Last news in Fakti

9 Септември, 2019 16:06 6 265 131

Арестуваха бившия главен редактор на "Дума" Юрий Борисов

  • дума-
  • юрий борисов-
  • арест

За разпити са привикани и редица членове на Национално движение "Русофили"

Навръх 9 септември, рано сутринта в дома си е бил арестуван бившият главен редактор на "Дума" и главен редактор на сайта „24 май“ Юрий Борисов, съобщи за в. „Дума“ съпругата му журналистката Дора Чичкова. Журналистът, който сега е един от секретарите на Националното движение "Русофили", е бил докаран в следствения арест с белезници, потвърдиха за „Дума“ очевидци. От връченото определение за обиск ставало ясно, че задържането на Борисов е във връзка с дело, образувано на 3 юли 2019 г. по чл. 105 от Наказателния кодекс. Той гласи, че който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да ѝ служи като шпионин, се наказва с лишаване от свобода от 5 до 15 години.

Домът на Борисови е бил обискиран, иззети са компютри и различни документи. Юрий Борисов е отведен от полицията за разпит в спецпрокурата. Преди дни той е имал сериозна сърдечна атака и не се чувства добре физически, разказа неговата съпруга.

„Дума“ не успя да се свърже с председателя на "Русофили" Николай Малинов, нито с неговата съпруга. По неофициална информация в техните офиси и в дома им също се извършват обиски. Сутринта Малинов е трябвало да участва в предаване по бТВ, но не се е явил в студиото.

Пред „Дума“ зам.-председателят на НД "Русофили" Владимир Чучуев разказа, че рано сутринта в специализираната прокуратура е била извикана в качеството си на свидетел главният секретар на движението Кристина Иванова. За разпити са били привикани още зам.-председателят на "Русофили" Милен Чакъров, почетният председател Енчо Москов, проф. Ваня Добрева, член на НС на БСП, други членове на Изпълнителното бюро на организацията.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Само питам

    46 5 Отговор
    Сигурно е американски шпионин.
  • 6 Гешефтаров

    32 1 Отговор
    наближава да го набара!
  • 7 Българина

    135 23 Отговор
    Мислех че политическите арести са до 1989! А защо ДАНС НЕ АРЕСТУВА ЦЯЛОТО ДПС????? Питам защо не арестуват всичкибот ДОСТ, ОТ АМЕРИКА СРЕЩУ България и БХК и още 100 НПО ТА! Всички са шпиони на турция сащ и израел, а колко още шпиони има в МОН, МВР МО? Лицемери децата ви да пукнат за коледа! КОЗЯК ЯКО НИ Е ВЗЕЛО НА АБОРДАЖ,

    Коментиран от #10, #107, #123

  • 8 Димитър Благоев

    47 68 Отговор
    „Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите“ ( „Принос към историята на социализма в България“, София, 1976 г.)
  • 9 Крайно време беше

    37 47 Отговор
    Ама защо така се разпилява ресурс? Не е ли по-удобно всички наведнъж на Бузлуджа или на язовир Копринка?
  • 10 Българин

    47 87 Отговор

    До коментар #7 от "Българина":

    Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи!

    Коментиран от #11

  • 11 1234

    83 27 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    А американофилите сте????? Не разбирам обърканата ти логика

    Коментиран от #14, #91

  • 12 Българин

    41 69 Отговор
    Русофилията е израз на национален комплекс за малоценност, старателно култивиран и подхранван от руснаците и от петата им колона. Никъде по света няма такова явление, като организираната русофилия, чието кредо е:" лизането на руски задници е върховна проява на патриотизъм.
  • 13 ЦРУ

    34 67 Отговор
    МЪКАааааа…..русофилска.....Почнаха ги....НЯМА ВЕЧЕ да пречите на развитието на БГ ….ЧЕРВЕНИ БОКЛ-ЦИ !!! А сега следва и ИЗГОНВАНЕ на няколко руски т.н. дипломати от посолството на Раша в СФ...за АНТИБГ деиност / както навремето Ив.Костов ИЗГОНИ 4 т.н. руски дипломати / !
  • 14 Българин

    30 53 Отговор

    До коментар #11 от "1234":

    Къде са тия Американофили бе русоид?

    Коментиран от #50

  • 15 Соросоид

    84 26 Отговор
    Надявам се, че сегашната фашистка цацаратура е наясно, че палачинката се обръща. Идват времемето за Народен съд 2, когато националните предатели, ще отговарят за:
    1. Грабежа на българските предприятия. 2. Дали на безценица концесии на чужденци за вода, ток и редки метали. 3. Допуснали чужди войски да тъпчат българската земя. 4. Редовно летят зад Океана и се отчитат пред посолствата. 5. Приемат и променят закони според лобистки интереси. 6. Ликвидирането на българското здравеопазване и образование. Ще отговарят за още много грехове, които ни докара "демокрацията".

    Коментиран от #56, #105, #117

  • 16 ГЕСТАПО

    56 8 Отговор
    В Действие 2019г.България!
  • 17 Българин

    34 44 Отговор
    Самото съществуване на РУСОФИЛСТВОТО И ТО КАТО ОРГАНИЗИРАНО ДВИЖЕНИЕ Е НЕНОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. Представете си да съществуват национални движения Туркофили или Американофили, които да правят същите свинщини както русофилите и всяка година да се събират-едните край язовир Кърджали, а другите край яз. Искър, да развяват турски или американски знамена, да пеят маанета или кънтри и да мечтаят как ще посрещат - едните турските аркадаши а другите американските френдове.
  • 18 Гусман

    67 18 Отговор
    Приберете и Иво Йнджев сородоида! И той е шпионин на синегогата!
  • 19 Нео

    34 7 Отговор
    Да се надяваме, че разполагат с факти и да бъде съден честно!
  • 20 Фридман

    67 19 Отговор
    Фашизъм се завръща в България след 75 години!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Българина

    43 21 Отговор
    Аз ако съм на Путин тотален бан на руски туристи сезон 2020 до 2030. Да видим по кой евро проект ще спасят нашия туризъм, всъщност ще стане същото като ФВ, всички у Турция. Но от предателя ББ някой да е очаквал друго? Сигурен съм че заповедта с обвинението и члена е дошла директно от Козяк! Само че юдеите не сметнаха какво ще се случи след това, ще се изненадат

    Коментиран от #31, #122

  • 23 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    38 15 Отговор
    Температурата се вдига. А и лодката се клати ! Коч маньовър е неизбежен !
  • 24 Церн

    57 18 Отговор
    Продължават герберастите с репресиите над журналисти които не са им удобни!
  • 25 Ще отваряме ли Белене?

    54 11 Отговор
    Соломон Паси кога? Плевнелиев и Цц кога? Това дори не е двоен стандарт а само един, този на Козяк. Гуантанамо явно е празен ..
  • 26 Церн

    61 12 Отговор
    А НПО Америка за България и Отворено Общество какво са бе??? Да не са в услуга на България? А разни Съвети Евро атлантически какво са също?
  • 27 Седящия бик

    50 11 Отговор
    Американска демокрация в действие.Верно ли по този член арестуват вече.То жив политик от преди 30 години няма който да не е действал в полза на чужда държава. Няма да ми стигне вечерта да ги изброявам поименно.ДА минат и през новия адрес на Цецо , че той явно действа в полза на друга държава.За ДПС и ДОСТ там е патология
  • 28 Фридман

    37 19 Отговор
    Е така е било 1923 - 1927г.по време на управлението на Цанков - кръволока! По времето на Стамболов Сатрапа е било същото!!!

    Коментиран от #30

  • 29 Преброяване на бесните язовци

    17 20 Отговор
    Петър Волгин и Бялата Златка са следващите.

    Коментиран от #37

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Българин

    12 18 Отговор

    До коментар #22 от "Българина":

    Ти не си путин , но си путлераст.
  • 32 Фридман

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "Прокуратурата":

    Абсолютно няма проблем!

    Коментиран от #46

  • 33 Защо не арестуват предателите , като

    39 11 Отговор
    Професор Калин Янакиев, историците - Людмил СПАСОВ и Христо Матанов от СУ " Кл. Охридски " те ОТРИЧАТ ТУРСКОТО РОСТВО ? Те патриоти ли са ? Предателите са в Парламента, Мин. Съвет, и Президента а СУ е щаб квартирата на Гьобелс. Лошото тепърва се задава ката ТОРНАДО или ХЪРАКИИН !

    Коментиран от #41

  • 34 Иван-Асен Христов Георгиев ,

    13 20 Отговор
    Знаете ли кой беше и за какво бе осъден, на смърт, през Соца, преди около 50 години?! За шпионаж! Този, при доказана вина, трябва да бъде осъден също! На смърт!
  • 35 Раковски

    13 19 Отговор
    За предателите позорна смърт !
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Волен Сидеров

    15 15 Отговор

    До коментар #29 от "Преброяване на бесните язовци":

    Защо и мен, аз не към русофил! Ето какво съм писал :“Съветската армия е страж на мира” – тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на “легендарната Червена армия”. Не знам другаСамото съществуване на РУСОФИЛСТВОТО И ТО КАТО ОРГАНИЗИРАНО ДВИЖЕНИЕ Е НЕНОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. Представете си да съществуват национални движения Туркофили или Американофили, които да правят същите свинщини както русофилите и всяка година да се събират-едните край язовир Кърджали, а другите край яз. Искър, да развяват турски или американски знамена, да пеят маанета или кънтри и да мечтаят как ще посрещат - едните турските аркадаши а другите американските френдове. нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила. Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство, хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде “Страж на робството до разпадане на империята”.
  • 38 РОБ РОЙ

    35 11 Отговор
    България я очакват много дела за много пари в Европейския съд по правата на Човека!
  • 39 Психиатър

    12 21 Отговор

    До коментар #36 от "Комуниста":

    Спокойно бе путиноид! Закона решава кой крив, кой прав, кой е продажник и кой не е . Ти сигурно има за какво да се плашиш?

    Коментиран от #52

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Има изследване,

    17 10 Отговор

    До коментар #33 от "Защо не арестуват предателите , като":

    На БАН, от преди повече от 50 години, в което е доказано, че в османската империя, не е имало робство! В читалище “ Аура”, на бул. “Стамболийски”, съм чел това книжле, преди повече от 30 години! А ти лъжи...
  • 42 ЮРИЙ БОРИСОВ Е ЧЕСТЕН БЪЛГАРИН !

    29 11 Отговор
    Освободете човека НЕЗАБАВНО ! Всеки УДАР дава РЕКУШЕТ ! Остава да издадът и Закон за защита на държавната мафия !

    Коментиран от #49, #53

  • 43 Ходжис

    14 8 Отговор
    Ооооо чак шпионаж нещо е искал да маниполират пръскачките пред Народното Събрание!!! ХАХАХА
  • 44 Ефрейтора

    12 20 Отговор
    Всички комундета са безродници и предатели !!!
  • 45 от народа

    14 10 Отговор
    За подривна дейност срещу държавата Предателите да носят наказателна отговорност
  • 46 Марко Фридман ,

    7 5 Отговор

    До коментар #32 от "Фридман":

    Рода ли ти е, или Да?
  • 47 МЗ съобщава

    12 14 Отговор
    Русофилията е вредна за Вашето здраве!
  • 48 Ходжис

    17 8 Отговор
    Вече спец прокуратурата изпълнява задачите на ДАНС ли? Как по донос ли арестуваха журналиста?
  • 49 В Пандиза

    9 10 Отговор

    До коментар #42 от "ЮРИЙ БОРИСОВ Е ЧЕСТЕН БЪЛГАРИН !":

    Шпионин Предател
  • 50 Дгд

    19 9 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    Ти си българин, колкото аз съм негър.
    Какво значение има според смотаната ти логика кой какъв Фил е, тогава??? Всеки Фил не е Българин ли бе? Малкоумно същество такова!

    Коментиран от #55

  • 51 Трибъл

    13 5 Отговор
    Репресиран неудобните със собствено мнение!!
  • 52 Дгд

    8 4 Отговор

    До коментар #39 от "Психиатър":

    Психиатър е лекарят ти
  • 53 Българин

    11 16 Отговор

    До коментар #42 от "ЮРИЙ БОРИСОВ Е ЧЕСТЕН БЪЛГАРИН !":

    Русофилите не са българи, още по-малко честни! Русофилите са безродници, национални предатели и българофоби!
  • 54 Честит 9ти Септември !

    19 14 Отговор
    И не забравяй ДЕЦАТА на Ястребино ! Избитите фронтоваци при Владая , 1923 Септември, горите пълни с партизани от прекрасен живот - със бялата лястовичка и кравата Сивушка - Талев, Йовков, Хайтов, Елин Пелин , Алеко, П. Вежинов , Сми.ненски, Вапцаров, Гео Милев и ....

    Коментиран от #66, #77

  • 55 Българин

    9 7 Отговор

    До коментар #50 от "Дгд":

    Не знаех, че има негри русофили.

    Коментиран от #60

  • 56 Комунистическа утрепка

    10 7 Отговор

    До коментар #15 от "Соросоид":

    Бавно-развиващ се ! По всичките изброени от теб позиции се намират БИВШИ ПАРТИИНИ ЧЛЕНОВЕ !

    Коментиран от #57

  • 57 Дгд

    10 4 Отговор

    До коментар #56 от "Комунистическа утрепка":

    Ей по-бавно развит, начело на държавата какъв бивш е Бе кaвал?
  • 58 Само питам

    10 12 Отговор
    Абе русофилчета, тая година защо не сте се събрали край Копринка? Щеше да бъде по-лесно да ви прибираме!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Дгд

    9 6 Отговор

    До коментар #55 от "Българин":

    Че ти знаеш ли нещо? Избиваш комплекси тук, някой да ти чете глупостите

    .

    Коментиран от #64

  • 61 БСП ДПС Евророма

    8 8 Отговор
    Крайно време беше!!
  • 62 Дгд

    18 12 Отговор
    Пoмиярите на власта гракнаха с пълна сила! Но, диктатурата на фашизма бавно но сигурно настъпва в България! Все таки, всеки народ си заслужава съдбата...
  • 63 Жител на турския вилает "Булгаристан"

    14 15 Отговор
    Да се арестува един от секретарите на Националното движение "Русофили",

    Това е дъното до което паднаха турско-щатските протежета управляващи България!
  • 64 Българин

    8 6 Отговор

    До коментар #60 от "Дгд":

    Единствено същество с инициали ДГД може да избива комплекси. А щом ми отговаряш, значи, че поне ти ме четеш. И има ефект, защото си доста озлобен от истината.

    Коментиран от #79

  • 65 Истината

    13 9 Отговор
    Русофил=национален предател=българофоб!
  • 66 от народа

    9 5 Отговор

    До коментар #54 от "Честит 9ти Септември !":

    Фелдфебелът Никола Маринов издал командата Огън е бил член на Комунистическия Работнически младежки съюз РЕМС

    Коментиран от #131

  • 67 Сталин

    10 6 Отговор
    Малко ви трепах аз малко щом сега пак има врагове на народаа
  • 68 Добре де..

    17 8 Отговор
    ..а тези дето служат на ЦРУшниците, такива като Цвъцко, Плевчу, Шкембак-войвода, Асан Генов, Рамаданчу Кунев и вся остальная грантоядная СВОЛОЧ нема ли да я арестувате????
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Borislav Popov

    8 9 Отговор
    Русофрениците са бесни от яд! Запари им под дупитата и се хвърлят здраво на амбразурата. Дано прокуратурата погне и троловете от сайтовете.

    Коментиран от #116

  • 71 реалист

    9 9 Отговор
    всички членове на тази организация са за затвора отдавна
  • 72 Borislav Popov

    15 11 Отговор

    До коментар #69 от "СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !":

    Нидей рива ве, каскет. Марш в Сибир като не ти изнася в Европа.

    Коментиран от #78

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Владолф Путлер

    8 5 Отговор
    Това ги чака всички предатели и родоотстъпници! Да живее България!
  • 76 Другия с коня

    7 7 Отговор
    Най-накрая.....Доживяхме.....Научете всички какво означава Държавна Измяна и си изберете държавата в която искате да живеете без да изменяте на Интересите ѝ....
  • 77 Дгд

    11 3 Отговор

    До коментар #54 от "Честит 9ти Септември !":

    Какви ти Вапцаров, Йовков, Алеко....???
    99% от народа са олицетворение на Алековия Бай Ганьо и Вазови Кириак Стефчовци забравили и пре(о)дали Левски и Ботев...

    Коментиран от #90

  • 78 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    13 12 Отговор

    До коментар #72 от "Borislav Popov":

    Русия ни даде СВОБОДА ИМЕ ДЪРЖАВА СЪЕДИНЕНИЕ ДОСТОЙНСТВО ТЛАСЪК В ИКОНОМИКАТА И КУЛТУРАТА И УВАЖЕНИЕ КЪМ ХОРАТА. А днес - КРИМИНАЛЕН КАПИТАЛИЗЪМ И ИЗТРЕБЛЕНИЕ ЗА НАЦИЯТА ! Кой е предателят тогаз ТИ ИЛИ АЗ

    Коментиран от #92

  • 79 Дгд

    5 5 Отговор

    До коментар #64 от "Българин":

    Ти си Истината???
    Пази Боже!

    Коментиран от #82

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 16-та република

    11 5 Отговор
    Супер новина!
    Оправи ми настроението на тази черна дата от историята ни.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Джудже

    11 2 Отговор
    Който служи на чужди интереси трябва да бъде осъден, независимо дали е русофил или американофил. Требва да подкарат и тези от АСБ.

    Коментиран от #102

  • 87 ДАААА

    13 1 Отговор
    ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛИ -АМЕБИ В ЗАТВОРА! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА КОГО ШПИОНИРАТ !
  • 88 Панов

    11 5 Отговор
    Архивите говорят
    В писмото си до Панайот Волов ,Васил Левски пише,разкрихме в организацията двама руски агенти,бяха премахнати.
  • 89 Кирил

    9 5 Отговор
    Знаков арест на руски шпионин на тази дата.
    Другите отдавна са набелязани и следени.
    Това е началото
  • 90 Borislav Popov

    3 5 Отговор

    До коментар #77 от "Дгд":

    Искаш да кажеш 99% от русофрениците.
  • 91 lava

    6 4 Отговор

    До коментар #11 от "1234":

    Русофоб и американофил не са едно и също. Човек може да е едновременно американофоб, русофоб и българофил. Странно, защо това явно е дтолкова трудно за разбиране от 99% от коментиращите по всички сайтове и форуми.
  • 92 Borislav Popov

    8 5 Отговор

    До коментар #78 от "СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !":

    Каскет недоносен, и на тебе ли трябва да го обяснявам? Днешният т. нар. "капитализъм" ни е насаден именно от тойти любими рушняци. Това не е никакъв капитализъм, а е по-скоро мафиотизъм с ДС елементи. Всички управници от 89-та до сега са били на хранилка от моцква. Дори и изкуфелия пенЦионер с горите. Всичкото това нещо е наследство от гниещия при червеите Луканов. Защо една Словения или Чехия, или Полша, или Естония са 50 г. пред нас, въпреки че и там уж има капитализъм???

    Коментиран от #110, #111, #129

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Кирил

    7 3 Отговор
    Сегашна русия е най грозното лице на капитализма със социално неравенство равно с Индия и Бразилия.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 СссереМ

    9 7 Отговор
    А така,сега да минат и през позитано и дондуков 1,да изчистим България от предателите.
  • 98 22222ььььь

    5 8 Отговор
    Какво стана бре, русороби? Май един по един ви почнаха, но само вие си мислихте че инак ще стане. Нищо, провалът е нещо нормално. Отдайте му се, не се дърпайте. А и денги нет вече, ще се става някакъв друг фил май май :)
  • 99 Behemoth

    8 3 Отговор
    Тоя е предал на Путин тайната за производството на тикви.....направо ни е забил у земята....

    Коментиран от #103

  • 100 1944

    4 5 Отговор
    а румен пикльото и болен пидеров кога? или цецо, баце, теменужник петкова?
  • 101 от народа

    6 6 Отговор
    И тука има комунистически тролчета които постоянно пропагандират и провокират за една окупаторска държава която избиваше Българския елит в продължение на половин век
  • 102 Бачо Киро

    7 0 Отговор

    До коментар #86 от "Джудже":

    Че то един няма да остане... Всички са нагъзени нанякъде...
  • 103 Бай Хой

    4 4 Отговор

    До коментар #99 от "Behemoth":

    Като гледам колко надъхани сте русоробските тикви тук добре ще е да ви издаде другаря Юрий. Безродните русофилски предатели трябва незабавно да бъдат въдворени, те срам и позор за Майка България и всячески саботират нормалното и демократично развитие.

    Коментиран от #104

  • 104 Behemoth

    4 1 Отговор

    До коментар #103 от "Бай Хой":

    На баба ти фърчилото...нормално демократично развитие ...да не се дрогираш?
  • 105 Агент

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "Соросоид":

    Предлагам също да бъдат затворени границите, отнети паспортите и роднините на всички отишли на запад - интернирани!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Браво!

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Българина":

    Точно обмислях какво да напиша в същия ред на мисли и видях поста ти! БРАВО! Много добре написан пост! Политическите гонения стават все по-осезаеми. Ако наистина е шпионин - в затвора, но и други държави имат шпиони. Аз помня през 2000г. ЦРУ рекламираше по масмедиите, че набира сътрудници, явно това не бе проблем за държавата... Нека проверят всички завършили випускници на американския колеж и университет.
  • 108 Кво стана

    8 1 Отговор
    Герб ги хвана СТРАХЪТ.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Само питам

    4 6 Отговор
    Русофилчета, нещо престанахте да пишете с обичайните си никове. Да не би да се изплашихте да не дойдат и за вас? Спокойно, вие ще бъдете прибрани последни!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Гого

    7 2 Отговор
    Чудя се кога ДАНС ще арестува Цветанов, или Борисов, че предадоха интересите на държавата ни, а Цветанов и агентурата ни на американците. Та този член 105 от НК, дали има изключение за тях??
  • 116 Прав си,

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "Borislav Popov":

    но това касае и теб!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 чрфэ

    3 0 Отговор
    това е поредната измама с която герб иска да ни излъже че са западно настроени и против русия...в всъщност герб както всички партии в всеки парламент до сега са руски партии...така както съда и прокуратурата са руски..приказките са едно..а делата друго😂
  • 120 Другия с коня

    2 4 Отговор
    В кръчмата в нашто село става много интересно като четем Факти....Може да.съм прост,обаче тука има по-паметливи и напомнят,че и Атака,и АБВ,и БСП и други искаха да отидат в Европарламента с Идеята на първо место да отпаднат САнкциите на Русия......Значи Българите да се борим срещу санкциите на Русия.....Това ако не е Държавна измяна,то кое е .....Няма да се борят за Интересите на България в Европалрамента,а ще отстояват Интересите РУСИЯ......и то в избори в България......Ами наздраве и мезете блажно в най-черния ден на Окупация от Съветската Армия ....Мезете блажно,за да не става страшно....

    Коментиран от #128

  • 121 Кой68

    0 2 Отговор
    Щом е тъй ......Да видим дали и как ще се докаже?Ако ли пък не ???Вървим по стъпките на Путин....
  • 122 4878

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "Българина":

    Като няма руски,за 10 години,ще дойдат други.Схващаш ли,или ти е с повишена трудност?Няма празно.
  • 123 татко Махно

    1 5 Отговор

    До коментар #7 от "Българина":

    Защо си се пропуснал бе червен боклук. Отдавна съм казал че комунист и русофил по дефолт е национален предател. Руснаците винаги са ги ползвали, ползват и сега. ДПС в определени моменти са по патриоти от БСП и Атака. Българи са а не вмирисани руснаци.

    Коментиран от #124

  • 124 Ели

    5 1 Отговор

    До коментар #123 от "татко Махно":

    Освободиха го, следват дела.

    Световните медии ще ни отразят в негативна светлина.

    Чуждите посолства ще отчетат диктаторски режим.

    Евалла, Ашколсун, и то преди избори.
  • 125 Нетърпящ идиоти

    4 0 Отговор
    Идиоти! Половината домашни животни в държавата изтрепаха без да е безспорно доказано и за едно болно животно.За да ви пробутват на високи цени 30 годишни военни запаси закупени за жълти стотинки го направиха.Последни подоходи сме в цяла Европа и първи по смъртност и демографски сриф. 10 години Тиквата е на власт а ще ми говорите за че комунистите били виновни?! За евтаназия сте всички безмозъчни герберасти!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Ма веднага

    3 0 Отговор

    До коментар #92 от "Borislav Popov":

    ...ти обяснявам.
    Първо Естония не е 50 години преди нас, тя е 50 години встрани от нас и леко надолу ... пълна дупка, дават им дотации колко да не загинат, а единствената им икономика е морският транспорт и то на инфраструктура и организация от времето на СССР т.е. достатъчно ефективна, но вече остаряла.
    Второ - на нас, умнико ни разрушиха икономиката и ни отнеха пазарите, а на Полша и Чехия , освен ,че не им разрушиха предприятията, освен ,че им дадоха БЕЗПЛАТНО ноу -хау и интегрираха тяхната промищленост в общата система на производство на ЕС и им дадоха НЕВЪЗВРАЩАЕМИ присъединителни фондове на полша около 200 милиарда Евро, на Чехия около 80 милирада Евро, не им взеха и пазарите , а на някои даже им разшириха пазарните сегменти за сметка на нашите пазари и на унгарците.
    Типичен пример е Шкода ... предприятието , което продаваше коли в България по времето на Чехословакия, като соц - страна продава и сега ...и не само коли , а и тролеи. Поляците , изнасяха / преди санкциите / маса селскостопанска продукция за Русия, която по правило продавахме ние. Поляците продаваха, а и сега продават черна и бяла техника в Блъгария , а преди си произвеждахме ние , даже и изнасяхме .
    Изнасяхме и електрокари за Япония ... сега изнасяме ли ... завода го няма.
    Другата причина е , че сме отстъпили т.е. окупиран беше собствения ни вътрешен пазар - търговските вериги , които са германски , основно изнасят парите на българите в техните държави. Окупирани бяха и така
  • 130 В Левски

    1 1 Отговор
    Този Болшевишки шпионин заслужава както пише Левски за Предателите куршум
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове