Last news in Fakti

11 Септември, 2019 19:46 2 486 21

БСП ще подкрепи Манолова за кмет на София

  • бсп-
  • подкрепа-
  • мая манолова

Водач на листата за общински съветници на червените пък ще бъде шефът на столичните социалисти Калоян Паргов

БСП ще подкрепи Манолова за кмет на София - 1

БСП подкрепи кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

За кандидатурата на Манолова са гласували 142 делегати, от общо 144, 2-ма са се въздържали.

Водач на листата за общински съветници на червените пък ще бъде шефът на столичните социалисти Калоян Паргов, съобщи DarikNews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Панов

    32 19 Отговор
    След като окрадоха и фалираха партийната си каса,решиха да бастисат и софия
  • 2 Гъдю Гъдев

    16 5 Отговор
    Направо си е изненада.
  • 3 Другия с коня

    27 15 Отговор
    Химна на Комунистическия Интернационал звучи в България 30 години след краха на Комунизма и 10 след обявяването му за ПРЕСТЪПЕН.....На конференция на Българска Партия ....Да се смееш ли....да плачеш ли.....И тези хора смеят да искат от народа ПАК да УПРАВЛЯВАТ......Поне сменете текста на Интернационала с ПРИВАТИЗАТОРИ от всички страни....Обединявайте се.....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Избори 2019

    10 2 Отговор
    Дали, или? Но подкрепи! Гледайте си писантията! А по същество– Мая има по– голям шанс без тази подкрепа, докато Нинова се изживява като ББ№2 и поставя условията си( рибата в морето, ама слагайте тигана)
  • 6 селянин 1

    14 8 Отговор
    Вълчицата,козината си смени/боко,и помогна да стане омбудсман/но нрава не../знае къде е сисала,от бсп/
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 onq s konq

    12 0 Отговор
    НАЙ-ВАЖНИЯТ МОМЕНТ СЛЕД ИЗБОРИТЕ е :След като Мая НЕ Е ИЗДИГНАТА като Кандидат на БСП а е "Независима"- издигната от "Инициативен комитет" и ЗАГУБИ,ЩЕ ПОЕМЕ ЛИ ЗАГУБАТА партията БСП КАТО СВОЯ,или просто ще отминат без Коментар факта и Нинова ще продължи да си властва както до сега?!!
  • 9 Нео

    8 2 Отговор
    Очаквано и лесно предвидимо. Тази реакция е резултат от пълна липса на кадри, безидейност, некадърност и безпомощност по отношение управлението на столицата.
  • 10 Долу бкп

    11 1 Отговор
    Комунистическата мастия каквато и да я направят пак си е комунистическа мастия
  • 11 Boxer 3.0

    9 0 Отговор
    А, Мая Манолова, знае ли че БСП иска да се закачи за нейната кандидатура?
  • 12 КАКА

    13 0 Отговор
    Ох, колко се "изненадах", че БСП подкрепя Мая Манолова !!! Цирк и смешки...това се знаеше още от събора на Бузлуджа, защо трябваше Нинова да ги събира днес , за да гласуват и уж да я изберат Мая. ...както винаги лицемерие и задкулисни договорки в БСП !!!!! А най-отблъскващ е сценария , че Манолова я издигат граждани , тя е "независима" , БСП ще я покрепят !!!?????
  • 13 Антисоциалист

    4 0 Отговор
    Господа, малко факти и два въпроса въпроса. Първи факт, изнесен ни от факти.бг: "За кандидатурата на Манолова са гласували 142 делегати, от общо 144, 2-ма са се въздържали." С двама повече делегати са били против г-жа Манолова и че повечето депутати на БСП не я. Първи въпрос: защо тогава е заглавието, публикувано във факти.бг: "БСП ще подкрепи Манолова за кмет на София"? Втори факт, изнесен ни от факти.бг: "Водач на листата за общински съветници на червените пък ще бъде шефът на столичните социалисти Калоян Паргов, съобщи DarikNews.bg." Пак първия въпрос: Защо тогава е заглавието, публикувано във факти.бг: "БСП ще подкрепи Манолова за кмет на София"? Сигурен съм, че fakti.bg не лъже - както и да гласуват депутатите на БСП, решението се взема от мафията в БСП, както винаги е било. Трети факт: Мафията подкрепя Мая Манолова, която престъпвайки закона стана адвокат на мафията независимо от необходимото за адвокат образование. Четвърти факт: г-жа Манолова стана омбудсман независимо от необходимото за това правно образование, за да запазви насилието на мафията над гражданите. Да, тя ще на БСП - Български Социални Паразити кандитатът за кмет... Да, повечето в БСП не са паразити, но те не знаят, че паразити ги управляват... И Вторият въпрос! Той не от злоба, а от разбиране и съчувствие: - така ли трябва да е и така ли Ви трябва да е, г-да гласуващи за БСП?... И трети въпрос: Докога ще позволявате да мафиоти да броят гласовете Ви в БСП, г-да гласуващи за БСП?...?
  • 14 Тръмп

    8 0 Отговор
    Манолова е фалшив "юрист" без диплома за Висше и това стига за да загуби в София!!!:):):)В София не искаме лъжци и крадци да ни разграбват!!!:):):) Манолова е учила 2години в Москва в Комсомолската школа,което я прави лузър в Демократична и Свободна София!!!:):):)
  • 15 Тръмп

    9 0 Отговор
    Спете спокойно Софиянци!!!:):):)София няма да допусне да я управлява и граби една съветска комунистка от Комсомола!!!:):):)
  • 16 Тръмп

    7 0 Отговор
    Манолова и Нинова яхнаха Протеста на Майките на деца с увреждания,а това се наказва от Господ и чрез протестен вот на гражданите!!!:):):)
  • 17 РУСКИ СБЛЪСЪК

    3 1 Отговор
    Ще има Руски сблъсък. Едната е руски възпитаник а другата е съосновател на Русофили. Кремъл трябва да се произнесе коя е по удобна за кмет.
  • 18 El Torro

    3 0 Отговор
    Леле, изненадах се, няма да гласувам за Манолова.😂😂😂
  • 19 чичо

    1 0 Отговор
    Ама как БСП ще подкрепя Мая.Невъзможно,невероятно и ....но смислено.Нали Мая се явява като независим,колко е изгодно!Ама питам аз,в БСП,тъйли пък един кадърен няма.Питам,ама отговор не искам,щом ще е независим,то е ясно.
  • 20 Софиянец

    1 0 Отговор
    Манолова става единствено да замита пред сградата на Позитано.София никога няма да е червена!
  • 21 Апостолов

    1 0 Отговор
    Хехе Сланинова с последни напъни по пътя към канала.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове