17 Август, 2019 13:34 40 410 98

Вижте как полицаи принудиха два мощни джипа да карат с 80 км/ч ВИДЕО

  • джипове-
  • полиция-
  • ограничение

Авторът е пуснал камерата на автомобила си и е наблюдавал интересния полицейски способ

Вижте как полицаи принудиха два мощни джипа да карат с 80 км/ч ВИДЕО - 1

Два мощни джипа не смеят да превишат и с километър максимално допустимата скорост от 80 км/ч на главния път Бургас-Созопол, пише "Флагман".

Как се е случило това ли? Много лесно. Пред тях, в средата на пътната лента, шофира полицейски автомобил, който колкото и да искат шофьорите на джиповете няма как да изпреварят. Опитват и отляво, и отдясно, но без особен успех.

Любопитен номер, който очевидно полицейските служители прилагат не за пръв път. Интересното видео се появи в най-голямата шофьорска група в Бургас „Шофьори Бургас“ и е заснето вчера, около 15 часа.

Авторът е пуснал камерата на автомобила си и е наблюдавал интересния полицейски способ почти до Созопол. „Малко преди да се появи патрулката караха бясно, но след това си намериха майстора“, пише Гого Иванов.

ОД на МВР в Бургас преди седмица информира, че извършва засилени проверки на пътя Царево-Созопол-Бургас, тъй като това лято там станаха много инциденти. На всички конфликтни точки има мобилни камери и засилено полицейско присъствие, явно се прилагат и подобни нетрадиционни мерки. Единични са случаите, като този край Приморско, където вчера имаше тежко ПТП с пострадало лице и като цяло броя на инцидентите драстично намаля.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 104 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рее

    60 282 Отговор
    Да глобят полицаите дето нарушават закона.

    Коментиран от #7, #20, #49, #93

  • 2 мислещ

    51 232 Отговор
    5 Пъти по-нагли селяндури от тия в джиповете.

    Коментиран от #68

  • 3 гост

    236 19 Отговор
    Хахахахаа, можело, значи и полицаите да свършат малко работа, пък и паркетниците да се движат по правилата.Всъщност излиза , че досега полицаите бадева са вземали заплати....
  • 4 Valio

    37 138 Отговор
    Тоя по смотан видеорегистратор не можа ли да си купи????

    Коментиран от #45, #96

  • 5 гост

    166 13 Отговор
    На всички пътища така,на всички магистрали! Гарантирам,че няма да има загинали! Е,може да има простреляни,но това е друг въпрос!
  • 6 Гост

    170 9 Отговор
    Евала фуражка!

    Коментиран от #94

  • 7 Напротив

    233 13 Отговор

    До коментар #1 от "Рее":

    Нямат никакво нарушение, със включени буркани са, което ще рече, че си длъжен да се съобразиш с тяхното придвижване

    Коментиран от #12

  • 8 сребрин

    143 9 Отговор
    супер само така
  • 9 Popi

    148 10 Отговор
    Грябва да ги нагродят. Така се храви по цял свят. Крайно време е КАТ да започне да работи. На такива, като тези бонуси, на търтеите с камерите ниски заплати.

    Коментиран от #23

  • 10 Веселин

    81 30 Отговор
    Според мен полицията ескортира джиповете. Целта вероятно е да не се извършват изпреварвания, поради някаква причина. Ако не караха посредата, то и джиповете нямаше да могат да карат един до друг понеже други щяха да се опитват да минат.
    И най-накрая що за подигравка с полицията, респекта към нея и безсилието на методите и е да прибягва до подобни методи.

    Коментиран от #13, #53, #80

  • 11 Jeep

    22 78 Отговор
    Видео не виждам, но по спомени там целия учасък е с ограничение 90 км.ч. заради концентрация на ПТП. Защо да се кара с 80? Следващия участък до Приморско е по-рисков и опитите да се навакса време ще са свързани с рискови изпреварвания и простотии. Дори полицаите да са се опитали да направят превенция, тя трябва да е в рамките на закона, а не по тяхна преценка, която както обикновенно е неадекватна.

    Коментиран от #15

  • 12 Бачо Киро

    41 56 Отговор

    До коментар #7 от "Напротив":

    С леката разлика, че нямат причина да се движат с пуснат буркан, нали? Возенето с пуснати специални светлини не знам да е разрешено. Иначе лошо няма, блокирали някви си, дето се мислят за велики за малко ... Според мен трябваше да ги пуснат да изфучат и после да ги глобят, по-голяма файда щеше да има.

    Коментиран от #32, #87

  • 13 Jeep

    40 3 Отговор

    До коментар #10 от "Веселин":

    Браво за коментара, но ако ги ескортираха, скоростта нямаше да е под лимита, по-скоро щяха да им разчистват пътя, а и по стандарт трябва да има обезпечаваща кола отзад, иначе ескорта става доста по уязвим при ниска скорост.
  • 14 Чичо АДИ

    82 4 Отговор
    Ако беше БТР с картечницата насочена назад ,всички щяха да са в колона чак до Бургаз !! И да карат с 34 км /ч !!!

    Коментиран от #21, #50, #54, #73

  • 15 Ивайло

    62 6 Отговор

    До коментар #11 от "Jeep":

    Ограничението там е 80, а и 90 да е, не е задължително да се кара точно с ограничението.
  • 16 Туй онуй

    84 5 Отговор
    От няколко дни се практикува този начин за спазване на правилата за движение, просто сега излезе в мрежата,колкото и да не им харесва на някой дава резултати

    Коментиран от #27

  • 17 Деян

    20 39 Отговор
    Да ги бяха оставили да карат бързо и да ги спрат за глоби. Това тука е некво безсмислено упражнение.

    Коментиран от #84

  • 18 Дедо ти

    25 12 Отговор
    Авторе, баща ти е голям зевзек, щом те е кръстил така. Но на въпроса: това е номер на полицаят Крюшо (Луи дьо Фюнес) от филма "Полицаят от Сан Тропе". Филмът е горе - долу от преди 60 години. Намерени нещо друго.
  • 19 Bingo

    35 3 Отговор
    Още преди няколко дни от Милицията заявиха, че ще предприемат подобни мерки за да ограничат катастрофите по този участък.

    Коментиран от #26

  • 20 !!!!

    25 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рее":

    Саполко трябва да ти отнемат и твоята книжка ако изобщо имаш такава , защото само неграмотни могат да коментират по този начин !

    Коментиран от #24

  • 21 goni

    11 5 Отговор

    До коментар #14 от "Чичо АДИ":

    Айде, сега!:) БТР на асфалт вдига до 60!:) И дупките не му пречат!:) Така че тия отзад спокойно могат да си карат даже с 50 и да се наслаждават на картечаря!:)
  • 22 Гост

    28 0 Отговор
    Само на мен ли ми направи впечатление, че за цялото това време не настигнаха и не изпревариха нито една кола?! С колко карат тези преди полицейската кола?!
  • 23 Kirumo

    6 83 Отговор

    До коментар #9 от "Popi":

    Това само в България може да се случи. Главен път - ограничение 80!?
    Полицаи които не спазват закона с включени светлини без никаква причина. Ако бях в един от тези СУВове щях лекичко да чукна и натисна патрулката за да осъзнаят къде се намират и какво правят, защото явно им е дадена прекалено много власт и са се самозабравили.

    Коментиран от #29, #63

  • 24 Kirumo

    10 32 Отговор

    До коментар #20 от "!!!!":

    Защо мислиш така? Полицаите не нарушават ли закона според теб? Законът е за всички и всички трябва да го спазват!
  • 25 Penev

    11 15 Отговор
    Прилича ми на полицейски ескорт !
  • 26 Kirumo

    10 31 Отговор

    До коментар #19 от "Bingo":

    Но са пропуснали едно нещо, повечето от катастрофите не стават заради скорост, но нали е най-лесно да се глобява за превишена скорост... Ако си мислиш, че на тях им пука за нашата безопасност...
  • 27 Kirumo

    7 44 Отговор

    До коментар #16 от "Туй онуй":

    Ограничението от 80 е неадекватно и това на видеото е незаконно. Ограничението на скоростта не е единственото правило за движение, но нали е най-лесно да се глобява за превишена скорост...
  • 28 Бързалан

    10 37 Отговор
    Бият и двата джипа едни спирачки и почват за още по сигурно да се движат с 30км.ч. Когато тапата стигне до Бургас на полицайте ще им се наложи да се върнат и да регулират движението. Аааа и 100% в задръстването ще има два три леки инцидента за оправяне.

    Коментиран от #30, #34

  • 29 Гад

    60 6 Отговор

    До коментар #23 от "Kirumo":

    Я пак, ще натиснеш патрулката ли? Както кара по средата в ограничението ли? И с 60 да кара ще си кюташ и ще си траеш задклавиатурен смелчако. Отворко!

    Коментиран от #43

  • 30 гост

    26 5 Отговор

    До коментар #28 от "Бързалан":

    Нямаш право да се движиш с много по-ниска скорост от ограничената,но нямаш право да се движиш с по-висока! Това е начина и да правят така,по-често!
  • 31 гост

    35 5 Отговор
    Само по този начин,катаджии и полицаи,може би могат да си върнат малко,загубеното доверие върху тях! Все пак закона трябва да е над всичко,нали! Щом си карат с ограничението,не нарушават!

    Коментиран от #41

  • 32 Gost

    21 1 Отговор

    До коментар #12 от "Бачо Киро":

    От няколко години са задължени светлините да са включени дори и когато са спрели

    Коментиран от #36

  • 33 !?!

    31 3 Отговор
    До27 Кое точно е незаконно, и кой закон се нарушава, а относно глобите малки са трябва още по сериозно дране на самозабравилите се шофьори!

    Коментиран от #42

  • 34 Гад

    16 17 Отговор

    До коментар #28 от "Бързалан":

    Чл. 74. (1) Водачът на пътно превозно средство не трябва да се движи без основателна причина с твърде ниска скорост, когато по този начин пречи на движението на другите пътни превозни средства.

    Коментиран от #35, #65

  • 35 ии бреее

    15 0 Отговор

    До коментар #34 от "Гад":

    скоростта е 80 км в час
  • 36 Гад

    0 11 Отговор

    До коментар #32 от "Gost":

    Отмениха го. Сега не са длъжни да държат включени сините пробляскващи светлини освен ако те спират през нощта или не се придвижват със специален режим на движение.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Мюнхаузен

    8 8 Отговор
    На мен пък ми изглежда сякаш куките водят , като че ли е мини президентски кордон...на мутри....странно поведение на тези полицаи, в добрите им подбуди се съмнявам, не им е останал орган за доброта, обръгнпюал от аечеите кинти които зимат
  • 39 Така се работи

    4 11 Отговор
    Там неясен знак с ограничение 80 км има в дясната лента, в лявата не виждам ограничения!!! Иначе съм съгласен, който иска високи скорости да си построи път от село до града в който живее и никой няма да му пречи.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Питагор

    15 4 Отговор

    До коментар #31 от "гост":

    Не е нормално на всяка отсечка полицаи да горят гориво, за да не кара някой с превишена скорост. Сега, че някой превишил с 5-10 км не е грижа, не можеш да заковеш точно постоянно. Но наглите шофьори като тия трябва да се глобят яко... по 10000 на км превишена с над 20 км в час... Има нагли дето карат нагло постоянно. Но и ченгетата вършат безполезни неща. Да караш в жегата на вятъра, за да не карат лудо с джиповете е нелепо. На 1 км след това му слагаш шипове и да спре... Акта за 20 000 лв и да върви. Карат като бесни някои. Но и табелите на КАТ са от соца. Сега колите не са Москвичи, а Баварски... И поне с 10 км над старите може да се променят. Но винаги да се кара внимателно.
  • 42 Kirumo

    12 19 Отговор

    До коментар #33 от "!?!":

    1-во : Всеки водач е длъжен да си кара в точно определена лента.
    2-ро : Забранено е на патрулките, линейките и пожарните да са с включени светлини, без да има причина за това.
    3-то : Забранено е възпрепятстването на изпреварване.
  • 43 Kirumo

    10 26 Отговор

    До коментар #29 от "Гад":

    Че защо да не я натисна? Бих натиснал всеки, който е злобно настроен към мен и ми пречи без да има сериозна причина за това. Имат право да ме глобят ако карам с превишена скорост, но нямат право да блокирват пътя без заповед за това.

    Коментиран от #75

  • 44 кеф

    25 2 Отговор
    Маките насрани пишки с големите джипове .

    Коментиран от #92

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ааааааааааа

    6 5 Отговор
    Сигурно Бойко е в единия и го ескортират хихихихи тъпо......
  • 47 9782

    4 24 Отговор
    Комплексарът с шкодата или дачията на лизинг, снима ли , снима.
  • 48 Гост

    23 2 Отговор
    Браво! Тези са били пред нервна криза. Дали са още живи? Красавците с такива коли се мислят за всемогъщи
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Мустафа

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Чичо АДИ":

    Браво Чичка !
  • 51 Брадвата

    15 2 Отговор
    Има къде-къде по-селски и неводещи доникъде пътища в Австрия, Германия и Холандия, въпреки това там се кара с 80 и действително се кара с 80. А пътят е изпънат по конец. Тука искате да карате с повече ли бе?! Ми будали сме си и само днес шестима отидоха курбан

    Коментиран от #57

  • 52 Чичо

    4 15 Отговор
    Тъпо. там ограничинието е 90. И защо полицаят кара между двете ленти? да не е жена и да се чуди коя лента да избере? 20 км.......................... Само искам да кажа как полицаите спазват знаци , маркировка и светофари в София.без включене сигнализация. Всички знаем.
  • 53 Вуйчо Ваньо

    19 4 Отговор

    До коментар #10 от "Веселин":

    Полицая преценя и той определя скороста според моментната ситуация!Излезте в Западна Европа за да видите,как 6/шест ленти/ автомобили с зададена скорост от от полицията се движат с 30/тридесет/км и никой не изпреварва и нарушава.Това го видях в Холандия,преди да навлезеш в Амстердам.Тогава разбрах че ние Българите сме си говеда и ни трябва винаги такъв пъдар.

    Коментиран от #58

  • 54 Чичо

    13 2 Отговор

    До коментар #14 от "Чичо АДИ":

    Бургас обикновено се пише със "С". За шофьорска книжка трябва поне основно образование................
  • 55 Алфа Ромео

    14 5 Отговор
    Българите са толкова изостанало и бавноразвиващо племе че трябват много драстични мерки за да се намалят катастрофите.
  • 56 Kirumo

    7 9 Отговор

    До коментар #49 от "БОКЛУК":

    Не съди по себе си за околните. Като ти не можеш да контролираш колата си с повече от 80, то това не означава, че всички са като теб. Ако наистина не можеш да караш безопасно с над 80 те съветвам да си изгориш книжката и никога повече да не се качваш зад волана да не убиеш някой невинен. Нали имам очи и спирачки, като видя спрял автомобил, ще реагирам, по твоята логика всички трябва да карат с 30 защото си мислиш, че са глухи и слепи като теб.
  • 57 Kirumo

    5 16 Отговор

    До коментар #51 от "Брадвата":

    Личи ти колко си ходил в Европа. Ако на немец му сложиш прав извънградски път с две ленти в посока с ограничение под 120, можеш да бъдеш сигурен, че няма да се спазва.
  • 58 Kirumo

    12 11 Отговор

    До коментар #53 от "Вуйчо Ваньо":

    Не знам за Холандия, но ако някое ченге в Германия направи това в статията без изрична заповед и сериозна причина, то на другия ден вече ще е без работа.

    Коментиран от #66

  • 59 незнайко

    10 3 Отговор
    Това са пълни глупости ! Полицаите карат с пусната сигнализация и джиповете ги следват ! Какво е интересното не се разбира ? И къде е писано, че трябва да карат с 80 при разрешени 90 км/ч. Да не би само на този път де е ограничена на 80 км/ч.
  • 60 Западните Балкани

    13 6 Отговор
    Сигурно полицаите са авери на тези в джиповете и са се хванали на бас, че ще стигнат преди тях. Това е престъпление от страна на полицаите. За да станат нещата, то трябва да са наслужба и да спират такива, които превишават скоростта, да им се съставя акт, ако е опасно да карат, да бъдат сваляни от колите, но не и да се пречи на движението. Но както Борисов нарушава закона (последен пример с пращането на крадеца с терасата във Валенсия), то и всички по-надолу в държавата могат да го правят. Нали наказват само такива като Иванчева, но не и истински престъпници.
  • 61 незнайко

    7 1 Отговор
    Защо този който е пуснал видеото не е написал номерата на
    джиповете ???
  • 62 ar146ts

    11 3 Отговор
    Полицаите винаги са били глупави.Нормално е да карат в дясната лента според ограничението +10%=88км/ч и като някой батка с голям джип и малка п.....а ги изпревари имат пълното право да го принудят да спре и да му загубят 15...20 мин. с проверки и акт за превишена скорост
  • 63 Is 200

    7 23 Отговор

    До коментар #23 от "Kirumo":

    Те се правят на тежки като са в униформи.Който за нищо не става става полицай.Малки им били заплатите.
    Който я кара тая патрулка може и да е друсан.
    Има доста в униформа които друсат.
    Имали власт ,,😁😁.На кои му пука за бг полицаите 😁😁😁
  • 64 това което ни трябва

    15 0 Отговор
    ... са полици с камери в ЦИВИЛНИ коли. доста от тях из цялата страна и на процент от наложените глоби, доказани с видео

    когато знаеш че от всяка една кола може да те снимат сам ще се научиш да караш кротко и спокойно като 70 годишен Швейцарец

    Коментиран от #95

  • 65 Бързалан

    1 10 Отговор

    До коментар #34 от "Гад":

    Няма такова нещо. На око ли ще засечат че се движа бавно ? Мога да преценя че пътят е опасен във всеки един момент. Виж там закона какво казва. А може и глоба за бавно каране да си платя. Но няма да стане тяхното.
  • 66 Ти в Германия ходил ли си

    13 1 Отговор

    До коментар #58 от "Kirumo":

    Същата ситуация съм я виждал на много места там, и то на магистрали. Последно го видях на А8 между Щутгарт и Карлсруе и то на 3 ленти в посока. И полицаите караха не с 80 а с 60км/ч в средната лента. Всички се наредихме зад тях и никой не посмя да изпревари 15км. Не знам защо го правят но накрая излязоха на един изход и движението си тръгна нормално. А що се отнася до коментара ти че никой германец не би карал със 120...ще кара и още как.ако трябва и с 20 ще кара защото там полицията е над всичко. А и там са такива постоянни задръствания че ако ще и 200 да вдигнеш на някои участъци, пак няма да постигнеш средна скорост над 80км/ч ако пътуваш на голямо разстояние. В Франция за 10 часа каране на тир минавам поне 800км а в германия най много 650, случвало ми се е дори и 500 да не мога да мина
  • 67 Иво

    3 0 Отговор
    Педалите не се газарят а
  • 68 Сел

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "мислещ":

    Духачи карайте на опашката
  • 69 Коко

    3 5 Отговор
    Тия джипове съм ги издухвал с митсубишито
  • 70 123456

    8 7 Отговор
    Що за унижение на полицията? Едва ли не им се молят. Слагаш камерата и триножника, минават със над 100 и им взимат книжката и глоба 10 000лв и айде. Ескорт ще им осигуряваме и двама полицаи. Тъпи началници, тъпи решения.
  • 71 Азз

    10 3 Отговор
    Това е ЕСКОРТ, затова полицейския автомобил е с включени светлини.
    Толкова ли е трудно да се разбере??

    Коментиран от #74

  • 72 332дед

    7 1 Отговор
    Браво! Респект! Чух по новините за тази акция на Полицията.. Респект!!!
  • 73 Тошо

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Чичо АДИ":

    Браво пич ! Успя да ме разсмееш . Самият момент да си представиш : БТР-а в средата на платното и един дърт запасняк дето си бърка в носа на картечницата отгоре -безценно!
  • 74 Гостъ

    6 0 Отговор

    До коментар #71 от "Азз":

    Ха,ха..защо подсказваш бе келеш? Остави матрЯла да си поплюе на свобода!
  • 75 А тъй

    8 1 Отговор

    До коментар #43 от "Kirumo":

    Ами ти откъде знаеш , че нямат??????
    Ама си коментираш тука ей тъй нали? Като ти се шофира със 800км/ч оди си пилотирай самолет. Недей да караш така по "пътищата" . Ама сте мноооооо отворени до първият стълб или дърво. После ревете като подивели . Б@хти и шофьорчетата. Моят инструктор преди 25години казваше така:" Научи се да шофираш БАВНО ,защото бързо всеки може". Разбираш ли мой човек , къде е разликата?????
  • 76 свинята майка

    2 1 Отговор
    принудиха защото са боклуци
  • 77 небрежнев

    5 3 Отговор
    Полицаите задържат целия пътен поток. Джиповете са просто първите от него. Няма как да блокираш пътя само на два джипа!
  • 78 WTF

    3 4 Отговор
    Това не е ли просто ескорт а толкова раздухване му направихте???
  • 79 Да да

    2 5 Отговор
    Този видеорегистратор ми мяза да е GSM, което само по тебе си е нарушение на закона и подлежи на санкция, а също така е предпоставка за ПТП. Освен ако автомобила е с десен волан и не го държи водача.
  • 80 Иван

    13 2 Отговор

    До коментар #10 от "Веселин":

    Не, не е ескорт. От няколко дена е така и в двете посоки. Нормална скорост, няма пътни инциденти.
  • 81 факти

    8 1 Отговор
    в село бургас всички са мега специялисти.Браво на полицията да свърваш нещо полезно.
  • 82 assss

    2 3 Отговор
    Просто им прави ескорт . хахахаха
  • 83 696

    6 0 Отговор
    това го правеха с цел да няма птп-та не пишете глупости дори по радиото го съобщиха
  • 84 Никата

    8 0 Отговор

    До коментар #17 от "Деян":

    Не пиц, тва, което каза е безсмислено! Тия имат парички, глобата не ги грее, по-полезно ще е полицията да го прави тоя номер на всякъде, щото се видя, че с глобички се пълни хазна, животи не се опазват, а така, ще има ефект, не финансов, а реален. Щото "Държавата" не е само "Пара" а ми и "Живо насаление" трябва :)
  • 85 щщщщщ

    7 0 Отговор
    И защо трябва тези чикиджии да карат един до друг.Винаги съм се чудил защо тъпите църуви си купуват джипове.Може би заради големите кореми или заради това че имат малки пишки и това им е като компенсация.

    Коментиран от #91

  • 86 А сега де

    1 4 Отговор
    Дали пък не са им били ескорт, да им разчистват пътя?
  • 87 Ибаил

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Бачо Киро":

    А ако по надоло по магистралата се е случило нещо ннямат ли право да задържат или позабавят трафика? Нали
  • 88 Божо

    1 1 Отговор
    Най обикновен БГ Вип ескорт :) къде видяхте че се опитвали да испреварват и т.н.
  • 89 Тамагочито

    7 0 Отговор
    Всеки който плюе по полицаите в случая е пълен ахмак.В момента те спасяват най малко един човешки живот.
  • 90 ооо

    0 4 Отговор
    и сульото с реното да глобят, дето снима! никой не му е дал право да снима. всеки има право да снима своята собственост, не чуждата!
  • 91 нервен ( разбивача на тролове )

    2 0 Отговор

    До коментар #85 от "щщщщщ":

    Щото са удобни примерно !! глава! Напомняш ми лисицата дето гроздето и е кисело
  • 92 ооо

    3 3 Отговор

    До коментар #44 от "кеф":

    а големите пишки, карат 25 годишни опел и рено и снимат другите с новите коли и малките пишки ? жена ти като иде при другия с новата кола - вика ли ти - е па тоя с малка пишка беше ?
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Чоджумаксис

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Ашколсун, Аферим Фураж-КА
  • 95 Скитник

    4 0 Отговор

    До коментар #64 от "това което ни трябва":

    Единственият Точен коментар тук!!! Това звено от много отдавна липсва в Народната Милиция. Не се прилага защото няма да има келепир за Върхушката!
  • 96 яж ми онва дето майкати опита

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Valio":

    ами купиму го отворко ...
  • 97 Немец

    2 0 Отговор
    Относно глобите за джипове-повечето се водят на аби детоне им пука за глобите. А според мен това е единственият начин да се спазва скоростта в България от ай ти Ганя
  • 98 Коментатора

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "Няма значение":

    Не подозираш колко си прав.
    И са си пуснали от цивилен патрул видео.
    По същия начин караха с G класите преди време.А тук 90% са си тролчета в коментаторите.Винаги чекирам този сайт.Така предобивам информация за реална мисловна дейност на топтящото сърце на партията!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове