22 Август, 2019 11:04 58 220 152

Да се смееш или да плачеш? Поредният бисер на правителството "Борисов 3" (ВИДЕО)

  • марияна николова-
  • киберсигурност

Марияна Николова успя да "блесне", въпреки малкото си медийни изяви

Да се смееш или да плачеш? Поредният бисер на правителството "Борисов 3" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Поредни нелепи прояви на висш кадър от правителството "Борисов 3". По време на гостуването си в сутрешния блок на Нова телевизия вицепремиерът Марияна Николова, която бе назначена от премиера Бойко Борисов да ръководи Съвета за киберсигурност, дава интересна информация по повод компетенциите си.

"Как да не разбирам от компютри? Най-малкото, което е, всеки държавен служител трябва да има минималните нива на техническа и информационна грамотност. Аз в рамките на администрацията, в която съм работила, съм преминавала през различни обучения, включително притежавам и квалификацията ITcard", казва Николова.

Бърза справка показва, че ITcard покрива най-често използваните офис приложения, използвани в ежедневната работа - текстови редактори, таблици, презентации, интернет, включително браузъри и различни системи за управление на електронна поща. Базови познания, групирани в 7 модула в областите интернет, Microsoft Office и OpenOffice:

Internet & E-mail
Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft PowerPoint
OpenOffice Writer
OpenOffice Calc
OpenOffice Impress

Припомняме, че Марияна Николова влезе в кабинета на мястото на Валери Симеонов, който пък се прочу в негативен аспект с репликата "кресливи жени с уж болни деца" по повод майките на децата с увреждания.

Не закъсняха и коментарите по повод думите на Николова, като най-често са в следния дух:


Поставете оценка:
Оценка 4 от 86 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поручик Балканец

    621 29 Отговор
    Безхаберие и гьонсуратлък! Той е простак и си назначава простакеси!

    Коментиран от #83

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сатаната

    274 19 Отговор
    Без коментар.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ТИКВА

    384 20 Отговор
    КУЧКИ И КАЛИНКИ...
  • 6 страната на простаците

    405 17 Отговор
    Каквито избирателите, такова и правителството
  • 7 това е ясно

    330 12 Отговор
    турбо-патка ....

    Коментиран от #79

  • 8 толерантен

    418 18 Отговор
    Ефектът на Дънинг-Крюгер - когато човек е толкова прост и невеж, че не може да си даде сметка колко много е. И затова се мисли за умен.

    Профилът на боковите калинки, кърлежи, червеи, мишки, плъшоци...
  • 9 толерантен

    183 11 Отговор
    Ефектът на Дънинг-Крюгер - когато човек е толкова прост и невеж, че не може да си даде сметка колко много е. И затова се мисли за умен.

    Профилът на боковите калинки, кърлежи, червеи, мишки, плъшоци...
  • 10 ех ех

    107 10 Отговор

    До коментар #2 от "Ха Ха":

    Абе, нормален ли си, изобщо.

    Коментиран от #24

  • 11 Хахахаах

    278 11 Отговор

    До коментар #2 от "Ха Ха":

    Позитивно е да си супер изостанал, да гледаш как румънците дърпат и вече имат бвп с 3000$ по висок от нашия, пенсиите на горките старци ги увеличават с по 8лв,здраната система до там я докараха, че ако си онко болен единствения шанс за живот е лечение в турция.....сложил си розовите очила и не виждаш страданието на старите хора.
  • 12 Райд ******ги до крак!!

    173 14 Отговор
    Публикувано във факти.бг:'' Марияна Николова, която бе назначена от премиера Бойко Борисов''.Добре е и дипломата и да проверят,доколко е редовна.Калинка-Малинка мая......Ей на хората какво правят,а ние калинки развъждаме: https://fakti.bg/world/404363-hiladi-na-protest-v-chehia-sreshtu-pravitelstvoto-
  • 13 ха ха

    175 10 Отговор

    До коментар #2 от "Ха Ха":

    Много позитивно е да си прост ...
  • 14 Госあ

    187 13 Отговор

    До коментар #4 от "Васил":

    Братчед,Бил Гейтс преди да ръководи умело Microsoft е бил програмист, истински. Такива примери много, този е в тази връзка. Много по добра мисъл и организаторски качества имат хората с истински професии, защото е тренирана. Калинките са си калинки. И не разбирам защо една начална учителка или пожарникар да са по подходящи от инженер, учен, медик или юрист ?
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    221 12 Отговор
    ПОРЕДНАТА КАЛИНКА КАТО ОНАЯ ЗДРАВНАТА МИНИСТЬРКА КОЯТО БОЙКО НАМЕРИ ПРЕДИ ГОДИНИ НА ЕДНА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ

    Коментиран от #151

  • 16 Гарантирано от ГЕРБ

    275 13 Отговор
    Целта на Вожда е да е заобиколен от Некадърни и Неграмотни индивиди, които колкото са по ограничени, толкова на по високи постове биват инсталирани. Никой в правителството не трябва да има по висок интелект от боса на Шайката ГЕРБ
  • 17 Кой68

    37 4 Отговор
    Бях прав?
  • 18 Коментар📝

    78 5 Отговор
    ГОЛЯМАТА СОПАААА И 59 302,46 m2 ЖЪЛТИ ПАВЕТА ИМА ЩЕ ИМА ПАВЕТА ПАДАТ, ПАДАТ ОТ НАРОДА
  • 19 Западните Балкани

    179 9 Отговор
    Сигурно и Галка от НАП е с такива компетентности и щом тези не са виновни за пропадането на държавата, изтичането на данни, ограбването на нарова с лобиски закони и т.н.,, то виновният е Борисов, нали той е цярят на България в момента, той раздава сиренето, доматите и халвата, той реже глави и назначава калинки.
  • 20 ГЕРБ

    139 50 Отговор
    Твърдо на изборите против Герб и ДПС. Всички за БСП без размива е на гласа на народа. Всички останали партии са подчинени на Герб и ДПС за разбиване на народния глас. Само БСП, иначе няма измъкване от Африка(сега сме в Африка).

    Коментиран от #121

  • 21 Чукча

    131 15 Отговор
    Моите елени са по умни от ББ и неговите министри полага ви се !
  • 22 Българка

    157 8 Отговор
    Всички са политически назначени! Тъпи като галоши, но на " умния " премиер такива му трябват, на неговото ниво!
  • 23 hmhmhm

    184 5 Отговор
    сигурно и флашка знае как се слага , за махането сега кара курса ...

    Коментиран от #124

  • 24 Пламен

    55 17 Отговор

    До коментар #10 от "ех ех":

    Нормален е, да. Ходи с метрото от Младост до Центъра, искъпан, за хляб. Ако трябваше да пътува от Ружинци до Видин, за да иде на лекар - е тогава е ненормален. Ама с парите от Драгажният флот на р. Дунав, я виж каво Метро спретнаха в София! Да присъединим Северна България към Румъния - ето кауза, около която да се обединим!
  • 25 Явор теодошев

    97 8 Отговор
    Група корумпирани личности превзеха държавата
    Оправия няма да има
    Само рекет
    Амин
  • 26 Нямало

    34 120 Отговор
    измъкване от Африка, ако БСП не дойде на влас!? Но БСП беше на власт през по-голямата част от прехода.В различни комбинации, най вече с ДПС и царската партия. И заседнахме в Африка по тая причина.Измъкването започна след влизането в Евросъюза. Брутният продукст се увеличи няколко пъти в сравнение с управлението на БСП, както заплатите, пенсиите по-малко, но и те. България стана производител от световен мащаб на възли и детаили в автомобилната индустрия. София заприлича на голям европейски град. Което се вижда когато се влиза откъм Цариградско шосе, Симеоновско, Драгалевско, Ботевградско шосе, с развито метро и пр. България стана уважаван член на ЕС... В когото се вслушват. За Балканите определено. БСП ще ни върне в руско-съветската орбита и вярно няма измъкване. От там - съдебни искове за милиарди. От ЕС - милиарди за икономика, инфраструктура и пр.

    Коментиран от #29, #31, #36, #104, #108, #150

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 gnom

    118 25 Отговор

    До коментар #2 от "Ха Ха":

    А замисляли ли сте се, Че сме на този хал, точно защото сме против Русия. Преди всичко икономически, под въздействието на продажни псевдо демократи на Хамериканска хранилка!

    Коментиран от #30

  • 29 Умопомрачен си

    89 12 Отговор

    До коментар #26 от "Нямало":

    Нали затова всички Сини възпрепядстваха БСП по всички флангове бе младок промит, за да девалвират лева и да го използват за претекст да ни заробят към валутния борд. Какво производство имаме наше, някви малки чужди фабрички, тук са само, защото плащат ниско, без да влагат в безопастност на труда и т. н.
  • 30 Точно тва е истината

    47 2 Отговор

    До коментар #28 от "gnom":

    Ама юродете не искат да го приемат.
  • 31 Бачо Киро

    123 7 Отговор

    До коментар #26 от "Нямало":

    Икономика? Инфраструктура? Ти на идиоти ли правиш хората? Малкото, което е направено е ВЪПРЕКИ кражбите на еврофондове... Гафове след гафове... Същите фирми в Сърбия строят доста по-качествено, дори сляпо куче може да си направи изводите... Олигофрен след олигофрен бива преместен от един пост на друг, от некомпетентен по-некомпетентен.... Дали калинка като тая или бивш некадърен министър на транспорта за шеф на банка... Примери без чет.... Инвестициите в страната са няма и наполовина на парите, които живеещите в чужбина пращат, при това само тези, които се виждат, понеже са по банков път и тн. Абсолютно безхаберие и слагачество цари навсякъде, ти си седнал да обясняваш колко успешно било всичко.... Хората са го казали - всеки народ си заслужава управляващите....
  • 32 Твърдо за БСП

    66 34 Отговор
    Твърдо на изборите против Герб и ДПС. Всички за БСП без размиване на гласа на народа. Всички останали партии са подчинени на Герб и ДПС за разбиване на народния глас. Само БСП, иначе няма измъкване от Африка(сега сме в Африка).

    Коментиран от #68

  • 33 Нямало

    23 101 Отговор
    ННа този хал сме заради голямата обвързаност с Русия, за съжаление. Най-зависимата от Русия държава сме в целия ЕС. Колкото по-независими от Русия са другите, толкова по-напред са. Полша, Чехия, Словакия, Румъния и пр.

    Коментиран от #42

  • 34 onq s konq

    46 5 Отговор
    Флюбих се ф таа !!!Мноо ми аресва къ говори и май шъ си имаме закво да си говориме штото и язе мноо разбирам от кампютри и текиви работи!Ако си устаим тука чилифона дали шъ ми дзънне???

    Коментиран от #35

  • 35 Вуте

    54 6 Отговор

    До коментар #34 от "onq s konq":

    ШЪ ТИ ДЗЪННЕ БЕ - не се притеснявай! Като гледам IQ-то ви е на едно ниво!Нямаш проблеми с ТАА !!!
  • 36 Пешо

    54 3 Отговор

    До коментар #26 от "Нямало":

    Нещо се обърка не измъкване а потъването започва с голяма скорост
  • 37 Никой

    32 1 Отговор
    Заглавието на статията казва всичко!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 омерзена

    55 2 Отговор
    ДА СЕ ВИДИ И ДИПЛАМАТА ЗА "ВИШО" на кметчето на община илинден софия - иван божилов, и къщата му за гости в село дръмша...мъка, мъка, що насрани "политици"просто ме е срам да слушам и гледам...
  • 40 Dir

    75 4 Отговор
    Тази мома и идея си няма на каква длъжност е назначени и какво се изисква от нея, а как ще отреагира и какви нареждания ще дава при създала се ситуация ..... мале, мале, мале. То вярно, че няма "материал" ама чак пък.

    Коментиран от #66

  • 41 Trakiq

    9 2 Отговор
    Da dosta emocionalno izkazvane beshe ot neina strana,qvno zdarjashe emocii no kakvo li znaem nie.

    Коментиран от #43

  • 42 Никой

    68 5 Отговор

    До коментар #33 от "Нямало":

    Аз мисля, че сме в това положение не заради Русия, САЩ или Запада, а заради самите нас. Нашите управници са алчни и продажни, и това се отнася за всички. Можем да вземем пример от Унгария по отношение на външната им политика. Но уви..., този народ трябва да се унищожи. Намерете и прочетете 10-те правила за унищожение на една държава, написани от Сун Дзъ преди 5000 г.
  • 43 Никой

    39 0 Отговор

    До коментар #41 от "Trakiq":

    Не искам да Ви убедя, но би било хубаво да пишете на български.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Челмето.

    43 0 Отговор
    Погледнете снимката тя показва всичко.Напразно си чешите езиците
  • 46 Грую

    61 5 Отговор
    То цялото управление на държавата за съжаление е една трудно прикривана тъпанарска история!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 АНЕНЕРБЕ

    74 2 Отговор
    НЕЩАТА НЕ СА ЗА СМЯХ.

    ОТ ТЪРГОВСКИЯТ РЕГИСТЪР ОТКРИВАМЕ ИМЕТО НА ГОСПОЖАТА ВЪВ ФИРМАТА "ПИФEР OOД" КOЯТO E ПРEДCТAВИТEЛ НA ИЗРAEЛCКAТA КOМПAНИЯ „IАI Isrаеl Аеrоspасе Industriеs“ LTD - Lаhаv Divisiоn.

    КOМПAНИЯТA E ПРEДЛAГAЛA ПРOДAЖБAТA НA 8 БРOЯ CAМOЛEТИ Ф-16 ЗA БЪЛГAРCКAТA AРМИЯ ЗА 1,5 млрд. лв..

    Възниквa въпрoca: Cвързaнa ли e фирмaтa „IАI Isrаеl Аеrоspасе Industriеs“ LTD - Lаhаv Divisiоn чиитo прeдcтaвитeл e билa учacтвaщaтa в ПИФEР OOД г - жa Никoлoвa c ДOCТAВКAТA НA OCEМТE CAМOЛEТA зa БНA?????????????

    Щe имa ли кoй дa изяcни тoзи въпрoc или вcичкo щe ce зaмeтe пoд килимa.

    Тук прoблeмa вeчe нe e в тoвa ДAЛИ ИМA КOРУПЦИOННA CХEМA ПРИ ДCТAВКИТE НA CAМOЛEТИТE, A ЗAЩO НA ТAКAВA ПOЗИЦИЯ CE ПOCТAВЯ ЧOВEК OБВЪРЗAН CЪC CИCТEМAТA НA CИГУРНOCТ НA ЧУЖДA ДЪРЖAВA!

    КOГA ПРEДCТAВИТEЛ НA БЪЛГAРCКИЯ ВOEННO ПРOМИШЛEН КOМПЛEКC ЩE CТAНE ШEФ НA ИЗРAEЛCКИТE CЛУЖБИ ЗA CИГУРНOCТ?!!!
    ИЗOБЩO НA НЯКOЙ МИНAВA ЛИ МУ ПРEЗ ГЛAВAТA ПOДOБНA ИДEЯ?!

    Дa , нo в Бългaрия мoжe!
    A ЗAЩO???

    ЗAЩOТO ПРOCТO НЯМA ДЪРЖAВA.

    Защото бавно , но сигурно се превръщаме във втора ПАЛЕСТИНА.

    Коментиран от #73, #136

  • 49 mi ta ka

    58 5 Отговор
    от няколко месеца насам на подобни новини с идиотизмите на управляващите се смея ,,, понеже за 12.11 ме чака еднопосочен билет и със сигурност поне 20г. няма да се завърна в бащината ми къща.
    ИЗГОНИХТЕ СИ ДЕЦАТА ОТ СОБСТВЕНАТА ИМ ДЪРЖАВА КОЕПЕЛАТА ПРОСТИ!!!

    Коментиран от #139

  • 50 Нахаках си пръскачките

    42 5 Отговор
    Е сега го ударихме на киберсигурност. Даже може и да си включим компютъра.
  • 51 Буда

    17 4 Отговор
    Името Буда, идва от НХДА = ЮДА на фарисейски, арамейски, еврейски. По късно се трансформира НХДА в БУДА. БУДА=ЮДА, предатели на ИСУС ХРИСТОС и Християнската РЕЛИГИЯ. НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИЦИ от hazard ПРЕДАТЕЛИ=ХАЗАРИ=ОСМАНЦИ=ЕВРЕИ=АРАБИ=ЮДЕИ=ЮРОДЕ=НЕ ХРИСТИЯНИ
  • 52 mi ta ka

    45 2 Отговор
    Кой иска да се обзаложим на бас че дори неможе да си пре-инсталира Windowsa !!!!
  • 53 Шумомера

    30 3 Отговор
    Той и Валерката не го слушаше "шумомера", но тази явно още не е свикнала с настройките на неговия скоростен лост...
  • 54 Дядо ви

    20 0 Отговор
    Ми то .......... ко остана за куминтар , ба ?
  • 55 Георги Илиев Митев

    28 6 Отговор
    ТОВА Е РАБОТНАТА СЕДМИЦА НА "ВИСШИСТИТЕ". ДНЕСКА БУДУВАТ, УТРЕ ФЛИРТУВАТ, ВДРУГИДЕН СИ ПАЗАРУВАТ, ПОСЛЕ ПЪК ПРАЗНУВАТ И НАКРАЯ ПАК ПИРУВАТ. СЕДМИЦАТА СВЪРШИ, МЕСЕЦЪТ ПРИВЪРШИ И ГОДИНАТА ЗАВЪРШИ, А РАБОТАТА СИ... НЕСВЪРШИ.
  • 56 Георги Илиев Митев

    19 2 Отговор
    СКАНДАЛИ ВИХРЯТ СЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА И ВСЕКИ СИ РАЗВЯВА ДОКУМЕНТА.
  • 57 Пишман

    5 18 Отговор
    Независимо от съдържащата се информация, статията не е професионално написана (информационно-безпристрастна), а е изразяване на мнение и трябва да е в друга рубрика.

    Коментиран от #78

  • 58 GOLF R

    23 2 Отговор

    До коментар #4 от "Васил":

    да брат, може, и като и кажат за ДДОС колко години затвор и каква глоба и после какво се прави със ощетените лица и сървъри ще седи и ще прави презентация как да фиксне проблема с правни мерки на пауър пойнт ли.. СТИГА ВЕЧЕ ... поне малко компетентна да беше в сферата а тя хич не е малка.. не ви говоря да е Doomer или Zoomer компетентна ама поне да знае разликата между суич и рутер ПРИМЕРНО
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 rolangaros

    18 3 Отговор
    -Откъде си бе сладурано ?
    -От Сърбия !?
    -Аз знам , че я сърби , откъде си те питам ?
  • 61 Мара Духалката

    16 4 Отговор
    Ами духайте и вие супата и може да се издигнете като мен .
  • 62 Спасов

    20 3 Отговор
    Нищо неочаквано от този пр-ер...
  • 63 жоро

    6 3 Отговор
    Тая да не излезла от освиенциум.
  • 64 ITcard

    34 5 Отговор
    Щом началника е с една книга умствен багаж, нормално е онези под него да са галфони.
  • 65 Тиквоний

    24 4 Отговор
    Простото стадо ще бъде стригано десетилетия!!! Няма надежда за овцата по тези земи!!!
  • 66 Jeep

    26 3 Отговор

    До коментар #40 от "Dir":

    Идеална е. Ще повтара като папагал, каквото и се спусне и е готова. Има кй да мисли вместо нея.
  • 67 Грухчо белята

    16 1 Отговор
    Какво трябва да направим ние, без връзките?
  • 68 Леле

    10 6 Отговор

    До коментар #32 от "Твърдо за БСП":

    Колко си кух !!!
  • 69 монетата от двора

    9 6 Отговор
    Смешница! Шута на Боко да му оправя настроението когато се е вкиснал.
  • 70 Бесен Язовец

    16 2 Отговор
    А от Мuzilla Firefox разбира ли?
  • 71 селянин 1

    34 4 Отговор
    Боко отдавна,залага на жени,по възможност по послушни,и по простички..

    Коментиран от #86

  • 72 стоян

    12 26 Отговор
    До 20 ком-Да ама ние помним -закона за заменките който сътвориха твоите комуняги и държавата изгоря с 2 милиарда -как 1996 долара стана 3000 лв-и събрахте и стотинките на нашите баби и дядовци от банките - как фалирахте банка КТБ-пак 3милиарда -как закопахте 2 милиарда в Белене =помним колко много крадат комунягите с милиарди
  • 73 КЛЮКАР

    24 1 Отговор

    До коментар #48 от "АНЕНЕРБЕ":

    Най точният коментар. Браво. Дано се намери някой да разрови. Ама не вярвам. Постата е много дебела.
  • 74 Васил

    28 4 Отговор
    Поредната калинка или парашутистка.
  • 75 ИСТИНАТА

    27 7 Отговор
    Като вицепремиер по икономическата и демографската политика тази нелицеприятна жена реши всички проблеми с ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА .

    Сега я поставиха на позиция да реши проблемите и с КИБЕРСИГУРНОСТТА , подпомагана разбира се от правилните хора от ИЗРАЕЛ , чиито интереси на техния ВОЕННОПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС бяха представлявани от г-жа НИКОЛОВА.

    БАВНО И НЕУСЕТНО СЕ ПРЕВРЪЩАМЕ В ХАЗАРСКИ ХАГАНАТ , ПОДОБЕН НА ТОЗИ КОЙТО БЕ НАЛОЖЕН В РУСИЯ ОТ ПУТИН - ШАЛОМОВ И МЕДВЕДЕВ - МЕНДЕЛЬ.
  • 76 Митев

    28 4 Отговор
    "Пази Боже сляпо да прогледа:"нямам какво друго да кажа,цял живот са ни управлявали некомпетентни некадърници генетично ли ни е заложено,чипа ли ни е лош преценете сами.......
  • 77 Д.Кънев

    29 2 Отговор
    Като погледнете пишман пожарникар Бойко ще се сетите какви кадри подбира само и само да се задържи на власт.А той обича да го четкат.
  • 78 7896

    12 0 Отговор

    До коментар #57 от "Пишман":

    Толкова си може Хаджийски.Не може да се надскочи.
  • 79 али баба

    10 1 Отговор

    До коментар #7 от "това е ясно":

    Перфектно определение !
  • 80 зоро

    13 4 Отговор
    боко и толкова не може
  • 81 Балканец

    19 2 Отговор
    "Може да сте висшисти, даже и среднисти. Може да имате диплом колкото портала. Но тук командвам аз, Мимето, и г-жа Николова".
  • 82 Да еаааа!

    23 2 Отговор

    До коментар #4 от "Васил":

    А бе Василчо, как ще разбере кой е специалист, като тя едвам срича. По стойката ли, или по лъснатите чепици?
  • 83 Някой

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Поручик Балканец":

    Калинки...
  • 84 ХРИЗАНТЕМА

    13 0 Отговор
    До коментар 4 от Васил. Господине , научете правилната употреба на буквите Й и И .
    Пише се корифеи. Не корифей - глупако.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 откачен извратеняк

    11 3 Отговор

    До коментар #71 от "селянин 1":

    та да може спокоино да си ги треска ,и те да си го слушкат какво им говори.
  • 87 Някой

    22 3 Отговор

    До коментар #4 от "Васил":

    Съгласен съм. Б. Б. разбира от малко неща, затова си назначава хора, които би трябвало да разбират, обаче пък те ще си на значат служители, които може би ще разбират и така нататък...
  • 88 Мордекай

    10 38 Отговор
    Родена е на 16 септември 1975 г. в Ботевград. Завършва гимназията с преподаване на чужди езици „Алеко Константинов“ в гр. Правец с профил френски език. Висшето си образование по „Право“ получава в Нов български университет със степен магистър. Притежава и магистърски степени по „Публична администрация и административни практики“ и „Право на Европейския съюз“ от СУ „Свети Климент Охридски“, както и магистратура по „Стопанско управление“ от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Велико Търново.
    Преминава редица обучения и специализации в страни-членки на ЕС, в това число диплом по „Право на Европейския съюз“, Франция; EIPA – Европейски институт по публична администрация, Холандия; „HAUS“ – финландски институт за публичен мениджмънт, Европейската академия за данъци, икономика и право, Германия, а също и в Австрия и Великобритания. Участва в разработката на действащата нормативна уредба в сферата на държавната служба на Република България. Била е адвокат към Софийска адвокатска колегия. Не зная защо някои тролчета казват "калинка" , като най вероятно нямат и една десета от нейното образование. Страх тресе измекярите поръчкови хакерчета , отви им яки шамари , за това ревът

    Коментиран от #89, #94, #96, #102, #117, #118

  • 89 Никой

    27 4 Отговор

    До коментар #88 от "Мордекай":

    Нейното образувание и кадърност ги ползва в корупционни схеми и умишлено съсипване на държавата. Виж, ако беше и интелигентна, това е вече друго - щеше да работи в своята сфера за хората.
  • 90 Васееееее

    34 2 Отговор

    До коментар #4 от "Васил":

    С една дума жената е специалист по всичко!

    Няма как да направиш нещо толкова голямо без да имаш сериозни познания по Инф. технологии най-малкото.

    С дена дума хващаме една порно актриса и правим кибер сигурност щото тя знае как да се пази от забременяване!!!!
  • 91 баба меца

    23 4 Отговор
    какъвто е ББ такива са и подчинените му празни глави пълни със бръмбари

    Коментиран от #93

  • 92 Твърдо за БСП

    24 6 Отговор
    Страшно е, с всичко което се прави от ГЕРБ и ДПС се цели закриването и заличаването на България и претопяване на българите. Тези само си разместват 0 0 0 0 0 и целта е България да е 0. Твърдо на изборите против Герб и ДПС. Всички за БСП без размиване на гласа на народа. Всички останали партии са подчинени на Герб и ДПС за разбиване на народния глас. Само БСП, иначе няма измъкване от Африка(сега сме в Африка).

    Коментиран от #103

  • 93 БЕЗ БРЪМБАРИ

    19 3 Отговор

    До коментар #91 от "баба меца":

    Кво ще ядат тез бръмбъри в кухите ГЕРБАДЖИЙСКИ кратуни.
  • 94 Щото пич

    37 3 Отговор

    До коментар #88 от "Мордекай":

    Повечето от тия обучения са курсове!!!
    Единствената и диплома е по "Право" ако така може да се нарече!!

    ЗАЩОТО ДРАГИ 1-2 МЕСЕЧНИ КУРСА НЕ ВЪРШАТ РАБОТА, ИСКА СЕ СЕРИОЗНО ОБУЧЕНИЕ!!

    А СЪЩИТЕ ТИЯ ТОЧНО ТОВА ПРАВЯТ НА ДЪРЖАВНИРАЗНОСКИ ОБИКАЛЯТ ЕВРОПАТА!!

    НЯМА ДА Е ЛОШО ДА ЦИТИРАШ ТОЧНО КАКВО Е ПРЕДСТАВЛЯВО ОБУЧЕНИЕТО В ЧУЖБИНАТА!!

    ВУЗ ИЛИ ПРОСТО КУРСЧЕ?
  • 95 Алф

    18 2 Отговор
    Абе да няма да учи linux Dos java C++ работа под команден ред обектно ориентирано .....Какво беше това
  • 96 Реалност

    33 3 Отговор

    До коментар #88 от "Мордекай":

    Медицински сестри, лекари,хора с по две висши образования, предприемачи, които са давали работа на други хора ВСИЧКИ са по полетата и БЕРАТ меки плодове за да могат да си платят данъците и лекарствата на родителите си.Тази не е с нищо по различна освен дълбоките комунистически корени.
    Проблема с наемането на идиоти по държавни постове е известен още от 80'години.
  • 97 Ernesto Guevara

    30 2 Отговор
    ГЕРБ изгради Рая....на калинките
  • 98 Огнянов

    22 2 Отговор
    Много добра е била в засмукването
  • 99 Мда

    9 12 Отговор
    Личи че идват избори Лайнометите бълват
  • 100 Ники

    32 2 Отговор
    Ние действително сме бананова държава. Заместник-премиер по киберсигурност, който си няма хал-хабер какво е това. При положение, че в редица наши университети се изучава подобна дисциплина. Стана по-лошо от комунистическо, когато управляваха неграмотните.
  • 101 Ник

    26 1 Отговор

    До коментар #4 от "Васил":

    А какво ще ги пита тези експерти (ако ги има), как ще осмисли отговорите, какво ще им нареди?! Как става това от неспециалист, който дори не е наясно с терминологията?
  • 102 Ники

    28 4 Отговор

    До коментар #88 от "Мордекай":

    И какво общо има правото, администрирането ... с киберсигурност?! Само че компютърните науки доста по-трудно се завършват и изискват друго мислене, нагласа, възможности. Тази и един изпит няма да вземе, камо ли да го разбере. И ще решава проблеми, подобни на тези с НАП. Тези неща изискват съответно образование, практика и резултати.
  • 103 някой

    17 8 Отговор

    До коментар #92 от "Твърдо за БСП":

    Ще е интересно да кажете КОЙ създаде ГЕРБ и ДПС, от къде се пръканаха? Да не са извънземни? Всички са от едно котило! От тук - БСП /БКП/ не е падала от власт НИКОГА! България букавално е заразена с тая ЧУМА!
  • 104 Койчо

    25 3 Отговор

    До коментар #26 от "Нямало":

    Много грешиш мой човек. БСП управлява много по малко от ГЕРБ и други партии. България е в Африка. ГЕРБ повишиха стандарта на живот само на броени хора и то с крадени пари от еврофондове. Ако ГЕРБ бяха работили в полза на българския народ нещата можеше да са коренно различни но докато се мазначават такива прости калинки това няма как да се случи. Може би ако през тези години бяха управлявали някои други резултата щеше да е друг. И още нещо В ГЕРБ НЯМА ПОЛИТИЦИ има само бизнесмени лобисти които ще ни загробят.

    Коментиран от #114

  • 105 Гост

    17 3 Отговор
    Да не се окаже накрая, че разбира от компоти.
  • 106 Гост

    21 3 Отговор
    Виждал съм доста умели ИТ специалисти, защото това ми е работата. Но никой от тях не би се тщестлавил, че "разбира от компютри". А дамата толкова навътре го взе въпроса, че замалко да каже, че разбира и от принтери.
  • 107 Запомнете го

    19 4 Отговор
    КОГА ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ ВОЕННО ПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС ЩЕ СТАНЕ ШЕФ НА ИЗРАЕЛСКИТЕ СЛУЖБИ ЗА СИГУРНОСТ?!!!
    ИЗОБЩО НА НЯКОЙ МИНАВА ЛИ МУ ПРЕЗ ГЛАВАТА ПОДОБНА ИДЕЯ?!

    Да , но в България може!
    А ЗАЩО???

    ЗАЩОТО ПРОСТО НЯМА ДЪРЖАВА.
  • 108 Велин

    22 9 Отговор

    До коментар #26 от "Нямало":

    Само да Ви подсетя. БСП управлява при Жан Виденов две години( апропо- "виденовата зима" още през 1996-97 г. що ли имаше абсолютно същите признаци на онези " нежни революции години по- късно), при Станишев четири години (т.н. "тройна коалиция) и при Орешарски да кажем две години. Общо около осем гидини. Малко е странно да твърдите, че са били повечето време във властта Още - правителството на Станишев за четири години увеличи минималната заплата с 60%, а пенсиите с около 50%. В първия мандат на ГЕРБ пенсиите бяха " замразени" за четири години, а минималната работна заплата през първите 2,5 години "не мръдна", а общо за целия мандат я увеличиха с около 30%. Четете,бе! Четете и тогава пишете. Иначе написаното си е една Ваша илюзия!!!

    Коментиран от #115

  • 109 ТОЧКАТА

    23 6 Отговор
    боооже..тази не покрива даже и критерии,,ПОЛУПРОВОДНИК,,
  • 110 Нямало

    6 14 Отговор
    От 30 години преход БСП /в различни комбинации/ управлява без няколкото месеца на Филип Димитров, четирите години на Иван Костов и 7 години на Борисов /до тук/.

    Коментиран от #148

  • 111 Ууууууу

    22 2 Отговор
    Простакът не назначава по-умни от него. Факт.
  • 112 Той

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ха Ха":

    Педераси и курви
  • 113 Наистина разбирам

    21 2 Отговор
    Виждала съм компютър! "Това е малкото телевизорче на бюрото ми"!!!
  • 114 Това е истината

    5 1 Отговор

    До коментар #104 от "Койчо":

    Койчо е прав и аз и много други са прави.
  • 115 Четете

    20 5 Отговор

    До коментар #108 от "Велин":

    Прави сме Герб и ДПС унищожават БГ, това им е поръчано. Да спасим БГ на изборите.
  • 116 Кико

    5 16 Отговор
    Квичът ли квичът. Но има Борисов-3,Корнелия-0.Колко пари зарови Решетникова, без успех!

    Коментиран от #149

  • 117 Прочетох

    7 1 Отговор

    До коментар #88 от "Мордекай":

    Правец и спрях да чета.
  • 118 Бъз

    14 2 Отговор

    До коментар #88 от "Мордекай":

    ти я изкара 111 годишна...то много труд,много стаж и квалификация
  • 119 пипи дългото чорапче

    12 3 Отговор
    До Мордекай:Ако имах пари те уверявам че щях да имам по дълъг и по хубав списък от академично учене.Нбу-доста скъпо,курсове във чужбина -платени,кариедно израстване-пак с пари.По добре 2 дипломи едната обаче да е като на Зарков
  • 120 Наказателя

    25 4 Отговор
    Патка назначена от Тиква.
  • 121 мхм

    5 15 Отговор

    До коментар #20 от "ГЕРБ":

    БСП? Ти добре ли си бе!? Тия са още по голями бо..уци от другите! Те са първойзточника на проказата! Много е лошо когато човек има къса памет и да се връща обрато в помия.а от която веднъж се излязъл!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 До4 от Пипи Чорапчето

    9 2 Отговор
    Не сте прав.За да си ръководител трябва поне и знания на средно ниво,а тя ги няма.Целта е като ръководител да намери подходящите кадри и те да вършат работата а тя да ги надзирава и дали си спазват сроковете на задачите.Толкова просто.Но дали става за ръководител?Адвокат и хора с такъв тип професия работят с факти и доказателства.Не с хора,европейски програми от Нбу. ЕДИН директор на завод знае повече от тая за подбор на кадри.Особено ако е частен.Или един военен офицер
  • 124 Гошо интелекта

    18 3 Отговор

    До коментар #23 от "hmhmhm":

    Може да влиза в интернет, но засега на може да излиза.
  • 125 Иван

    12 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ха Ха":

    Разединение на какви?прости,по прости,най некадърни в управлението!
  • 126 Etnolog

    14 1 Отговор
    Невежеството е титанична сила....
  • 127 Марио Кроненберг

    16 2 Отговор
    В БГ:
    Прост - на висок пост
    По-прост - на по-висок пост
    Най-прост - на най висок пост...

    Така беше и така е... :(
  • 128 LAZY

    6 3 Отговор
    До АНЕНЕРБЕ. Браво на теб, но, хайде да се сдружим, и нещо да променим!
  • 129 LAZY

    10 2 Отговор
    ВЕЛИНЕ, ЩО ИМ ОТВАРЯШ ОЧИТЕ? ТЕ СЕ РОДИЛИ СЛЕПЦИ, А ТИ ИСКАШ ДА ПРОГЛЕДНАТ! ТА ТЕ ВИЗАНТИЙЦИТЕ СА БИЛИ ПО БЛАГОРОДНИ ОТ ГЕРБА!НА ВСЕКИ 100 СА ОСТАВЯЛИ ПО ЕДИН С 1 ОКО!!!

    Коментиран от #137

  • 130 Бубу

    4 7 Отговор
    Доком.92 Никога няма да гласувам за твоето бсп, чугунена кратуно, и много други също. Забрана за бсп и поредна победа за ГЕРБ, можеш и да се пръснеш ако искаш.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 леле мале

    9 3 Отговор
    Коментарите на повечето са показателни как не могат да правят разлика между административен и професионално запознат ръководител. И това потвърждава нелицеприятната истина за наличието на 80 % дебили. Трагедията е, че това мислене се насажда масово от медиите, а кога ще се промени баланса в обратна посока май го е казала Ванга - някъде към 2080 година. Дали и половината пишещи по тези теми ще са живи дотогава? Аз не вярвам да живея над 100 години и затова гледам да се справям както мога.
  • 133 възмутени

    13 4 Отговор
    Сигурно Бойко като инспектира магистралите намира такива като нея и ги назначава на държавни постове. Сигурно са скрити таланти и умеят да правят други неща.

    Коментиран от #134

  • 134 Ъъъъ...

    12 4 Отговор

    До коментар #133 от "възмутени":

    Много си прав събира проститутките от пътищата, не курвите, а проститутките. Проститутките са подкупени. Дори си го призна преди няколко години.
  • 135 Сини ДЖУКИ

    8 4 Отговор
    А бе тъз със сини Джуки бе...
  • 136 ИНТЕРЕСНО

    9 3 Отговор

    До коментар #48 от "АНЕНЕРБЕ":

    Знаел ли е патриота Валери Симеонов какъв бор е насадил в задния двор на България?

    Що за измет са тези патриоти - Сидеров , Каракачанов и Симеонов.

    Може би заместника на агент Иван в партия МВРО лицето Александър МАИР СИДИ ще ни обясни техният патриотизъм и любов към България!!

    Карнавалът свърши и е време маските да бъдат свалени.
  • 137 Шайката си купува избори

    11 3 Отговор

    До коментар #129 от "LAZY":

    ГлаСувай за крадивата шайка.КОЯТО НАДМИНА В ПЪТИ ПО КРАЖБИ И ОГРАБВАНЕ БСП.
  • 138 Опълченеец

    11 7 Отговор
    Твърдо на изборите против Герб и ДПС. Всички за БСП без размива е на гласа на народа. Всички останали партии са подчинени на Герб и ДПС за разбиване на народния глас. Само БСП, иначе няма измъкване от Африка(сега сме в Африка).
  • 139 Янко

    15 2 Отговор

    До коментар #49 от "mi ta ka":

    Яд ме човече ,че вместо ние да изгоним тея шепа корумпирани и алчни изруди,те изгониха нас,младите ,умните и способни хора който са облика ,и самата държава,оставяме си майките ,бащите и роднините да тънат в мизерия без да виждат внучетата и децата си ,за да слогуваме на чужди икономики...това е непростим грях към собствения си народ.ДАНО ГНИЯТ В АДА ,ДО ВЕК И ВЕКОВ.АМИН
  • 140 7972

    6 2 Отговор
    Може Боко Тиквата да е тъп, ама три папи са го галили по главата. Не е като Тръмп, или Меркел, или БоДжо (Борис Джонсън). Тях нито един папа не ги е галил по главата...

    Коментиран от #141

  • 141 Пешо Тарабата

    5 0 Отговор

    До коментар #140 от "7972":

    Да не говориме за Путин. Него дори половин папа не го е галил по главата.
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Евстигнеев

    7 1 Отговор
    Като гледам тази кака не смея и елката да си включа.....
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Средна класа

    1 0 Отговор
    Жената е абсолютен експерт в сравнение с Тиквата! Тиха, скромна, работлива и всеотдайна на поста си! Захариева да не е по-добра от нея?
  • 146 Seka4

    0 0 Отговор
    Една Овца като почне да Блее цялото Стадо и приглася ще се удушат от страх и Злоба
  • 147 То е ясно

    2 0 Отговор
    Никой не трябва да е по-компетентен от Боко. А той е чел Винету!!!
  • 148 Някой

    0 1 Отговор

    До коментар #110 от "Нямало":

    Научете се да броите
  • 149 Полунеграмотен

    0 0 Отговор

    До коментар #116 от "Кико":

    Квичат ,а не квичът .Много е смешно и лошо да си неграмотен и да изказваш мнение за каквото и да било ,освен ако не пасеш овце .
  • 150 О ,боже...

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Нямало":

    В кой свят живееш, бе малоумник? Как се изхранваш, сигурно топлиш някои кревати...срещу заплащане... Свали розовите очила! Огледай се, прочети (ако можеш! ) чужда преса, да ти се проясни мъглявия ти мозък!
  • 151 Тихомир

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Нея намерил,а са се срещнали и не на бензиностанция а на кръстовище.И не са компютри а компоти,но по важно е да се лъже.Ако се бяха срещнали във Шератон какво щеше да е по различното.
  • 152 Горо

    0 0 Отговор
    Марианчето Николова най-много умее да върти хубави с..ирки. Питайте Валерката Кабелчето от Бургас, той знае най-добре!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове