22 Август, 2019 11:29 2 642 34

Къртилият "перки" на Графа: Едни ми ръкопляскаха, други псуваха

  • графа-
  • граф игнатиев-
  • перки

Той бе задържан за 24 часа и му беше повдигнато обвинение за повреждане на чужда собственост по хулигански подбуди

Къртилият "перки" на Графа: Едни ми ръкопляскаха, други псуваха - 1
Снимка: БГНЕС

Половината хора ми ръкопляскаха, а другата половина ме обвиняваха във всички земни грехове, по-точно ме псуваха. Това разкри Александър Рогачев, който вчера изкърти с "кози крак" 3 от т. нар. "акулови перки" по столичния булевард "Граф Игнатиев" след като съпругата му се спъна в тях и пострада.

"Видях, че жена ми лежи потънала в кръв. Брадичката ѝ беше разцепена. Имаше рани по ръцете и колената ѝ. Внесох я на ръце в магазина", обясни той пред Нова ТВ.

"Помолих комшията за един "кози крак", защото тези неща са трудни за пренасяне, и ги избутах на трамвайната линия абсолютно умишлено. Разбирам, че може би съм постъпил неправилно, но това беше моята гражданска позиция. Аз твърдо исках да заявя, че някой нещо трябва да направи, за да събуди това заспало българско общество", изтъкна Рогачев, като добави, че е действал в състояние на афект.

Той бе задържан за 24 часа и му беше повдигнато обвинение за повреждане на чужда собственост по хулигански подбуди. Експертният съвет към главния архитект взе решение да демонтира „перките”. Те ще бъдат сменени с т.нар. боларди.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боли ме хуя

    23 18 Отговор
    Дано торнадо помете София
  • 2 Хи хи хи.

    12 39 Отговор
    А нямаше ли един да ти ствари една перка по глупавата глава ?

    Коментиран от #31

  • 3 Ивайло

    48 0 Отговор
    Защо все след дъжд - качулка??? Трабваше ли да се пребиват хора, за да разберат проектантите, че това нещо, освен скъпо, е и опасно???

    Коментиран от #7, #18

  • 4 реалист

    12 42 Отговор
    Ако всеки почне да руши това което не му харесва, няма да остане нищо за утре ... Тоя бабаит трябва да плати увреденото имущество и да бъде осъден за хулиганство. После се чудим защо младите хора вандалстват и нямат грам отговорност към общото

    Коментиран от #29

  • 5 Ненакрадохте се

    36 2 Отговор
    На кметицата да повдигнат обвинение, щом като гражданите се пребиват в нейните недоклатени решения. Подобни малоумства в София не е имало . А и с нашите пари.
  • 6 Admin

    35 0 Отговор
    а зимата когато снега ги затрупа ще стане още опасно. Тогава вече ще има загинали
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Townboy

    22 0 Отговор
    Що за олигофрент трябва да е проектантът на тези перки. Реформите в образованието вече дават резултат. Да не говорим за отговорниците в общината одобрили проекта.

    Коментиран от #15

  • 11 Защо ли

    9 1 Отговор
    Защо ли само който пострада е ,,събуден,,?Защо не бяха съпричастни с другите пострадали граждани за различни неща в ,,султаната на герб,,
    Сега хората им виновни.
    Защо не счупи стъклата на общината примерно-те имат вина вероятно?
  • 12 Ивайло

    9 2 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Яни":

    Друго имах предвид Бай Яни - по стандарт, а и както беше преди, за отделяне на пешеходно движение от друг вид движение, се поставяха (и все още се поставят) метални колчета, черно-бели на цвят, за да се виждат ясно! Това е стандарт!!! А тези остри камъни, първо, че изработката на едни такъв е по-скъпа от едно паркинг колче, и второ, действително с този цвят на тротоара не са ясно забележими и особено в навалицата като нищо човек може да си се спъне и да си сцепи главата в този остър ръб!!! А градската среда трябва преди всичко да е достъпна и БЕЗОПАСНА!!! Яд ме е, че парите от данъци се харчат безогледно за страшни глупости (перки вместо колчета, пейки по 10 000 лв. и прочие)!!! Хората били малоумни - че има и такива, да, ама друга песен ще запееш, ако пострадаш ти, дето УЖ не си малоумен!!! Ама най-лесно е така зад клавиатурата да се дават квалификации, които иначе не би изтъкнал на някого, но както и да е!!! Въпрос на култура!!! ;)
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Стамат

    7 2 Отговор
    Да се захваща направо Цацата с този човек.Това ще е най големия му успех срещу престъпността в България за всичките 7 години.А гушев да вика нова и бтв и да се залага с големите окови да дебне някой да не расмести шедьовъра завещан от фандъка на графа
  • 15 плевен

    3 8 Отговор

    До коментар #10 от "Townboy":

    Преди две години един циганин разби с кирка чисто новия асфалт на улицата пред дома си. Колите карали бързо и щели да сгазят циглетата дето играят на улицата. И този и онзи се изживяват като герои. Това е циганизация на мисленето, а не граждански протест.
  • 16 месара

    2 12 Отговор
    със сигурност тези които са го псували са били повече, даже се учудвам че не са го били! селянина имал гражданска позиция,...... ти да видиш!

    Коментиран от #27

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Стоян

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ивайло":

    Аз се чудя защо не забранят МПС в България, ми то се изби тоя народ бе .
  • 19 месара

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Герберстки пумиярчета":

    научи се да пишеш бе, бузлуджанско кюфте!
  • 20 Оня с рикията

    3 0 Отговор
    И кат ги манат перките че си ги отнесат у дома да, си прават тротоари. А на назе че ни турат по едно колче да, си седиме на него.
  • 21 тотална герберастия

    5 0 Отговор
    Герберастите го псували, нормалните го подкрепяли ! БОКо гледа от високо!
  • 22 Георги Илиев Митев

    0 1 Отговор
    ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА
    САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ.
  • 23 Георги Илиев Митев

    1 1 Отговор
    СКАНДАЛИ ВИХРЯТ СЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА И ВСЕКИ СИ РАЗВЯВА ДОКУМЕНТА.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 6433

    0 4 Отговор
    Сега да му бръкнат дълбоко в джоба.
  • 26 Изобщо не си прочел,

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Анонимен":

    но тролиш, като типичен гербераст.
  • 27 Като гледам,

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "месара":

    колко минуси си насъбрал, явно нещата са точно обратни на тролското ти мнение.
  • 28 Сульо

    0 3 Отговор
    Една солена глобичка,а пък тези където са му ръкопляскали,ще му я платят.
  • 29 К.К.

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "реалист":

    На тоя бабаит общината трябва да му плати за премахването на перките, и ще спести петорно от парите на данъкоплатците за премахването на идиотското творение.
  • 30 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    ПОРЕДНАТА ЖЕНА -ОВЦА /ВЪРВИ И БЛЕЕ/ И СЕ СПЪВА И "ТРЕПЕ" И ВЪЗМУТЕНИЯТ И "МЪЖ" - ПРЕСТАРЕЛКО -ПРАВИ ОТКАЧАЛЩИНИ !!! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КОМПАНИЯ МЛАДЕЖИ -"СОПИНЯЩИ СЕ " !?!?
  • 31 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хи хи хи.":

    Едва ли го мислите това което сте написал ! Точно такива като Вас дават "надежда" на нашите управници !!! Защо тогава ги махнаха днес и ги заместиха с декоративни малки пилони ??? Човека не е разрушил нищо в случая .
  • 32 възмутени

    1 0 Отговор
    Задържаният човек които бута перките на графа трябва да съди Фандъкова и проектанта им за умишлен тероризъм. Хората постоянно негодуваха от тези надгробни плочи и тя лъжеше че са ги сменили. Затова е редно да заплатят със собствени средства похарчените пари за тях. София не трябва да бъде опитно поле за некадърници.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Пенчев

    1 0 Отговор
    След като партийни фирми ограбиха държавата със некадърното саниране на блоковете, сега я ограбват заради несвършена качествена работа с перките. Народа ли пак ще плаща заради некадърна кметица и проектант. Някои трябва да понесе отговорност и да си плати за неуспешните експерименти на некадърниците.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове