12 Септември, 2019 07:30 3 054 28

Журналист: Режимът на Борисов е като режима на Путин

  • борисов-
  • путин-
  • режим-
  • мнение-
  • журналист-
  • мирослав иванов

''Обругаването на личния живот е голяма заплаха'', заяви Мирослав Иванов

Журналист: Режимът на Борисов е като режима на Путин - 1
Снимка: Фейсбук

''Много не навреме е слагането на край на ''порно журналистиката''. Факт е, че този модел на публично обругаване на хора през.. силно казано медии, а някакви канали, е от години назад. Лошото е, че той започва да се превръща, не бих казал в стандарт, но налагане на този модел, който е приемлив за ползване'', това заяви журналистът Мирослав Иванов в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком. Изказването му е по повод крайно неприемливата публикация на сайта ПИК, касаеща приятелката на кандидата на ''Демократична България'' за кмет на София арх. Борислав Игнатов. Както вече е ясно за всички, въпросният сайт публикува голи снимки от миналото на приятелката му.

''Този канал за дистрибуция се използва от политици за разправа с обществено активни личности, които сочат какви са проблемите в управлението. Канал за дистрибуция, който получава необходимите насоки от властта за изпълнение на задачи, които са в нейна полза. Какво значи една медия да е медия? Ако тя не е критична към управлението, тя не е медия'', заяви още журналистът Мирослав Иванов.

''Мисля, че много по-страшно е за колегите, които сега влизат в сектора, защото те се формират с тези критерии, с тези поточета, които пускат воняща смрад за хората. Тези хора няма да са наясно какво всъщност правят'', смята той.

''Това е наказателна акция към хора, които са склонни да участват в политика и да разместват слоевете. Институциите се занимават с това не да ни предпазват, нас гражданите, те се занимават с това да изследват кой как се е снимал и с личности, които са заплаха за управляващите'', каза още той.

Аз мисля, че в момента се предизвиква точно обраното. Има хора, които дълго време са аполитични, не толкова зависими от обществения живот, нямат нуждата и потребността от навлизане в обществения живот, но това са активни и мислещи хора. Тези хора оценяват какво се случва в момента. Обругаването на личния живот е голяма заплаха.

Иванов завърши така: ''Режимът на господин Борисов е абсолютно копие на режима на господин Путин''.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Принцип на ГОЙКО

    20 7 Отговор
    ДА НЯМА ЗА ДРУГИТЕ, ЗА ДА ИМА ЗА МЕН! Да убия народа от актове, съсипя дребния бизнес с чужди монополисти от проверки и актове, да спра контрабандата и да вдигна оборотите на мойте хора каргоджиите!

    Коментиран от #23

  • 3 Айде у лево

    19 15 Отговор
    Тоя плешив и дебел грозник да вземе да се скрие вместо да се прави на философ.Сравнение между Путин и Борисов е като между компот и компютър.

    Коментиран от #6

  • 4 ЕЕЕЕЕ

    12 7 Отговор
    УЖ 80% ХАРЕСВАТ ПУТИН И УПРАВЛЕНИЕТО МУ , А ПЪК КАТО СЕ ПРИЛОЖИ ЗАПОЧВА ПИЩЕНЕТО НА ОЩИПАНА МОМА !
  • 5 Тръмп

    11 11 Отговор
    А този измислен "журналист" защо напада колегите си журналисти,че си свършиха работата и показаха на обществото една долнопробна проститутка в която е влюбен Кандидата за Кмет от ДеБъ???:):):) Ясно е какво би станало ако проститутки се докопат до Властта или Кметския стол в София,нали???:):):)София не е бардак от 2000години,явно има причина за това???:):):)
  • 6 А БЕ

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "Айде у лево":

    По скоро същата яхния само че в друга чиния ! Народа е още по прост там.
  • 7 АНЕНЕРБЕ

    4 8 Отговор
    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ. Не случайно през 2007 година шефа на руските тайни служби награждава с орден ЛОМОНОСОВ лицето Бойко Методиев Борисов. Не случайно други двама агенти на руските служби какви са ЦАЦАРОВ и ГЕШЕВ организираха умишленият фалит на КТБ в която един от акционерите и бе руската ВТБ.
    Държавата в лицето на Борисов плати задълженията на руската банка , и пред погледа на Ццаров и Гешев допусна възбраненията ВИВАКОМ да се превърне в собственост на ВТБ. !!!! Къде спаха ЦРУ и службите им?!!
  • 8 onq s konq

    9 10 Отговор
    "Баба Люба"/кулезич/ събира в студиото си единствено ПРИЯТЕЛИ НА РУСИЯ,защото явно си ги харесва...от малка.И понеже се сеща отлично,но никога няма да го изрази гласно,ще го кажа вместо нея:"СРЕЩУ РУСИЯ-САМО И ТОЧНО ПО РУСКИ"!
  • 9 георгиева

    9 9 Отговор
    От години изливате помии срещу Борисов и семейството му ...значи това ще го толерираме ,ама за стрина която доброволно се офертира в международни порно сайтове било лошо нещо ...
  • 10 Дебелеевски

    12 4 Отговор
    Много ГРОБарски тролове и в този сайт. Няма ли кой да ги разкара!?
  • 11 Да го духаш ти

    8 6 Отговор
    Селския бек в едно изречение с ВЕЛИКИЯ ПУТИН е просто нелепо!

    Коментиран от #12

  • 12 Румяна Костова

    7 6 Отговор

    До коментар #11 от "Да го духаш ти":

    При Путин Русия изплати всичките си дългове,както вече ни информира дори и Дойче Веле . И усилено държавата се запасява със злато. Де да имахме и ние един такъв Путин. Путин е играч, а нашия марионетка. Къде изобщо е базата за сравнение?
  • 13 Наблюдател

    0 1 Отговор
    А бе понеже , ми блокираха фейса,,, реших да се прехвърля тук , ама то и тука пълно с доносници и тронлве на американските
    шпиони Цветанов и Борис.... Явно не сте им яли по парата но то не е късно.... Защо когато полицаите стачкуват за пари , ние народа не излизаме пред тях , да ги арестува е, че нарушават реда,,, а когато народа протестира за заплати , те са там...... Когато един човек управлява само той се в живяла на диктатор.... А сега , да видим...
  • 14 16-та република

    2 0 Отговор
    значи тук е рай за русофилите, щом си имат дома режима на путьо

    Коментиран от #19

  • 15 3498

    2 0 Отговор
    Мнението на Иванов, не ме интересува.
  • 16 хърба

    3 1 Отговор
    Напротив По големи граждански свободи в България никога не е имало Този е лъжец
  • 17 Усмивката

    0 1 Отговор
    Ами и Борисов е ,,пречистен комунист”.Той и властта в Кремъл са умалено копие на неполучили възмездие комунистически дерибеи.Сега са новите политици.Никой ,и е забранено да се говори за миналото им.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Усмивката

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "16-та република":

    Акцията срещу ,,руските шпиони” е бутафория.Правят мили очи на Запада .Защото става все по очевидна безпринципната им политика.По скоро приближаваща се до Путиновата.Нима Пути не крие топлите отношения с Ердоган.Борисов е един жалък балкански феодал,решил да копира големите.Навън му се смеят.Но и им е удобен малоумник.

    Коментиран от #20

  • 20 По делата ще ги познаете

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "Усмивката":

    Нека да има повече акции от този вид а всеки както иска да ги определя
  • 21 На Ердоган е

    0 1 Отговор
    Режъм на ББ е копие на режима на Ердоган.
  • 22 6648

    2 1 Отговор
    Кое е това журналистче,че не мога да се сетя.

    Коментиран от #24

  • 23 Грую

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Принцип на ГОЙКО":

    Дребния бизнес го съсипва с вдигането на минималните осигурителни прагове и заплата. Преди осигуровките и данъците почти не ми правеха впечатление, а сега има месеци в които работя само за тях. Колко пък около мен затвориха или пък минаха в сивия сектор на ми се говори. Като се замисля колко пари се вадеха преди кризата 2008г. , а сега са ме докарали до положение да поглеждам за работно място при някой от прехвалените му инвеститори, които повече от 6 - 700 лева не дават и те скъсват от бачкане и поне да плащат навреме ами чувам, че бавели и парите.

    Коментиран от #25

  • 24 Усмивката

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "6648":

    Предполагам така ще кажеш и за ,,усмивката”.А ти кой си.
  • 25 Гойко

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Грую":

    Ако върви няма да смяташ усигуровки и други разходи(наем). Къв сив сектор? Всичко е устроено така че ако плащаш данъци си на минус. Големите вериги мислиш ли че не укриват данъци, мислиш ли че не манипулират, прословутия и скъп нов, софуеър на НАП?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Граф Менте Дриско

    1 1 Отговор
    Путин = Божествена частица от небесата
    Бойко = БЕЗ КОМЕНТАР
  • 28 Ха ха

    0 0 Отговор
    Де да беше и нашият вожд Б. Б умен като Вл. Путин, ама нашият е тъп и дори необразован. С една дума селски хитрец, който сега се изживява като европейски хитрец и прави България за смях
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове