Last news in Fakti

9 Септември, 2019 21:33 6 670 232

Арестуваха шефа на русофилите в България

  • николай малинов-
  • шпионаж-
  • русофили-
  • юрий борисов

Иван Гешев отказа коментар за задържането на Юрий Борисов

Николай Малинов, бивш депутат от БСП и настоящ председател на сдружение "Русофили" в България, е в ареста на Националното следствие, предаде Епицентър.

Арестът на Малинов е въз основа на определение на Специализирания наказателен съд и е във връзка с дело, стартирано на 3 юли 2019 г. по член 105 от Наказателния кодекс с обвинение за шпионаж.

Тази сутрин по същото дело бе задържан и секретарят на сдружението Юрий Борисов, но след няколкочасов разпит е бил освободен.

И двама са разследвани за връзки c руcки кръгoвe oкoлo гeн. Лeoнид Рeшeтникoв и руcкия прaвocлaвeн oлигaрх Кoнcтaнтин Мaлoфeeв, когото САЩ и Европейският съюз санкционираха заради предполагаема финансова подкрепа за руските подразделения в Украйна. В България Малофеев е по-познат с връзките си с бившия банкер Цветан Василев.

Очаква се утре институциите да дадат подробности по случая - в това число и официално да потвърдят дали разследването, което се води, е за шпионаж в полза на чужда държава.

През 2015 година Малинов и Малофеев искаха да погълнат частната телевизия TВ7. По същото време в едно интервю Малофеев обяви, че връзката му с Малинов е "много близка" - и предсказа "брилянтно бъдеще" за русофилите.

На парламентарните избори през 2017 г. Малинов се кандидатира от листата на „Обединените патриоти“, но не успя да спечели мандат. През 2015 г. напусна Българската социалистическа партия, обвинявайки я, че се държи като "враг на Русия".“

Константин Малофеев стана известен в Европа и България напоследък, покрай кризата в Украйна. "Православният олигарх", както го наричат, зае активна позиция и неговият фонд "Василий Велики" доставяше хуманитарна помощ за Донбас, която според западни наблюдатели е била прикрита помощ за сепаратистите.

Руският олигарх е близък до президента Владимир Путин. А руските медии твърдят, че той е толкова близък и с обявилия се вчера за инвеститор белгиец Пиер Луврие, който придоби за 1 евро активи на Цветан Василев. Нещо повече - дори се твърди, че може би Константин Малофеев е прехвърлил формално бизнеса си на Луврие, за да избяга от санкциите на ЕС и САЩ, както и че Луврие е новият шеф на Гиркин, а двамата заедно с Малофеев дирижират събитията в Донецк.

Именно Константин Малофеев беше основен спонсор на тайна среща на крайнодесни партии от Европа и руски националисти във Виена. Представител на България на сбирката е бил лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

На националистическия форум са присъствали председателят на австрийската Партия на свободата Хайнц- Кристиян Щрахе и племенницата на лидерката на Националния фронт във Франция – Марин льо Пен. От руска страна са били главният архитект на Евроазийския проект Александър Дугин и художникът- националист Иля Глазунов.

Целта на организаторите била да върне Европа към „основните ценности на християнската цивилизация”.

Разговорите по време на срещата обаче ще останат в тайна, тъй като такъв ангажимент са поели всички участници във форума.

Към момента се провеждат процесуално-следствени действия по следствено дело, което е под контрола на спецпрокуратурата съвместно с ДАНС и МВР, беше първият коментар на вътрешния министър Младен Маринов за арестите от тази сутрин.

В утрешния ден ще дадем повече подробности по отношение на всичко това, което се е случило. Има достатъчно данни и законов повод да проведем тези действия , коментира още Маринов пред БНТ.

На този етап прокуратурата няма да коментира информацията, че Юрий Борисов е задържан по разследване за шпионаж, заяви по БНР заместник главният прокурор Иван Гешев.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NSDAP

    78 153 Отговор
    Там им е мястото на всички национални предатели=българофоби=русофили!!!Очаквам накрая да бъде пратен в Аушвиц и да го видим с супермаркета на щанда ,,прахове и сапуни". :)

    Коментиран от #128, #209

  • 2 El chochone

    186 36 Отговор
    А Америкофилите-ГЕРБ, Туркофилите от ДПС и тн??? КОГА? :)

    Коментиран от #4, #54

  • 3 NSDAP

    57 52 Отговор
    Слава на Вермахта!!!
  • 4 NSDAP

    168 19 Отговор

    До коментар #2 от "El chochone":

    Туркофилите от ДПС не са ТУРКОФИЛИ,а направо национални предатели!ГЕРБ пък не са нито американофили,нито ТУРКОФИЛИ,нито никакви други фили.Боко тиквата и шайката му са политически проститутки без идеали,които са в политиката само с една цел-финансова изгода!

    Коментиран от #73

  • 5 666®

    105 19 Отговор
    Защо чак утре? Трябваше обвиненията и доказателствата вече да са изфабрикувани, а не тази вечер да ги мъдрят.
  • 6 NSDAP

    52 76 Отговор
    Ако не бяха нашите революционери и помощта от братска Германия,то днес България щеше да е част от Русия.Братя немци,очакваме си отново!Липсвате ни!Искаме отново да бъдем дружки и да воюваме заедно.Искаме отново да имаме водачи като Адолф Хитлер и цар Борис 3!Смърт за Меркел и Бочко тиквоча!

    Коментиран от #49, #199

  • 7 синя трева

    96 29 Отговор
    ГЕРБ=ГЕСТАПО! НАРОДЕ ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМЕ?

    Коментиран от #10, #56, #111

  • 8 Йосарян

    70 14 Отговор
    Гешев Идват за теб пич! Тва се Наказва с Изчезване.

    Коментиран от #11

  • 9 Презвитер Козма

    53 77 Отговор
    Днес е хубав ден за българската демокрация :-) Всички шпиони и работещи срещу българските интереси в ареста и при доказана вина, в затвора.

    Коментиран от #25, #37, #217

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Само питам

    33 54 Отговор

    До коментар #8 от "Йосарян":

    Русофил че, защо не се пишеш с истинският ник? Да не те е страх, че ще те окошарят и тебе?

    Коментиран от #15, #40

  • 12 Йозеф

    30 65 Отговор
    Да им върнем народния съд, да окачим комунистите и предателите русофили по дърветата!

    Коментиран от #16, #44, #120

  • 13 Хаджи хаджи Българин

    88 20 Отговор
    То бива слагане и лизане, за да се харесате на ФАЩ за още един мандат, ама това си типичната Бай Ганьовщина! А утре, като се обърне палачинката! Пак ще се кланяте и навеждате!

    Коментиран от #18, #19, #48

  • 14 Алфа Вълкът

    25 57 Отговор
    АХАХАХА, КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ, КЕФ, КЕФ, КЕФ, КЕФ! Следващите са троловете, Еl Chochone връзвай гащите, скоро ще ти надуят шушоните!😆😆😆
  • 15 Йосарян

    25 4 Отговор

    До коментар #11 от "Само питам":

    Слабата попара, кой ще сърба?
  • 16 Хаджи хаджи Българин

    65 14 Отговор

    До коментар #12 от "Йозеф":

    Народният съд е за такива като теб! Дипломацията на България се свежда до лизане на обувки в партер! Гнусно нещо! Поне малко разум и неутралност! Няма да е излишна! Но това е показна акция на този ден 09.09.2019г!

    Коментиран от #21, #127

  • 17 Помнещ

    54 7 Отговор
    За 30 години колко десетки,,агенти-русофили" бяха ,,изловени" , но нито един от другите, а сетете се кои?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Факти

    19 43 Отговор

    До коментар #13 от "Хаджи хаджи Българин":

    Даже ви е малко и трябва да ве затваряме в лагери и да ве избиваме без съд и присъда, както вие навремето.
  • 20 Иван Гешев

    70 18 Отговор
    В България се установява диктатура! Капитан Петко войвода развя черно знаме с надпис :"Те погребаха България!", соросоидите унищожават и последните остатъци от България и българщината.

    Коментиран от #26, #31

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Котарака

    20 28 Отговор
    Що бе путинчо как затваря опозиционери, значи и демокрацииката може.
  • 23 NSDAP

    47 35 Отговор
    ,,Единствената държава,която може да победи Русия,това е България" Бекерле(посланик на Германия в България)
    ,,Българите са с основата на човешката цивилизация" Шарл дьо Гол
    ,,Българите са прусаците на балканите" Отто фон Бисмарк
    ,,Българите са народа,на когото аз най-много се възхищавам и искам Америка да прилича на България" Теодор Рузвелт
    ,, Германия изгуби 2 световни войни,защото не изпрати български войници на ключовите битки" Генерал Хайнц Гудериян
    ,,Всеки знае че Българите са най-старите европейци и основоположници на европейската култура" Бенито Мусолини
    ,,Траките бяха неудобни за коалицията Москва-Белград.Затова те трябваше да изчезнат и българите да бъдат славянизирани и турцизирани" Oswald Mosley
    ,,След като българите бяха унижавани и разпокъсвани от еврейте,то ние германците бяхме задължени да помогнем на нашите братя да осъществят националният си идеал."


    ,,Всички славяни са длъжни да се подчиняват на Русия" Царя ,,Освободител"
    ,,Българите са достойни за презрение" Владимир Путин
    ,,Българите нямат нужда от държава" Йосиф Висерионович Сталин
    ,,Азбуката ни не дойде от България,а от Македония" Владимир Путин
    ,,Няма да позволим на българите да не ни се кланят за това,че ги освободихме от турско робство" Патриарх Кирил 2015
    Направете си изводите сами,кой кого обича и кой кого мрази.Разбира се,че в историята е имало и англичани които са мразили бг като Чърчил например,но нека не забравяме че самите англичани дори не си го х

    Коментиран от #34, #93, #160

  • 24 АНЕНЕРБЕ

    39 5 Отговор
    ДОЛНОПРОБЕН ТЕАТЪР ЦЕЛЯЩ ДА СЪБУДИ ЗАСПАЛИЯТ БЪЛГАРИН КОЙТО ИЗОБЩО НЯМА НИКАКВО ЖЕЛАНИЕ ДА ХОДИ НА КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ!!

    СЛЕД КАТО ЦИРКА СИНИ - ЧЕРВЕНИ ЗАТВОРИ ВРАТИ , СЕ МИНА КЪМ ДРАМАТА РУСОФИЛИ СРЕЩУ РУСОФОБИ.

    Към коя от двете групи да присъединим ДРУГАРКАТА НИНОВА,чиито син РАФАЕЛ работи в ГОЛДМАН САКС МАНХАТЪН /а не Москва/??

    Как гледат нашите служби на ОРДЕНА МИХАИЛ ЛОМОНОСОВ който БОРИСОВ ПОЛУЧИ лично от шефа на руските служби за сигурност НИКОЛАЙ ПАТРУШЕВ !!!!!!!!!!!!

    ЗА КАКВО ЛИ Е УДОСТОИЛ ПАТРУШЕВ С ТОЗИ ОРДЕН АГЕНТ БУДА?!!!

    Коментиран от #114

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Презвитер Козма

    21 19 Отговор

    До коментар #20 от "Иван Гешев":

    Бъркаш трол, България и българщината няма нищо общо с интересите на Руската империя в България.

    Коментиран от #109

  • 27 Идиотите

    37 13 Отговор
    от Цацаратурата тикат България към разкол и размирици. Официално демокрацията беше погребана днес!
  • 28 България

    19 3 Отговор
    Това което се случва е добре забравеното старо отново ще повтаряме докато се научим.
  • 29 NSDAP

    27 30 Отговор
    Ще бъда кратък.Днес,Русия се хвали и фука с това,че е била пазителка на някакво си славянството,на православието и т.н.Само че,не е ли малко гнусно да се обявяваш за пазител и покровител на нещо,което са ти го дали българите,а ти да го изкарваш твое? България винаги я е имало и винаги ще си я има!Русия,САЩ и всички други може да изчезнат,но ние сме Болг Арийте и никога няма да изчезнем, независимо какво става.Руснаците не успяха да ни унищожат,турците също,така че и евреите няма да успеят!

    Коментиран от #43

  • 30 ЦРУ

    20 32 Отговор
    ПОЧНАХМЕ ги !!!! КОЙТО и русофил -българомразец да хванеш - ВСЕ е за ЗАТВОРА !! ЧЕРВЕНИ БОКЛ-ЦИ !!!!! Ще отговаряте за СЪСИПВАНЕТО и ГРАБЕЖА на БГ !.....а наследниците ви / избягали с откраднатото от НАРОДА в САЩ ...като децата на КОРНИ....ЛАМБО....внука на Т. Живков/ ще ВРЪЩАТ ПАРИ !

    Коментиран от #35, #51

  • 31 Рубладжийче

    13 28 Отговор

    До коментар #20 от "Иван Гешев":

    В любимата ти Русия имат навика "петоколонниците" да ги затварят в затвора, да ги черпят с полоний или Новичок или просто да ги задтрелват.

    Коментиран от #227

  • 32 Снайперист

    12 20 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 33 Димитър Талев

    24 12 Отговор
    "И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."

    Коментиран от #110

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 NSDAP

    24 34 Отговор
    Аз съм българин=тракиец!Аз не съм славянин,аз не съм македонец,аз не съм тюрк,и аз не съм съгласен някакви си руски учени да ми казват какъв да се пиша!Родом от Битоля съм,живея в Скопие и винаги ще си бъда българин!Вие продажни русофили можете само да ми го дух@те и да правите българофобски ексцесии.България я има още от 45 000 пр. Христа и нас винаги ще си не има,но вас русофилите и руснаците ще пукнете и ще бъдете мразени от всички на планетата!Всички русофили,дружно към Сибир!!!

    Коментиран от #107, #117

  • 37 NikNay

    35 7 Отговор

    До коментар #9 от "Презвитер Козма":

    Ти пък къде видя демокрация в България?
  • 38 NSDAP

    12 29 Отговор
    Адолф Хитлер е най-великият човек в историята и голям българин!Казвам българин,защото такива хора като него не са българофили,а направо българи!
  • 39 Некой

    34 7 Отговор
    В България има ли какво да се шпионира?
    Объркан съм.
    Няма армия,разузнаване, търговия,иновации-нищо няма.
    Ама кво шпионират...
    И все пак-ако има нещо за шпионоране значи не всичко е изгубено.
    Ама надали.
  • 40 NikNay

    15 2 Отговор

    До коментар #11 от "Само питам":

    Я вземи и си напиши истинското име и това се прави на мъжага . . . . .
  • 41 От Пирдоп

    31 6 Отговор
    Много евроатлантическа ПЯНА , ама от БЯС! Скоро пак ще се превърне в сапунен мехур!
  • 42 Управляващият режим

    20 6 Отговор
    е в действие.
    Всеки, който мисли различно от правилната линия, навремето са я наричали "априлската" се обявява за шпионин.
  • 43 баба Зоя

    7 12 Отговор

    До коментар #29 от "NSDAP":

    Българите не са славянско племе а арийско,изповядващо тангризма след,което приема християнството.За другите неща сте абсолютно прав.
  • 44 NikNay

    9 0 Отговор

    До коментар #12 от "Йозеф":

    Внимавай какво си пожелаваш , че туко виж теб те е стигнало. . . .
  • 45 соросоид дебил

    34 10 Отговор
    Каква тайна точно може да предаде този човек? Той министър ли е, или генерал? Соросоидите-предатели работещи в полза на краварника, кога ще бъдат арестувани за измяна? Вие господа-дебили гражданска война ли искате?

    Коментиран от #52, #55

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 АНЕНЕРБЕ

    22 4 Отговор

    До коментар #13 от "Хаджи хаджи Българин":

    ХАДЖИ,

    Не гледай сериозно на тези долнопробни селски представления целящи за предизвикат ИЗБОРНА АКТИВОНСТ с противопоставяне на РУСОФИЛИ С РУСОФОБИ.

    Да ти припомня 2007 година когато на тайно посещение у нас на ШЕФА НА РУСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ НИКОЛАЙ ПАТРУШЕВ, с ордена МИХАИЛ ЛОМОНОСОВ втора степен е удостоено лицето Бойко Методиев Борисов.

    Ние това лице го знаем като агент БУДА .

    КАК ГО ИМЕНУВАТ В КГБ НЕ ЗНАЕМ но знаем, че от там ордени не дават за този дето клати дърветата.

    ДОБРЕ ЗАРАБОТИ БАТКАТА ЗА РАШЪНИТЕ.

    Едни блокове на АЕЦ Белене отидоха в Русия на цената на килограм желязо и в момента въртят турбините на КАЛИНИНГРАДСКАТА АЕЦ.

    СЪЩОТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ СЕГА И С НОВИТЕ БЛОКОВЕ КОИТО ПОЛУЧИХМЕ ЗА ЕДНИ МИЛИАРДИ ПЛАТЕНИ НА РАШКИТЕ , които вероятно ще отидат в турската АЕЦ АККУЮ, която се строи от руснаците в ТУРЦИЯ.

    Да не говорим за руската банка В.Т.Б която благодарение на Борисов , Цацаров и наблюдаващият прокурор по делото КТБ ИВАН ГЕШЕВ незнайно как се превърна в СОБСДТВЕНИК на ВЪЗБРАНЕНИЯ оператор ВИВАКОМ!!!

    ПОЛУЧИ СЕ ТАКА , ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ ПЛАТИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА КЪМ КТБ НА РУСКАТА ВТБ , А ТЯ ЧРЕЗ СПАС РУСЕВ ПЪК СТАНА СОБСТВЕНИК НА ВЪЗБРАНЕНИЯ ОПЕРАТОР ВИВАКОМ !!!

    Как се случват тези неща бе другари от ДАНС?!!

    ЯВНО АМЕРИКАНЦИТЕ СА ДОСТА ТЪПИ ЩОМ СЕ ЛОВЯТ НА ПОДОБНИ ВЪДИЦИ.




    ,

    Коментиран от #104, #124

  • 49 НПК

    10 13 Отговор

    До коментар #6 от "NSDAP":

    Това си е престъпление по НК който проповядва фашиатка идеологияНека да си свършат работата прокурорите

    Коментиран от #59, #61

  • 50 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 5 Отговор
    Да-а-а, интерконекторната газова връзка с Гърция е фактор, а не само журналистическа новина!!!
  • 51 NikNay

    18 4 Отговор

    До коментар #30 от "ЦРУ":

    Ако до сега не ти е станало ясно , че най-големия враг на България, българите и българщината е самия българин значи си лоимбецил .
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 АНЕНЕРБЕ

    18 4 Отговор
    Надявам се някога наблюдаващият прокурор по делото КТБ лицето ИВАН ГЕШЕВ да даде отговор на въпроса как РУСКАТА БАНКА В.Т.Б. която бе един от тримата собственици на банката, чрез лицето Спас Русев се превърна в СОБСТВЕНИК НА ВЪЗБРАНЕНИЯТ БАНКОВ АКТИВ ВИВАКОМ КОЙТО СТРУВА МИЛИАРДИ ЕВРА?!!

    Как стана тя така , че ние данъкоплатците платихме на ВТБ задълженията към КТБ , а представляваните от МИЛЕН ВЕЛЧЕВ и СПАС РУСЕВ руснаци тихичко станаха собственици на най скъпият от активите на фалиралата банка - ОПЕРАТОРА ВИВАКОМ.

    КАК БЕ ГОСПОДА ОТ ДАНС?!!

    В този случай БОРИСОВ , ЦАЦАРОВ и ГЕШЕВ го израха ТРИТЕ МАЙМУНИ - ни чули , ни видели , ни разбрали.

    НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГИ ОБВИНИ В ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА В ПОЛЗА НА РУСИЯ?!!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Жан Виденовски

    12 29 Отговор

    До коментар #45 от "соросоид дебил":

    САЩ и цяла Европа, са ни съюзници червена подлого. Ако си забравил ще ти помогнем да си спомниш. Червената кочина винаги е била заплаха за България, освен ако не и трябват проливите. Тогава е готова да ни освободи и от нас самите. Винаги е ползвала разните отрепки с промити от идеите на сифилистика Ленин мозъци. В цял свят, всички русофили са били и са предатели в полза на ватенките. Още Стамболов ги е усетил гадините и им е стъжнил живота. После Гешев ги е ловил с рибарски мрежи, като са ни ги натрисали с подводници. Комунистите - сега социалисти до един са готови за затвора - за от 5 до 10 годинки.

    Коментиран от #62, #63

  • 56 NSDAP

    20 10 Отговор

    До коментар #7 от "синя трева":

    Гласуваш за ГЕРБ=получаваш БКП
    Гласуваш за БСП=получаваш БКП
    Гласуваш за Възраждане=получаваш БКП
    Гласуваш за Атака=получаваш БКП
    Гласуваш за ВМРО=получаваш БКП
    Спрете да гласувате за БКП!!!

    Коментиран от #101

  • 57 ГЕСТАПО

    10 2 Отговор
    НЕ СПИ ПРОДАЛЖАВА ДА ШИЕ С БЕЛИ КОНЦИ!
  • 58 Били Хлапето

    26 3 Отговор
    Ловът на вещици в стил Герберистан!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 куку руку ку

    27 5 Отговор

    До коментар #55 от "Жан Виденовски":

    Затова ли европейците ни вкарват боклука си, а американците (Канада) ни изнасят златото?
  • 63 куку руку ку

    20 6 Отговор

    До коментар #55 от "Жан Виденовски":

    Затова ли европейците ни вкарват боклука си, а американците (Канада) ни изнасят златото?

    Коментиран от #66

  • 64 NSDAP

    13 8 Отговор
    Тука обаче е пълно с еврейски слуги!Само да припомня,че Йосиф Висерионович Сталин в превод означава Йосиф син на ЕВРЕЙСКИЯТ народ.Уинстън Чърчил пък е едно чучело,което е било контролирано от масоните.След като идва време,Чърчил да бъде сменен,той се пропива и след няколко години умира от рак на черният дроб.Великият ви вожд Владимир Путин (Вова) пък е 1/2 евреин.Майка ми е еврейка,и тя се казва Мария Шаламанова Шаломова.Доналд Тръмп пък е чучело,което е изцяло под контрола на Уолстрийт.За Бочко тиквоча и Меркелщайн няма какво да кажа,то там си е ясно!

    Коментиран от #232

  • 65 Жорже

    22 10 Отговор
    Сорос и краварите управляват България не ви ли е ясно вече?

    Коментиран от #67

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 NSDAP

    7 14 Отговор

    До коментар #65 от "Жорже":

    А Джейкъб Ротшилд управлява Русия и Владимир Путин! :)

    Коментиран от #71

  • 68 123

    2 7 Отговор
    Така е, олигарси, русофили, мафия и т.н.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Джим Джонсът

    8 1 Отговор
    Сигурно Ваклин Мерзавеца е доносника клеветник!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Borislav Popov

    12 24 Отговор
    Хахахах русофрениците са в амок и не пишат с обичайните си никове. Щом и шефа им арестуваха, работата не отива на добре. Най-добре всичката русофилска сган да се изнася към Сибир, за да си живеят там спокойно и без страх от репресии. 😂😂

    Коментиран от #82, #102

  • 75 Рашка с чашка

    11 19 Отговор
    Стига сте бърка ли Царска Русия с това недоразумение сегашна Русия! Това уж е Русия но всъщност е умален СССР. Защото президента и патриарха са офицери от КГБ и НКВД, които са унищожили православна Русия. Защото Санкт Петербург е в Ленинградска област и до сега. Защото Власов, руския националист е предател, а Сталин, грузинеца, който е убил повече руснаци от немците е герой, и до сега. Защото химна им е съветския - Саюз нерушимий, толкова години след разпадането на нерушимий Саюз!!! Знаците на бойната им техника е червена звезда! Винаги разправят колко добре е било през комунизма, защото имало голяма армия! Какво прави тази армия? Защитава шепа богоизбрани величия и пази робите да не избягат на запад!

    Коментиран от #79, #105

  • 76 ай де бе

    28 4 Отговор
    А, шефа на "Америка за България" кога ще арестуват??
  • 77 Borislav Popov

    8 19 Отговор
    Фактът, че масата русофилчита от този сайт сега не пишат с обичайните си никове е достатъчно показателен за това до къде е пуснала гнусните си пипала рушката пропагандна машина. Айде после ми кажете, че не били тролове.

    Коментиран от #90, #92, #98

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Леонид Клеветников

    7 15 Отговор

    До коментар #75 от "Рашка с чашка":

    Браво чашка, много точен коментар 👍
    Прави впечатление друго, чебурашките от сайта доста се бяха притеснили днес и се бяха изпокрили в дупките си. Но привечер дали от парцуцата или друг външен стимул им дойде смелостта и пак налазиха.

    Коментиран от #80

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Слави Славов

    26 1 Отговор
    То по тая логика герберастите трябваше досега да бъдат избесени,защото всички са продажници на националните интереси и предатели!
  • 82 червено тролче

    6 6 Отговор

    До коментар #74 от "Borislav Popov":

    Ами то и ти си в амок, от как си гепил този ник!
  • 83 Личен хм

    5 10 Отговор
    А вова защо затваря по затворите тези където му се опълчват, а значи путин може, а другите не могат.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Бате

    22 2 Отговор
    Е те сега ще ни се разкаже играта бате! Познайте какво ще се случи, русофили, русофоби, глупости, обвиненния, псувни до безкрай. Хора разберете, нито на Путин,нито наТръмп им пука за България, а нашите боклуциви политически идиоти отново ни вкарват във филми за да не видим по-важните неща. До кога бе Хора????
  • 86 Хаджи хаджи Българин

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "Скункс":

    Хмм, господ да ти опрости греховете и болестите!
  • 87 Хаджи хаджи Българин

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "Скункс":

    Хмм, господ да ти опрости греховете и болестите!
  • 88 каунь

    19 2 Отговор
    то по тая логика трее арестуват целокупното правителство дето лягат на американците и турците? Каква е разликата? На американци, руснаци,турци..?
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Хаджи хаджи Българин

    20 5 Отговор

    До коментар #78 от "соросоид дебил":

    Прекрасен анализ на ситуацията! Народе събуди се! Дадоха 3милрд за тенекета! Ако бяха ги дали като детски добавки за българският етнос! 100хил деца да получават по 100 $ на месец! Това са по 10мил $ на месец! Това много ли е, за да регенерира България! 120$ мил на година! За 30 години , едно поколение беше погребано от ГЕРБ и Патриотите! Честито ви на всички Фили и Фоби!

    Коментиран от #113, #126

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 3454

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "NSDAP":

    Едно от хапчетата си пропуснал!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Borislav Popov 😎

    5 1 Отговор

    До коментар #92 от "onq s konq":

    Нали се разбрахме, да се губим заедно на всички, за парички! Ти ми изневеряваш!
  • 97 onq s konq

    10 13 Отговор
    Еееей русофили!...ТОЯ ЛИ ВИ КОМАНДВА ВЕ?!!А НА НЕГО ЛИ СЕ МОЛИТЕ да ви увеличи Надника,че сте излудели от глад?Като му гледам ехидната усмивка и наглата физиономия ,...ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ СМИЛИ над воплите ви...СМЕНЯЙТЕ ГО докато е време и бягайте далеч от него,щото нищо чудно да си иска парите обратно,щото "не сте плюели по България и Правителството й достатъчно мощно и обилно" според Руския стандарт:)
  • 98 4 ти километър

    4 3 Отговор

    До коментар #77 от "Borislav Popov":

    Боре прибирай се вече! 22:00ч отдавна мина! Утре пак! Пропускаш, да си вземеш хапчетата!
  • 99 Усмивката

    6 6 Отговор
    А Сидеров защо не арестуваха.Само защото бе патерица на Бойко, непослушното момче си разиграваше коня по милото ни отечество вече 10 години.Има връзки с горепосочените олигарси Изразява открита подкрепа за сепаратистите.....?.
  • 100 Без аналог!!!

    7 5 Отговор

    До коментар #78 от "соросоид дебил":

    определено по въпроса с подчинението на службите ни , бъркаш кардинално посоката . Иначе нямаше да проспят КТБ , Белене и Лукойл . Живеем в страна , в която след като Турция сваля руски самолет , нарушил въздушното и пространство , действителният лидер на партията на турското малцинство излиза с прочувственно обръщение в което се кълне в любов към Русия . Да припомня че въпросният лидер се е учил в Москва . И има още безброй подомни примери , като президента ни , генерал от НАТО с достъп до практически всички изтребители поколение 4 на алианса , който снася информация на руските служби или топ приватизаторите Банев и Домусчиев .
  • 101 Бате

    5 1 Отговор

    До коментар #56 от "NSDAP":

    Много добре и хубаво написано бате!!!!Ама дай да видим за кого да гласуваме ние българите за да се измъкнем най-после от дъното?
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Данс, прокуратурата и всякакви други

    11 1 Отговор
    Сволочи започнаха лов на вещици.
  • 104 Хаджи хаджи Българин

    11 3 Отговор

    До коментар #48 от "АНЕНЕРБЕ":

    Една лъжа изречена 100х става истина! Бойко спря най- важните икономически проекти на България! Не дей да усукваш нещата, като циганче на автогара! АЕЦ БЕЛЕНЕ И ЮЖЕН ПОТОК! ОКОЛО 1МЛРД ПРИХОДИ ЗА ГОДИНА!
  • 105 3454

    2 0 Отговор

    До коментар #75 от "Рашка с чашка":

    !Пак папаглщина!
  • 106 Обикновен човек

    18 2 Отговор
    Това е простотия, българска простотия!!! Защо точно днес,какво и на кой ще го накривят тъпаците дето са на власт в България?Лов на вещици в 21век!И какви са тези скалъпени обвинения дето ще ги мислят тази вечер ? Това си е чист политически арест нещо което е недопустимо за всяка една демократична държава!Кой източи парите от ЦКБ? Путин и Русия или БОЙКО и дружина?Пеевски какъв е олигарх или бизнесмен ?Защо твърдите че опълченците в Донбас са сепаратисти?Как ви звучи "Сепаратистите на Шипка " и още ,и още ...тотални простотии ..Станахме за смях и подигравки в цял свят!Скоро ще празнуваме независимостта на България ,от кой сме независими ?По скоро 22септември аз го възприемам като ден на зависимостта на България от САЩ!
  • 107 Хаджи хаджи Българин

    5 2 Отговор

    До коментар #36 от "NSDAP":

    Освен, че като македонец - владетелите на земите , на север от Екватора, та чак до Арктика, си и един неизлечим психопат! България и Македония са един народ с две държави! Но Тито-шизофренията, още не ви е отпуснала!
  • 108 Леонид Клеветников

    2 5 Отговор

    До коментар #80 от "соросоид дебил":

    Станишев, ти ли си? Пак си търсиш тъп...чи онлайн, ама той оня Вигенин само да те набара, ще ти скъса хастара.
  • 109 Баба Вуна

    9 1 Отговор

    До коментар #26 от "Презвитер Козма":

    Особено в Челопеч и Пирдоп! Там е пълно с руснаци, дето изнасят българското за то срещу 1,78% в полза на България! 1,78% ОТ златото, но не и от 40те полезни изкопаеми, дето там добиват! Питай проф Гергелчева и други учени!
  • 110 Господин

    7 1 Отговор

    До коментар #33 от "Димитър Талев":

    Димитър Талев в този форум?! Много надценяваш аудиторията. Иначе дълбочината на цитата е доста голяма, но за съжаление 80% от народа не става за нищо, а за аудиторията на този сайт да не говорим
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Кремлевский Карлик

    7 10 Отговор
    ЦКБ е на моите момчета от ТИМ , иначе КТБ си я източихме най-добре . Опълченците в Донбас са си една част кадрови военни и доста повече наемници , чиито заплати се плащат от скрити фондове от бюджета . И да , опълченците на Шипка не са сепаратисти , защото са войници , които се бият на страната на една империя , обявила поредната война на друга империя , но примерно Ботев и Левски определено могат да бъдат наречени сепаратисти . Интересно , колко много комунисти тук говорят за фашизъм и защитават хора с крайно десни възгледи , спонсорриращи крайнодесни партии в Европа . Комунистическият интернационал всъщност отрича национализма и така наречените християнски ценности , ама това сте го проспали на комсомолските събрания

    Коментиран от #204

  • 113 Динко

    9 4 Отговор

    До коментар #91 от "Хаджи хаджи Българин":

    А когато са се раждали нашите прабаби дядовци , баби и дядовци (най-големият ръст на ражданията) да не би някой да им е давал по 100$ на дете? Или ако са се раждали по 3-4-5 деца да не би да са получавали по 300-400-500 $ ? Нивата на раждаемост може да проследите кога спират да растат и да намаляват (няма да подсказвам, направете си труда да намерете информация, в 21-ви век с е все пак). Причината е, че сме алчни, прости и не можем да поемаме отговорност-накратко казано абсолютно гнило население след 40 години комунизъм. Коя държава в бившия СИВ е с положителен прираст на населението? Тук вече ще подскажа-никоя!

    Коментиран от #115, #118

  • 114 Хаджи хаджи Българин

    6 1 Отговор

    До коментар #24 от "АНЕНЕРБЕ":

    Интересно мнение! - Наследството на предците“, пълно название – „Немско общество за изучаване на древната германска история и Наследството на предците“) е организация, съществувала в Германия в периода 1935 – 1945 г., създадена за изучаване традициите, историята и наследството на германската раса с цел окултно-идеологическото обезпечаване на функционирането на държавния апарат на Третия райх. За инициатор се счита Хайнрих Химлер. ! АКО НЕ СЕ ЛЪЖА, ТИ НЕ БЕШЕ ЛИ ОТ БИТОЛЯ И ЖИВЕЕЩ В СКПИЕ!!??

    Коментиран от #121

  • 115 Хаджи хаджи Българин

    10 2 Отговор

    До коментар #113 от "Динко":

    Интересно изложено - " накратко казано абсолютно гнило население след 40 години комунизъм" край на цитата! Население
    (пребр., 2018)
    7 000 039(НСИ)
    (на 104-то място), Цитирам Википедия- Икономика
    БВП (ППС, 2018)
    Повишение $162,318 млрд. [3]
    (на 76-то място)
    БВП на човек (ППС)
    Повишение $23 155 [3]
    (60-о място)
    БВП (ном., 2018)
    Повишение $64,963 млрд. [3]
    (на 81-во място)
    БВП на човек (ном.)
    Повишение $9267 [3]
    (73-о място)
    ИЧР (2017)
    Повишение 0,813[4] (много висок)
    (51-во)! А през 1986 на 25 място по икономическо развитие и население 9,2 милиона Българи! Нищо лично Динко, само факти!

    Коментиран от #125, #221

  • 116 681

    6 6 Отговор
    РУСОФИЛ=ПРЕДАТЕЛ
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Без аналог!!!

    8 5 Отговор

    До коментар #113 от "Динко":

    много си прав , раждаемоста на българското население (без малцинствата ) става отрицателна в началото на 60-те . Власта много добре го знае и това е причината за възродителният процес и "новите българи" . Баща ми е 7-мо дете и е роден през 1940-та , колкото и да се напъвам не мога да се сетя за мои връстници , които са от семейства с повече от 2 деца ( знам че има , просто аз не познавам ) но пък се сещам за доста , които са единствени деца . А говорим за зрелия соц , когато в реките течеше мед и масло и бяхме една от най-развитите страни в света
  • 119 Мартин

    6 1 Отговор
    Да живеят БЪЛГАРОФИЛИТЕ и да го доохат всички други -фили.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 АНЕНЕРБЕ

    5 5 Отговор

    До коментар #114 от "Хаджи хаджи Българин":

    Хаджии като теб търсят корените на вярата си не там откъдето идва народът им , а там където други БОГОИЗБРАНИ НАРОДИ са им ги посочили.

    Едва ли си се замислил за това, че твоят народ идва от един друг свят свързан с имена като БАЛХ , БАЛХАРИЯ , БАКТРИЯ.

    ПРЕДПОЛАГАМ , ЧЕ НЕ ЗНАЕШ НИЩО И ЗА ЗОРОАСТЪР И НЕГОВОТО УЧЕНИЕ ПРЕВЪРНАЛО СЕ В РЕЛИГИЯ НА ДРЕВНА ПЕРСИЯ.

    ЗОРОАСТЪР СЪЩО Е ОТ ЗЕМИТЕ НА ТВОЯ НАРОД ОТКЪДЕТО ИДВА И ЦАРИЦАТА НОСЕЩА ИМЕТО МАХРАМ БАЛКИС /Савската царица/

    Такива като теб ще ми цитират Библията , без да са прочели и чули за едно друго учение СВЪРЗАНО С БОГ МИТРА , КОЕТО е много ПО ДРЕВНО ОТ ХРИСТИЯНСТВОТО , но за сметка на това пък историята за Христос е КОПИ ПЕЙСТ на тази за БОГ МИТРА!!

    ПРИЕЛ СИ НЕ ИНДОПЕРСИЙСКАТА РЕЛИГИЯ КОЯТО Е ОРИГИНАЛА НА ТВОЯ НАРОД, А ЕВРЕЙСКОТО КОПИЕ което колкото и да е добро си остава КОПИЕ С КОЕТО СЕ НАЛАГА И ПРИЕМАНЕТО ЗА БОГОИЗБРАНОСТ НЕ НА ТВОЯ , А НА ЕДИН ДРУГ НАРОД.

    ВСЪШНОСТ НЯМА БОГОИЗБРАНИ НАРОДИ!!!
    Всички сме равни пред БОГА и пред СМЪРТТА!

    АКО СИ БЪЛГАРИН ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕШ, АКО ЛИ ПЪК НЕ ЩЕ МИ ТРАКАШ МИНУСЧЕТА И ЩЕ СКЪРЦАШ СЪС ЗЪБИ КАТО ИСТИНСКИ КОНКИСТАДОР.

    АЙДЕ ЧАО!

    Коментиран от #123

  • 122 бай Даньо

    4 5 Отговор
    Най-лошото на българската демокрация беше мирния преход, но ако такива антибългарски елементи полежат по затворите ще смятаме че все пак прехода е бил успешен. Волен Сидеров кога? буля Курнела? В БСП всички са за затвор, нищо читаво няма там - едните са просто крадци другите са национални предатели.
  • 123 Хаджи хаджи Българин

    5 0 Отговор

    До коментар #121 от "АНЕНЕРБЕ":

    Честно казано, хареса ми твоето изложение, за произхода на нашият народ! Тракологията- до преди 20 години, не беше позната наука! Всичките ти изложения са ? Да приемем с условие, правилни! Митраизма е едно паралелно религиозно общество, което изключва, за разлика от християнството, участие в култа към Митра, на жени! НО, в статията става въпрос, за гестаповските методи, на управляващата шайка в България! Няма ли малко срам и страх от бога! Една шайка от 10на подкрепяни задкулисно от още, около 3000, разграбват държавата!
  • 124 Хаджи хаджи Българин

    6 1 Отговор

    До коментар #48 от "АНЕНЕРБЕ":

    Проблемът не е в 09.09.2019 и 75 години от.....! Проблема е в това, че От 30 г има хамелеони в българската политика! Те си мислят, че са незабелязани! БСП е майката на хамелионите! Примери много! За мен фактите са важни! А те говорят, за ограбван, обезлюдяване, опростачване, циганизиране на България! !
  • 125 Eistee

    6 9 Отговор

    До коментар #115 от "Хаджи хаджи Българин":

    Хаджи хаджи Българин, пишеш глупост след глупост. Вярно, даваш си много зор да ги докараш да звучат убедително, но за всеки, който поне малко е с ума си и реши да се разрови дори повърхностно из Интернет е ясно, че си платен БСП трол. Едно примерче ще ти дам: пишеш "Публикувано във факти.бг: "За 30 години , едно поколение беше погребано от ГЕРБ и Патриотите!". Знам, смешно е и е очевидна манипулаторската ти и про-руска и БСП-арска агитация, но само за да маркирам долната ти постъпка, няколко забележки: ГЕРБ не са от 30 г. на власт. От както ГЕРБ са на власт жените отново започнаха да раждат. През 2018 г. при население 7 милиона се раждат толкова бебета, колкото и през 1997 г., когато сме били 8,3 милиона. А жените, знаеш, много добре си правят сметката. Данъци се събират. Заплатите растат. Мутрите за завряни на кучето в гъза и си вършат мръсните, диктувани от комунистите работи като мишленца. Еврофондовете са разблокирани. Хората се връщат обратно от чужбина. Пътищата се поддържат. Започва възраждането на Нацията, която едва не бе унищожена от твоите господари - комунистите. Само погледни, че докато комунистите са на власт сме намалявали като население с по 250 хил. на година, а сега само с по 50 хил. на година. Докато бокулците от БСП бяха на власт всичко се рушеше и крадеше. Сега се изгражда. Става бавно, но когато каруцата се засили по наклона, не можеш да я спреш в миг и да я обърнеш нагоре. Моли се само твоите престъпници и родоубийци от комунистичес

    Коментиран от #228

  • 126 Eistee

    6 8 Отговор

    До коментар #91 от "Хаджи хаджи Българин":

    Мoли ce caмo твoитe прecтъпници и рoдoубийци oт кoмуниcтичecкaтa пaртия дa нe взeмaт пaк влacттa, чe тaкивa уcлуги имaт дa връщaт нa Крeмъл, чe щe ни прoдaдaт 3 пъти и щe зaтрият вcички тeзи пocлeдни 11-12 гoдини нeиcтoви уcилия дa oпрaвим нeщaтa. Пaк щe oкрaдaт рeзeрв, пeнcиoнни фoндoвe, здрaвнa кaca, щe ни cпрaт вcички фoндoвe, щe cключaт пaк бeзумни дoгoвoри c руcки фирми зa дa гушнaт кoмиcиoнни, щe пуcнaт "Крeмикoвци" дa ни трoви, a тe дo гo крaдaт. Пишeш зa cдeлкaтa зa F-16: "Дaдoхa 3милрд зa тeнeкeтa!", aмa тeнeкeтaтa щe дoйдaт и ни ocигурихa вaжeн пoлитичecки кaпитaл. A 2,6 милиaрдa, дeтo прoдaжнитe ти гocпoдaри прoфукaхa зa Бeлeнe cи oтидoхa, тa ce нe видяхa, чe и ни cъcипaхa рeпутaциятa кaтo търгoвcки пaртньoр. Пишeш бeзгрижнo "AEЦ БEЛEНE И ЮЖEН ПOТOК! OКOЛO 1МЛРД ПРИХOДИ ЗA ГOДИНA!", нo нe cи пoглeднaл цeнитe нa oбoгaтeния урaн нa cвeтoвнитe пaзaри кaк cкaчaт CEДEМКРAТНO? A oт кoгo щe купувaмe прътитe c ядрeнo гoривo? A, кoй мoжe дa ни рaзкaрвa кaтo мaймункa нa вeрижкa, aкo oткaжeм дa му ce пoдчинявaмe и дa зacтрaши нaциoнaлнaтa ни cигурнocт и cувeрeнитeт? Руcия нeeднoкрaтнo ни e извивaлa ръцeтe и ни кaрaлa дa ce държим кaтo вeтрoпoкaзaтeл нa cвeтoвнaтa пoлитичecкa cцeнa. A "Южeн пoтoк" пaк oт cъщaтa държaвa? A cпoмняш ли cи кaк ни извивaхa ръцeтe c гaзa? Зa cтрaтeгичecкa дивeрcификaция чувaл ли cи? Дa нe пoлучaвaш вcичкo oт eдни и cъщи ръцe, зaщoтo aкo нe тaнцувaш пoд диктoвкaтa нa тeзи "ръцe", c eднo зaвъртaнe нa крaнчeтo и cи нa cтудeнo, глaдн
  • 127 Eistee

    5 6 Отговор

    До коментар #16 от "Хаджи хаджи Българин":

    Дa нe пoлучaвaш вcичкo oт eдни и cъщи ръцe, зaщoтo aкo нe тaнцувaш пoд диктoвкaтa нa тeзи "ръцe", c eднo зaвъртaнe нa крaнчeтo и cи нa cтудeнo, глaднo и тъмнo. Тa "1 МИЛИAРД ПEЧAЛБA" нa фoнa нa лихви oт 780 милиoнa нa гoдинa, кoитo щe трябвa дa плaщaмe зa зaeмa, кoйтo трябвa дa изтeглим, зa дa ce включим в гoлямaтa игрa, плюc aбcoлютнoтo пoлитичecкo и eнeргийнo зaрoбвaнe oт руcнaцитe нa тeб, кaтo нa плaтeнo oт БCП чучeлo мoжe дa ти ce виждaт дoбрe, нo вceки c умa cи би бягaл oт пoдoбни "cдeлки" кaтo oт прoкaжeн. Тa, миcли мaлкo c тaя глaвa, cмeшник жaлък, прeди дa ce излaгaш пo фoрумитe. C другaритe oт БCП тeзи плocки eлeмeнтaризми мoжe дa минaвaт зa "гoлямoтo трoлeнe" и идeйнo-пoлитичecки caбoтaж oт виcшa клaca, нo в бългaрcкoтo Интeрнeт-прocтрaнcтвo имa и миcлeщи хoрa, зa кoитo ти cи яceн, прeбрoeн и нaдигрaн.
  • 128 По твоита логика

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "NSDAP":

    И левски е предател
  • 129 Хаджи хаджи Българин

    12 3 Отговор
    ". Хората се връщат обратно от чужбина!" С това направо утрепа рибата! Иначе ми хареса как разсъждаваш! СТАТИСТИЧЕСКИ в стил Чърчил! -" Харесвам единствено тази статистика, която лично съм я манипулирал""! Край на цитата! Дори няма да споря с теб! Ще ти разкажа едно лично преживяване! Седя си аз на една Бензиностанция на Лук- оил в Бг и спират 5ма сръбски рокери! По външност и технически парк, не приличаха на гащници! Разбираш? И спонтанно се заговорихме за политика и икономика! Позната тема в България нали?? И един т тях, докато си хапваше ме попита! " Абе брато, от както сте в съюза не виждам голяма промяна! Освен Супермаркети и чужди пумпи ( бензиностанции) , то у вас нищо не се е променило!" А бяха на около 50-60 години хората! Преди около 10на години! А ТИ КАКВО МИСЛИШ ПО ВЪПРОСА , ДРАГИ МИ СЪБЕСЕДНИКО?
  • 130 Обикновен човек

    7 7 Отговор
    Това което не се споменава тука е че през май тази година Путин е наградил Георги Малинов с орден "Дружба" за приносът му за плодотворно сближаване на културите между народите и т.н..нещо в този смисъл така че тепърва Тиквун ще бере ядове ,толкоз е прост Бойко Борисов че си няма представа с какво се захваща и какви ще бъдат последствията от този политически арест !
  • 131 Зайко Байко многознайко

    7 1 Отговор
    Прав си ! И тези, като онези. Помисли тези от къде произлизат? Тиквоций Едно клонинг на БКП, заслужил член! Цвъко КаунЬя отроче, не особено надарено на което началният старт е училището за бавноразвиващи се във Вършец. Този министър на кого е зет и за кого е работил преди, да ти напомня беше в извън работно време по съвместителство шофьор и пазвантин на Мето   Илиенски, който така и не можа да опази. Пред дилемата да избереме по-малкото или по-голямо зло , величината, която определя се оказва времето! Тъй, като човешкият мозък има едно добро и в същото време вредно качество, наречено ЗАБРАВЯНЕ! За индивида е добре спасява го от стрес и негативни емоции, но за обществото и " демокрацията" е изключително вредно. Сега и Маринов, ще ни връзва шарени пиленца, докато забравим и простим. Уважавам факта, че си всеотдаен към ГЕРБ, както комунист, но това идва в разрез морала ! Имаш потенциял и сигурно ще разбереш, какво искам да ти кажа😰😓😨
  • 132 да ве

    3 2 Отговор
    Бе той и РубИнчо се заричаше да се бори здраво с русофилите ма взе че ги увеличи ха ха !!!Га нашите ще разследват финансирането на чуждите НПО които разграждат държавата отвътре без война кога М и кога ще ги подгонят и тях, ха дано но надали така искат "големите началници" !?

    Коментиран от #137

  • 133 Агент 07

    5 1 Отговор
    Да го пращат в Сибир без право на връщане
  • 134 Marinov

    2 2 Отговор
    Това че не мислят като властващите а са инакомислещи и имат и споделят други виждания Не смятам че е основание за такива преследвания. Има доста гнили Неща и това действие на властта баш на този техен празник ми се струва като прилагане на стари тоталитарни методи за Сплашване на инакомислещите.

    Коментиран от #135

  • 135 България ЕС Нато

    4 1 Отговор

    До коментар #134 от "Marinov":

    Да бъде ако иска Марсианофил но да не работят срещу държавата като насаждат омраза промиване на мозъци и фейк новини Да горят Европейското знаме и др
  • 136 Guest

    5 3 Отговор
    Русофилите са врагове на България и тяхното място е в затвора.

    Коментиран от #139

  • 137 Истината

    2 1 Отговор

    До коментар #132 от "да ве":

    Най-голямото НПО в България е оглавяваното от задържани Малинов НД "Русофили", бе приятелю. Било се финансирал от "дарения".
  • 138 да ве

    1 1 Отговор
    до 137 истината а дали е тази твоята М ?
    Че аз правя ли разлика на това или онова НПО ти видя ли някъде в коментара ми нещо подобно ? Та да те питам но знам че няма да ми отговориш защото не ви изнася-САЩ имат закон за чуждите агенти още от 1937 год, Русия го прие 80% от техния и ги изгони соросидите та сега вият до небето ! Та въпроса е-защото нашите не приемат подобен закон и ги изгонят ВСИЧКИ чужди НПО-та а не да си разиграват коня и да дестабилизират страната отвътре ЗАЩО ???!!!

    Коментиран от #144

  • 139 Дгд

    1 2 Отговор

    До коментар #136 от "Guest":

    Всички, мислещи като теб са идиoти!

    Коментиран от #145

  • 140 всички в Белене

    2 1 Отговор
    А някой от неприкритите платени агенти на Сорос няма ли да арестуват? Те също работят за чужди интереси! И промиват мозъците на младите.
  • 141 1944

    1 2 Отговор
    русофили арестували русофили? айде стига циркове. стига ни лъжата с многопартийната система и демократизирането на бкп. не ви вярваме, мандраджии нагли.
  • 142 Ейййййййй!

    2 2 Отговор
    Пуснете ми шефа!!! Как ще си плащам сметките за ток, вода , парно?!!! Вие американски смукачи , минетувачи на САЩ!!!! ГЕРБ !!! Мафия , Мафия , Мафия!!!!!
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Истината

    3 3 Отговор

    До коментар #138 от "да ве":

    Русоидите са по опасни от соросоидите русофилче. За вас руските интереси винаги са били над всичко. По заповед на Москва сте избивали българи и сте разединавали нацията. Представяш ли си Младенов какъв руски еничарин е бил щом е напуснал БСП, понеже се държала като "Враг на Русия"?
  • 145 Ямх

    2 2 Отговор

    До коментар #139 от "Дгд":

    А всички мислещи като теб са русофили!

    Коментиран от #152

  • 146 да ве

    0 2 Отговор
    до 144
    Чакам отговор на 138 -мия коментар с въпроси вас "пълните" лейки тогава ще ти отговоря и на този твой 144-ти коментар подобаващо па може и по късно, па зная че няма да ми отговориш че до там ви е "капацитета" !!!!

    Коментиран от #157

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Мразя хората

    5 2 Отговор
    Които развалят държавата , които са предатели на държавата които са продали държавата на САЩ най голямата пумия за държава. Иван Гешев е един от тях. А бе всички от герб са гадни. САЩ само знае как да ни отнема. Отнея ни прасетата отнея ни бизнесите и мутрите ни се натресоха за да не можем да правим бг бизнес. С мутрите правят американски бизнес с наркотиците. Ако бяхме с Русия това нямаше да се допусне. Русия ни дава. Отколкото да ни отнеме.
  • 151 Румяна Костова

    3 2 Отговор
    Един от разменените пленници между Русия и Украйна бе личният преводач на премиера им-Гройсман,обвинен в шпионаж, в полза на руснаците. По стара украинска традиция-никакви доказателства, нито електронни, нито от друг характер. Украинците твърдят, че той наистина бил опасен шпионин, но ползвал компютърна програма, която сама когато има опасност триела каквото трябва да се изтрие. В България в последно време някой силно е натиснал да ни скара с Русия. Дали вече е почнала да работи новата американска посланничка, натрупала опит в посолството им в Ирак?

    Коментиран от #171

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Миралай Паша

    1 2 Отговор
    Жингиби рекох ли ти че зян курбан ше ставаш за народ дето не заслужава
  • 157 Само питам

    4 2 Отговор

    До коментар #146 от "да ве":

    Не е ли смешно когато путлераст говори за капацитет "? Тук е България и има член 105 от НК. Нито САЩ, нито руската кочина ме интересуват.

    Коментиран от #162

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Доктор

    1 2 Отговор

    До коментар #23 от "NSDAP":

    Ей,вземи си изпий хапчетата,че много глупости написа за кратко време
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Българина

    3 1 Отговор
    Интересно Америка Срещу България като е пуснала една реклама по всички телевизии преди изборите как пък не ги прибраха за манипулации и намеса вече 20 г!!! За една жълта говоря. Отделно на доста новинарски сайтове с медиино влияние им седи логото за спонсорство, това ако не е намеса не знам??

    Коментиран от #186

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Румяна Костова

    2 4 Отговор

    До коментар #171 от "Румяна Костова":

    Лудако, колко чист българин си понятие си нямам, но че нещо ти хлопа в главата, това е факт.

    Коментиран от #183

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Българин

    3 5 Отговор

    До коментар #166 от "Българина":

    Руската подлога не е българин. И когато мръсната руска кочина пусне реклама като тази, тогава има право да квичиш!
  • 187 Румяна Костова

    2 1 Отговор
    Кои са тези глупаци от нашето проамериканско правителство, които са допуснали до секретни материали шефа на русофилите? Самото определение, че той е началник на симптизиращите на Русия е доста откачено.

    Коментиран от #189, #193, #197, #208, #214

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 САЩ 👉💩 Русия 👉🇷🇺

    2 0 Отговор
    👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Еl comandante

    1 2 Отговор

    До коментар #195 от "СССР":

    Само дуаш или угъзо се буаш???
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Shadow Fiend

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "NSDAP":

    Какви братя са ми немците бе галош,изобщо в час ли си?
  • 200 Shadow Fiend

    0 3 Отговор

    До коментар #198 от "Румяна Костова":

    Ти гледай да не те набият някъде...
  • 201 Shadow Fiend

    0 4 Отговор

    До коментар #198 от "Румяна Костова":

    И кво ще стане като ми имат адреса?
    Може да ми пръднат на онази работа...

    Коментиран от #203

  • 202 С голяма вероятност

    0 0 Отговор
    Какво значи "санционираш" - заради нещо предполагаемо?

    В кой век живеем?
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Бай Шиле

    1 1 Отговор

    До коментар #112 от "Кремлевский Карлик":

    Оставихте се да ви промият мозъците, сега се опитвате да предавате наученото в интернет. Ботев и Левски били сепаритисти, не ви ли е срам, бе?

    Коментиран от #206, #220

  • 205 Hahoman

    0 0 Отговор
    Браво Марче.
  • 206 Само питам

    2 1 Отговор

    До коментар #204 от "Бай Шиле":

    " Ботев и Левски били сепаритисти, не ви ли е срам, бе?" Докога ще манипулирате русоидите? Подхвърляте някаква простотия и след това я приписвате на опонентите ви. Мизерници!
  • 207 Само Русия бе предатели!!!

    2 3 Отговор
    Как България слугува на САЩ!!!!! Вие сте изрди уее!!!! Поне с Русия ще имате смъртни присъди в България!!!! Тп е българският народ. Умрете! Аз трябва да управлявам държавата за да се оправим.
  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Толуп

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "NSDAP":

    Арестуваните Цецко.Каракачанската,торба подлоги на ФАШ.
    90процента булгарите,са русофили да живее Русиа
  • 210 Аз говоря в името на всички българи

    2 3 Отговор
    Ние българите обичаме руските ценности а не американските. Ние българите обичаме Русия. Просто предателите като герб ни направиха мизерна държава с начело САЩ и НАТО. Радвам се че съм русофил. Поне в Русия джендеризма не е добре дошъл. Нали САЩ ни ги даде джендерите. Затова България се обезлюдява защото джендерите не раждат като Азис. Само Русия.

    Коментиран от #212, #213

  • 211 хахаха

    1 2 Отговор
    Всички русофилистици, безродници и българофоби - в дранголника!
  • 212 ултра

    2 2 Отговор

    До коментар #210 от "Аз говоря в името на всички българи":

    По-правильна беше да напишеш " ние НЕбългарите обичаме русия"! И не говори от името на всички българи, панимаеш каскет смачкан!!!
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 хахаха

    0 2 Отговор
    Това БГ русофилистаци сте мега жалки и нагли същества - хем плюете по омразния Запад, НАТО и ЕС, хем се ползвате от всички блага на Демокрацията, въртите си частния бизнес, изпращате децата си да учат на Запад, а не в любимата рушийка, купувате си западни коли, а не руски трошляци, ходите на море къде ли не, а не в новия руски морски "рай" Крим! Затова ви казвам: РУСОФИЛИЯТА Е ДИАГНОЗА и тя може да бъде излекувана само по един-единствен начин - ЧЕМОДАН-ВОКЗАЛ-РОССИЯ!
  • 216 България много ще съжалява

    1 4 Отговор
    Щом мразите Русия аз напускам държавата. Аз съм млад и виждам всичко. Продължавайте да тънете. Вие мене не можете да ме накарате да тъна с вас във вашата простотия. Стойте си в мизерията.

    Коментиран от #219, #230

  • 217 John

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Презвитер Козма":

    Да, така е. 👋👋👋👋
    Хубав ден но не чак толкова...
    Аз по принцип мразя свиньъта цацарруффф но с този арест съм съгласен. Но защо не е арестуван болен сайдеров щом е бил във Виена 🤔🙄🤔🙄
    Да се арестуват всички русофили = путиногъзолизачи = национални предатели, да се натоварят на товарни вагони и право при кремълското джудже.
    Ако ще да ги засели зад Урал, ако ще в резиденцията си за чистачи да ги вземе.
    НА тия продажни мишки не им трябва България

    Коментиран от #229

  • 218 България ЕС Нато

    1 1 Отговор
    Да се прогонят от България долните продажници и гъзолизци За тази държава са си дали живота хиляди Български чеда да бъдем свободни а тези продажници са готови да ни хвърлят на монголотатарската паплач за някой и друга рубла
  • 219 Anadolu Manaf

    1 1 Отговор

    До коментар #216 от "България много ще съжалява":

    всички се нсдяваме че ще напуснеш България в посока към обичната Русия , защото ако отидеш в някоя отвратителна либерална демокрация на запад , всички ние ще съжаляваме още повече
  • 220 Кремльовский Карлик

    0 0 Отговор

    До коментар #204 от "Бай Шиле":

    ами въпрос на гледна точка , а от тази на законното тогава правителство на Османската държава са си точно сепаратисти . То и тея чалми в Сирия от една страна са борци за свобода , ама Путин ги бомбардира щото били терористи и воювали срещу законното правителство , което пък всъщност никой не е избирал законно . Като толкова милееш за българските герои , не е зле да се позаинтересуваш от убежденията относно Русия на доста от революционерите организиращи Априлското възстание , включително и самият Ботев
  • 221 Динко

    1 0 Отговор

    До коментар #115 от "Хаджи хаджи Българин":

    Изкарал си само факти от миналата година, изкарай и от 1980-1989 де, защо не ги написа, за да сравним. Или и това са от графата "митове и легенди" от "2-рия златен век" когато по селата в 20-ти век бяха с външен кенеф, караха се само жигули, москвичи и разни други боклуци, за социална,трудова, илономическа и търговска сфера няма да говорим, то се показа после тия заводи, които бяха построени заради плановата икономика как бяха безмислени за западния свят. Но няма нужда това да се обяснява на хора като тебе-единствено този режим беше хубав за посредствениците, работата ти е осигурена, колкото работиш-работиш, взимаш заплата толкова колкото и кадърните без да си даваш много зор, но сега когато, за да успееш се изисква упене, работа и умения, вие пак чакате партията да дава и затова сте недоволни, защото вече този номер не върви-безплатен обяд няма, а дори да е безплатен за теб, някой друг го е платил. С посредствени умения,опит и без воля за самоусъвършенстване (както по-голямата част от населението е научено) ще си работите колкото за сметките и това е и така трябва да бъде.9 милиона души нали се сещаш защо сме били? Защото, за да идеш на разходка до Доспат, Банско, Смолян и т.н. се искаше разрешение от полицията, а "великата соц армия" пазеше границите с автомати да не би някой да се излъже и да напусне социалистическия рай. Затвори една държава без да може населението й да ходи дори на екскурзии и е естествено, че то ще се увеличава, след като напрактика
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 хашоги

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Рубладжийче":

    А пък демократите ги привикват в посолството- убиват . разчленяват и изгарят.После демократична кравария мълчи щот тия ни играят по-музиката.
  • 228 хашоги

    0 0 Отговор

    До коментар #125 от "Eistee":

    ТИ живееш или на марс или на венера.
  • 229 уралец

    0 0 Отговор

    До коментар #217 от "John":

    Е после от кой .ще крадете бе.
  • 230 Динко

    1 0 Отговор

    До коментар #216 от "България много ще съжалява":

    Едва ли ще отидеш в Иркутск или Екатеринбург- просто ще си един от много живеещи в Западна Европа, но пръв почитател на комунизма. Или иначе казано с тежка умствена изостаналост.
  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 веселяк

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "NSDAP":

    Ам хитлер що го пропусна бе, келеш! Не ти ли допада, че баща му е наполовина еврейско копеленце родено от неомъжена германка слугуваща в еврейско семейство?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове