Last news in Fakti

10 Септември, 2019 15:22 4 456 37

Експерт: Не само Русия е агресивна към България

  • петър волгин-
  • румяна коларова-
  • шпионаж

Да арестуваш едни хора точно на 9 септември е много елементарно

Експерт: Не само Русия е агресивна към България - 1

"Българската държава трябва да бъде по-бдителна, защото не само външната политика на Русия е агресивна", заяви в сутрешния блок „Денят започва“ на БНТ политологът Румяна Коларова по повод шпионския скандал и арестите на членове на движение "Русофили".

По думите на журналиста Петър Волгин не може да се лепват етикети, а още повече присъди, само заради пристрастията към Русия на една група хора. Да арестуваш едни хора точно на 9 септември е много елементарно, допълни той.

"Трябва да обвините по-голяма част от българския народ в шпионаж“, заяви Волгин.

Журналистът е категоричен, че това е опасно и напомня за времето на Джоузеф Маккарти в САЩ, когато е имало разследване на съветски шпиони. Тази позиция на Волгин подразни политолога Румяна Коларова, която му напомни, че разговорът е за Русия и не бива да се измества към американците.

"Когато става дума за намесата на Русия в една група държави, например в Прибалтийските страни, знаете, там премина през серия случаи за шпионажи и имаше присъди. "Кокошката не е птица, а България не е чужбина", казваха едно време“, коментира още Румяна Коларова.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El pepi

    57 24 Отговор
    На това бабе сорос колко й плаща?
  • 2 Русороб

    20 34 Отговор
    Волгин още ли не са го изнасилили, отдавна реве и се натиска
  • 3 Borislav Popov 😎

    32 14 Отговор
    Уважаеми сънародници! Аз страдам от няколко години - диагностицирано от неизлечима болест! Русофрения, която отключва в мен Лингвинална диария!В напреднала фаза! Но когато си пия хапчетата редовно 3х на ден, съм нормален! Ще ме извините, ако отвреме на време говоря и пиша грозни неща! Искренно се извинявам за неудобството, което ви причинявана! В сърцето ми лежи Русия и братският руски народ! Слава на България и на Русия!

    Коментиран от #27

  • 4 Лора

    40 32 Отговор
    Аз не усещам тази агресивност...! Русия никога не е била агресивна към БГ...!

    Коментиран от #6

  • 5 Факт

    21 8 Отговор
    А тази шпионкали е на костов?

    Коментиран от #7

  • 6 Иво

    15 16 Отговор

    До коментар #4 от "Лора":

    ..........и за това на русия и работихме "ленински", "димитровски" съботници, и през лятото като не валеше дъжд и работихме пак напълно безплатно- "За сушата", щото нямало вода в почвата:::)))))!!!И значи после почвата се напълваше с вода по някакъв си начин, незнайно как и от какво с вода::::)))))!!!!!!

    Коментиран от #37

  • 7 коментар

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Факт":

    Той костов е """""''''антикомунист"""""" .............май!
  • 8 Кирил

    17 11 Отговор
    Волгин е руско юдейче
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Тръмп

    14 15 Отговор
    Волгин е същия русофил на заплащане от Решетников,какво друго да каже за да избегне Член 105 от НПК!!!:):):)
  • 13 Тръмп

    17 14 Отговор
    Русофилите са в Шок и Ужас,че са разкрити а главния Спонсор Решетников е с 10годишна Забрана за влизане в България!!!:):):)
  • 14 Ееее

    23 13 Отговор
    САЩ са най-големия агресор.
  • 15 Боне крайненеца

    17 2 Отговор
    В една от прибалтийските страни , не знам дали Литва или Латвия на хората с ,,руско потекло" им беше забранено да глауват ( по до скоро) , а у нас гласуват какви ли не!
  • 16 Тръмп

    11 13 Отговор
    Заповядайте в България другарю Решетников да полежите в Затвора за Бунтовничество и подривна дейност срещу ЕС и българите!!!:):):)
  • 17 Връл червен комунист

    14 13 Отговор
    Ултра тъпите и ограничени евроаналгитици и наамерикадупеслагачи се изложиха тотално!!!!
    Такива простаци начело с бабуин Боко са уникални! В шизофренните им изветрели от пропаганда кратуни се раждат шпиони, агресии, хибриди, и всекви дивотии.. Ех Белене остров славен с маичина прегръдка възпитаваше отрепките такива..

    Коментиран от #29

  • 18 Грух

    11 13 Отговор
    СЛАВА НА РУСИЯ !
  • 19 Алексей Сергеев

    13 10 Отговор
    Комунистчето Волгин нещо забравя, че по време на Втората световна война в САЩ е имало около 3000, дълбоко законспирирани руски шпиони. Той да не забравя как такива шпиони откраднаха документацията за американската атомна бомба. И следват годините на Маккартни, всички заподозрени руски агенти са дадени под съд

    Коментиран от #23

  • 20 Румяна Костова

    15 13 Отговор
    Моментално връщане на смъртното наказание, когато е за държавна измяна и всички руски шпиони на бесилото по бързата процедура, 24 часа след ареста, за да има възможност да минат всички до коледните празници, обесени в името на народа.Както беше в славните години за Велика България по времето на Гешев, преди 1944 год и по времето на Адолф Хитлер, когато си върнахме всички орязани земи и имахме едномилионна армия със свръхмодерно за времето си въоръжение втората по мощ след Германската.Ако я бяхме изпратили точно когато руснаците бяха нагънати на околовръстното на Москва и Ленинград, сега нa плoщaд Aдoлф Хитлeр в Москва бирата щеше да е 5 райхсмарки, a на площад Вeликa България в Ленинград щеше да се пее химна ''Шуми Марица''.Но неблагодарните руснаци не го оцениха и ни обявиха война, а и неграмотната Захарова не го знае този факт, за тъпите русофили да не говорим.

    Коментиран от #35

  • 21 ira

    10 3 Отговор
    Защо да не говорим за Маккарти? Може да говорим и да дискутираме свободно, струва ми се. Тази госпожа явно е учудена ако някой не е зомбиран достатъчно и негодува.
  • 22 NSDAP

    7 6 Отговор
    Има напредък!След руските подметки,следват турските,а като за край ще завършим със ционистките подметки!Проблема само е,че Боко тиквата е една от тях,но нека 1,2 бъдат ликвидирани,а 3 ще ги ликвидираме НИЕ-БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!

    Коментиран от #28

  • 23 Стършел

    11 7 Отговор

    До коментар #19 от "Алексей Сергеев":

    А американците откраднаха документацията на атомната бомба от германците. Не забравяй това.
  • 24 Франкенщайн...!

    11 11 Отговор
    Ако не беше Русия, дали поне щяхте да бъдете това, което сте сега, въпреки, че не струва...! Един път годишно имаше,,, Ленински ден,,... голяма работа...! Времената бяха такива, а Русия е с най голяма територия в света и винаги е била велика страна във всяко отношение...Пък дори и с водката...!
  • 25 Димитър

    10 7 Отговор
    А американските шпиони, защо не арестуват, тези които ходят всеки месц на молитвена закуска в САЩ.
  • 26 ЧЕРВЕН ШПИОНИН

    8 9 Отговор
    Коларова,прочети хубаво,че след Гешев винаги идва НАРОДЕН СЪД.
  • 27 Лош

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov 😎":

    Дано това разстройство да те държи докато си жив,продажници!
  • 28 Пфу

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "NSDAP":

    Какъв българи си ти бе?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 бай Даньо

    5 5 Отговор
    Волгин е типичен червен хмер , но не е да не е прав тук. Турция също води агресивна хибридна война и също като Русия намира маса полезни идиоти. Това особенно добре се вижда на тоя сайт. О какъв щастлив ден, едните предатели да сочат другите и българите да люпим семки ...
  • 31 КУР

    7 4 Отговор
    Българите в България са долнопробно и гадно и продажно племе което трябва да се прочисти!
    България е красива и прекрасна страна но тая сган в нея няма място тук.
  • 32 LAZY

    6 2 Отговор
    Коларова, що не си напрайш едно!!! сепуко???
  • 33 Ха ха

    0 0 Отговор
    Равинката това онова)))))
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 МГ 42

    4 1 Отговор

    До коментар #20 от "Румяна Костова":

    Хубаво би било, когато твърдите нещо преди това да попрочетете нещо от тук от там!
    Не ми сеспори с Вас защото съм убеден, че на да ли ще ме разберете ноо.......направете си труда и потърсете в чичко гугъл и ще видите с какво, колко и в какво състояние е било въоръжението на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМСКА ВОЙСКА / така се е наричала БЪЛГАРСКАТА армия тогава /........по памет не гарантирам за точност не повече от 470 000 армия и то в по късния период на войната иначе е била около 270 000 човека.......пушки Австриййски от по миналия век Манленхер ..... стари картечници в не достатъчно количество и бронетехника сбирщайн.......няколко английски леки танка италиански танкове Фиат около 20 бр. ........още толково трофейни френки Рена и то със саботирано въоръжение ииии единствените по читави машини са били чешките панцери но са били доста амортизирани някъде около 40 бр и забележете само няколко командирски танка са имали радеопредаватели.......
    Та така има голямо разминаване между фактите и това което твърдите Вие и то не само тук. Чел съм същия коментар и под др. статия.
    Ще се радвам ако получа аргоментиран тговор. Останете със здраве !
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Иво":

    ...и эзатова българия сечеше гори в коми, за да не сече своите, и затова получаваше нефт на минимални цени с опция за реекспорт, и затова, и затова...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове