18 Август, 2019 15:47 7 594 28

Майката на убитото 7-годишно дете: Никой не ѝ е оказал първа помощ

  • мартин трифонов-
  • сотиря

Убиецът трябва да се мъчи доживот, смята майката

Никой не ѝ е оказал първа помощ. Дори капка въздух никой не ѝ е дал. Това заяви в ефира на Нова телевизия майката на жестоко убитата в сливенското село Сотиря 7-годишно дете - Гергана Драгиева.

"Човекът, извършил убийството, не трябва да умира. Той трябва да се мъчи доживот'', категорична е майката на убитата.

,,Не ѝ пипнаха ръчичката, дори не ѝ пипнаха гърлото. Не ѝ пипнаха сърчицето, а тя дишаше и викаше: „Бабо, гушкай ме”. До последно бяхме сами в линейката и виках, но те дори не спряха линейката, някой да се качи до мен”, разказа бабата Милка Георгиева. И показа снимка на внучката си: „Това е нашата внучка, това е нашето слънце, което няма да се върне”.

Предстои в понеделник Окръжният съд в Сливен да разгледа мярката за неотклонение на Мартин.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усмивката

    39 1 Отговор
    Има стари, добре доказали се наказания за таквиз престъпления.Очевидци ,престъпници с висящи дела,свободно разхождащи се сред нас ще получат силен катарзис при видът на наказанието.
  • 2 Дидо икебаната

    49 2 Отговор
    Трепетв го дебила Мартин Трифонов .По бТВ и Нова в ефир му отрежете главата с резачка и да се приключва случая
  • 3 Майка ви дееба и скапаната държава

    31 4 Отговор
    С брадвата резнете на Мартин главата
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Обикновен човек

    41 1 Отговор
    Този трябва да го дерат жив сантиметър по сантиметър ,примерно пет сантиметра на ден и обилно посипване с морска сол ,и на другият ден така и на по другият ...ако трябва системи с физиологичен разтвор да му се наливат за да се мъчи по дълго време тази гад!!!
  • 6 Ами какво чакаме

    42 2 Отговор
    Да се вдигаме и да го линчуваме.
    А медиците защо не са правили опити да спасят детето??? Това ако е така и тези на съд, както и цялото отвратително правителство, което изгони хората в чужбина, та сега да няма кой да помогне.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 КралиМарко

    35 2 Отговор
    Защо Арабите са запазили публичните наказания - на площада предиване с камъни, че даже до скоро и по ТВ се излъчваха в Сауд.Арабия например.Има ефект!Всеки, който е направил огробно престъпление трябва да бъде ПУБЛИЧНО и АДЕКВАТНО НАКАЗАН!
    Това важи и за този малумник - убил детето, и за много по страшните и безцеремонни политици - позволили и създали да има такива като тях и този!В едно дивашко общество , в държава на оцеляване , като в дива джунгла - само това са методите на справедливост.Съд и хуманна присъда може да има само в нормално и хуманно общество - тук НЕ!
  • 10 Обикновен човек

    36 2 Отговор
    Това ако се случи в моето семейство(да не дава Господ) Аз няма да чакам милиция ,полиция ,адвокати, прокурори..сам ще си заловя тази гад ,и ще си го мъча както аз си знам повярвайте че ще го вкарам в ада докато е още жив а след като пукне с удоволствие ще влезна в затвора да си го излежа официално!!!!

    Коментиран от #26

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Българин

    37 2 Отговор
    Усещате ли, че тия наглеци, за който българските закони не съществуват, и даже никакви човешки закони, все по-често нападат, изнасилват и убиват. Скоро това ще стане ежедневие, а няма никой в държавата да каже баста на тая сбъркана интеграция и да се спре този геноцид над обикновения български гражданин.
  • 13 Бай Яни

    32 1 Отговор
    Мир на прахът на ТОВА Ангелче, а изродът да му се удрежът половите органи. А след това и главата, и не само на него, и на всички които се мислят че са над законите.
  • 14 Ами

    33 3 Отговор
    Според мен е могла да бъде спасена, но е попаднала на непрофесионални парамедеци, каквито са почти всички в БГ! Аз си мисля, че е загинало детенецето задавяйки се в своята кръв, като е имало 90% шанс да оцелее, ако спешната ни помощ беше в нормално състояние. Изрода Мартин е преби почти до смърт, а здравната система я довърши! Жалко за детето

    Коментиран от #18

  • 15 dedal

    12 2 Отговор
    Добре бе ФАКТИ, защо не качите снимка на убиеца, това ви е 10 статия и снимка няма. Знае ли човек, може да се намерят добри хора и да го открият преди МВР.
  • 16 Мартин не е виновен

    3 50 Отговор
    Единственият който е виновен е майката на Криси защото е безотговорна. Затова че раждайте още. Аз нямам деца затова че съм си много добре без тях.

    Коментиран от #19, #23

  • 17 Ти луд ли си бе!?

    33 5 Отговор
    Абе до коментар16 ти имаш ли мозък бе?!
    Как да не е виновен този скапан изродски циганин?!!Какво е виновна майката на горкото момиченце бог да го прости..:( Знаеш ли каква мъка и тежест ще трябва да носи жената сега до края на живота си,знаеш ли какво голямо нещастие е да загубиш детето си...?!Заради такива побъркани като теб държавата ни си заминава ! Засрами се и си изтрий веднага малоумния коментар селяк прост...!
  • 18 Дойдохме си на думата

    10 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ами":

    Дойдохме си на думата....
  • 19 Менгеле.

    15 2 Отговор

    До коментар #16 от "Мартин не е виновен":

    Виновни са такива като тебе ако имах власт бих ви рязал бавно на парчета и след това бих нахранил лешоядите с вас .😈😈😈😈😈
  • 20 Гост

    18 2 Отговор
    Защо не са помогнали на детето, нямало ли лекар в линейката
  • 21 Ти си олигофрен

    15 3 Отговор
    Ти,че нямаш деца е супер,защото такива олигофрени като тебе наистина не трябва да имат деца.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Димов

    11 1 Отговор

    До коментар #16 от "Мартин не е виновен":

    Защо те има? И в единият, и в другият смисъл - защо те има?
  • 24 Жана

    16 3 Отговор
    Каква е тази линейка, без медицинско лице и оказване на първа помощ???Да не е такси...Трябва да се потърси отговорност и за това.Детето е било все още живо...До кога системата ще убива нашите деца?
  • 25 Росица

    3 0 Отговор
    Да се върне смъртното наказание.
  • 26 Никой

    0 2 Отговор

    До коментар #10 от "Обикновен човек":

    Да и в 80% процента от случайте когато някой реши да самораздава правосъдие го раздава на грешния човек. Ако имаш толкова енергия по-добре я използвай за да пазиш семейството си, отколкото да чакаш нещо лошо да стане. Отмъщението никого не е върнало. И на мен ми се иска да я пратим в ада тая гад ама.... понякога се чудя дали демокрацията реално е на страната на народа.
  • 27 чиче

    2 0 Отговор
    Тези боклуци трябва да им режат главата в ефир
  • 28 Гост

    0 1 Отговор
    Много силно се надявам след като бъде осъден затворниците окло него да се погрижат съдбата му да бъде решена. Те си имат правила- който може да посегне така на дете, може да убие всеки от тях. Такиван изкарват дълго живи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове