Е В ПАРЛАМЕНТА.

    КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ С ВСИЧКИ ГРУХТЯЩИ В НЕГО ПРАСЕТА?!
    И ТЕ ЛИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИТИ?
  • 6 На Чумата утката

    54 1 Отговор
    Ваща мама
  • 7 КРАЖБИТЕ ЗАПОЧВАТ ОТ НАЙГОРЕ

    62 4 Отговор
    ЧУМАТА Е В МС , МВР, ПРОКУРАТУРА. ВСИТЕ ОТ ГЕРБ СА ЧУМОНОСИТЕЛИ ЗАРАЗНИ ВОГЛАВЕ С ТЪПИЯ ИМ ВОЖД ЧУКУНДУР ТИКВЕНОВ. РУМЪНЦИТЕ ГО ПОЗДРАВИЛИ С КРАЧУН ФЕРИТА!
  • 8 Хайл

    51 8 Отговор
    Не си колете прасетата,пазете си стоката-чума НЯМА...бойко "обеща" 300 лв но не за прасе а дезинфекция но не за стопанството а за селото...за селата наоколо, не само за вашето...
  • 9 КРАЖБИТЕ ЗАПОЧВАТ ОТ НАЙГОРЕ

    48 7 Отговор
    В Румъния бecни нa Бoйкo Бoриcoв
    Учудeни и рaзoчaрoвaни cмe oт злoщacтнитe думи нa бългaрcкия прeмиeр, ce кaзвa в oфициaлнa пoзиция нa румънcкoтo външнo миниcтeрcтвo. ЗЛОЩАСТНИ ДУМИ НА ЕДИН ЗЛОЩАСТЕН ДЕБЕЛ ТИКВЕНИК - ЕДНОКНИЖНИЯ МЕЖДУНАРОДНИК БАЩАТА ТИКВА.
  • 10 Евтаназия

    52 4 Отговор
    За свинете в парламента Боко тиквата, дебелян пеевски и цялата пасмина от ДПС които уоравляваха няколко мандата министерство на земеделието.
  • 11 Ей, хора...

    49 5 Отговор
    ПОМИСЛЕТЕ, щом дават по 300 лв., колко ли получават , за да ви накарат да си избиете животните! Явно зора е да разберат кой колко животни има, за да плащате за това. А и вносителите да печелят още и още...
  • 12 Уплах

    9 30 Отговор
    Само другарите от Бесипету ще уплашат Чумата Африканската
  • 13 Bulba

    34 3 Отговор
    ,,Вощеници" да си купят БАБХ с тия 300 лева , но по бързо че догодина ще затрият и пчелите , та няма да има има и восък?
  • 14 Японеца

    32 4 Отговор
    Чумата е от 2018г в Китай. Правителството какви мерки взе, за да не се разпространи и в БГ? Отговора е никакви.

    Коментиран от #16

  • 15 Синя Чума

    30 5 Отговор
    Право казвате, в БГ чумата е в парламента. Точното и имее "Синя постсоциалистическа комунистическа Чума" и засега няма лек срещу нея.

    Коментиран от #27

  • 16 11ап

    19 2 Отговор

    До коментар #14 от "Японеца":

    В Китай да ,а в съседна Сърбия НЕ !
  • 17 нервен ( разбивача на тролове )

    9 26 Отговор
    Само простия българин не може да си мръдне погледа ...кон с капаци ...тази зараза не признава международни граници ...ама не нашенеца е по конспирациите ....и що ще се плащат обезщетения ?? Аз като данъкоплатец не искам да им се плаща нищо ...от къде на къде... да са си направили застраховки бе никой не им е виновен сами са си виновни

    Коментиран от #28

  • 18 История на синята Чума

    19 13 Отговор
    Възникване 1989г.
    Причинител - Сдс, Дпс
    Разпространение - Ндсв, Герб, Вмро, ОП
    Начин на заразяване - Чалгата на Слави Трифонов и Пайнер
    Настоящо заразени - Партиите на Иванчева и Чалгаря Слави Трифонов
    Лечение - неизвестно

    Коментиран от #23

  • 19 тъпи по-тъпи, най-тъпи

    8 27 Отговор
    Някои от нас регистрират, плащат данъци, застраховат, издават касови бележки за стотинки ! Някой живеят незаконно на наш гръб, крият в заден двор, не регистрират, не плащат данъци, не застраховат, блокират незаконно, заплашват с пушки и с 09.09.1944 г. НО сега е 2019 г. Комунистически утрепки свикнали да крадат- "ДРУГАРИ ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ". ЗАЩО НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ПО 300 лв. Ако си бяха регистрирали и платили данъците ДА, а сега ЗАЩО ? Какво общо има ГЕРБ, че някой живеят извън закона ?! "Крадеца вика дръжте крадеца", Който не иска да коли да подпише следната декларация: Ако заразата пламне по техните прасета загубите за цялата държава ще са огромни и тогава недоволните отиват в затвора и се конфискуват имуществата им! Да пдписат и да видим ? А подстрекателите с доживотни присъди ! Да действаме ! И така мурзилки, съгласни ли сте ?

    Коментиран от #22, #66

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Закривай

    18 3 Отговор
    ПиТка ви майчина на цялата власт....
  • 22 Ала бала

    22 4 Отговор

    До коментар #19 от "тъпи по-тъпи, най-тъпи":

    И какво като ги регистрират , белким ще получат адекватна ветеринарн помощ при проблем? Нали твоята любима ГЕРБ загроби цялата ,,ветеринарна професия, 1 лекар на 20 населени места! А това което правите с поминахака на хората не правено дори през турското робство, дори ,,,конундетата" избиваха само кучетата по дворовете на хората! А ВиЕ ?

    Коментиран от #30

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Лигльо

    11 2 Отговор
    Роден си след 1985г. Лигльо и не знаеш, че първо беше Сдс.
  • 25 На заколение

    24 2 Отговор
    240 добре оядени чумави шопара чакат своята съдба в парламента.
  • 26 НАРОДА е считан днес за паплач !

    17 1 Отговор
    Защо се набляга на Плурализма ? Какво се цели с това ? И на кого служи този Плурализъм ? Що е Плурализъм в политиката ? Общо казано - многообразие, разнообразие като гаранция срещу ДИКТАТУРАТА на Пролетариата. Плурализма е като средство на ВЪРХУШКАТА ни да лавира от поемане на отговорност за извършване на Криминални престъпления. А на ФАСАДАТА на Народното Събрание/което днес не случайно го наричат Парламент , за да не се набляга върху ЗНАЧЕНИЕТО НА НАРОДА В ПОЛИТИКАТА / е написано най-главният принцип за гаранция на успеха за всяко общо ДЕЛО - СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА. Ако имаха смелост тези наши хубостници биха го изкъртили този девиз . НАРОДА следва да се обединява в една народна партия за да спре пощръклелите днешни партийни биволи , които газят по просото без никаква отговорност. И да бъдат съдени за безчинствата си до един.
  • 27 Хайл

    15 2 Отговор

    До коментар #15 от "Синя Чума":

    Има лек- народен съд,затвор дългогодишен поне 30+ години и без храна и вода там-колкото изкарат
  • 28 Хайл

    19 1 Отговор

    До коментар #17 от "нервен ( разбивача на тролове )":

    А дано ти поникнат гърди и цикъл да имаш от вносното месо което ще ядеш след време "данъкоплатецо"

    Коментиран от #31

  • 29 Не е нормално православните да гласуват

    8 2 Отговор
    За 190 политически ПАРТИИ а правоверните в само една или две. По този начин ние никога не ще обърнем слънцето да грейне на нашата улица. Що тъй бе джанъм , отпечатани ли сме всички , че не проумявам значението на ЕДИНСТВОТО-МНОЗИНСТВОТО ? До кога ще се люшкаше между едни гангстери към други. Те сите са едни но под различни имена.

    Коментиран от #32

  • 30 ТЪП...........

    2 19 Отговор

    До коментар #22 от "Ала бала":

    Загробват такива като теб ! Какво знаеш за живота на мравките ? "Комундетата" избиваха хората! Ако кажеш нещо подобно най-малко си в лагер, преди това те пребиват! Слушахме музика и ни пребиваха! Ако "ТЕ" вземат власта ще плачете с кървави сълзи ! Подписвайте декларации и поемате отговорност за заразата !

    Коментиран от #43

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Не е нормално православните да гласуват

    4 1 Отговор

    До коментар #29 от "Не е нормално православните да гласуват":

    да се чете - що тъй бе джанъм, оручасани ли сме всички , че не проумяваме че съединението прави силата. Примерът с правоверните давам за да сравним разликата в убеждението , действията и резултата от това което те като малцинство постигат А НИЕ - НЕ !
  • 33 Баш Гост

    13 3 Отговор
    Е, нали съвокупният български народ трябва да изплюска остарелият военен резерв на САЩ. Но първо трябва да се изтрепят свинчугите, че да се отвори пазара. И тъкмо като усвоим резерва, ще кацнат и Ф-шестнайските при нас.
  • 34 Васил

    12 3 Отговор
    Чумата започва от Банкя
  • 35 Ало ,ало

    26 3 Отговор
    Много пребити имаше , а населението се увеличи с 2 -3 милиона( от лошия живот) във всяко село училище , здравен пункт, Милицонер и наи - важното ДЕЦА! А сега само Духоветеее на предците ни , но до кога?

    Коментиран от #41

  • 36 НЕЩАСТЕН НАРОД

    18 4 Отговор
    БАНКЯНСКАТА ЧУМА е тази която мори хората.

    КАК ЩЕ СЕ ПРЕБОРИМ И КАК ЩЕ Я ЛИКВИДИРАМЕ КОГАТО НЯМА НИТО ОПОЗИЦИЯ КОЯТО ДА ИЗКАРА ХОРАТА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ПЛОЩАДИТЕ , НИТО ПЪК ПАТРИОТИ КОИТО СА СЕ НАЛЕЛИ КАТО ПОЕНИ ТИКВИ И ЩЕ СЕ ПРЪСНАТ ОТ ПРЕЯЖДАНЕ!!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Йозеф

    10 3 Отговор
    Рано е почнала трол предизборната кампания, пишете неадекватни коментари, домашните животни са поминъка на хората, а ликвидирането на големите свинекомплекси ще насити пазара със скъпи боклуци, внос от някъде.
  • 39 Лошо ще стане ако все тъй върви

    8 1 Отговор
    Правителството, Парламента и Президента не защитават Националният интерес а лични - партийни. Обслужват чужди национални интереси а нас игнорират. НАРОДА е ма мен от всички партии, че ще служат за общо благо. Подла измама.
  • 40 Ако днес ни мобилизират в армията

    7 0 Отговор
    Ще идеш ли да я защитаваш тази днешна управа ? Ще положи ли кости за нашият Парламент ?
  • 41 АЛОТОО

    6 8 Отговор

    До коментар #35 от "Ало ,ало":

    Дано "знаещия"да го преживееш ! Пенсии по селата 15 лв.. Заплатите 80 - 150 лв. за специалиси. Живееш, учиш, работиш, семейство, където каже партията! Почивка, когато и където каже партията и то на не по-малко от 50 км. от границите ! 10-15 години чакаш за апартамент за кола, само ако каже партията, ( виж къщите по селата) само където живееш ! Единствено износа на обогатен уран за СССР от най-богатите Български уранови рудници в света ( да си чувал? ) и развитата оръжейна промишленост (10 - те) най-в света ! Всичко друго са дрънканици. Защо убиваха, ако те хванат да пресичаш границите на "Репибликата" ? Някой да е бягал в СССР, да си чувал нещо?? Защо всички партиици от "социалната" милионерска партия и техните наследници учат, правят семейства, живеят, строят, работят в "дивия" запад? "Хубаво" беше!? Кои останаха в България ?! Купените дипломи и някои истински националисти като си мислим, че може да помогнем за прогрса на страната !

    Коментиран от #42, #50, #57

  • 42 Помнещ

    11 2 Отговор

    До коментар #41 от "АЛОТОО":

    Е, че беше така беше, няма спор! Но ,,властите" убиваха не само тези които изкаха да ибягат на вън, а и тези които изкаха да ,,влезнат " в България, да влезнат със ,,колорадският бръмбар, шапа по преживните ( информирай се по въпроса) ДС безмилосно ги ликвидираше! А Тези новичките до къде ни докарах всяка година по една Чума !
  • 43 Ала бала

    2 3 Отговор

    До коментар #30 от "ТЪП...........":

    ,,ПОДПИСВАЙ, ПОДПИСВАЙ" с тези думи дядо ми през1954 влезе ,,доброволно" в ТКЗС- то! Мила родна картинка !

    Коментиран от #45

  • 44 ЕЕЕЕЕХ

    5 4 Отговор
    БЪЛГАРИНА Е ВЕЩ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ, А Е НАЙ ЗЛЕ В СВЕТА !
  • 45 бала ала

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "Ала бала":

    Ха Ха Ха Обяснявам ти, че трудно схващаш! Демагогията ти е тъпа! Идентифицираш епидемията с комунизма ( то си е така) НО, трябва да схванеш, че става въпрос да се спаси единтичноста на всеки производител! По целият свят има закони и се спазват! В България гледат да откраднат и правят стачки за правото да крадат (БУКВАЛНО) ! Какво им пречи да регистрират животните, особено търговските ? Твоя изказ показва, че дядо ти е ходил да вика "Подписвай" ! РЕГИСТРИРАШ, ЗАСТРАХОВАШ И КЪДЕ ТИ Е ПРОБЛЕМА ? Защо от моите данъци ще плащам лакомията на някой спестил стотина лева, абабата с 7 свине майки, като оная с стадото кози!?!? А като измре всичко ще купуваме месо на десеторни цени, тогава тия с "поминъка" ли ще ми плащат обезщетения, Аз в какво съм виновен!?!?!? Не съм забравил "шапа" и ДС и доста други факти! На всеки избори като по-поръчка пламват епидемии, огради, "гейтове" и мурзилките започвате да виете на умряло ! Сменете плочата, стана скучно! Кофти ви е предизборната кампания !!!

    Коментиран от #48, #54

  • 46 Кънчо

    1 4 Отговор
    Кеичете, това ви остана! Путина си очаква заема!
  • 47 Ала бала

    4 0 Отговор
    ,,Ходил" ама по фронтовете да се бие за да може такива като теб да дават акъл сега, а като прибрал запретнал ръкави да работи, че 8 деца му били на ръцете!70 декара имот плодороден му национализирали Дедите на ТИЯ които днес защитаваш, а пък при техните синковци разбрах ,че Земята не само се върти, а се Мести , т.е за нашите хора _******? а за нашево брата Тръни и Синури!А ,,мурзилките" са ,,сакъза" който отдавна се изтърка!

    Коментиран от #53

  • 48 11ап

    4 0 Отговор

    До коментар #45 от "бала ала":

    ,Един производител" е така е ,но виж какво стана в Странджа- обезлюдяване тотално! Правиш ли сравнение между месо тип,,заден двор" и месо отEU ферма ? И на края къде е БАБХ в цялата тази история, защо съседна ( неевропейска) Сърбия не допусна АЧС на тяхна територия( засега)
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Ти си МУТРА нали и

    2 2 Отговор

    До коментар #41 от "АЛОТОО":

    Не искаш РАХАТА ти да се наруши. Но принципа по който ти днес правдата решаваш , може да мине в ръцете на онез които ти унижаваш. Живей и бъди щастлив, че няма да е вечна тази заграбена от вас народна яма.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Герги ве , че ние не сме модерни вече

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "Гоги":

    Три десетилетия. Трябва да си бавно развиващ да Не разбереш че от този демократичен храст ЗАЕК НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ. КАУН !
  • 53 М ДАААААА

    3 0 Отговор

    До коментар #47 от "Ала бала":

    И хан Крум е рязал ! Не се хвали с дядо си и баба си ! Печелиш от драсканици ! Направете нещо умно! Ако дойдат тия които ти плащат ще виеш тихо в сламата на нара си ! ///// До 11an. Прав си за БАБХ, лошото е, че по тия служби /здравните/ висят същите кухи тикви които работеха по онова време, на по 70-80 години и техните наследници ( богати връзкари) на които НЕ ИМ ПУКА освен наср....им ....адници! Фиксирам РЗИ, АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА, бившия. МЕДИЦИНСКИ ОДИТ, разни НПО-та ! Те осират всеки който не им плаща ( имам куп документи и спечелени дела срещу тая измет) !!!!!! Говорим само за умиращи прасета а за умиращи ДЕЦА ИСКАТЕ ЛИ ? Мислете за себе си и ЗА ВАШИТЕ деца ! СЕГА !

    Коментиран от #55, #58

  • 54 Червен плащ

    4 2 Отговор

    До коментар #45 от "бала ала":

    ,,Защо да плащаш за тях, с данъците си" ? Добре , а за винетки плащаш ли, а пътищата ? За здраве плащаш ли? а здравните услуги? за санирането плати ли? И т. н? Просто оставете малкия човек на мира,какво ще стане като му убиете прасето ? В затънтеното село няма Хипермаркет, да си купи парче месо , пък ида има от къде пари?Това значи - глад , глад за него и децата му, а няма по лошо нещо от отчаяния човек..... дано не разберем какво значи това
  • 55 Ала бала

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "М ДАААААА":

    У ГРЕШКА СИ, , недолюбвам" ви безплатно!
  • 56 Боки

    2 1 Отговор
    Абе пич нищо няма да стане само дето чумата ще продължи да се разпространява и най вероятно ще убие и неговото прасе едва ли ще доживее до Коледа за да го заколят по празниците
  • 57 Тогава беше Зле , но НАРОДА

    5 2 Отговор

    До коментар #41 от "АЛОТОО":

    Живееше не оховно НО ДОБРЕ. А днес е Добре а НАРОДА ДУША БЕРЕ ! На теб ли да вярвам?

    Коментиран от #59

  • 58 Ала бала

    2 1 Отговор

    До коментар #53 от "М ДАААААА":

    А , сетих се че няма и слама, и нея ми отмкнаха ,,онези" че чумата била у Нея!
  • 59 АЛОТОО

    2 5 Отговор

    До коментар #57 от "Тогава беше Зле , но НАРОДА":

    Да така е Народа бере душа по кръчмите, баровете, дискотеките, по плажовете на Гърция, Италия, Испания, Малдивите, по моловете, по огромните автомобилни задръствания, по спа центровете, Берат душа истинските комунисти които верват на "социалните" милионери ! Кой-какво си направи и Господ не може да му помогне ! Аз съм пълен атеист, религиозен и политически, и не искам никой да ми вярва! Приятни сънища !

    Коментиран от #62, #63

  • 60 Коко

    5 1 Отговор
    Бойко покрай свинската чума излязоха интересни не ща в обществото излез и кажи вярно ли е че зет ти има договор за внос на свинско месо питаме се че ако това излезе вярно тая чума дето я измислихте ще е с много интересен щам може би ще се казва парична чума
  • 61 Фоки

    1 2 Отговор
    Пич трябва да си много малоумен щом мислиш че може да се измисли такова нещо за един бизнес на зет то свинско месо в тая държава внасят много хора не е само зетя това е сериозно заболяване от което Испания 30г не може да се оправи стига сте писали глупости и интриги за зетьове свекърва и д-р. тука секи си пише измислици и манипулира хората с това шега не се прави хиляди хора остават без работа по сфинефермите това е трагедия за целия бизнес в даржавата малоумник
  • 62 Посерко си бе КАУН !

    3 2 Отговор

    До коментар #59 от "АЛОТОО":

    По чужбина ходи беднотията която не си позволява нашите плажове, където и за сянка и за слънце по равно се плаща. А в ресторанта и за празното място на масата също. Гяур !
  • 63 Ръйш ли ве ма/на

    0 2 Отговор

    До коментар #59 от "АЛОТОО":

    Да ти го обясним значи аз на тебе тъй на кратко, когато час за разправата настане , ще те думам във г/деца бавно,дълго, сладко сладко докато ти се наситя аз и онези дето по чужбината хляба търсят.

    Коментиран от #67

  • 64 Серж

    3 1 Отговор
    Избиват животните на България, а после хората!
  • 65 Митю

    2 1 Отговор
    Ако дойде ЕБОЛА почват и нас
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Опаааа

    2 0 Отговор

    До коментар #63 от "Ръйш ли ве ма/на":

    Може да се срещнем наистина и тогава ще видиш що е сладко, тъпа мурзилка ! Злобни, тъпи, некадърни с фалшиви документи на големи постове! Такива крадливи посерковци (организирани в престъпни групи) разгониха кадърните, творящи и можещите 3 милиона Българи ! Заради такива сега съм гражданин на друга държава НО вече мога да платя ВСИЧКО, Нещасник, плащат ти за пост , но не знаеш, че нищо не остава скрито в нета и ще се убедиш като се срещнем, посерко ! Скоро ще намина и ще те почерпя по биричка някъде!
  • 68 Като сте избрали за вожд кратуна....

    2 0 Отговор
    ТОЛКОВА МНОГО ГЛУПОСТИ МОГАТ ДА СЕ ПРОЧЕТАТ, ЧЕ НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ. ОПРЕДЕЛЕНО ЗА ЕПИДЕМИЯТА Е ВИНОВЕН КРАТУНАТА И НЕГОВАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, ЗАЩОТО СА ЗНАЕЛИ, НО БЕЗДЕЙСТВАЛИ. СЕГА, КОГАТО ЧУМАТА СЕ ПРЕХВЪРЛИ В ГЪРЦИЯ, КАКВО ЩЕ КАЖЕ ЗА СВОЕ ОПРАВДАНИЕ- ЧЕ Е ИЗКЛАЛ СВИНЕТЕ НА ХОРАТА ЛИ? НОМЕРА НЯМА ДА МИНЕ! ГЪРЦИЯ ЩЕ ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ И ТЕЗИ 300 ЛВ., ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ ПРЕЗ НОСА, А НЕ ПРЕЗ ЗАДНИКА НА БЪЛГАРИТЕ. КРАТУНАТА НЯМА ДА ПЛАТИ С ЛИЧНИ ПАРИ НИЩО! ТОЙ, ГОРКИЯТ НЕ ЯДЯЛ СУДЖУЦИ, ИМАЛ ВИСОКО КРЪВНО! ДА СЕ МАХА ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК, А С НЕГО И ЦЯЛАТА МУ БАНДА ОТРЕПКИ!
  • 69 ааааааааааааа

    3 0 Отговор
    Точно така Чумата е в Парламента и то от 20 години ПОНЕ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове