17 Август, 2019 11:13 15 706 92

Карбовски: Във всяко село по един изрод отгледахте

  • мартин карбовски

Вие убихте детето от Сотиря, вие и държавата-олигофрен

Карбовски: Във всяко село по един изрод отгледахте - 1

Изродът от Сотиря няма приятели, няма семейство, няма работа, няма образование. Има село, блудства, скука, бедност, убийство.

Много се постарахме да отгледаме точно този изрод. За 20 години, последните.
Къде сте хиляди НПО, които се грижите за децата, младежта, образованието, половото възпитание?

Къде сте бре, маскари нещастни?!

Във всяко село по един изрод отгледахте, докато във всеки град държавни пари ядете.

Вие убихте детето от Сотиря, вие и държавата-олигофрен, ваша е кръвта по ръцете на изрода.

Покажете се по телевизията да коментирате. Имате ли програми, кампании, нови позитивни идеи, а, имате ли, гнусави безродници?!?

А?! Бюджети имате ли?!?

Мартин Карбовски, Фейсбук


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 113 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Карбовскииии изкукалнико

    48 108 Отговор
    от панти века , във всяко село е имало по един изрод.!

    Коментиран от #49, #55, #61

  • 2 Киро

    128 7 Отговор
    То цялата ни държава е такава.
  • 3 БРАВОКАРБОВСКИ

    122 6 Отговор
    Не е само един, НИКОГА! ЕДИН е забелязаният!
  • 4 emo

    206 6 Отговор
    А града какви ги отглеждате? Същите, умножено по 1000. Вчера се връщам от село. Пред блока от всички пейки групички тийнейджъри лежат по пейките като льохмани, псуват, кряскат викат и гърми чалга. На 15-16 години приличат на 60 годишни деградати, които вечно висят в най-долнопробните кръчми или по пейките из парковете. Празен, наркоманизиран поглед като на говедо, и горе-долу същия речник - на селски полуидиот.

    Коментиран от #40, #44

  • 5 Иван

    151 11 Отговор
    Браво!Един смел човек между нас все пак да се намери да каже истината.
  • 6 Коментар📝

    74 7 Отговор
    От ВСЯКО ОБЩЕСТНЕНО НЕЩО КОЕТО СЕ КРАДЕ ТО ВОДИ НЕМИНУЕМО ДО ПОСЛЕДСТВИЯ НА ДРУГИ ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА.ТОВА Е ЗАКОН ТОВА НЕ Е ИЗМИСЛЕНО ОТ МЕН.ВСИЧКИ КОЙТО ИЗПОКРАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ СТЕ С КЪРВАВИ РЪЦЕ.ТОВА Е УМИШЛЕННО УНИЩОЖАВАНЕ НА СВОЙ СЪНАРОДНИЦИ. Дали от ПЪТИЩА ДАЛИ ОТ ЗДРАМТА КАСА ДАЛИ ОТ БЮДЖЕТА ВСИЧКО ВАДИ ДО ПОСЛЕДСТВИЯ.
  • 7 анова

    84 3 Отговор
    Младежта е изродена и не годна за нищо за съжаление сме виновни НИЕ Ние не опазихме държавата

    Коментиран от #48

  • 8 Абее

    80 16 Отговор
    Изродът от Сотиря няма приятели, няма семейство, няма работа, няма образование. - НЕДЕЙТЕ лепвате клишета, че само хора без семейства, без приятели, без работа, без образование са изроди!!! Това говорене трябва да се КРИМИНАЛИЗИРА и наказва със затвор!!! Нима политиците с приятели, семейства, работа, образование са СВЕТЦИ? Нима Менгеле, Хитлер, Осама Бин Ладен, Саддам Хюсеин, Джефри Епщайн и прочие са светци, щото имат приятели, семейства, образование, работа, фенове? Ами точно тия с мн приятели, с мн рода, с мн работа, с мн образование са най-големите убийци и рушители!!! Това че някъв е прост и е убил не означава, че причината е в простота му!!! Хората убиват и изнасилват по съвсем различни причини, които нямат нищо общо с пари, семейство, наличие на приятелства, работа!!! Причината за убийства и изнасилвания е в ОТНОШЕНИЕТО и ВЪЗПРИЕМАНЕТО на света!!! Дядо ДОБРИ беше беден, без работа, без семейство, без приятели, НО НЕ УБИ НИКОЙ И ДОРИ ДАРИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ЗА РЕЛИГИЯ!!! Няма значение социален статус - всеки приема различно света - едните гледат на хората като биологичен отпадък, а другите като нещо свято! Тези, които гледат на хората като биологичен отпадък, са тези, които вършат престъпления, а те могат да са както мн умни и работливи, така и мн прости и безработни. Беднотията оскотява, но не е реална причина за варварство! Бездушието и сексуалните коплекси са причината за варварство

    Коментиран от #17, #27, #59

  • 9 Стига глупости,Карбовски

    16 56 Отговор
    Дали НПО са виновни?А къде е семейството,институциите?
  • 10 Ламби Кандев

    17 90 Отговор
    Първo вcички кoмундeтa и руcкaтa 5-тa кoлoнa трябвa дa бъдaт изгoнeни oт Бългaрия. Cлeд тoвa глaвния Caнитaрeн Инcпeктoр дa минe c oбeзпaрaзитявaщa cмec прeз Бългaрия , тaзи oпeрaция дa ce пoвтoри 2-3 пъти и вcякa гoдинa дa ce прaви прeглeд зa нaличиe нa руcoрoбcки бaцили и зaeднo c прaceтaтa в eкaриcaжa!
  • 11 Доктор Психологов

    18 105 Отговор
    Голям е проблемът на Карбовски. Мечтае да е и той известен изрод, но не му се получава. Няма нито едно необходимо качество. Елементарен, неграмотен, завистлив плагиат на шшшшумяшшшти клишшшета.
  • 12 да се знае

    6 28 Отговор
    А този на кое село е инвентар?
  • 13 Жоро Павето

    24 74 Отговор
    Карбовски , заинтересувай се от сводките на МВР преди 89 година и ще разбереш ,коя държава е по-олигофрен , сегашната или оная преди 89 година. Публикувано във факти.бг: Изродът от Сотиря няма приятели, няма семейство, няма работа, няма образование. Има село, блудства, скука, бедност, убийство." Явно всичко това което си написал важи в пълна сила за НРБ /681-1944/ България умря през 1944година приятелю.

    Коментиран от #37

  • 14 Димчо Несторов

    25 70 Отговор
    Карбовски ти го уби , с твоята журналистическа чалга .
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Охболи🚑

    20 91 Отговор
    Карбовски, лекувай се. Ти си изтъкан от жлъч и омраза. Скрий се момче. Как те е родила майка такъв идиот?
  • 17 Трифонов

    35 3 Отговор

    До коментар #8 от "Абее":

    Много съм съгласен с теб... Ама, за съжаление, няма кой да слуша. С твоите думи не може да се мотивира необходимостта от ограничаване на човешките права и от установяване на полицейщина и диктатура. А с думите на Карбовски може.
  • 18 Идва поколението на" демокрацията"

    30 5 Отговор
    Не всички ще станат убийци, но Господ да пази България.
  • 19 Сесесере

    16 60 Отговор
    Карбовски, подлого виновни са наследниците на комунистическите боклуци и цялата шайка управляващи начело с руското КГБ, които създадоха фалшивата демокрация и отгледаха чалгарско поколение! Що не кажеш така ами завоалираш нещата, а подлого червена?

    Коментиран от #42

  • 20 Далече

    7 11 Отговор
    Твърде далече от самата истина .Нещата се виждат доста ясно.
  • 21 нафто

    52 7 Отговор
    Една добра гражданска позиция да се появи и веднага следват просташките изказвания от 9 нагоре.Те за тва сме на тоя хал.
  • 22 Петко

    21 33 Отговор
    Карбовски,изеднико,ти който купуваш къщи на циганите да отглеждат такива изверги нямаш право на коментар.
  • 23 А ТИ

    19 9 Отговор
    ГИ ИЗЛЪЧВАШ , КАКТО И ТВОИ КОЛЕГИ ГИ ПРАВИТЕ МЕДИЙНИ ЗВЕЗДИ !
  • 24 Баш Гост

    23 14 Отговор
    Абе, Карбовски защо не виждаш изродите в народното събрание, министерският съвет, робовладелците наречени с нежното име "работодатели" - дето шибат ежедневно българският народ и бавно го убиват. Сляп ли си или си тъп?
  • 25 Усмивката

    14 7 Отговор
    Е.Карбовски.Ние ,а не НПО тата и сега си отглеждаме едно изчадие изрод.10 години си го дундуркаме .Повече си го хвалим отколкото пошляпваме. Верено.Още тепърва има да види,по точно, да ни види сметката.Показва признаци що ни гласи.Застрашен ли е повиква полицията на помощ.Готов е като на игра да срине държавата само при мисълта че не му даваме или го пренебрегваме.Цупи се кога го гледаме като олигофрен.Ще се вайкаме и проклинаме .Иде .Скоро
  • 26 ДСБ

    8 23 Отговор
    КАРБОВСКИ Е ЧАЛГА ПОМНЯ МУ ПРЕДАВАНИЯТА С КЕВОРКЯН И ДВАМАТА ДС САМО ПОШЛОТО Д
    СЕ ЛАНСИРА
  • 27 Госあ

    8 4 Отговор

    До коментар #8 от "Абее":

    Абеее като говориш за изроди "Комитетът отхвърля идеята за използване на ядрени бомби само срещу военни цели, тъй като при сравнително малка цел, която не е обкръжена от обширен населен район, съществува голяма вероятност от пропуск.Членовете изтъкват, че в Киото (интелектуален център на страната), населението „най-добре ще оцени значението на оръжието“. Хирошима е избрана по-късно като цел, най-вече поради големия брой жители " ако във всяко българско село има по един, то в сащ са 90% ма то им е наследствено. На я кажи защо си пропуснал Труман да го туриш в списъка. Иначе съм съгласен донякъде с коментара
  • 28 666

    39 10 Отговор
    Всички гербаджии скочиха на Карбовски, само защото им казва истината в очите. Някои по няколко пъти, с няколко ника. Ех, герберасти жалки.....

    Коментиран от #32

  • 29 dddd

    41 6 Отговор
    Браво Мартине! КРАТКО И ЯСНО!
  • 30 Решение

    32 2 Отговор
    Въвеждане на смъртно наказание, чрез една хубава гилотина!
  • 31 Усмивката

    17 2 Отговор
    Когато има закони ,няма НПО та.Някой ще каже ,има закони но не се спазват.Не.Закони има но те са слаби ,непригодни .Други писани след 89 лобиски,или направо антибългарски.Спазват се с учудващо последование от съдии,прокурори и пишман адвокати., Дори има и празник за награждаване на изрядни банкери,бизнесмени.Е как тази държава да не поеме по пътя на Аварската държава.Към небитието.Хан Крум бил езичник.Не бил добър пример за христеанизираното ни общество.Има си Патриарх.На него изливайте мъката си.Той на премиера

    Коментиран от #38

  • 32 Усмивката

    13 4 Отговор

    До коментар #28 от "666":

    Не си точен.Карбовски не назовава чий гъз е гол.Кой опрастачи държавата.
  • 33 никой

    26 3 Отговор
    Браво,Карбовски, добре написано, само няма кой да чуе
  • 34 Чичо АДИ

    18 4 Отговор
    Диктатура тип Пиночет или Адолф 10 год не повече на всеки кръстопът БТР с картечница ,само войската може да оправи работата !! Никакви НПО и други толерастко/гейзерски работи ,силна ръка 15 годишен ,пиян , в дранголника за 2 месеца +обществено полезен труд ! И казарма да им се спука гьона на мамините синчета да не знаят ден ли е или нощ !! Тогава ако това се случи няма да имаме проблеми и с орките и с мигрантите ! Дискотеки 22,00 и вън ,мотаеш се в 23,30 къде си тръгнал?? А Корупция ли ?? А , При Пиночет и Мусолини имало ли е мафия или при Адолф ????? Хванали сме дилър -на място да седи 2 дни за назидание !! Знаете ли кога ще шукнат разните демо/толерасти /непеОРА и те ще идат в Белене и Куциан!!
  • 35 фани

    15 1 Отговор
    "докато във всеки град държавни пари ядете" но и пари перете това мога да добавя и това е факт защото има такива фирми
  • 36 Ироничен

    7 11 Отговор
    Да, а Карбовски е целият в бяло....
  • 37 Последните

    31 1 Отговор

    До коментар #13 от "Жоро Павето":

    3-4 години от управлението на Бойко Борисов са белязани от нечуван цигански терор и престъпност. Пишете в търсачката на сайта "ромски" или дори "цигани" и излизат поне 300-400 различни резултата за убийства и изнасилвания. А той има НУЛА изказвания по темата! Нула! Иначе се изказва къде е паднала някоя керемида

    Коментиран от #39

  • 38 111

    22 0 Отговор

    До коментар #31 от "Усмивката":

    Закони има, но няма ефективно работещи институции които да защитават интереса на обикновения гражданин вместо на политико-икономическата каста. Целият държавен апарат се контролира от този който в момента е на власт и дори някой районен шеф на някаква институция да прояви самоинициативност и да иска да промени нещо, всичко се стъпква отгоре.

    Коментиран от #85

  • 39 Чичо АДИ

    16 1 Отговор

    До коментар #37 от "Последните":

    Няма да шукне Тиквеника нали са му електорат за 50 лв на глас !! И него ще го прости Господ ,няма да го пропусне ще иде при свойте си хора в Ада .Лошото е че такива като него има ВЪВ ВСЕКИ ГРАД дето си преживяват покрай държавата !!Затова Диктатура и забрана на партиите ! да видят как ще се дърви тариката с БМВ то на войник с Калашник и 5 пълнитела !!!
  • 40 да допълня

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "emo":

    И по цял ден се цъклят в смартфоните.
  • 41 поредния

    3 11 Отговор
    абсолютен тъпак е тоя ...търси вина в НПО....малоумник...НПО -то не е длъжно да се грижи за разни там изпаднали кратуни а 'държавицата' в лицето на маркуча да харчи милиарди да пълни гушите на олигарси...
  • 42 На едно мнение сте

    6 2 Отговор

    До коментар #19 от "Сесесере":

    А НПО какво е?
  • 43 Морлов

    18 1 Отговор
    Не по 1 изрод, във всяко село по 3-ма и във всеки град по 6-7 такива. България стана едно блато, пълно с фекалии, вмирисана риба и мн мухал. Никакъв ред, никаква дисциплина, никакъв самоконтрол, анархия. Само се моля Господ да не прибира повече невинните, а тези заслужилите си го!!!
  • 44 Independent

    1 9 Отговор

    До коментар #4 от "emo":

    Ще те гледа с празния поглед, защото от твои 12 изречения имаш 1/3 от думата истина. Купи си флашка и си качи малко от филмите, че са ти много. Когато приказваш неща на човек, който дори самият ти не си вярваш, или по-лошо си вярваш и са някакви фантастики, измислици, нереални приключения и небивалици, не с празен поглед, ами и няма да иска, и да те слуша. Пак се радваи че стои пред теб и те търпи, милионер D: :DDDDDD измислен герои, комик, циркаджия

    Коментиран от #81

  • 45 Чичо АДИ

    14 1 Отговор
    Слагайте минуси "демокрасти" заблудени да не дава господ да ви се случи нещо подобно друга песен ще запеете ,ще забравите и закон и Михаля ! Цялото ви същество ще копнее за мъст по най-отвратителният начин ТОГАВА ще се сетите и за Пиночет и Мусолини и Адолф и Сталин !! НО ще е късно !! Да пази Господ .
  • 46 Личен пример

    8 18 Отговор
    Карбовски, след 2 развода обясни колко време отделяш за възпитанието на деца. НПО ли да ти ги възпита?
  • 47 Давид

    15 7 Отговор
    Ако Карбовски направи партия ще се включа и ще му намеря поне 100 човека . Ако каже да излизаме пред народното събрание - излизам . На този му вярвам но на ликета - мутри като Трифонов , не .
  • 48 Голям прос

    19 2 Отговор

    До коментар #7 от "анова":

    Как да я опазим като не излизаме на площадите? С избори не можем да махнем вмирисаната глава на рибата, само я заменяме с друга вмирисана. И понеже сме най-умни, не вземаме пример от румънци и гърци, които са най-близо
  • 49 360

    14 6 Отговор

    До коментар #1 от "Карбовскииии изкукалнико":

    ОТ ПАНТИВЕКА Е ИМАЛО И ИДОТИ КАТО ТЕБЕ КОИТО СА САБОТИРАЛИ ДОБРИТЕ ИДЕИ, В СЛУЧАЯ ТОВА Е НАЙ-ДОБРОТО КОЕТО Е СЪЧИНИЛ КАРБОВСКИ
  • 50 Наблюдател

    14 18 Отговор
    Карбовски просто паразитира върху темата и се прави на интересен. Един от големите боклуци в журналистиката.

    Коментиран от #53

  • 51 долна твар

    9 14 Отговор
    Карбовски е долна мръсна пияница, която се чуди как да си дигне рейтинга.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ДЖОТО

    13 4 Отговор
    МНОГО ТОЧНО КАЗАНО!!
  • 55 Чочо

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Карбовскииии изкукалнико":

    Казва се от памти века, идва от памет
  • 56 БХК

    9 1 Отговор
    Боклуци гнусни! Една от най-долните нпо-та.
  • 57 Наблюдател

    6 8 Отговор

    До коментар #53 от "Чичо АДИ":

    Знам, че тук пишат доста оскотели и озлобени лумпени и маргинали, оспибрири злобата си срещу някоя стотинка от Позитано 20 и от пасольството, така, че коментарът ти не ме изненадва. Във всяко общество има психопати и да генерализираме и да обвинявам демокрацията или герб е връх на оскотяването.

    Коментиран от #62

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Пак ли?

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Абее":

    Пишете гневен коментар, защото Карбовски генерализирал, че хората без приятели, сем. И т.н са убийци .. А после правите същото - генерализирате, че тези със ... били най-големите убийци. Затова този свят върви на никъде. И ми е много чудно какво е това степенуване - голям убиец, по-голям убиец, най-голям убиец. Все умници в тази държава.
  • 60 Спас безделника

    5 7 Отговор
    КАРБОВСКИ, НЕ СЕ ПРАВИ НА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА! ДА ТИ ПРИПОМНЯ ЛИ ТВОЯ ПРИНОС КЪМ ПРОБЛЕМА: 1.ТИ БЕШЕ ЕДНА ОТ МАЛОУМНИТЕ ЖАБИ, КОИТО КРЯКАХА, ЧЕ КАЗАРМАТА Е ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ И ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ КАТО ОТЖИВЕЛИЦА. 2. ТИ И ТВОИТЕ КИФЛИ ХОДЕХТЕ ПО ЦИГАНСКИ И ОБРАТНИ СБОРИЩА ДА ПРОСЛАВЯТЕ И РЕКЛАМИРАТЕ ИСТИНСКИЯ , СВОБОДЕН НАЧИН НА ЖИВОТ. 3. ЛИЧНО ТИ, С ОЛИГАВЕНА ФИЗИОНОМИЯ И ДОСТА ПОДОЗРИТЕЛЕН, НЕЗДРАВ ИНТЕРЕС, СЕ ВРЕШЕ МЕЖДУ ТЯХ, А КАТО ПОЛУЧЕШЕ ПРИЗОВКА СЕ ЖАЛВАШЕ КАТО ИЗНАСИЛЕНА АКТИВИСТКА НА БХК. ЗАТОВА ПО-ДОБРЕ НЕ СЕ ОБАЖДАЙ!
  • 61 АДА

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Карбовскииии изкукалнико":

    А ДЪРЖАВА ИМА ЛИ?
  • 62 Ти копеле

    4 1 Отговор

    До коментар #57 от "Наблюдател":

    Ти си един от многото за трепане!
  • 63 КралиМарко

    11 2 Отговор
    Мартине, и какво от това, че има изроди?!То нормални няма бре човек!Там е страшното, че нормалните са много малка част, и онези изродите са навсякъде.Онези -селските изроди, ми те са като ангелчета,по детски наивни..кой обрал,кой набил,кой изнасилил,кой случайно убил.Това всичко е плод и резултат на умишлено създадена среда за израждането и отглеждане на изродите.Да кажеш къде е алтернативата..Тотална безпереспективност ,апатия,безвремие..и направо обреченост!Когато осъзнаеш всичко това спираш да си нормален и почваш по животинските инстинкти.Къде изчезна човешкото, ами изчезна заедно със обичта между хората в семействата,в махалата,в квартала,в селата и градчетата.Сега всеки ,всекиго мрази..защото само това е безплатно - само злобата и омразата им оставиха на хората, и им отнеха нормалните условия на живот!Отнеха им правотот на труд - може да си роб за без пари , но да се трудиш за себе си и да си добре - невъзможно!Отнеха им възпитанието и образованието, за да са тъпи и прости и на 50години,без да могат да мислят и разсъждават , защо и как живеят,и кой им определя тези условия на живот?Отнеха им достъпа до лекар..и свободно се разнесе епидемията на тоталната чума по хората..това масовото шизофренизиране и депресия сред хората не се води за никаква драма.Отне им се правото на реализация и смисъл в живота..и от там се превърнахме в скотове, за едната храна и топлинка е борбата, че даже и това е непосилно за мнозина по селата.На тази територия е вредно да и
  • 64 Jazzbira

    1 1 Отговор
    Виждаш ли каква е реакцията,ако го правиш за пари, разбирам,ама иначе няма смисъл...
  • 65 Изродчо

    3 9 Отговор
    Карбовски е от наше село още от малък ходеше да духа на циганите голям изрод е.😂😂😂
  • 66 Раймонд

    10 3 Отговор
    Карбовски е журналист, когото безкрайно уважавам. Нарича нещата с истинските им имена, посочва проблемите, каквито са в действителност, с риск да си създаде сериозни неприятности. Защото да пишеш и говориш като него никак не е здравословно, лесно могат да те дадат под съд или да ти затворят устата, закривайки предаването ти в съответната придворна телевизия - като например Часът на Милен Цветков.
  • 67 Българин

    12 2 Отговор
    Карбовски , ти какво би направил ако имаш власт и позиция? Дай алтернатива , другото ефакт.....Братя БЪЛГАРИ пишете как да променим съдбата си, а плюенето оставете.

    Коментиран от #71

  • 68 Истина

    6 6 Отговор
    Карбовски е прав.
  • 69 много си гнусен Мартинеее

    7 4 Отговор
    Що бе Мартинчо През комунизма нямаше ли изроди с червени и с жълти книжки И при червените и при жълтите книжки закона не важеше
  • 70 Мнение

    7 0 Отговор
    Мартине, тази истина, струяща от статията я дъвчем с години и така и ще си остане по белите интернет страници...в България само се говори какво трябва да се направи, обаче всеки лежи и чака друг да го свърши. Вика му се - българска работа! Най-лесно е да се лежи и да се краде готова пара с документи...щом има, защо трябва да свършат нещо? Изродите като този от селото са отрочетата на една гнила и неработеща система.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Да допълня

    3 0 Отговор
    Във всяко село може би по един, но във всеки град поне по 50%.
  • 73 Раймонд

    0 3 Отговор
    До коментар 13 Жоро Павето - А ти като си седнал да плещиш за сводките преди 1989 г. и след това, ти реално разполагаш ли с информацията от тези сводки, та си седнал да си ръсиш акъла и да раздаваш истини от последна инстанция, или на такива като теб официална информация не им е нужна, вие по принцип сте си светнати и всезнаещи и просто следва да ни наливате правата евроатлантическа вяра в главите, защото само вие сте с мозък, само вие може да преценявате, включително докога я е имало България и кога е престанала да съществува.
  • 74 marquise

    4 1 Отговор
    Акцента на автора по отношение на някаква вина в създаването на убийци в населените места е неправилен, некомпетентен от професионален и правен аспект. Вината трябва да се търси на две места - в семейството и в държаватa. В случая пракически го няма нито семейството, нито държавата. Следователно, последиците са очаквани и сбъднати за съжаление. А невъздържаните емоции г-н Карбовски да потиска силно в себе си.
  • 75 Раймонд

    2 4 Отговор
    До коментар 13 Жоро Павето - А ти като си седнал да плещиш за сводките преди 1989 г. и след това, ти реално разполагаш ли с информацията от тези сводки, та си взел да си ръсиш акъла и да раздаваш истини от последна инстанция, или на такива като теб официална информация не им е нужна, вие по принцип сте си светнати и всезнаещи и просто следва да ни наливате правата евроатлантическа вяра в главите, защото само вие сте с мозък, само вие може да преценявате, включително докога я е имало България и кога е престанала да съществува. Доколкото разбирам от писаниците ти, България я е имало в периода 681 - 1944 г., пък след това престанала да съществува. Може би и в периода 1396 - 1878 г. също я имало? И може би много добре сме си живеели при така нареченото османско присъствие. И не е имало Баташко клане, Перущица и др., за които знаем, а за 500 години турско робство още колко кланета е имало, за които не знаем, включително и защото няма достатъчно достоверна информация. Само че за такива като теб тогава България я е имало и сме цъфтяли и връзвали. И дълбоко трябва да съжаляваме, че руснаците са ни освободили, но за такива като теб - поробили. И разбира се, периода след 1944 г. е най - черния в историята на България.
  • 76 Който каквото

    4 3 Отговор
    Който каквото и да говори, преди 1989 г. нямаше такива ужасии, нито като жестокост, нито като честота и повсеместност. Който каже друго - лъже за пари и Господ ще го накаже !
  • 77 Раймонд

    0 3 Отговор
    До коментар 69 - Много си гнусен Мартине. Но за мен е гнусно на баща ти произведението. Изглежда не ти стига акъла за някакви смислени аргументи, поради което разтоварваш дребната си душица с обиди към хората / журналистите с различно от твоето мнение. Едно време имаше един лаф - коя линия е права - ами всяка, успоредна на партийната. Така сега е и с вас евроатлантическите йезуити, другите не може да имат право на мнение, който не мисли като вас е гнусен и долен, още малко ще почнете и на клади да горите несподелящите правата евроатлантическа вяра.
  • 78 Един от многото

    3 0 Отговор
    Браво,Карбовски! Най-малко на Вас, трябва да се обяснява защо България деградира и стигна до това трагично състояние! В Румъния преди броени дни, 230 000 човека заставят управляващите да променят закона за идентично деяние – изнасилване и убийство на 15 г. момиче! Е, има и една малка подробност – тези, които са на власт в Румъния имат съхранено чувство за доблест! У нас, спи народът и чака светли бъднини!
  • 79 Дали?

    3 0 Отговор
    Във всеки голям европейски град има по 2-3 деграданти на всяка гара,спирка или метростанция. Бездомник във всеки подлез или тел кабина. Нямате от какво да правите новини, че се вдига аларма за всичко. Няма институция да работи, ако няма репортаж. Колкото и шокиращи вести и пикантни коментари, оставаме си публика на един трагичен цирк.
  • 80 Раймонд

    0 1 Отговор
    До коментар 10 от Ламби Кандев. Една бивша колежка на времето беше казала " Мичтай си" на неин познат, който нахално и беше предложил интимни отношения. Та и ти така ще има да си мичтаеш, как ще разчистващ инакомислещите в България. Много обичате да говорите за комунистическия терор, за лагерите, за зверствата, които са вършени там. Но имам чувството, че такива като тебе с удоволствие биха вършили същото спрямо политическите си опоненти, стига да имат власт и подходяща международна атмосфера. Но все пак не забравяй че червения терор в някаква степен беше отмъщение на терора преди 09.09.1944 г. А и колелото се върти, днес такива като тебе може да разчистват, утре може да се откажеш в отбора на разчистваните.
  • 81 Нетрол

    3 1 Отговор

    До коментар #44 от "Independent":

    Как може да правите политика от трагедията на едно дете! Половината от вас гледат свободно подобни неща в порно сайтовете .Уплашил се е после ..И винаги е имало и ще има подобни мъже,извратени.Пазете децата си от интернет и улицата!
  • 82 Нетрол

    2 0 Отговор
    Как може да правите политика от трагедията на едно дете! Половината от вас гледат свободно подобни неща в порно сайтовете .Уплашил се е после ..И винаги е имало и ще има подобни мъже,извратени.Пазете децата си от интернет и улицата!
  • 83 Йордан Кирилов

    1 0 Отговор
    Много точно и на място изказване, но за съжаление без никакво отражение, живота на големците в държавата си тече безкруполно. Да не може физически да се охраняват такива изроди, да те са навсякъде но да то е събрано с годините криво разбрана демокрация. Нямам думи за случилото се.... Такива няма да се изликуват, не искам и разстрел за тях, нещо много по мъчително, та как ще разбере какво е направил след разстрел... НИЩО... само мъчение, те в затвора ще се погрижат за това. Гадна твар. И извън жестоката тема Марк Твен го е написал..... Да бъдем благодарни на глупците, че ако ги нямаше другите нямаше да преуспеят в живота.... За съжаление гласуваме за тия Другите.
  • 84 Няма начин

    3 0 Отговор
    Пълен абсурд е да се политизира ситуацията.
    Такива изверги е имало винаги, но до преди 30 години нямахме достъп до никаква информация, нямаше частни медии, социални мрежи и всичко се прикриваше. Дори за Чернобил не разбрахме.
  • 85 И аз да кажа

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "111":

    Какви НПО та, бе? А общинските власти? А кметовете? Те са най-близо и трябва първи да са в час. Обаче увлечени да изкористят пребиваването си във властта, реагират само ако им поискаш нещо. Реагират- разбирай отказват. За каквото и да потърсиш общината, просто по рефлекс отказват и чакат да предложиш/ дадеш...
  • 86 Джуджето Путин

    3 2 Отговор
    Такива като Карбовски, Слави и целия чалгарски проруски елит от червени отрепки скапаха държавата!

    Коментиран от #87

  • 87 Did

    2 1 Отговор

    До коментар #86 от "Джуджето Путин":

    А убиецът не, нали?
    Отвратителен коментар!
    Ти да не цицаш от някоя НПО или БХК?
  • 88 Morgoth

    2 1 Отговор
    Карбовски се е отдал на хейт, а какво по-добре котиращо се у нас от хейта ...
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Касапин инструктор

    4 1 Отговор
    Всяка община трябва да бъде оборудвана с много мощна месомелачка, и като вкараш извергчето през гърлото на месомелачката да излиза от другата страна направо на пастет.
  • 91 И аз да кажа

    1 0 Отговор
    В Карбовски няма нищо проевропейско и евроатлантическо. От другаде му дърпат конците, от североизток, и това се вижда съвсем отчетливо. Така че какво го набърквате и покрай него си пласирате проруските и прокомунистическите пристрастия. Въпреки, че ако не беше така плютата включително от него демокрация, той щеше да седи зад някое чертожни бюро като мебелен инженер и да си брои стотинките от заплата до аванс; ама уста голяма- отваря се като й плащат. Отвратни са псевдобунтарските му вопли, в съчетание с умението му да се нагушва и гъне пред силните
  • 92 Мона Лиза

    0 0 Отговор
    Селският идиот си ти Мартине!!!. Само се виж! Перфектен селски идиот, пременен с градски дрехи, но това никого не може да заблуди.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове