Last news in Fakti

13 Септември, 2019 23:00 20 897 50

Татяна Дончева за шпионския скандал: Бойко Борисов играе театър

  • татяна дончева-
  • шпионски скандал-
  • българия-
  • русия-
  • бойко борисов

Дончева заяви, че по света няма шпиони с мярка ''под парична гаранция''

Татяна Дончева за шпионския скандал: Бойко Борисов играе театър - 1
Източник: БГНЕС

''Няма шпиони под гаранция. По света няма шпиони под гаранция. Няма шпиони театрално задържани, има тихомълком, много ограничен кръг хора знаят къде се намира той. Всичко това се пази в пълна тишина. Друга мярка освен ''задържане под стража'' - няма. Както и друга присъда, освен смъртна, няма. Знае се само, че свидетелите са събирани в 7:00 сутринта. Да вкарваш вътре полицаи да правят обиски, търсене незнайно на какво, в присъствието на децата'', това заяви лидерът на ''Движение 21'' Татяна Дончева в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком, като поводът за думите ѝ е разразилият се през тази седмица ''шпионски скандал''.

''Свидетелят не се извежда с белезници, а се кани. Te нямат намерение да намерят факти, нито неоспорими, нито други. Като не иска Цацаров да представя, освен пред съда, защо пускат тези бележки на Малинов, намерени в дома му. Ролята на Русия в българската политика е нещо коментирано неведнъж. Тя е сериозна, както e на САЩ, както e и на Германия. Немската фондация ''Зайдел'' направи партия ГЕРБ, тя я финансира'', заяви още Дончева.

''Русия финансира български политически партии. Особено драстично това е в АТАКА. Там се финансира телевизия, командировки и всичко останало. Смятам, че Бойко Борисов се принуди да играе този театър за ''Силите'', които са го обвинили в бизнес интереси с Русия. За да ги убеди, че това не е така. Но той с тази постановка не може да убеди никой. Всички ''Велики сили'' искат от нас безпрекословно и крайно отрицание на другите'', добави лидерът на ''Движение 21''.

''Николай Малинов няма достъп, по месторабота, няма достъп до секретна информация сам по себе си. Шпионирането е да предаваш информация, която е секретна. Той няма такава. Русофилското крило направи всичко възможно да промотира Гешев за нов главен прокурор и сега това е голям удар за тези хора. В българския обществен живот е пълно с платени патриоти. И наши, и чужди'', продължи тя.

''По местните избори им трябва да се убеди ''десният'' избирател, че бате Бойко е евроатлантик, вижте какво ги направи на 9-и септември. Тези хора са напълно скарани със закона. Вижте какъв страх има у хората, не може вие да натискате в условията на едни местни избори, да натискате чрез правосъдието кандидати за кметове. Те не приемат човек, който може да мисли. Това, което се случва е един ужас. грубото овладяване на национални медии и отстраняването на журналисти. Чистки в държавната администрация се извършват повсеместно. Това трябва да стресне българските граждани. Всичко това трябва да бъде спряно'', каза още Дончева.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 81 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прост

    71 9 Отговор
    А какъв добър човечец беше Цацаров ееххх недорзбраната политика какви злини причинява на хорицара аааахххххххййй.
  • 2 Чъки

    75 7 Отговор
    Господин шпионин гаранцията ви е 50 000 лв. и да не шпиобствате през това време обаче ще нарушите гаранцията!! Татяна ги разбира нещата.
  • 3 Тъп ли съм

    48 3 Отговор
    Да питам Бойко ще назначи ли пак Ральо Ралев за кмет на район Столипиново. От ми треа за малко хихихахахохохехе.
  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    23 91 Отговор
    Моля, още някоя стара муцуна да се изкаже по въпроса, няма ли?

    Коментиран от #5

  • 5 Martin

    194 18 Отговор

    До коментар #4 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Дончева отново стреля право в целта, тази жена никога не си позволява да говори лакардии, заслужава повече уважние.
  • 6 Умберто

    72 25 Отговор
    Ако може гжа Дончева да ни обясни,защо в никоя друга държава от бившия соц блок няма подобни олигарси,каквито са в България и не са ли българскитр олигарси подобни до руските такива и изгряли по същия модел.От къде това странно съвпадение?Защо няма олигарси в Чехия,в Унгария, в Германия?

    Коментиран от #10, #22, #27

  • 7 Усмивката

    119 15 Отговор
    Татяна Дончева е единствения човек пред когото Борисов млъква.Дори навън ....птички не се чуват.
  • 8 onq s konq

    18 70 Отговор
    ТЪПАТА ПРЕСА нарече тия хора "шпиони",което естествено става повод за най-разнообразни спорове и препирни по оста "Обвинение- Оправдание".Естествено че тук не става дума за "Шпиони",а за "АГЕНТИ",който термин включва в тълкуванието си РЕДИЦА ДЕЙНОСТИ,между които и Шпионаж.А иначе към БРЪТВЕЖИТЕ на Дончева - като към умрелите- "Или добро,или нищо".

    Коментиран от #37

  • 9 hitrii

    20 12 Отговор
    toq s kon li e s magare li e 6te qde boi ako go znam koi e..bokluk...
  • 10 Олигарси

    70 8 Отговор

    До коментар #6 от "Умберто":

    Ако си мислиш че няма в изброените от теб страни, жив да те ожали човек... Премиерът на Чехия е най-големият местен олигарх, в Дойчланд те управляват зад баба Меркел... а и навсякъде де...

    Коментиран от #25

  • 11 Боко театрото

    72 7 Отговор
    "Гестапо блокира всички изходи, но Щирлиц излезе през входа."

    Коментиран от #47

  • 12 Ееее

    12 44 Отговор
    Вампир дрът и злобен,жив ли си бе
  • 13 Тях червеното знаме роди ги

    31 71 Отговор
    Другарката Дончева,първо трябва да се научи на граматически правилен български език и чак тогава да изнася лекции за конспирациите на руските мекерета по българската земя! На всички е ясно,че повече от половината в българския парламент са назначени за депутати от кукловодите в Москва и просперитета на тази държава ще се случи, едва чак след третото пришествие.И за да бъде по конкретна "леля" Татяна трябва да обясни кой стои зад въпросната "немска"фондация "ханс зайдел" и какви са и връзките с червения еврейски интернационал?

    Коментиран от #34, #48

  • 14 нема такава държава

    37 3 Отговор
    Когато си си тъп , си тъп за цял живот , на каквото и ниво да те изтласкат превратностите на съдбата.
  • 15 ИВО

    100 8 Отговор
    ДА ПИТАМ САМО, ЗАЩО НЕ ЗАДЪРЖАХА ЛЮТВИ МЕСТАН КОГАТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ РАЗБРА, ЧЕ Е НОСИЛ СЕКРЕТНИ ДУКОМЕНТИ В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО. ЛЮТВИТО ИЗБЯГА И СЕ СКРИ В ПОСОЛСТВОТО ЗАЩОТО САМИЯ ТОИ БЕШЕ СИГУРЕН, ЧЕ ЩЕ ГО АРЕСТУВАТ. ТОГАВА БОКО СЕ СКРИ КАТО МИШКА. СЕГА ПРАВЯТ ТЕАТЪР. СЦЕНАРИЯ ФО ПИШЕ СВАЩ

    Коментиран от #21

  • 16 да ве

    86 10 Отговор
    Писал съм го и друг път-Не съм и фен на Дончева но е пич, за разлика от много други които са си п.тки нищо че са с костюми с вратовръзки мдаа !!!
  • 17 Кирил

    11 40 Отговор
    Така ли само тая не разбра че това са разкрития на чужди съюзни служби,които нашите просто не могат да прикрият.
    Ще вдигнат малко пушилка и ще оправдаят руските агенти.

    Коментиран от #49

  • 18 Ю Кортес

    10 31 Отговор
    Разправата с руската агентура ще стане след неминуемия разпад на русия.сега нашите страхливци симулират някаква дейност за пред съюзниците.тук таме ще се наложи някой бграшист да обере парцала за парлама.за по нататък,обектите са набелязани

    Коментиран от #35

  • 19 Гласувайте

    29 0 Отговор
    Всъщност кой властваш или жаден да властва се интересува от някаква национална сигурност, благосъстояние на народа, борба с престъпността. Създават се скандал след скандал, като всеки следващ ПИКрива предходния като люспи на шаран. Умело се разясняват на публиката от изключително осведомените "Средства за масово осведомяване" и те така. Разумът на планетата е константна величина, а населението расте.
  • 20 АНЕНЕРБЕ

    41 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Смятам, че Бойко Борисов се принуди да играе този театър за ''Силите'', които са го обвинили в бизнес интереси с Русия.

    За разлика от Цветанов който носи по ръкавелите си знаците на АМЕРИКАНСКИТЕ СЛУЖБИ , ПРИЯТЕЛЯТ МУ БОРИСОВ НЕ Е ЗАКАЧИЛ НА ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ ОРДЕНА ЛОМОНОСОВ ВРЪЧЕН МУ ОТ ШЕФА НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ НИКОЛАЙ ПАТРУШЕВ.

    ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ НЕ Е ЗАБРАВЕН ЦИРКА С БАНКА КТБ , при която РУСОФИЛИТЕ Цацаров , Гешев и Борисов направиха представление достойно за БАЛШОЙ ТЕАТЪР.

    Цацаров и Гешев вкараха въоръжени барети в банката и я фалираха.
    След това насочиха обвинението към Цветан Василев , като пропуснаха УМИШЛЕНО вторият акционер на банката - РУСКАТА БАНКА ВТБ!!

    В цирка се намеси услужливо Борисов и реши ПРАВИТЕЛСТВОТО да плати задълженията на РУСКАТА БАНКА към българските вложители.

    ЗАЩО СЛЕД КАТО ДЪРЖАВАТА ПЛАТИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА АКЦИОНЕРИТЕ НА КТБ НЕ СЕ ПРЕВЪРНА В СОБСТВЕНИК НА НЕЙНИТЕ АКТИВИ , както това стана в Германия с КОМЕРЦБАНК ??

    ОБЯСНЕНИЕТО Е ПРОСТО - Цацаров , Борисов и наблюдаващият прокурор Гешев го играха ТРИТЕ МАЙМУНИ, когато представителите на руската ВТБ по абсолютно престъпен начин придобиха ВЪЗБРАНЕНИЯТ АКТИВ НА КТБ - ОПЕРАТОРА ВИВАКОМ!!!

    Някоя от трите маймуни ще трябва да отговори на въпроса - КАК ВЪЗБРАНЕНИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА АКЦИИ НА ВИВАКОМ СЕ ОЗОВАХА В ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА РУСКАТА ВТБ - лицата Спас Русев и Милен Велчев?!
    КОЙ РАЗПОРЕДИ ПРЕХВЪРЛЯНЕТО НА ВЪЗБРАНЕНИТЕ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА А

    Коментиран от #46

  • 21 АНЕНЕРБЕ

    41 5 Отговор

    До коментар #15 от "ИВО":

    ЗА МЕСТАН НЕ ЗНАМ, но имаше едно дело за шпионаж образувано към двама министри от НДСВ - Милин Велчев и Соломон Паси.

    Та тези двамата бяха решири да изградят в ИЗРАЕЛ център обслужван от ИЗРАЕЛСКА ФИРМА в който щеше да е разположен сървъра със секретната информация постъпваща от посолствата ни в чужбина.

    Този Милен Велчев го игра и представител на РУСКАТА БАНКА ВТБ която като акционер на КТБ не плати и стотинка за задълженията които имаше към кредиторите. Милиардите задължения на руснаците ги платихме ние данъкоплатците , а ВТБ стана собственик на ВЪЗБРАНЕНИЯ оператор ВИВАКОМ.

    НИЕ СМЕ ТЕРИТОРИЯ , А НЕ В ДЪРЖАВА.

    В Доклада на Йоханес Хан "БЪЛГАРИЯ СЛЕД БЪЛГАРИТЕ" много точно е посочен този факт и ДЕМОГРАВСКИЯ ПРОБЛЕМ който може да бъде преодолян само с населването на тази територия с ЕВРОПЕЙЦИ!!

    ДАЙ БОЖЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ.
    ИНАЧЕ НЕ ВИЖДАМ КОЙ ОТ ТЕЗИ "НАШИ" ПОЛИТИЦИ ЩЕ НИ ИЗВЕДЕ ОТ СЪСТОЯНИЕТО НА БАВНА , НО СИГУРНА СМЪРТ НА НАЦИЯТА.

    ТЕ ВСИЧКИ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.
  • 22 Мисли

    16 1 Отговор

    До коментар #6 от "Умберто":

    Орбан и Бабиш не са ли олигарси?
  • 23 Престъпника от Банкя

    49 0 Отговор
    Въпросът е защо Боко отдаде държавата на концесия на Доган и Пеевски?
    Всичко останало е театър за глупци.
  • 24 Коментар📝

    21 1 Отговор
    ПРЕДЛАГАМ БОКО ЗА АСКЕР
  • 25 Умберто

    20 1 Отговор

    До коментар #10 от "Олигарси":

    И какви са общите черти ,след като ги има с нашите такива? Какво е общото между Орбан и пеевски,г.ганчев,в.златев,доган,домусчиев?Има ли лукойл в Унгария,в Чехия в Германия или има собствену унгарски,чешки,немски компании?Има ли там подобен вид приватизация,както в България,има ли както в България покрай пътищата изоставени туристически комплекси с по хиляди легла база,разпадащи се и обрасващи с дървета и храсти,логично създадени,за да се превърти някой друг милион?Всичко това на запад го няма-никъде.От къде е в България този модел и начин на действие?И не оплаквай друг,освен себе си-пътували сме,видяли сме
  • 26 Умберто

    13 22 Отговор
    Ако може гжа Дончева да ни обясни,защо в другите страни от бившия соц блок никога не е били забранено да носиш панталони Чарлстоун,дълга коса,да слушаш Бийтълс или саксофон?Какво е по-особеното в България,че там дори комунизма е бил в крайно извратена форма.Е ли е това израз на някаква изключително силна "братска" любов?
  • 27 Станчо

    12 0 Отговор

    До коментар #6 от "Умберто":

    Овчаря според стадото...

    Коментиран от #28

  • 28 Умберто

    14 2 Отговор

    До коментар #27 от "Станчо":

    Тук съм съгласен.Ще рече,че никой не дава за хубави очи и няма никакви сантименти в цялата работа.Ще рече,че този народ не трябва да разчита на никой,освен на себе си и собствените му защитни,организационни и тн качества.Инак който и да е,само ще го дои и нищо друго.От изток ,запад или юг,няма никаква разлика.
  • 29 Кой68

    22 2 Отговор
    С този театър се съсипват човешки съдби...Цветанов на който не му бе потърсена съдебна отговорност за това че от трибуната на НС без право и в нарушение на закона обвини и осъди едни лекари? Тази цуцковщина се прилага и сега.Логически трябва и подръжниците на Сорос да привикат?
  • 30 Анонимен

    9 7 Отговор
    Бг е със ЗАТИХВАЩИ функции, бкп и бкп с излишни глупости... Изкукали доктори, учители, юристи, бизнесмени, психо болни мозъци за пари.. Фермата, един надпис.. Може да иаш пари, но не си аристократичен. Много днес с пари, пари имат, а едно изречение не могат да свържат, една книга, живеем сред тях и ги виждаме. В главите им са,,, имам 3 ниви земя, имам 7 къщи, имам 100 брави и свиня,. Весели и щастливи. От гледаха им срещу пари едното, сега зорлен частни уроци, нищо че самото дете им вика, ти, вие сте прости.. Чао за днес.
  • 31 ХХхХХ

    11 17 Отговор
    Лошото е че комунистите убиха аристокрацията навремето. Голяма грешка. Но да не се връщаме назад. Младите не помят.

    Коментиран от #32, #33, #50

  • 32 Тисъна

    20 2 Отговор

    До коментар #31 от "ХХхХХ":

    Аристокрация с потури и калпаци... И класическа музика с гайди. Айде обуй си гащите...
  • 33 любопитен

    16 2 Отговор

    До коментар #31 от "ХХхХХ":

    Каква българска аристокрация след 1396г.?
  • 34 Ами да

    20 3 Отговор

    До коментар #13 от "Тях червеното знаме роди ги":

    А ко шъ кажиш за хамериканските мекерета
    Те военните им в БГ май са веч повече от нас
  • 35 Яшар

    8 13 Отговор

    До коментар #18 от "Ю Кортес":

    Русофренията е психиатрично заболяване. Русофрениците пламенно ни убеждават как Русия всеки момент ще престане да съществува и същевременно, със същия плам и русофреничен поглед, квичат как Русия ахаа да превземе целия свят...
  • 36 Матей

    22 7 Отговор
    Обичайните циркаджилъци,няма как да не е вътре в играта.Шпионският скандал е част от американски план за потъпкване на руското влияние в България,така твърди самия Решетников.Отново щатските интриги,сатанизиране на всичко руско и изопачаване на историята.тИЯ АМЕРИКАНЦИ ДА ГИ ПИТАТ,някой да ги е канил тук да ни освобождават от социализма и руските проекти и сигурност,от СИВ и Варшавския договор.Живота преди 30 г. беше песен за всеки свестен българин,а сега за малцина тъпанари,сринаха всичко със земята и не кандисват.
  • 37 663

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Нема такъв като теб е, всичко разбираш, ти си за президент на ЕС е. Няма тема на която да се упражняваш все едно си на трудово лятно училище!Даже не си прайш труда, да се примириш, че не можеш да убедиш маса народ, които около 85% са по-умни, по-разбирачи от теб не си бил и отличник в училище, щото си личи от писането си!
  • 38 ФАКТ

    9 12 Отговор
    Дончева,а вие как го играете ТЕАТЪРА ?????
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ФАКТ

    8 8 Отговор
    Дончева,от вашите театри,няма кой да работи във България !!! И български жени няма,за да раждат децата си тук !!! Какво сътворихте,я кажи ????? Не си изкарвайте кирливите ризи един на друг ,ами ВИЖТЕ докъде ДОКАРАХТЕ държавата и българите !!!!
  • 41 ddd

    6 4 Отговор
    Е това е моя човек на който вярвам.
  • 42 ФАКТ

    5 2 Отговор
    Пълни тъпаци сте,защото разбихте семействата във България !!! Жените работеха,а не ги подпомагахте и толерирахте !!! За мъжете не говоря,защото много от тях са виновни !!! Държавата и Институциите ги нямаше !!! Работещите не ги толерирате !!! Сега каквото и да ПРАВИТЕ,а вие нищо не правите, е МНОГО,а ма МНОГО КЪСНО !!!!!
  • 43 Тапата

    2 5 Отговор
    Прочиташ името и минаваш директно на "Напиши коментар", а коментара е излишен.
  • 44 cerfew

    0 0 Отговор
    За последните две години шпиони, пуснати под гаранция:
    1. Британски академик, който беше задържан в Дубай по обвинения в шпионаж, е освободен под гаранция.
    2. Бившият полски служител по сигурността Пьотр Дърбайло, който беше арестуван през януари по обвинения в шпионаж за Китай, ще бъде пуснат под гаранция.
    3. Окръжният съд реши днес (23 май) да освободи B.Khurts, противоречивия бивш директор на Монголската агенция за общо разузнаване (GIA) под гаранция.
    4. Общинският съд в Пном Пен освободи във вторник двама бивши репортери на Радио Свободна Азия (RFA), които бяха обвинени в шпионаж.
  • 45 Джентълменът русофил

    1 2 Отговор
    Винаги съм изпитвал респект към проницателните умения на тази жена. Ако начело на БСП беше тя или Велислава Дърева, партията щеше да разпердушини ГЕРБ на следващите избори, повече от сигурен съм.
  • 46 ДО 20

