Last news in Fakti

17 Август, 2019 12:32 9 123 51

Цветанов: Ще ми е интересно по изборите

  • цветан цветанов

Аз съм един обикновен български гражданин, каза още Цветанов

Цветанов: Ще ми е интересно по изборите - 1

Аз съм един обикновен български гражданин, ако ме попитат за съвет - помагам, на никого не се натрапвам. Това заяви в интервю за Флагман.бг Цветан Цветанов, който посети Фестивала на фолклорната носия в компанията на съпургата си Десислава. Доскорошният втори човек в ГЕРБ не се бе появявал на публично събитие от месеци.

Започва Фестивалът на фолклорната носия в Жеравна, сем. Цветанови се появиха скромно сред народа

Днес той дойде на голямото фолклорно събитие със съпругата си Десислава.

Ето и цялото интервю с Цветан Цветанов:
- Г-н Цветанов, в какво качество сте тук в Жеравна тази вечер, отдавна не сте се появявал на публично събитие?
- Аз съм един обикновен български гражданин, съпругата ми е тук, щяхме да вземем и малката ми дъщеря, но нещата се промениха в последния момент.

- Откъде идвате?
- От София.

- Но имате тен, къде бяхте?
- Няма да споделя. Лично е!

- А какво бихте казали на всички българи, които тази вечер са тук?
- Подкрепям тази инициатива още от самото ѝ начало. Гордея се с един истински българин – Христо Димитров, който прави нещо уникално, което запазва традициите ни и ни връща 150 години назад. Убеден съм, че всеки, който се посети фестивала в Жеравна, ще се почувства много добре.

- Ваши съратници търсят ли ви и има ли фигура, която бихте подкрепили на тези местни избори? При всички случаи ще имат нужда от вас.
- Тези, които са ме търсили съм разговарял с тях, дал съм им съвет, а другите им пожелавам успех и спортсменска политическа игра. Нека да има по-добри идеи, те да бъдат представени пред максимално широк кръг от хора, да се направи информират избор и да има висока избирателна активност.

- Но няма ли да се почувствате по-добре, ако ГЕРБ не успеят да постигнат резултата на тези избори от 2015 година?
- Вижте, в момента не съм в предизборния щаб, не участвам в активната политическа ситуация в ГЕРБ. В момента съм страничен наблюдател.

- Тъжно ли ви е?
…Ще ми бъде интересно

- Йорданка Фандъкова ли е подходящият кандидат за кмет на София?
- Разбира се, че Фандъкова направи много за София. Лично аз смятам, че тя положи максимални усилия във всички години, в които беше кмет. Надявам се, че ще бъде одобрена от ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 25 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ванга 2019

    67 11 Отговор
    Оставка на Цв. Цв. :)
  • 2 ИЗЛЪЗГАН БЕСЕПЕРАСТ

    17 79 Отговор
    ИМА ЛИ ВОЙ НА ОБЕЗУМЯЛА БЕСЕПЕРАСТИЯ.???

    Коментиран от #18, #35

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Господи, помогни ни!

    80 11 Отговор
    Нямаме спокойствие от тази шайка!
  • 5 Тарабойша Хитранов

    64 6 Отговор
    Ти не си гербераст , седераст или обединен патриотаст , ти си просто един педе....ст
  • 6 Коментар📝

    60 7 Отговор
    Тоя ДА ГО НЕВИЖДАМ ПОПУЛИСТ
  • 7 Ехаа

    60 5 Отговор
    Всяко появяване не чукундура с асансьора по т. н. медии сваля няколко хиляди гласа от граб. Бибитко толкова ли е прост или тоя го държи с нещо. Айде да го праща посланик в ангола, че анголобг дру ба съвсем я забатачихме.
  • 8 Ай стига бе

    80 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг:".... ако ме попитат за съвет - помагам,..."Ще го питам тогава как и аз да си гепя апартамент за 1.5 млн. лева.
  • 9 Западните Балкани

    81 9 Отговор
    Само дето не си обикновен гражданин. Обикновените граждани не са крадци, нямат лични асансиори и не си купуват апартаменти на цените на найлон от Практикер. Ти си един бивш за ГЕРБ, който плаче за затвора.
  • 10 АмфетАмин

    48 4 Отговор
    Некви злоупотреби? Няма да споделя лично е. Хаха
  • 11 Гост

    60 5 Отговор
    Ти си един обикновен КРАДЕЦ, твойта кожица!
  • 12 Пунта Мара

    59 5 Отговор
    Този скромен ,тих ,обикновен български гражданин,когото Борисов несправедливо нарича ,,Пунта Мара",Притежаващ един единствен собствен асансьор,едва покриващ вноските за поредното си скромно апартаментче.Ах,колко е несправедлив светът към всеотдайните и обикновени хора.
  • 13 Кирил

    48 7 Отговор
    Обикновен средностатистически български гражданин с персонален асансьор.и прост и нагъл.правилно Борисов го изхвърли от всякъде
  • 14 Кой68

    63 4 Отговор
    Тоя човек където се появи пръска омраза и лицемерие..Толкова наглост има че незнам как не се е пръснал?Защо му давате изобщо трибуна...
  • 15 Усмивката

    40 6 Отговор
    Щом вече си обикновен български гражданин ,ела да си поговорим
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ИСТИНАТА

    55 7 Отговор
    ТАКИВА КАТО ТЕБ СА ДУШЕВНИ УРОДИ, ЖИВЕЕЩИ ОТ НЕЧОВЕШКАТА СИ НАГЛОСТ, САМОЗАБРАВИЛИ СЕ В ГРАБЕЖИТЕ, КРАЖБИТЕ И ЛЪЖИТЕ СИ! ПРОКЛЕТ ДА СИ ТИ И ПОКОЛЕНИЯТА ТИ!!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Еее, стига де...

    32 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Започва Фестивалът на фолклорната носия в Жеравна, сем. Цветанови се появиха скромно сред народа.
  • 20 Долен измамник

    54 5 Отговор
    Аз съм един обикновен български гражданин, каза още Цветанов
    Ти ако си обикновен отдавна щеше да си в затвора, където ти е мястото!
  • 21 Иван

    34 3 Отговор
    Цецо, искам съвет, как да си купя два апартамента в София, на хубаво място, луксозни, обзаведени на цена до 250€/м2 ❓
  • 22 Аз викам

    34 5 Отговор
    Да го прибием с камъни
  • 23 Хаймана

    22 6 Отговор
    Фандъкова те ритна ама ти едва ли ще разбереш и тя заема твойто място и сега си втора глуха ?2946
  • 24 Ели

    28 4 Отговор
    ГЕРБ ОЗНАЧАВА----Г-ГРАБИ Е-ЕВРОПЕЙСКА Р-РЕПУБЛИКА Б-БЪЛГАРИЯ Никога ГЕРБ Никога ГЕРБ ? ГЕРБ Г-ГРАБИ Е-ЕВРОПЕЙСКА Р-РЕПУБЛИКА Б-БЪЛГАРИЯ? ГЕРБ Г-ГРАБИ Е-ЕВРОПЕЙСКА Р-РЕПУБЛИКА Б-БЪЛГАРИЯ? ГЕРБ-ГРАБИ Е-ЕВРОПЕЙСКА Р-РЕПУБЛИКА Б-БЪЛГАРИЯ????
  • 25 Беден БГ

    29 2 Отговор
    България е прекрасна страна, но ние не я заслужаваме. Станали сме само движещи се примати
  • 26 Отец Арамис

    28 2 Отговор
    Боже,дари този обикновен гражданин, с дълъг живот.Много дълъг,през който да се наслаждава на весели и жизнерадостни зетьове,влюбени в живота,които с лека ръка да изхарчат скътаните за черни дни милиони в казината на Монте Карло.Които щедро да разпродадат съгражданите с пот на чело,тухла по тухла любими апартаменти.Боже, дай милосърдие на Фандъкова да уреди Цветанов със самостоятелна стая в общински приют,където смирено да прекара остатъка от живота си.Амин.
  • 27 каунь

    29 1 Отговор
    красиво място кво прай тоя грозник там?

    Коментиран от #43

  • 28 НЕЗАБРАВКА

    26 4 Отговор
    Моля Ви не ни занимавайте с този "обикновен гражданин"! С обикновените граждани, никой не се занимава. Оставете го на забравата, тя бавно ще го довърши.
  • 29 Коментатор

    24 2 Отговор
    Обикновен български гражданин.. което ще рече никой. Но едва ли е така все още. Цв. Цв. изгради по своя си начин ГЕРБ в страната. Издигна много послушни хора на възлови места. Едва ли това се забравя лесно и едва ли влиянието и връзките са прекъснати. Официално може би е така. Властта може да е намаляла, но облагите да са на нула, едва ли...
  • 30 Истина зла

    31 2 Отговор
    ДА ! Един обикновен мултимилионер направил богатство от политика и рекет на фирми от всякакав бранш най много от охранителните !
  • 31 Лзбойкова

    29 2 Отговор
    Един обикновен крадец, като всички в герб!
  • 32 Лзбойкова

    24 1 Отговор
    Един обикновен крадец, като всички в герб!
  • 33 Дгд

    25 1 Отговор
    Къде отиде срамът от позора?
    Къде отиде честта?
    Ако я има....
    Всяко чудо за 3 дни, пардон, 3 месеца.
    И старите кyрви в стария бaрдак.
  • 34 Bingo

    25 2 Отговор
    Ако беше обикновен гражданин щеше да си в затвора за деянията си, а не да обикаляш по разни събори.
  • 35 Цъфти

    17 3 Отговор

    До коментар #2 от "ИЗЛЪЗГАН БЕСЕПЕРАСТ":

    Щоч това са ви лидерите.....
  • 36 Зайко Байко многознайко

    34 1 Отговор
    Нагъл, отвратителен, ушав шлифер с особена форма на главата тип каунЬ, Цецо Крадецо върни заграбеното, плати си данъците. Нареди се в списъка на най-отвратителните крадци в новата история на България, като почнете от Гоце, Р.Овч., Костов аборигенният индо-европеец, великият приватизатор, "Царят" нашия пъдар, който така ни оправи за 800 дни, заедно с неговата кохорта от крадливи юпита, че още не знаеме на къде вървим, Доган На@ран, другият специялист по " художествена гимнастика" , специялист в състезанието с обръчи, Р. Овч. "великият енергиен гуру" на бедната ни Родина, Пикащият във фонтаните с вторият си псевдоним, Маджо Вика Румен, изключително отвратителен нагъл номенклатурчик, безгръбначното мекотело мистър Бийн, Соломон Трабантски, Московския "изключителен" ваксинален комбинатор, " майката" на нацията , жената Шива, стругар, министър и неуспял кандидат президент, забравих хубавото и крадливо Наде, комунистката крадла Елена Поппарфюмеровна , не на последно место Тиквоций Едно, доказан бандит, който управлява държавата, както са го управлявали него във времето на групировките. Всички заедно с трътляците в Парламента във затвора. Това са крадливи, национални предатели!
  • 37 Ффффффф

    23 2 Отговор
    Герб осъдиха Народа на БГ за мизерно заплащане с което заплащане са по бедни от социално слабите в ЕС. Тези бяха Фашисти-Феодали до 1945г., след 1945г. до 1989г. Комунисти, след 1989г. Скачаха и викаха "Кой не скача е червен" а Слави Кратуняка пееше преспивни песни на народа "Едно ферари с цвят червен, едно за теб, едно за мен " и други идиотизми и се пребоядисаха в СИНИ. Те ферарита имат, а народа ХЛЯН НЯМА. Това е истината.
  • 38 Дгд

    22 3 Отговор
    Типаж на Алеко, български гьонсуратлък.
    След назначението на Пламен Балкона за консул във Валенсия, очаквайте назначение на Цецо Асансьора за посланник някъде. Хем на завет, хем награден за заслуги по ограбване...
  • 39 Аас

    20 1 Отговор
    Цеци как е лапачката. То е ясно, че ще лапаш, ама стига ли ти бе.
  • 40 Behemoth

    22 1 Отговор
    Ама как му ходят потурите и калпака на тоя тъпак!
  • 41 Дгд

    21 2 Отговор
    Пламен Балкона - прокурорът по случая Мишо Бирата. Един ценен и доказал се Съучастник...
  • 42 ГЛАС НАРОДЕН

    17 1 Отговор
    А на много хора ще им е интересно, когато този влезе в затвора!
  • 43 Мульо

    12 1 Отговор

    До коментар #27 от "каунь":

    Отиде да го наака!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 мафия

    20 0 Отговор
    "...един обикновен български гражданин." - Вервайте му! Дъщеря му едва завършила бакалавърска степен и хоп - на работа в Световната банка. Как така бе, Цветанов? Обикновените хора с по две магистратури продават зарзават по пазарите и едва свързват двата края!
  • 46 Хохи

    11 0 Отговор
    Тоя СЕЛЯК още ли е жив?
  • 47 Дам

    10 0 Отговор
    На мен пък ще ми е интересно след изборите. Може пък да се започнат разследвания най-накрая
  • 48 3333

    9 0 Отговор
    Какви са тия журналисти, защо не го питаха с апартамента какво правим, с асансьора какво става?
  • 49 емо73канар

    7 0 Отговор
    На мен ще ми е интересно, преди изборите да те видя с обвинение за корупция, присвояване в особено големи размери, укриване на данъци също в особено големи размери.
  • 50 ФЕН ВА БОЙКО

    1 9 Отговор
    СПРЕТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПЕДАЛИ ДА КОМЕНТИРАТЕ ТУК ХВАЩАТЕ НЯКОЯ РАБОТА
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове