Last news in Fakti

18 Август, 2019 10:30 3 542 30

Валери Симеонов: Ще се разделим с ГЕРБ, ако ...

  • нфсб-
  • валери симеонов
Валери Симеонов: Ще се разделим с ГЕРБ, ако ... - 1
Снимка: БГНЕС

Очаквайте възраждане на патриотичните сили в България, след като се освободихме от един тежък камък. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов по време на Националния възпоменателен събор по повод 166-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание в местността Петрова нива, предаде „Фокус“.

По думите му в отношенията между ПП ГЕРБ и ПП НФСБ ще има доста сериозни промени. Симеонов намекна, че е много вероятно да се разделят с ГЕРБ, ако големият коалиционен партньор не промени принципите си на правене на политика.

„Това ще се случи още през септември, тъй като държавата не върви на добре. Намираме се в тежка икономическа и политическа криза. Предстои да проведем коалиционен съвет с колегите ни от ВМРО и ще трябва да поставим тежките въпроси на ежедневието пред господин Борисов. България през последните месеци получава много тежки удари – основно икономически.

Това са тежкото състояние на българската енергетика – все още не е решен въпросът с изключително високата цена на тока, продължава финансирането на ТЕЦ – Варна на Ахмед Доган с държавни пари, продължават злоупотребите. Да не говорим за тежкия удар по българското животновъдство, който нанесе африканската чума. За него лично аз съм сигнализирал на господин Маринов от самото начало. Трябваше да бъдат предприети тежки мерки при първите огнища в Русенско. Доживяхме до момента на пълно унищожаване на българското свиневъдство. Честито – два милиона лева сме назад“, отбеляза Валери Симеонов.

Той добави, че третият удар по икономиката на България е този по туризма, който, според него, е съсипан.

„Плажовете са една оглозгана от мутрите кочан варена царевица. И няма да бъде по-добре. И след като си изгонихме българските туристи – ето резултатът. Някакси не забелязвате какво става с програмата „Плод и мляко“. Тази есен нашите училища и детски градини най-вероятно няма да получават нито мляко, нито кашкавал и сирене, които се полагаха с европейски пари. Това, защото едни приближени до господин Борисов бяха натъпкани с всичките поръчки за училищата.

Измениха се наредби, само и само на хранилката да се наредят известни фигури от хранителния бранш. Кризата е политическа, защото ДПС, за съжаление, доста мащабно завръща позициите си, които беше загубила по времето на Цветанов. Интересен ми е какъв ще е резултатът от местните избори в смесените райони, където Цветанов беше направил пробив със създаване на организации на ГЕРБ. Сериозни промени ще настъпят с ПП ГЕРБ“, каза още председателят.

Според него икономиката на България се срива през последните 6 месеца, за което те няма да останат безучастни. „Очаквайте възраждане на патриотичните сили в България, след като се освободихме от един тежък камък. Няма да продължаваме по този начин и това в близките дни ще бъде обсъдено с ВМРО“, посочи още Симеонов. На въпрос, свързан с евентуално бъдеще с ПП ГЕРБ, председателят на ПП НФСБ отговори, че това зависи от поведението на управляващата партия.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    63 8 Отговор
    ГЕРБ е МАФИЯТА а ГЕРБ и ДПС са МАФИЯТА X2!!!

    Коментиран от #4, #18

  • 2 ИМА ЛИ ВОЙ

    8 48 Отговор
    НА ОБЕЗУМЯЛА БЕСЕПЕРАСТИЯ.???

    Коментиран от #5

  • 3 ОХ МАЛЕЕЕЕЕ

    12 43 Отговор
    НАРОДА КАКВИ ШУТОВЕ Е ПРИГОТВИЛ,ЗА БЕСЕПЕРАСТИЯТА НА ЕСЕН.!
  • 4 Гаргамел

    32 8 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Те па щото патрЕотЕтЕ не са....
  • 5 Коментар📝

    59 10 Отговор

    До коментар #2 от "ИМА ЛИ ВОЙ":

    Абе Не Съм БЕСЕПАР АМА ВИЕ ОТ ГЕРБ И ОП ЩЕ ЯДЕТЕ БАХУРА.

    Коментиран от #7

  • 6 ВЪПРОС КЪМ

    9 21 Отговор
    БЕСЕПЕРАСТИЯТА,КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ НА ЕСЕН.???

    Коментиран от #16

  • 7 мечтиииии

    4 23 Отговор

    До коментар #5 от "Коментар📝":

    мечтииииии
  • 8 Vaerkatafen

    32 18 Отговор
    БРАВО ВАЛЕРКА, МАЧКАЙ ГЕРБеропитеците!!!
  • 9 StandartenTip

    8 15 Отговор
    Dobre im izvadi kirlivite rizi, ama shtoto toi e nedohranen v momenta ;) Vsichkite edin dol drenki, neka vsichki se molim, che Slavi shte e spasenieto.
  • 10 Боко майка ти да еба

    29 6 Отговор
    🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕черпя ви почвайте
  • 11 Patriot

    22 9 Отговор
    Майките на децата с увреждания дали ще те подкрепят?
  • 12 Новичок

    28 10 Отговор
    Кой гласува за хора като този изобщо???Ама грам достойнство няма,срам и такива напълно човешки черти липсват.Лъжец и интригант,дикцията му една такава като на типичния бизнесмен от село с кооперация.Аз ви давам по 600лв. ама вие ги харчете като 1200лв.Изедници „фалшиви патриоти”
  • 13 11666

    22 6 Отговор
    И ти си един патриот,като ТИКВОВ си същият ненаял се плужек!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Пенсии над 300 лв

    29 6 Отговор
    ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИТЕ КОГАТО ВИ СПРАТ ХРАНИЛКАТА ! Вие сте същите като ГРОБ !
  • 16 Който и да е

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "ВЪПРОС КЪМ":

    Пак ще СМЕ Прецакани...Ако Радев можеше да участва ще има Други по Прецакани,,,
  • 17 До Валидол

    12 7 Отговор
    Тоз Валери що не вземе да поразчисти много парламента като е по там със нещо Автоматично. Та да види тогава колко гласове ще има на есен.Вместо да ходи да се бори с бабички по митницата
  • 18 Точно

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    ГЕРБ е Мафията, а ГЕРБ и ДПС са МАФИЯТА X2!!! Това са 1100% фашагите. Въртят се и боядисват, както им е угодно.
  • 19 Мозяка

    10 3 Отговор
    ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ВЪРНЕ МОЗЯКА
  • 20 Къртев 🐓

    15 3 Отговор
    Мафията създаде СДС, НДСВ и ОДС-после ги унищожи. Намърда се в БСП, но реши, че плаща скъпо и реши да създаде ГЕРБ. ДПС са кофчежниците на мафията. ОП и РБ са незначително и немощно политическо явление, което се понахрани от ГЕРБ за да си траят. 30г преход и те така. Както се казва "ако искаш", ако не, шапката, чантата и по свата широк. Туй, то.
  • 21 не знаещите

    10 0 Отговор
    116та година от Илинденско-Преображенското.. не 166та, оправете си статията
  • 22 Идат избори

    13 4 Отговор
    Лъжепатриотите в атака! Най-големите българомразци са тия!
  • 23 Кой68

    11 4 Отговор
    Валерка сриташ ли се с ГЕРБ-сбогом политика и парламент?Славчо е на прага😉😂.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ПЕНКО

    5 2 Отговор
    "КРИТИЧЕСКАТА ВЪЗРАСТ" ПРИ МЪЖЕТЕ Е ПО-ТЕЖКА ОТ ТАЗИ ПРИ ЖЕНИТЕ !!! НЕ ИЗБИРАЙТЕ -ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО- МЪЖЕ МЕЖДУ 55 И 65 ГОДИНИ - ДА СИ РАБОТЯТ ПО КВАЛИФИКАЦИИТЕ СИ !!!!
  • 26 Усмивката

    9 1 Отговор
    Добре бе Валка .Ти само преди месец говори колко съжаляваш за нападките срещу Цецо асансьора и Пламен терасата.Твоите добри партньори в политиката, сега тръгна на обратно .Като стара отъркана к..ва видя какво очаква тебе и коалицията и макар късно влезна в друга роля.На разочарован.От самото начало безумията и перверзиите ,калинките и скандалите съпътстваха третия кабинет.Ти ,държащ шлифера на тарана,не помисли ли че тоя ден ще дойде.Как и кои да ти повярва .
  • 27 Валерката

    7 2 Отговор
    А, аа вервайте ми! Е баста , ама стига ви толкоз?
  • 28 Хасан4о

    7 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: тъй като държавата не върви на добре. Намираме се в тежка икономическа и политическа криза.--- Да се свети името Му и маслото Му постоянно казва как цъфтим от към икономически растеж, излишъци в бюджета -демек обрани данъци и глоби , и износа в милиарди . Пари раздава на администрация и др. за да увеличи гласуващите за Него . Нали сте ортаци на черпака за казана . Вземете се разберете .
  • 29 Амет от Меден рудник

    5 3 Отговор
    НФСБ ПИБЕДА ! АС ГЛАСУВМ ПАК ЗА ВАЛЕРИ
  • 30 Слави Пенчев

    4 2 Отговор
    Симеонов за това го харесвам , че не цепи басма. Аз съм зад него ако трябва да притисне Бойко за ограничаване влиянието на мародерите, Защото Бойко малтретира свойте хора , а е оставил ДПС и Комунягите на спокойствие. Изгони Цветанов който му вършеше голяма част от работата заради едни глупости бил заменил 2 апартамента за един и доплатил , никъде не фигурурат суми ниски или високи . Що не питатат Йончева кво стана с офшорната сметка или президентът който купува ведомствено жилище ,живее в друго ,после го продава ,назначава л'юбовницата си на 2 щата и я води на екскурзии.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове