25 Август, 2019 08:20 2 799 92

Радев: Шипка ни зове да върнем достойнството си

  • шипка-
  • шипченска епопея-
  • румен радев

„Да се борим за духовност, единение срещу моралното падение, срещу злоупотребата с държавността, срещу подмяната на истината и обезличаването на обществото ни“, призова президентът

Радев: Шипка ни зове да върнем достойнството си - 1

Историческият връх Шипка ни призовава да върнем достойнството на народа и на държавата. Това каза президентът Румен Радев в словото си в Габрово по повод 142-та годишнина от Шипченската епопея, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Да се борим за духовност, единение срещу моралното падение, срещу злоупотребата с държавността, срещу подмяната на истината и обезличаването на обществото ни“, каза още президентът.

„Казват, че това което човек прави за себе си, умира заедно с него. Но това, което прави за другите, живее вечно. Затова в сърцата ни винаги ще бъде жива паметта за българските опълченци и руските воини, които преди 142 г. на Шипка отстояха българската свобода. На Шипка не се искаха сложни военни действия, искаше се само едно – да загине всеки на поста си, да умре като герой. Тази смърт е истинското величие на Шипка. Тези думи ни остави един от летописците на Руско-турската освободителна война от 1877 - 1878 г., за да знаят потомците, че саможертвата е най-чутовният връх във висините на български дух, за да помнят, че свобода не се дава, а за нея се воюва, дори с голи ръце. За да знаят, че доблестта е по-силна от щита на поробителя", заяви президентът.

В словото си той се обърна към гражданите, които са дошли днес да почетат паметта на загиналите герои от Шипка, които с присъствието си доказват, че духът на опълченците още е с нас.

„И както казва поетът Иван Вазов, „Не се гаси туй, що не гасне“. Вековният морален компас на българите е още жив. Към вас е моята дълбока признателност. Носейки в сърцата си най-светлите страници от българското минало, вие градите и достойния утрешен ден“, завърши президентът Радев.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Койчо

    73 34 Отговор
    Браво този президент е кадърен и е в състояние да ПОПРАВИ България. Най успешния президент на България до този момент. И ще чакам деня в който ще стане премиер. Да се поклоним пред героите на Шипка.

    Коментиран от #6, #27, #82

  • 2 El chochone

    46 18 Отговор
    СЛАВА НА РОССИИ! :)
  • 3 Само питам

    33 65 Отговор
    Докога ще го рекламирате този лицемер?

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гошко

    45 10 Отговор
    На Шипка са загинали последните достойни българи мир на праха им.

    Коментиран от #11

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Сесесере

    31 62 Отговор
    Най-продажната руска подлога избирана за президент до сега , срам за България , срам за онези, които са дали живота си за свободата и!

    Коментиран от #33, #39

  • 9 Исмет Рамадан

    2 47 Отговор
    На шипка турците ни направиха дармадан

    Коментиран от #15

  • 10 Койчо

    31 14 Отговор

    До коментар #6 от "Наблюдател":

    Ми кой ще я оправи Борисов ли?не ме разсмивайте рано сутрин.

    Коментиран от #16

  • 11 Иван Илчев

    2 39 Отговор

    До коментар #5 от "Гошко":

    Глупости никакви герои не са

    Коментиран от #22

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Госあ

    24 7 Отговор
    За съжаление, ако трябва да избира масовката която слуша чалга и не е прочела и една книга,ще избере тиквата и бананите. И ще мечтае за екскурзия до дубай, а когато открадне достатъчно, за да получи така мечтаният кич (лукс) започва да се мисли за богоизбран.
  • 14 По наблюдателен

    18 8 Отговор

    До коментар #6 от "Наблюдател":

    Абе къде е на Бойко женаму бе.

    Коментиран от #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Наблюдател

    12 20 Отговор

    До коментар #10 от "Койчо":

    Ти започна с шегите, сега ги надграждаш. Фатмака не е контрапункт на Баце, защото Баце помогна той да бъде избран издигайки неизбираемата Цецка.

    Коментиран от #18, #20, #67

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Госあ

    13 4 Отговор

    До коментар #16 от "Наблюдател":

    Така е, треаше да издигне цвичката, да стане той президент и наистина всичко да си бъде на мястото. Без недоразумения, както вие се изразявате 😂
  • 19 ВЪЗРАСТЕН

    23 23 Отговор
    ЗА МЕН ТВОЕТО ДОСТОЙНСТВО ИЗЧЕЗНА С ГРИПЕН И ХАРМАНЛИЙСКОТО КРЪГОВО, СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ПОРЕДНИЯТ МОШЕНИК !

    Коментиран от #43

  • 20 Койчо

    10 6 Отговор

    До коментар #16 от "Наблюдател":

    Аз мисля че Цецка е най умния човек в ГЕРБ другите са на много нива под нея само фасон имат. Сега сравни Борисов и Радев на интелектуално и морално ниво и ми кажи разликите.

    Коментиран от #24

  • 21 Българин

    16 18 Отговор
    Странно е когато червен бардюр и руска подлога, използвайки на Макс благинките на властта да говори за морал и достойнство.
  • 22 Гошко

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Иван Илчев":

    Защо мислиш така да не живееш в Измир.
  • 23 Хи их хи

    20 11 Отговор
    Друго си е ако беше Плювньо Чехъла! Да изкара листчето за покупки в магазина и да ни обясни как, като студент, партиен активист е скъсал тапета от стаята си, написал лозунг и се затърчал на митинг срещу бай Тошо, който всъщност не се е провеждал да посочената от него дата!

    Коментиран от #25

  • 24 Наблюдател

    14 13 Отговор

    До коментар #20 от "Койчо":

    Баце и Радев са две страни на една и съща монета. Баце е по-обигран, по-хитър и с харизма, която отговаря на нивото на масовият българин. Радев има много да учи, но няма да има време. Изпуска нервите си и говори откровени нелепици, които набиват на очи. Глупостите, които говори Баце се казват по такъв начин, че масовия българин му ги прощава.

    Коментиран от #28

  • 25 Само питам

    12 16 Отговор

    До коментар #23 от "Хи их хи":

    И защо ти харесва пухльото Радев?
  • 26 анова

    1 2 Отговор
    Изведнъж РАДЕЦКИ ПРИДТИГА СЪС ГРЪМ
  • 27 Великия сифилистик Ленин

    13 16 Отговор

    До коментар #1 от "Койчо":

    Много ще има за чакаш, ао може и да не дочакаш. Много лесно е да си добър, когато от теб нищо не зависи. Президентът в България е държавен манекен, точно за случаи като този с Шипка. Прочита си написаното от кавалкадата сътрудници, приема овациите и така до следващия подиум.Този обаче е комунист и това му е малко. Във всеки удобен момент, гледа да уязви по някакъв начин изпълнителната власт - тази от която зависи всичко и която си носи отговорността. БСП и Радев не се свенят открито да защитават руските интелеси в България, както и да работят срещу ЕС. Това не се прощава. Аман от национални предатели. Така, че чакай.

    Коментиран от #29, #30, #42

  • 28 Койчо

    13 4 Отговор

    До коментар #24 от "Наблюдател":

    А защо трябва да е така неможе ли да имаме нормален президент и премиер които да водят България напред и нагоре. Защото до този момент от прехода сме все назад и надолу. Аз лично мисля че трябва да забравят за партийните боклущини и да започнат да работят за българския народ. Не обичам Русия и мразя Америка обичам България. Радев е начетен и образован и ако спре да лобира за Русия ще бъде и успешен премиер. Америка чрез Борисов ни сложи чатал на вратовете и измъкване скоро няма. А трябва да се постараем да бъдем независими.

    Коментиран от #32

  • 29 Койчо

    10 11 Отговор

    До коментар #27 от "Великия сифилистик Ленин":

    Той не чете всичко му е в главата не е като вашия плевньо да срича и да се излага пред цял свят. Той беше най големия срам за България. П...а на конци.

    Коментиран от #90

  • 30 Койчо

    14 11 Отговор

    До коментар #27 от "Великия сифилистик Ленин":

    Национални предатели са твоите плевньо Борисов и Цв. Цв. Които разпродадоха България за жълти стотинки на американците.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Наблюдател

    7 1 Отговор

    До коментар #28 от "Койчо":

    Защото при нас още от самото начало ДС дърпаше конците. Опозицията беше назначена и тя насочи енергията на хората в свирката а не в двигателя. Дончепашнитефкомунисти и борци срещу капитализма трансформирахо политическата си власт в икономическа. 90% от големите капиталисти в България са бивша номенклатура или агенти на ДС. И защо си мислиш, че Баце играя по свирката та САЩ? Той е хитрец и гледа да угоди и на едните и на другите. На Сащ самолетите на Русия АЕЦ и потока. Както и изблиците за сваляне на санкциите, за "лодки и платноходки" в Черно море и нем подобни.
  • 33 Тото Кратуно

    9 9 Отговор

    До коментар #8 от "Сесесере":

    Живота си са дали много руски войници които ти глупак долен така мразиш. Ти си национален предател. Следващия път чакай твоите братя американци да те спасят мишок.

    Коментиран от #34

  • 34 Наблюдател

    9 5 Отговор

    До коментар #33 от "Тото Кратуно":

    Ти усещаш ли какви глупости си написал? Ненормално е да мислиш, че някой може да мрази хора загинали преди век и половина. Още повече, че сме издигнали около 500 паметници в знак на признателност. И е глупаво русофилите винаги да сочите освобождението и дадените жертви като причина за обич и признателност към днешна Русия и Путин. Какво общо имат те с Руската империя и Александър II?

    Коментиран от #38, #70

  • 35 Нина

    11 5 Отговор
    За какво достойнство говориш Фатмак,лъгал си жена и деца,сега си фигурант с три началнички.я се погледни и сравни примерно с президента на Румъния,разлика от земята до луната

    Коментиран от #41

  • 36 Иван

    9 6 Отговор
    Трябва да си "ВРЪЩАТ"достойнството само хора като Радев които са го загубили! Поставил се е под двоен чехъл-на службата заповедите от Решетников му ги снася Курнела,а в президентството Простакеса Деса коли и беси,уволнява и назначава!Жалко само,че за пореден път фатмака използва свидни за родината места за да прави жалките си политически опити!"Обеденителя на нацията"-ПОЗИТАНО РАДЕВ-СЛУГАТА НА КУРНЕЛА И ПОДЛОГАТА НА КРЕМЪЛ!
  • 37 Кирил

    9 11 Отговор
    Най безличния,баналния и ненужен президент

    Коментиран от #40

  • 38 Тото Кратуно

    7 10 Отговор

    До коментар #34 от "Наблюдател":

    Едно и също е мразите ги и това е факт след като лижете американски задници а паметниците започнахте да ги премахвате един по един.

    Коментиран от #56

  • 39 Стамат

    9 2 Отговор

    До коментар #8 от "Сесесере":

    Толкова си тъп че специално за теб и "Наблюдател" трябва да се запише в биологията някаква нова подкатегория на човека .Нещо от рода на хомо соросоид ,краварска подлога. Идола ти Роско плевнята също.
  • 40 Гошко

    3 1 Отговор

    До коментар #37 от "Кирил":

    Същият е като Плевнелиев нали?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Гошко

    7 8 Отговор

    До коментар #27 от "Великия сифилистик Ленин":

    Ми да се разменят Борисов и Радев ОА да видим кой кво ша прави и кой е по успешен политик. Ще ти подскажа единия е чел само Винету а другия знае четири езика писмено и говоримо.
  • 43 акуд

    3 4 Отговор

    До коментар #19 от "ВЪЗРАСТЕН":

    точ о така радеф. трябва да отхвърлим комунизма. бсп и техните необразовани мекерета и лакей.......и да си върнем всично Българското . както и силната окономика на Стамболов който беше посечен по заповед на наша "братска" държава

    Коментиран от #64

  • 44 Антисоциалист

    2 2 Отговор
    Да, Господа! „Дa ce бoрим зa духoвнocт, eдинeниe cрeщу мoрaлнoтo пaдeниe, cрeщу злoупoтрeбaтa c държaвнocттa, cрeщу пoдмянaтa нa иcтинaтa и oбeзличaвaнeтo нa oбщecтвoтo ни“... от Фатмата и нему подобните. Срещу сделките тип "Грипен", срещу лъжите на Фатмата - била се срещу F16, срещу саботажите и палежите, срещу лазенето на колене пред чужд патриарх, срещу употребата на Шипченската епопея с ниски и низки - низмени цели на Фатмата и неговото вредящо на народа ни общество. Не само да обезличим неговото общество - да го обезвластим. Не се полага на низмените да са над народа ни.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Гост

    5 2 Отговор
    Когато става въпрос за "морално падение", сяккаш Радев говори за себе си. Да с такива пропаднали политици, слуги на чужди държави, няма как да просперираме!
  • 47 Уйо уев

    2 1 Отговор
    Ердоган пита Путин:
    -Владимир, а бе що българите мрънкат постоянно и все я турци, я руснаци я европейци са им криви ?
    - Не знам Реджеп, просто мрънкачи.
  • 48 Госあ

    7 4 Отговор
    😂 невероятно ! Каква злоба и жлъч към Русия която дава близо 12 000 жертви за освобождението на България, а след това като враг от фашисткият режим ни прави космическа страна, с ядрена енергетика и индустрия...и какво умиление към далечните щати, заради които жертвите от бомбардировките са 4208 убити, починали от рани и безследно изчезнали и 4744 тежко ранени. Разрушени само в София са 12 657 граждански обществени и жилищни сгради увредените в една или друга степен са в пъти повече. А в най новата история ще ги запомним с бананите и Макдоналдс, и най вече с договорите за тецовете и самолетите. На какво ли се дължи това 🤔 предполагам на продажната чорбаджийска жилка и подкупна душа на една част от българите
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Госあ

    3 2 Отговор

    До коментар #50 от "Историк":

    А вярно ли е, че вие анадолците се различавате от другите хора,тъй като след като се родите живеете известно време в ректума на майка си, подобно на торбестите бозайници които прекарват първите си месеци в специален джоб. И затова толкова обичате аналния секс, независимо от пола ? Само питам.
  • 52 Сеирджия

    3 2 Отговор
    Каквато ви е държавата, такъв ви е и президентът!
  • 53 Спри да се излагаш с гръмки

    2 1 Отговор
    Слова бе
  • 54 1876г

    3 3 Отговор
    Обслужва само комунистическите интереси народа живее по зле при българското робство

    Коментиран от #55

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Наблюдател

    4 2 Отговор

    До коментар #38 от "Тото Кратуно":

    Отново пишеш дивотии а за лизането на задници вие русофилите сте най-големите експерти. Но трябва да знаете, че ние българите не сме като вас.

    Коментиран от #69

  • 57 Българин

    5 4 Отговор

    До коментар #45 от "За България":

    Какъв достоен българин е тази руска подлога бе! Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 чичо

    4 7 Отговор
    Какво не му харесвате на Радев?За човек от който нищо не зависи,за човек който не носи отговорност за нищо- става за махленска клюкарка.Не мога да разбера как някои виждат в този човек най-добрия президент!Какво е направил Радев за държавата-нищо,а да, цял живот живее на гърба на държавата.Фирмичка ли направи,работа и хляб ли даде на хората.Партия ли направи-какво бе хора-нищо.Само едни приказки сте чули и те всички са в услуга на Нинова.Тъй де,нали когато го избраха му казаха,за БСП-нищо лошо.

    Коментиран от #68

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Българин

    4 4 Отговор

    До коментар #58 от "Да е жив и здрав Радев, За България":

    Комунистите до един сте русофили а русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи.

    Коментиран от #66

  • 62 Радев

    6 7 Отговор
    е единствения достоен български политик в момента, единствения лъч надежда.

    Коментиран от #63

  • 63 Българин

    6 4 Отговор

    До коментар #62 от "Радев":

    Радев е национален предател и антибългарин. За него най-важен е руският интерес а не България.
  • 64 Гошко

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "акуд":

    В момента те управлява най големия комунист. Б.Б.
  • 65 Левент Патриотски

    7 4 Отговор
    Посочете ми една държава управлявана от военен да е прокопсала...
    Военният когато е с висок чин е високомерен, нагъл, не зачита чуждо мнение, а когато е с нисък чин роболепничи и прави мръсотии на околните за да се издигне...
    Човек с кофти променена психика...
  • 66 А ти

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "Българин":

    Си българин дет правиш СВ...И на Тръмп я бегай от тук бе маймун. ПРЕДАТЕЛ

    Коментиран от #71

  • 67 Това, че

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Наблюдател":

    Бойко е тъп, не значи, че е помогнал за избирането на генерал Радев за президент на Републиката, напротив, той дори прибягна до шантаж с оставката си за да осуети това.

    Коментиран от #75

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Тото Кратуно

    2 3 Отговор

    До коментар #56 от "Наблюдател":

    Не се наричай българин не го заслужаваш Амерска подлога от такива като вас България няма бъдеще.

    Коментиран от #76

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Българин

    4 3 Отговор

    До коментар #66 от "А ти":

    От 140 години насам русофилите всекидневно се доказвате, че сте най-големите българофоби и национални предатели.

    Коментиран от #74

  • 72 Българин

    2 1 Отговор
    Бг-то няма достойнство от много време насам
  • 73 Тото Кратуно

    0 1 Отговор

    До коментар #70 от "Enichar":

    Не им обяснявай на тези национални предатели те са прогресивно затъпели от гледане на Уокър тексаският рейнджър боклуци които плюят на историята нямат срам. По добре да не бяха ни освобождавали заради тези “НАБЛЮДАТЕЛИ. СЕСЕСЕРТА. Borislav Popovoci “ и други боклуци.
  • 74 Съмнявам

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "Българин":

    Се че си Българин.
  • 75 Наблюдател

    3 1 Отговор

    До коментар #67 от "Това, че":

    В сравнение с Радев Баце е академик. А оставка подаде, за да може Румен Грипена чрез служебното правителство да спре да две години закупуването на американски самолети.
  • 76 Наблюдател

    4 2 Отговор

    До коментар #69 от "Тото Кратуно":

    Руският роб е толкова низък, че изобщо не може да казва на българите какви са.

    Коментиран от #77

  • 77 Тото Кратуно

    0 4 Отговор

    До коментар #76 от "Наблюдател":

    Ти си за лечение
  • 78 Наблюдател

    4 3 Отговор

    До коментар #70 от "Enichar":

    Стига сте развявали това освобождение бе руски подлоги. Никой не плюе на костите на загиналите, напротив почитаме паметта всеки загинал да свободата на България, независимо дали той е руснак, украинци, финландец, грузинец, поляк, румънец. Само, че именно вие руските подлоги искате да почитаме единствено руснаците. И не само това, но и да сме вечно признателн на днешна Русия и на Путин. Вие им лижете задниците, ние българите няма да го направим. И затова сте бесни руските роби.
  • 79 зики

    3 1 Отговор
    БЪЛГАРИТЕ сме много търпеливи има много обласни градове кадето все още порциите се раздават от поставени лидери на ДОГАН
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 регулировчик на кръгово

    2 0 Отговор
    Болшевишко посмешище
  • 82 Еретика

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Койчо":

    Е този президент отказва да лиже дебелия гъз на Бойко както го правеше оня с усмивката на пикаеща крава Росен Плевнелиев и за това го плюят.

    Коментиран от #84, #92

  • 83 МАК

    2 0 Отговор
    Шипка зове да изринем паплачта от 240 престъпника и да бъдат ликвидирани барабар с циганската паплач показно за унищожението на държавата 229 години!!!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Аре Уа

    1 0 Отговор
    ПАЗИ БОЖЕ НАЙ ГОЛЕМИЯ ЛИЗАЧ ДА ГОВОРИ ЗА ДОСТОЙНСТВО!
  • 87 ДУЛО

    1 0 Отговор
    Българофили да сте срещали някъде?!
  • 88 Мнение

    1 0 Отговор
    Изгонете циганите, правете деца!
    ТОВА Е ИСТИНАТ.А!
  • 89 brendi

    0 0 Отговор
    СЛАВА ЗА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ И ЗА ОТЕЧЕСТВОТО!
    БОТЕВ, ЛЕВСКИ, СПИСАРЕВСКИ!
    ДОЛУ РУСОФИЛИТЕ ДОЛУ РУСОФОБИТЕ, ДА ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИТЕ И ДЪРЖАВАТА НА ДУХА- БЪЛГАРИЯ, МАЙКА МИЛА!
  • 90 Гагарин

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Койчо":

    Що не ходиш на почивка в Крим бе солдат

    Коментиран от #91

  • 91 Койчо

    0 0 Отговор

    До коментар #90 от "Гагарин":

    АТИ що не идеш на майната си. Че в Америка няма кой да те пусне бе овчар.
  • 92 Койчо

    1 0 Отговор

    До коментар #82 от "Еретика":

    Те всички го виждат това ама са навирили тъпите кратуни , със самочувствие до Луната и на черното викат бяло. ГЛУПАКА Е НЕПОБЕДИМ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове