Last news in Fakti

12 Август, 2019 09:34 12 346 45

Бус прегазил моториста Ерол, шофьорът му избягал

  • моторист-
  • пловдив

Останалите мотористи не разбрали какво се е случило докато не установили, че Ерол го няма

Бус прегазил моториста Ерол, шофьорът му избягал - 1

Причината за смъртта на 37-годишния Ерол Мехмед, който загина в катастрофа в района на КЦМ в петък през нощта, е прегазване, съобщи TrafficNews. Първоначално се предполагаше, че асеновградчанинът е паднал от мотора, тъй като е карал на задна гума и това е причинило смъртта му.

При аутопсията обаче става ясно, че мотористът е бил прегазен. Разследването е установило, че Ерол действително е правил каскадьорски изпълнения на задна гума по пътя Пловдив - Асеновград в района на КЦМ. Той е загубил равновесие и е паднал. Зад него обаче е имало микробус, който не е спазил необходимата дистанция.

Водачът не успял да реагира навреме и превозното средство минало през тялото на асеновградчанина. Това всъщност е и причината за смъртта на Ерол Мехмед.

Водачът на микробуса не е спрял, а е продължил в посока Асеновград. Той не е съобщил за инцидента и се е укрил, но самоличността му бързо е установена от полицията в Пловдив.

Снощи шофьорът е задържан, а утре Окръжна прокуратура ще прецени каква мярка за неотклонение да му бъде наложена.

Припомняме, че инцидентът стана малко преди полунощ, докато мъжът се движел в група с приятелите си. Останалите мотористи не разбрали какво се е случило докато не установили, че Ерол го няма.

Десетки приятели споделиха скръбта си от загубата на Ерол в социалните мрежи. В спомените им той остава добър и отзивчив приятел, а някои отказват да повярват на новината за кончината му.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пращайте му ходжата и закривайте случая

    85 24 Отговор
    ''Рaзcлeдвaнeтo e уcтaнoвилo, чe Eрoл дeйcтвитeлнo e прaвил кacкaдьoрcки изпълнeния нa зaднa гумa пo пътя Плoвдив - Aceнoвгрaд в рaйoнa нa КЦМ. Тoй e зaгубил рaвнoвecиe и e пaднaлч''.НЕКЪДЪРЕН МАЛОУМНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #13, #27, #33

  • 2 Въпрос

    116 12 Отговор
    Като ти изпльоска някой пред натоварен бус, колко да е виновен шофьора на буса?

    Коментиран от #12

  • 3 Иван

    59 35 Отговор
    Старите хора са казали:"Да би мирно седяло-не би чудо видяло!"Правил е каскади и получил това което си е търсил!А и като му гледам името,това е добра новина -ЕДИН КьОПЕК ПО МАЛКО!

    Коментиран от #5, #43

  • 4 Иво

    19 43 Отговор
    И шофьорът на буса е малоумник
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Густо Майна

    39 2 Отговор
    Втора нощт липсва пилене от към южен Пловдив - факт! Т.е. "мярката", както и да се получила действа превантивно.

    Коментиран от #10

  • 7 Вариант

    38 1 Отговор
    А може и да е имало дистанция, пък шофьорът на буса да не е забелязал лежащо на пътя тяло
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Турчина

    9 53 Отговор
    Дано през теб минат 100 рязани пишки. Да ти еба детето какво да ти кажа.

    Коментиран от #11

  • 10 Живея на булеварда

    50 1 Отговор

    До коментар #6 от "Густо Майна":

    Нямат свършване!!! Снощи един малоумник с един скутер 2-3 часа през нощта човек!!!!!!!! бръм бръм бръм!!!!!!!! еми как да реагораш? пиян вероятно и дрогиран малоумник...
  • 11 Хасан от столюпино

    19 3 Отговор

    До коментар #9 от "Турчина":

    Ако си от Асеновград може, Ама ако си от Нашите "Турци" !!!!! От столюпино нямаш право.

    Коментиран от #40

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 бобо

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пращайте му ходжата и закривайте случая":

    Глупаво е да намесваш ходжата. Този е просто моторист, който си го е просил и получил. А можело да стане и по- лошо: да се ожени и стане като нас.

    Коментиран от #18

  • 14 щкнщн

    41 7 Отговор
    Микробусът няма как да знае каква е необходимата дистанция зад божествата на мотори. Проблемът им е само , че са смъртни. Нищо друго.
  • 15 Гоко

    14 10 Отговор
    Моторист-потенциален донор на органи.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ЖИВЯЛ В СТАНИМъКА

    7 3 Отговор
    АБЕ ,,МАЙНА,, ЛИ Е,НЕ МИ ГО ХВАЛЕТЕ.........ТО И КИТОДАР В YOUTUBE ГИ ОПИСВА ДОБРЕ.....1 КЪМ 1....

    Коментиран от #45

  • 18 Пращайте му ходжата и закривайте случая

    11 3 Отговор

    До коментар #13 от "бобо":

    Защо да е глупаво.Този не е просто моторист,ами е ПРОСТ моторист.Въпреки всичко,като умре човек и понеже Сталин го няма вече,така или иначе се намесват попове,попадийки,ходжи и т.н.Наистина глупаво щеше да бъде,ако бях намесил попът.Доколкото знам Еролчовците са към ходжите.А иначе за това,колко си се провалил след бракът си с неподходящата жена, не го смятай за правило,защото въобще не е,пък и на никого не е интересно.Иначе поне имаш шанс да си ''оправиш'' живота-ами разведи се бе човек,мятай се на мотора и газ,на задна гума.

    Коментиран от #23

  • 19 ТРОПЧО

    26 8 Отговор
    ААА СЯ ВОДАЧА НА БУСА ВИНОВЕН ЧЕ АМУДЖАТА ЕРОЛ КАРАЛ НА ЗАДНА ГУМА НЕ СПАЗВАЛ ДИСТАНЦИЯ ЗА ТОВА Е ИЗБЯГАЛ ЧОВЕКА ЩОТО ЗНАИ ЧЕ ЩЕ ИЗКАРАТ НЕГО ВИНОВЕН А НЕ КАМИКАДЗЕТО С МОТОРА ТЪРСИЛ СИ ГО И ГО НАМЕРИЛ ДАНО ГОСПОД ПОМОГНЕ НА ЧОВЕКА С БУСА НИКОГА ДА НЕ ГО ХВАНАТ АМИН

    Коментиран от #41

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 каруцар

    13 4 Отговор

    До коментар #20 от "мото":

    Предполагам,че много си бързал,като си писал това ''волеизявление'' и най-вероятно затова трудно се хваща логиката в него.Поне гледай по-бавно да си караш мотора,че виждаш какъв е резултатът с бързането ти.Поне с писането.Да се надяваме,че не си писал в движение от мотора?!!!
  • 22 kuku moto

    17 0 Отговор

    До коментар #20 от "мото":

    Защоо е задължително да се плюе, да се слагат етикети, да се търси виновен... Каквото е имало да стане е станало, приемете го. Случайни хора в ситуацията няма, както и във всяка друга ситуация. И аз карам мотор и си знам как може да завърши всичко. На тези, които смятат мотористите за измет, ще кажа, че навсякъде има всякакви, в която и да е целева група... Инак и на мен ми пилят нервите разни нощни експериментатори, но какво да се прави.
  • 23 бобо

    6 3 Отговор

    До коментар #18 от "Пращайте му ходжата и закривайте случая":

    Казах, че не бива да намесваш религията с лека ръка. Останалото беше шега, която си взел на сериозно.

    Коментиран от #24

  • 24 Пращайте му ходжата и закривайте случая

    4 5 Отговор

    До коментар #23 от "бобо":

    Акцентът не е по отношение на религията,още повече,че имаме смъртен случай и тя съвсем логично се намесва,така или иначе.Просто се пренавиваш и обаждаш излишно.Ако нещо чипикът те стяга,да те разбера,но иначе трудна работа.

    Коментиран от #31

  • 25 донор

    8 1 Отговор
    сега съм горе и мнооого съжалявам, тази вечер щяхме да имаме гонка с другите майни и да пилим асфалта
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ако отвориш вратата на

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пращайте му ходжата и закривайте случая":

    движест се влак и скочиш и се пребиеш,машинистът ли ще е виновен?

    Коментиран от #28

  • 28 Пращайте му ходжата и закривайте случая

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "ако отвориш вратата на":

    Не.Но ако машинистът е малоумник и е карал влакът на задни гуми в резултат на което е преобърнал влакът,а ти съответно си се пребил,тогава да,той ще е виновен.Между другото,що за издухани въпрос и сравнение?
  • 29 Пене

    8 4 Отговор
    Кой е видял. че Ерол е карал на задна гума? Онзи с буса дето го е блъснал, сгазил и избягал. Имаше един идиот с VW дето правеше такива неща.
  • 30 Киризчиев

    2 0 Отговор
    Разследването.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Пращайте му ходжата и закривайте случая

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "743":

    Друже,бобчо го търси в коментар #23.Голяма объркация настана,предлагам да се поспрем за по лимонада.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Пустиняко

    6 3 Отговор
    Грешката на тоя с бусо е че е избегал. Требвало е да метне и трупо и моторо у бусо. И после да ги закопа у некоя голяма дупка. Сеги че го лежи малоумнико с моторо.
  • 35 Ninja

    9 14 Отговор
    Какъв е този масов "хейт" по мотористите бе?! Знаете ли , че процента на некадърниците с автомобили е в пъти по-голям от този с мотористите. Повечето нямате макари за мотори или жените не ви дават, което отново е липса на макари. В плюенето и злобата си карате още по-некадърно и често умишлено застрашавате живота на мотористите. Това не се отнася до всички, защото и аз карам автомобил и се старая да съм толерантен на пътя без значение с мотор или с кола съм, но категорично коментиращите тук са като описаните. Кои бяхте вие, че да ме наричате донор. Жалки мишки...За да се качи на мотор човек трябва в главата да е няколко хода напред пред тези с колите, но за съжаление повечето колеги го забравят и в някои случаи прекаляват със самоувереността, но факт, че нито кола, нито мотор могат да се карат спокойно вече. Много станахте професионалистите

    Коментиран от #36

  • 36 Моторист хулиган

    9 4 Отговор

    До коментар #35 от "Ninja":

    Аз пък карам мотор без книжка,хайгарея се,даже не и на задна гума,ами на заден стоп,пълен боклук съм,тук пишещите имат пълно право,обаче не ми дреме!И знаеш ли,не ми дреме защото съм моторист!И брато,алгебрата в некъдърноста също си важи.Има си хас процента на некадърниците с автомобили да НЕ е в пъти по-голям от този с моторите!Хвърли едно око колко регистрирани автомобила има в БГ и съответно колко моторетки такива,па току виж и си се светнал защо некадърниците с коли са повече.А сега по сериозно.Няма никакъв хейт.Коментираме конкретен случай,с конкретен тъпанар,в случая моторист.Следващият път който се закачи на ченгела,той ще е.Ако ще не моторист,ами и тракторист да е!!Пътищата не са нито писти,нито полигони,ясно?

    Коментиран от #37

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Турчина

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан от столюпино":

    От Куклен съм. И познавам момчето. Как може за такъв жесток случай да пишат такива работи.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Позната

    7 0 Отговор
    ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ ХОРА КАКВА Е ТАЗИ ЗЛОБА МЕЖДУ НАРОДА .ЗАЩО НЕ ПОМИСЛИТЕ МАЛКО АКО ВИ БЕШЕ БРАТ,РОДНИНА ИЛИ ПРИЯТЕЛ НЯМАШЕ ТАКА ДА ГОВОРИТЕ.НИКОЙ НЕЗНАЕ ТОЧНО КАКВО И КАК Е СТАНАЛО!!!АМИ ЗАЩО Е ПРЕГАЗИЛ И ИЗБЯГАЛ ШОФЬОРА ??????ЩОМ Е НЕВИНЕН МОЖЕШЕ ДА СЕ ОБАДИ НА ПОЛИЦИЯТА И ДА ИЗЧАКА,НО ТОЙ Е РЕШИЛ ДА ИЗБЯГА.ДОРИ ДА БЕШЕ СЕ УКРИВАЛ СЪВЕСТТААААА НЯМАШЕ ДА ГО ОСТАВИ .ШОФЬОРА НЕ ГО ПОЗНАВАМ ,НО МОМЧЕТО БЕШЕ ОТ МНОГО СКРОМНО И ВЪЗПИТАНО СЕМЕЙСТВО .ЕРОЛ СИ ИЗКАРВАШЕ ПАРИТЕ СИ С ИСТИНСКИ ТРУД И ПОТ И ЗАТОВА ЗНАЕШЕ КАК ДА ЦЕНИ СВОЕТО.ИМАШЕ УВАЖЕНИЕ КЪМ ВСЕКИ .МИНАЛОТО МУ Е ЧИСТО НЯМА НИКАКВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И НАКАЗАНИЯ .....КАКВОТО И ДА СЕ ГОВОРИ ОТИДЕ СИ ЕДНО НЕВИННО ДЕТЕ!!!!ДА ПОЧИВА В МИР!!!!ДАНО ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ!!!ПО-ГОРЕ ИМА КОМЕНТАР В СЛУЧАЯ КАКВО ОБЩО ИМА ХОДЖАТА ИЛИ ПОПА ЗАЩО ГИ В МЕШИТЕ?ПОНЕ ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ КАТО МАЙКАААА МЕ БОЛИИИИИИ ЗАЩОТО ТЯ СТРАДА НАЙ-МНОГО..........
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Хайл

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "ЖИВЯЛ В СТАНИМъКА":

    Ай стига с тоя клип-гледали сме го преди да се родиш...кефиш се на стара информация
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове