4 570 18

Сидеров се подигра на Джамбазки заради циц*те на Гала

Лидерът на партия "Атака" изригна срещу бившите си коалиционни партньори

Сидеров се подигра на Джамбазки заради циц*те на Гала
Мария Атанасова

Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров изригна срещу бившите си коалиционни партньори от Обединени патриоти - Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.

В обширен пост в личната си Фейсбук страница националистът коментира изключването си от парламентарната група и ходенето му на работа. Ето какво пише Сидеров:

Молете се да отсъствам от работа по-често!

Кой разбра, кой – не, но секретариатът на ЦК ме изключи от комсомола, пардон – от парламентарната група, която създадох, под предлог че не ходя редовно на работа.

Тази вест май потъна вече в летния поток от по-важни новини. Например, че Гала се снима без горнище на банския, а Мира Добрева я имитира, но все още плахо. Е, излезе и съобщението, че Министерството на отбраната е превело 1,2 милиарда долара на Щатите за сделката с изтребителите. Но това е дреболия.

За вицепремиера Каракачанов със сигурност първото е по-интересно. Защото той едва ли е виждал Гала по цици (за Джамбазки този сюжет не е водещ, но това е друга тема). Големият кеш към САЩ не му е новина.

Нали толкова се стара пред американците да получи лиценза за патриотичната партия с ексклузивни права за колониалната ни територия. Какво са едни 2 милиарда лева на гърба на народа? Просто неколкостотин хиляди пенсии. Но стига с тия пенсии! Искаме повече сигурност!

Освен това фокусът на господин министъра на отбраната е в морския бряг, където е Гала, и без това. Той разпродава в момента яки парчета от крайбрежието – бивши поделения.

Чувал съм, че такива сделки по принцип били съпровождани с комисионни, но не мога да го докажа. Важното е, че така повишаваме националната сигурност вероятно…

Някои от големите фирми за недвижими имоти вече ми се оплакаха от нелоялната конкуренция. Аз им отговарям, че когато изстрелях в политическия космос Каракачанов за президентските избори, когато след това затвърдих коалицията ОП за парламентарните и изместихме за първи път ДПС от третата позиция, не е ставало дума никога за ощетяване на бедна България от богатите Щати с милиарди.

Нито за бъдеща патриотична търговия с имоти. Ако някой от избирателите знаеше за бъдещия финансов размах на г-н Каракачанов за сметка на народа, не само нямаше да изместим ДПС, но и щяхме да гледаме парламента отвън.

Нашите избиратели чуха други неща. Чуха намерението ни да направим минималните пенсии по 300 лева и още ме питат защо това не е факт. Сега вече им е ясно – думите са били извадени от контекста.

Всъщност Каракачанов и Симеонов не са имали предвид да увеличават доходите на българите, а на американците. А Сидеров им пречи в това тяхно хуманно намерение и трябва да бъде разкаран. И ето – наскоро избирателите ни чуха от тези двамата, че Сидеров, Чуколов и Шопов, основатели на партия Атака, не идвали на работа и затова ги изключват от парламентарната група.…

През 2007 г. аз отсъствах със седмици от парламента заради срещи с народа и АТАКА направи Валери Симеонов шеф на Общинския съвет в Бургас, а Касабов – общински съветник, шеф на комисия.

А през 2009 г. и аз, и Чуколов, и Шопов, както и всички от АТАКА напуснахме парламента, тоест „отсъствахме от работа” за цели три месеца, за да обикаляме страната, след което вкарахме 21 депутати, сред които служителите на СКАТ Стоян Иванов и Калина Крумова. Значи тогава „отсъствието ни от работа” е било полезно за Симеонов.

А за Каракачанов? Той се беше прегърнал със Софиянски и Мозер, за да вкара себе си и още един депутат. Както преди това направи с Костов, както след това – с Ковачки, Яне Янев и Бареков. На него тогава моето „отсъствие от работа” още не му помагаше, както на Валери. А за Министерството на отбраната с два милиарда бюджет, огромни имоти и възможности за милионни поръчки не можеше и да мисли.

Нямаше до себе си „отсъстващия от работа” Сидеров. Много му се искаше и през 2013 г. да се прегърне с някой, който обича да отсъства от работа, но не му се получи. Аз пък тогава след поредица отсъствия от работа вкарах 23 депутати. Валери Симеонов с НФСБ – нула, може би защото ходеше редовно на работа.

Озлоблението му беше явно голямо, защото нарече избирателите на АТАКА “лумпени” и до днес не се е извинил на тези 258 481 сънародници. Но кой му е виновен, че ходи редовно на работа, а аз – не?

Сега, като гледам накъде отиват нещата, може пак да се окаже, че редовното ходене на работа е вредно за политическото здраве. Наставниците на двамата изключватели вече обмислят как да се отърват от тях след приключването на мръсната работа.

Затова молете се да отсъствам по-често от работа, скъпи В и К!

Пък може и нещо да се обърне…

България
Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Зайко Байко многознайко
  Отговор
  1 18:52  13.08.19
  Патриотарите ще се изтрепят! Смешници!
 • Зайко Байко многознайко
  Отговор
  2 18:56  13.08.19
  Кражби безмилостни на всички нива, доведоха до просешка тояга, нашата страна. Пенсионери гладни мъждукат през ноща и не знаят, дали ще срещнат сутринта. Болни умират навред, пари за операции няма ,потънали незнайно къде без отчет. Откраднаха живеца на нашата страна скопците в Парламента и на меките бюра! Нямам нищо против Цецо КрадецО да има дом, но да направи така, че ние да не живеем в този облом! На Тиквоций Едно остров пожелавам не само един , но да мисли ( ако има с какво) ний живота тежък, как ще продължим!?! Болен Сидеров скоро с власта ще се прости , както двамата малоумници Шопов и Чуколов!
 • газ бок
  Отговор
  3 18:57  13.08.19
  Българската политическа система е доста жалка щом такива сополи като това недоразумение Сидеров(и още много други като него) стават политици.

 • газ бок
  Отговор
  4 19:02  13.08.19
  И какво правим ние българите в отговор на всички тея недоразумения в парламента и в министерския съвет? Ами нищо, траем си и под носа си псуваме, не обичаме да ходим да гласуваме, не искаме да издигаме нови политици, гласуваме за така нареченето по-малко зло(макар че не виждам колко по-голямо зло би бил всеки един друг)... но все пак искаме промяна xd парадокс а ла бг
 • късно е за плач
  Отговор
  5 19:31  13.08.19
  Прав си, Волене! Ама, какво правиш ти и партията ти във властта? Вие също сте отговорни за всички тези неща, защото осигурявате мнозинството на управляващите.
 • голям кеф
  Отговор
  6 19:55  13.08.19
  Да не ходиш на работа, но да получаваш пълна си заплата, е мноо жестоко, Волен да подготви закона и всички ще гласуваме за него.
 • Давид
  Отговор
  7 19:57  13.08.19
  Волен винаги е бил прав . Но си пазеше стандарта . Е изритаха го . Сега разбирате , че по единично не става . Трябва да сме единни . Ако не го разберете ще го духате , както досега .
 • Ivory
  Отговор
  8 19:58  13.08.19
  Защо Сидеров говори за Каракачанката и Джанбазки ,а за Пеевски нищо не казва и от къде взема пари за телевизия Алфа след ,като е независим депутат и не получава субсидията на Атака.
 • Ivory
  Отговор
  9 20:02  13.08.19
  В предаваниста си преди да влезе в парламента Сидеров казваше че депутат ,който отсъства от работа три пъти трябва да написне народното събрание,а след това се оказа че той и Доган най малко ходят на работа.
 • Нема как да стане
  Отговор
  10 22:16  13.08.19
  Волене , като влезе в коалиция с герб се самоуби политически. Сега е късно, вече няма как да си върнеш загубеното доверие.
 • Townboy
  Отговор
  11 22:24  13.08.19
  Злобата и омразата е присъща за слабите и нещастни хора.
 • Кончо
  Отговор
  12 22:46  13.08.19
  Сидеров плюе а не вижда себе си.
 • Перхидролрен гном травестит рубладжия
  Отговор
  13 22:56  13.08.19
  Аве , може ли всички с правата лопата ???!!

 • Пиниза
  Отговор
  14 23:23  13.08.19
  Волене,предателството не се прощава.Ти предаде привържениците си като пристана на Бойко.Гласовете за теб,отидоха в полза на Бойко.Излизай час по скоро в яка опозиция на Бойко,това го можеш.Симпатизантите ти може би ще ти простят.
 • Решетникоф
  Отговор
  15 05:29  14.08.19
  Изперхидролчен джендър рубладжия пълна програма

  Коментиран от #18

 • Митки
  Отговор
  16 13:20  15.08.19
  Атака в батака.сидерчо да го духааааа.
 • Гост
  Отговор
  17 14:54  16.08.19
  А защо в заглавието присиства името на Джамбазки, след като писането е основно срещу Каракачанов? За да оцапаме Сидеров срещу някой по-популярен от затлъстелия? Ех, Марийке, язък ти за именния ден вчера...
 • Гост
  Отговор
  18 15:00  16.08.19

  До коментар #15 от "Решетникоф":

  А ти кой предлагаш, бе, Кончитко Вурстов? Нямате топки да говорите и правите нещата, които прави Сидеров, и само подскачате по клавишите. Едни и същи мантри от години без никакво доказателство срещу него. Намерили си те виновник за ситуацията.

Напиши коментар:


Публикувай