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "АНЕНЕРБЕ":

    1. КТБ беше фалирана по времето на ОРЕШАРСКИ. Това е факт, все едно дали ви изнася или не. 2. Т. ДОНЧЕВА да обясни дейността си в МУЛТИГРУП. Като адвокат, ДОНЧЕВА не поема дела на обикновените граждани. Казвам го от личен опит. 3. М. МАНОЛОВА и Т. ДОНЧЕВА внесоха закон "ВАНКО 1", който закон беше само за един единствен човек. 4. М. МАНОЛОВА категорично не е "независима". Зад нея са тези, които целят властта и държавната хазна. ВСЕ ОЩЕ ОЧАКВАМ ОТГОВОРЪТ Й ЗА КОСТИНБРОД! Ще си остана с очакванията така, както очаквам истината за масовата приватизация и РМД-та и кои се събудиха за 1 нощ милионери, за ТЕХНОИМПЕКС, за ПЛОВДИВСКИЯТ ПАНАИР, РСВ (респ.БДЖ), "ФРОНТИЕР", В. ЗЛАТЕВ и т.н. Истината за фалита и разграбването на Б-Я с над 100 млрд. $, пенсионният фонд и банките, за изнесените по времето на Станишев и 3-ната к-ция 55-60 млрд.евро. Ком.партията БКП/БСП Е ВРЕДНА ЗА Б-Я! Трудно биха го осъзнали хората с късата памет и как съсипаха държавата с 3 фалита, което и до днес изплащаме. Дано да го ПРОУМЕЕТЕ, но след като за 30 г.някои не са успели, робската психика ще им остане до живот. ЖАЛКО!
  • 47 ДО 11

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Боко театрото":

    Ти си килимът, по който ходи ББ. Хубаво би било да помислиш какво си постигнал самият ти в живота. ФАКТ Е, ЧЕ ББ Е НАЙ-УСПЕШНИЯТ БГ ПРЕМИЕР, УВАЖАВАН ОТ ВСИЧКИ СИЛНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ И РАБОТИ В ИНТЕРЕС НА Б-Я. Със сигурност, на червените тролове, не им харесва, защото е пречка да се доберат до хазната. Дори не правите разлика м/ДУ популизъм и фалшиви новини. Тези, които фалираха и разграбиха държавата (над 100 млрд. $), които са безбожници и забраняваха църквата, ДНЕС СА ПЪРВИ НА ПРАЗНИЦИ, не защото са вярващи, А ЗА ДА БЪДАТ СНИМАНИ. Кандидатурата на М. МАНОЛОВА Е ЛИЧНА КАУЗА, А ВИЕ СТЕ НЕЙНИЯТ ТРЪМПЛИН. КАТО ОМБУДСМАН БЕШЕ БЕШЕ ПЪЛЕН ФАРС (факт: във влака, вместо среща с хората, се оказа бизнесмен. Но си получаваше спокойно хонорарите от Топлофикация. От ЕС казаха, че не правилно се плаща за не поискана услуга, НО КОСТИНБРОДСКА НЕ КАЗА ДУМА ПО ТОЗИ ВЪПРОС, ЗАЩО ЛИ! НЯКОЙ ДА има договор с Топлофикация? ИЗЛЪГА НАГЛО, А БЛАГОДАРЕНИЕ НА ББ СТАНА ОМБУДСМАН. НО КЪДЕ ТИ, "НЯМА НЕ НАКАЗАНО ДОБРО". ТЯ СЕ ОПЪЛЧИ С ЦЯЛАТА КОСТИНБРОДСКА и КЮСТЕНДИЛСКА НАГЛОСТ, нормално за АЛЧНА, БЕЗ МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО. Дал и с К. ИМПЕКСОВА не ги е правил един и същи ...?
  • 48 Имам една мечта

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Тях червеното знаме роди ги":

    Ех ако всички "демократи" бяха като другарката Дончева!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Маргарита

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "ХХхХХ":

    След 500 години турско робство, комунистите унищожили аристокрацията ни??? Май някой от старите ни вече не се чува и съвсем се олива:-((...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове