2 Септември, 2019 13:40 9 577 21

Майката на изчезналия Иван: Лайкчета не помагат

  • иван йорданов-
  • аксаково

Иван Йорданов е на 28 години, за последно е забелязан в гориста местност край с. Любен Каравелово

Ганка Йорданова, майка на изчезналия край Варна Иван Йорданов, пусна отчаян призив за съдействие към всички в социалната мрежа, видя Varna24.bg.

Ето какво написа жената:

"Търси се синът ми навсякъде! МОЛЯ всички вас, вижте снимките. Който го види или вече го е срещал някъде, да се обади! МОЛЯ всички шофьори: не подминавайте човек . Моля, споделяйте публично! СПОДЕЛЯЙТЕ! Лайкчета и сълзички не помагат! Жив и здрав си го искам, каквото и да е преживял.

Синът ми изчезна сутринта на 25-ти август. Той беше на техно парти с много чужденци в близост до Аксаково, Варна, България. Моля, свържете се с мен или българската полиция, ако сте го виждали или ако имате някаква информация! "

Припомняме, че Иван Йорданов е на 28 години, за последно е забелязан в гориста местност край с. Любен Каравелово, общ. Аксаково, където е бил на палатка с приятели.

Съобщението за изчезването му е подадено в полицията на 25.08.2019 г. в 19,40 ч., а по данни на близки, е в неизвестност от около 04:00 ч. на 25.08.2019 г.

Описание: Иван Йорданов е около 180 см. със слабо телосложение, къса кестенява коса и брада. Лицето му е продълговато, очите - кафяви.

Облекло: Бил е облечен със синя тениска и къси панталони, зелено горнище, обут с маратонки.

На 26.08.2019 г. служители на ОД МВР – Варна, с помощта на служебно куче, служители от РД ПБЗН и служители от горското стопанство в с. Любен Каравелово претърсваха района, в който за последно е забелязано лицето. На 27.08.2019 г., група от над 40 служители на ОДМВР, служители от горското стопанство и граждани отново извършиха претърсване в района. В следващите дни издирването бе преустановено. До момента Иван Йорданов не е открит.

Полицията призова гражданите, които имат информация за местонахождението на Иван Йорданов да позвънят на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото поделение на МВР.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    10 3 Отговор
    Може и в чужбина с нови приятели да е заминал.
  • 2 Bubbles

    15 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ...Той беше на техно парти...
    _______________________________________________

    С това да бяхте почнали още първата новина за изчезването, а не да разтягате локуми за палатки, приятели и пр.
    По тия "партита" обикновено се друса като за световно, кой го знае с какво е предрусал и в коя канавка е паднал още повече щом като са били в райна на изоставени сгради.
    Аз лично бих търсил из ямите около сградите.

    Коментиран от #8, #10

  • 3 Дидо

    29 1 Отговор
    Добре бе вие нормални ли сте ????? Четем от две седмици за това момче и пише само че е изчезнал..... ми за хората с който е бил за телефона къде го е засекла клетка за последно .... четох метох пък не издържах вече то па бива бива ... разследване върви ли някакво ???? Нищо

    Коментиран от #7

  • 4 Име

    9 6 Отговор
    Много се извинявам, но лайкчетата и сълзите значат ангажираност. Тия думи са простени с оглед на ситуацуята.
  • 5 Деспасито

    6 0 Отговор
    Пали го пали го и без това е свито!!!!!!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Bubbles

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дидо":

    Ми и аз от самото начало като прочетох за първи път за тоя случай се питам същото, ама на, бил пратил локация на баща си и до там, къде е тая локация, проверена ли е, какво са намерили там, търсили се текущата локация на телефона му...

    Коментиран от #11

  • 8 гост

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Bubbles":

    Какво казаха досега:
    -бил на техно парти в изоставени сгради
    -те алкохол не купували (защото вероятно позлват други опиати)
    -той се обадил на баща си, че се чувствал изгубен
    -след 4 часа баща му му се обадил, при което той звучал неадекватно и не можел дори да познае баща си
    -след това телефонът му не отговарял и нямало никой на мястото
    -били много хора на този купон, но нито един не казва какво са правили и къде са се разотишли купонджийте
    -повече от седмица се тръби по медиите със снимки, а никой нищо не казва, което вероятно значи, че се крие или въобще не е в страната, или не иска да бъде намерен
    -родителите не казват той прибирал ли се е вкъщи, къде е живеел преди това, какви са им отношенията, какви са му наклонностите, характера, интересите. Нищо. Много странна история. Това което ми светва на мен е, че вероятно въобще не си контактува с родителите и не иска да го прави, прекалил е с опиата и се е разчувствал нещо, при което е позвънил на баща си, ама след това се е усетил и е побягнал.
  • 9 гост

    8 0 Отговор
    Изглежда добро и умно момче ама с лоша компания се е събрал. Дано го открият жив и здрав.
  • 10 Ха.

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Bubbles":

    Що си мислиш, че не са го търсили на подобни места, на които казваш. Следя отблизо какво пишат близките му. Претърсили са цялата гора, изоставените сгради, дупки и прочие с ловни дружинки, кучета, военна полиция. Следа от човека няма. Никой не знае нищо за него. Разпитани са няколко пъти хората, които са били с него и никой не знае нищо. Човекът се е обадил и е казал, че е изплашен, защото не разбира как се е загубил и не може да се ориентира. Когато баща му е отишъл там, му е звъннал, момчето е вдигнало, но не е говорило. Все едно е потънало вдън земя. Според мен не става въпрос за търсене на място, а за търсене на хора, защото мисля, че някой му е направил нещо.

    Коментиран от #14

  • 11 12.

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Bubbles":

    Проверена е локацията му уж. Намерили са евентуално движението му донякъде. Претърсена е гората, но нищо. Последните координати на местоположението му, които са проследени на телефона му водели обратно към мястото, на което уж баща му отишъл. Но пак, него го нямало.
  • 12 Изчезнал

    4 1 Отговор
    Какви са тези партита ? В гората ли? Нали е бил с приятели и познати? Много съмнителна история. Ако е имало дрога и алкохол може да е паднал в някоя канавка или яма.Дано има късмет този младеж.Трябва по мащабно издирване .

    Коментиран от #13

  • 13 Хм.

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Изчезнал":

    Отишал е уж да уринира. След някво време се е обадил, че се е изгубил и че е изплашен, защото не може да се ориентира и не знае как се е изгубил.
  • 14 Bubbles

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ха.":

    Ок може, ама това в новините не се споменава, хубаво щом са претърсили, значи наистина остава някой да го претрепал или затворил някъде...
    То и като знам какви психари ходят по такива концерти нищо чудно...

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ха.

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Bubbles":

    По новините дават това, което им е изгодно. От няколко дни изобщо не разпространяват за изчезването му, само близките му. Ако бяха се включили и медиите, досега да се е разбрало какво е станало.
  • 17 Ще пробваме без лайкчета може пък....

    1 14 Отговор
    А може би мама иска левчета,а не лайкчета?
  • 18 Просто аз.

    6 1 Отговор
    Открили го мъртъв. Странна работа. Беше обиколена цялата гора с над 150 души. Как не са го видели? Намирисва нещо. За всички дето говореха, че е предозирал, утре ще се разбере причината за смъртта, но за мен в цялата работа има нещо скрито. Най - вероятно ще си остане такова... За жалост.
  • 19 Ина

    4 1 Отговор
    А тези, които обявиха на третия ден, че няма как да е там и спират издирването, какво ще кажат, има го по всички медии, че се бяха отказали, а може да е бил още жив. Как 8 дни по-късно го намират точно там, където са търсили и го нямало.

    Коментиран от #21

  • 20 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    за съжаление няма как да бъде открит жив след толкова дни.днес намериха тялото на момчето,Бог да го прости.предполагам утре ще се знае от какво е починал.
  • 21 Да.

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Ина":

    Те обявиха, но близки и доброволци не спряха да го търсят. Най - интересното според мен е, че сигурно няколко пъти са минавали покрай мястото. Според мен е подхвърлен. Не може гората да е обходена, както трябва и да не си го видели толкова време... И кучета е имало, и какво ли не, не бяха хванали никаква следа. Странна работа.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове