5 Септември, 2019 11:08 2 658 56

Манолова: Битката за София започна, тя вече е агресивна и с компромати

  • мая манолова

Първият ми работен ден, ако стана кмет на София, е да отворя вратата за гражданите, заяви Манолова

Имам уважение към зрителите Ви и за това да, минах през фризьор тази сутрин. Мисля, че този въпрос е обиден за гражданите, след като кампанията трябва да се води по честен и открит начин. Не това е смисълът на кампанията. Обидно е това, че всички трябва да сме разтърсени от новината, че премиерът може сам да се подстригва. Това заяви бившият омбудсман и кандидат за кмет на София Мая Манолова в сутрешния блок на bTV.

"Битката за София започна, тя вече е агресивна и с компромати. От страна на опонента не се очаква позитивна кампания. Бяхме свикнали да чуваме преди всяка кампания Цветанов да казва, че тя ще бъде позитивна, но сега явно ГЕРБ са решили тя да не е такава. Пренебрежението, с което се опитват да се отнесат към хората, които са в инициативния ми комитет, следенето и манипулациите няма да ме спрат", каза още тя.

"През последната година властта блокираше усилията ми, за това да работим за хората. На всяка наша инициатива се гледаше като рейтинг, а не какво ще донесе на хората. Агресията, която се разгърна срещу мен и близките ми, агонията в институцията на омбудсмана щеше да е агония", допълни кандидатът за кмет на столицата.

"Неразбирането на политиката от страна на министър-председателя е плашеща. Никога не съм искала от премиера или от друга институция помощ за себе си. Настоявала съм и съм искала помощ за българските граждани. Не съм търсила услуга за мен, нямам нужда", разкри Манолова.

Мая Манолова коментира и аферата "Костинброд":

"Моят сигнал се потвърди, исках да спра манипулирането на изборите тогава", каза тя.

"Правила съм много грешки, стояла съм искрено зад каузи, които след това са се оказали нечисти", коментира кандидатът за кмет на София.

"От 4 години аз не съм член на БСП. Не мога да деля хората на симпатизанти на ГЕРБ, БСП или ДПС. Защитавала съм кампании и с десните партии. И кметът на София не трябва да е ляв или десен. Няма значение дали ще си изкълчиш глезена на лявата или дясната разбита плочка. София няма цвят. Битката ще бъде тежка", разкри Манолова.

"Очаквам подкрепа от всички граждани. С Корнелия Нинова не съм се виждала, както и с лидерите на други партии. Освен в случаите, в които сме били заедно на протести. Очаквам да ме подкрепят за политиките и алтернативата ми за този модел. Кампанията ми ще се финансира с малки дарения от граждани и ще бъде прозрачна. Няма да ме финансират големи корпорации. Няма да приема нито един лев от фирма, корпорация, а зад мен не седи олигарх или партия. Ще включа и мои пари. Колкото ми стигнат парите, с толкова ще работя", разкри бившият омбудсман.

Първият ми работен ден, ако стана кмет на София, е да отворя вратата за гражданите. Ще довърша детската площадка пред 13 блок в ж.к "Овча купел", завърши Мая Манолова.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 EL chochone оригинала

    26 49 Отговор
    НИ ДУМАЙ ВЕ ГАЛЕВИЦЕ,МАЙКО НА ВСИЧКИ КОМПРОМАТИ.!!!

    Коментиран от #6

  • 2 EL chochone оригинала

    25 51 Отговор
    ГАЛЕВИЦА Е КОМПРОМЕТИРАНА,НАРОДА НЕ Е ПРОСТ.
  • 3 Коментар📝

    18 0 Отговор
    1.5 МИЛИАРДА ЕДНОГОДИШЕН БЮДЖЕТ.

    Коментиран от #18

  • 4 Софиянеца

    51 28 Отговор
    Мая цяла София е с теб душа!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Иисус Христос

    33 16 Отговор
    Всички християни с бял цвят на кожата също с теб Мая. Амин!
  • 9 jorj

    21 31 Отговор
    Истината и то тази която я знае цялата България и категорично е доказана, очевадна, не е компромат!!!!!! Така че, курвенските си номера ги запази за борсата по труда!!!!!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Начо

    23 30 Отговор
    Нали те знаем ма парясницо що за стока си
  • 12 София

    19 11 Отговор

    До коментар #5 от "El chochone":

    Мая Манолова няма нищо общо с Лучиндолски мекерета няма и да има!!!!
  • 13 ХАХАХА

    8 11 Отговор
    МЕРСИ ЧЕ МИ КАЗА СЕГА НЯМА ДА ОТВАРЯМ НОВИНАРСКИ САЙТОВЕ ДО КРАЯ НА ИЗБОРИТЕ
  • 14 Избори 2019

    39 22 Отговор
    На война като на война. Мая, ти си войник по душа и със сигурност няма да се уплашиш нито от компромати, нито от удари под кръста! Смело напред, хората те подкрепят!
  • 15 Ceco

    35 15 Отговор
    Кръсницата източни 15 000 000 000 лв. от Столична Община за 10 години за пейки по 9000 лв и прочие! Неграмотни ремонти за много пари, да гуши себе си и други герберасти в сянка.
  • 16 0110

    18 34 Отговор
    поредната комунистическа маймуна колко ли лъжи ще изречеш за тия месеци най много да батисаш софия всичката селяния дойдохте тука па почнахте и власт да искате да ни управлявате боклуци не виждани
  • 17 Дориян

    30 16 Отговор
    Една от нас Мая ние сме с теб !!!!
  • 18 Onq s konq

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Коментар📝":

    Е па и не стигат. Едно време Бай Онуй искаше данък общ доход на Софиянци да влиза директно в бюджета на София град.
  • 19 Койчо

    28 17 Отговор
    Мая Манолова трябва да стане министър председател не кмет. Да подреди ситуацията в България не само в София.
  • 20 Гошо

    17 30 Отговор
    Тая ли говори за компромати с нейната костинбродска епопея! Не съм софиянец, но ако си я изберете-жална ви майка!

    Коментиран от #23

  • 21 София

    26 13 Отговор
    Ще се опитат да оцапат Манолова точно в герберастки стил!
  • 22 Пацо

    4 8 Отговор
    Отзад
  • 23 Опа тролче

    27 8 Отговор

    До коментар #20 от "Гошо":

    Костинброд е дело на ГРОБ, те организираха изборите и избраха печатницата, а Цв.Цв като МВР шеф уреди да задържат бюлетините преди да излезнат от печатницата, вместо да ги проследят до структурите на ГРОБ. Ако бюлетините бяха за БСП, нямаше да пропуснат да го повтарят тоя факт и да разкрават някой пи съдилищата.

    Коментиран от #41

  • 24 Нео

    9 21 Отговор
    Мда, предизборната кампания вече започна с дебели лъжи! В Костинбродската афера Галева не само подаде сигнал, а дълбоко се вживя в ролята на следовател и съдия намерил гигантски доказателства, които след това не се оказаха такива. Прояви неистова свръхактивност и раздаде присъди-виновен! Още тогава коментирах, че Галева плюе на фактите, за нея е важно какво си мисли някой или накои. А ужким е с юридическо образование! И още един позабравен факт - законът Ванко-1 ! Спомняте ли си го? Избиратели на Галева ще бъдат точно тези, които не си го спомнят или не искат да го помнят!

    Коментиран от #27

  • 25 Иван Петров Главчев

    19 11 Отговор
    Аз ще гласувам за Манолова! Тя е прекрасен и състрадателен човек!
  • 26 Трудна ще е битката

    21 6 Отговор
    В София е пълно с НПО лапачи, хрантутници на държавна и общинска хранилка и схемаджии, крадящи от държавни поръчки. Всичката тая сган, заедно с купения цигански вот, ще гласуват за данчето фандъка, а помията по Мая Манолова и другите кандидати цели да откаже хората от изборите за да могат ГРОБаджиите с 15-20% пак да спечелят мнозинство. Дано народа се събуди на балотажа, иначе още 4 години ремонти на ремонтите на ремонтите и пейки по 20 хил лв.
  • 27 Опа тролче

    20 6 Отговор

    До коментар #24 от "Нео":

    Доказателства имаше, ама МВР начело с Цвъки удобно задържа бюлетините в печатнизата, вместо да ги проследи за кой са. А закона Ванко 1 е дело на Татяна Дончева. Пробвай някоя друга лъжа.
  • 28 Pavlito

    8 18 Отговор
    Пак ще ви попитам: Продължавате ли да вярвате на комунисти?!

    Коментиран от #29

  • 29 Onq s konq

    5 14 Отговор

    До коментар #28 от "Pavlito":

    Винаги, до гроб, ама само на тия от ГЕРБ вярвам!
  • 30 Годзила.

    21 7 Отговор
    Да го духат всички които плюят Мая Манолова.
  • 31 Кирил

    5 9 Отговор
    Лобистката на ЧСИ и ванко1,вече са загубили изборите в софия
  • 32 Ю Кортес

    9 13 Отговор
    БСП се качи на пързалката със сестра Галева костинбродска.явно много са я закъсали за да нямат нещо по добро
  • 33 ВЪЗРАСТЕН

    8 13 Отговор
    ЗАПОЧВАШ С ЛЪЖИ, БЕ МАНОЛОВА, КАКВИ МЕДИИ БЛИЗКИ ДО УПРАВЛЯВАЩИТЕ, ВИЕ ЗА МАЛОУМНИ ЛИ НИ МИСЛИТЕ?! ВСИЧКИ ПОМНЯТ КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС , А МЕДИИТЕ ТОЙ ГИ ПРИТЕЖАВА, НЯМА КАК ДА ИЗМИЙТЕ ПОМИЯТА КОЯТО САМИ СИ НАПРАВИХТЕ И ПЛУВАТЕ В НЕЯ В СОБСТВЕНИ ВОДИ !

    Коментиран от #34

  • 34 Име

    14 7 Отговор

    До коментар #33 от "ВЪЗРАСТЕН":

    Пеевски го предложи Орешарски, бивш СДС-ар и после ДПС-ар. ДПС знаеш ли кои са? Тия, с които ГРОБ са в коалиция вече втори мандат.

    Коментиран от #39

  • 35 месара

    5 13 Отговор
    всички рападжии, чалгарки, миски, плейки, сузанитки, титки, гери николки, всички миекащи налазили София, ше подкрепят пчеличката мая! бсп спонсорира и организира подкрепата, с помощта на братя диневи! и пак няма да спечелят 🤣😂!
  • 36 Тръмп

    7 13 Отговор
    Срамота е кандидатирането на една хитра комуноидна селянка за толкова важен пост,Кмет на София!!!:):):) Станала софиянка преди 6месеца заради поста и изборите!!!:):):)Която едва ли знае нещо за Историята на този Велик Град на 2000години!!!:):):)Или какво означава името София???:):):)
  • 37 Тръмп

    7 12 Отговор
    Не мога да си представя,че мъдрите софиянци ще подкрепят една Кюстендилска слива,която ще ограби и съсипе София!!!:):):)
  • 38 ВЪЗРАСТЕН

    4 9 Отговор
    НАСТИНА КОМУНИСТИТЕ СА ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ , А МЕН НЕ МЕ СПРЯГАЙ КЪМ НИКОЯ ПАРТИЯ РЕАЛИСТ СЪМ ! И ХУБАВО СИ ПОМИСЛИ И ПРОЧЕТИ КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ .
  • 39 Калин

    3 6 Отговор

    До коментар #34 от "Име":

    А Нинова къде беше ?

    Коментиран от #43

  • 40 роден в София

    8 10 Отговор
    София не червена и никога няма да бъде.
  • 41 гост

    2 8 Отговор

    До коментар #23 от "Опа тролче":

    Човече не си добре,но и лекар не помага в твоя наивитет!Лошото ,че много са глупаците и кресливците в тази държава и нищо не може да ги убеди във фактите.И ти не си трол,просто си от тези последните,но със собствено мнение,не почиващо на никаква логика.
  • 42 стоян

    7 12 Отговор
    Тая комунистическа лай кучка говори за компромати =а кой върна държавата с 2 години назад с избирането на Орешарски след Костинбротския компромат =Нали тя и Бареков клеветиха по всички телевизии за фалшиви бюлетини
  • 43 Опа тролче

    6 1 Отговор

    До коментар #39 от "Калин":

    Забравих че за някои индивиди е трудно да помнят повече от 3 минути, така че извинявай че не съобразих да поясня за такива: тогава шеф на БСП беше Михаил Миков. А Корнелия Нинова си е папкала попарката като редови дупетат в НС.
  • 44 Софияниц

    6 7 Отговор
    Стига с тази Провинция. Да изберем за кмет роден в София !

    Коментиран от #45

  • 45 Не става

    6 1 Отговор

    До коментар #44 от "Софияниц":

    Още няма пълнолетни за кандидати.
  • 46 Anonymous

    5 11 Отговор
    "Острието" на БСП - Мая-Галевица ще прободе София в сърцето ... и ще сме до тук, ще ни затрие ... ЩЕ ГО ПОЗВОЛИТЕЛИ?
    КОЙТО НЕ ИЗЛЕЗЕ ДА ГЛАСУВА ЗА СОФИЯ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ЖИВЕЕ В СОФИЯ!!! ВЪРВЕТЕ СИ НА СЕЛО!
  • 47 Ихааа

    8 3 Отговор
    Гейберастите пълнят гащи само като чуят Мая Манолова. Условен рефлекс от НС. Споко гейберастчета, и затвора е направен за хора.
  • 48 Иван

    4 7 Отговор
    Егати наглата ,дъщеря и работи в социалното министерство,а зет и в земеделското и то на високо платени постове!90% от законопроектите внесени от Манолова (ВЪПРЕКИ,ЧЕ ОМБУЦМАНА НЯМА ПРАВО НА ЗАКОНОДАТЕЛНА ИНИЦИАТИВА!) са припознати,внесени и ПРИЕТИ от ГЕРБ,а не от БСП !Къде е тук агресията и тормоза на правителството над Манолова?До преди два дни всичко за Мая беше супер и от вчера ПОЩУРЯ,започна да бълнува мафия,акули -фекаломет в чиста форма!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Кет Балу

    4 3 Отговор
    Щом Криско и Анелия я подкрепят,и аз съм за Майчето.Нямам търпение да ги видя прегърнати, като спечелят изборите.
  • 51 Мафията ГЕРБ

    9 4 Отговор
    Мая, ГЕРБ са виртуозни по лъжи, кражби, рекет, изнудвания и компромати и по заповед на боса на Шайката вече са извадили бухалката, което е основен тяхен инструмент за общуване, но ние сме с теб и ти ще победиш!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 стара чанта

    2 2 Отговор
    Щяла да отвори вратата!?
    Веднага започва със заучени и популистки фрази! Вместо да коментира проблемите и горещите теми в столицата, кака Мая пак имитира дейност и бяга от работата.
    Мисля, че дори и на децата им е ясно, че тази жена не е способна да свърши, каквато и да е работа.
  • 54 Гост

    2 2 Отговор
    Популистка!
  • 55 Живите мъртви на България

    1 1 Отговор
    "Неразбирането на политиката от страна на министър-председателя е плашеща." Много точно определение на Борисов. Може да спечели, но не и да прави нещо смислено за България и за хората. Дори прословутите магистрали се правят, за да се краде, а не за да са качествени и полезни. СЪщото е с метро в София, ремонтите. Това не са победи, а задължителни неща, но трябва да се вършат качествено и максимално евтино, при положение, че са качествени. Това Борисов и ГЕРБ покрай него, не го могат. Което не означава, че БСП или ДПС могат.
  • 56 нормален гражданин

    2 1 Отговор
    Фандъкова преобрази София, Мая използва службата си за ПИАР и само говори празни приказки. Всъщност битката за София е между Фандъкова и двамата архитекти. Мая никой не я слага в сметките си, освен около 1% изкуфели старци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове