Last news in Fakti

15 Септември, 2019 20:30 27 314 72

Грозни сцени в плажна кръчма в Бургас

  • самба-
  • бирария

Младата жена била с татуирана дясна ръка, физически добре сложена и с поведение на човек, който е готов да удря

Грозни сцени в плажна кръчма в Бургас - 1

Бургазлийка стана жертва на непровокирана агресия от шефка на плажна кръчма в Бургас. Петя Николова влязла в заведението, за да си поръча фрапе, но била грозно прогонена от заведението, пише "Флагман".

„Сигнализирам ви за случка от която съм потресена. Не подозирах, че мога да стана мишена на подобна агресия, която с нищо не бях предизвикала. Днес, около 15 часа, влязох в плажния ресторант на Северния плаж в Бургас „Самба“, който това лято има друго име. Вътре имаше само една маса клиенти, а персоналът - от три момичета нямаше никаква работа и беше разположен на друга маса, бяха с питиета в ръка. Точно в този момент влязох и се отправих към бара, където нямаше никой. Попитах внимателно момичетата дали ще ми направят фрапе.

„Нямаме нес кафе, наоколо има други заведения, отидете там“, беше отговорът на едно от момичетата, което ми провикна от общата маса. Тя ми скара сякаш аз ѝ бях длъжна или исках неизпълнима услуга от нея.

Опитах се да им отговоря, че не са особено любезни, но след първите две думи: „Момичета бих искала да ви кажа…“, едната от тях скочи и започна да ме ругае. Буквално тръгна към мен с вид на човек, когото иска да удари.

Крещеше: „Като не ти харесва тук – тръгвай си! Какво ще ми направиш, хайде ела-ела…“ – агресия, която с нищо не бях заслужила. Другите две момичета опитаха да я вразумят, но обидните ѝ реплики и заплахи продължаваха. Бяха чути и от другите клиенти, макар и масата им да беше доста далеч.

Младата жена бе с татуирана дясна ръка, физически добре сложена и с поведение на човек, който е готов да удря. Може би това е в резултат на по-голямо количество алкохол, отколкото тя може да поеме, но не изключвам и да е естественото ѝ поведение към клиентите“, обяснява жената.

От ръководството на Северния плаж в Бургас коментираха, че заведението и това лято било отдадено под наем на бизнесмена Георги Йорданов. Телефонът му е изключен.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 41 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван Горския

    35 95 Отговор
    ЖИВИ ДА ТА ОПЛАЧЕМ
  • 2 Кой68

    118 145 Отговор
    Като си ги видяла че не ти обръщат внимание,а са ти казали да отидеш в друго заведение защо е трябвало да се правиш на Уаууууу?

    Коментиран от #28, #42

  • 3 Жалко

    116 13 Отговор
    имала е късмет че не съм влизал след теб да си поръчам! Сега щеше да е бинтована!

    Коментиран от #6

  • 4 цък цък

    222 8 Отговор
    Тая, ще да е била шундабатка ? Кой знае с кво е предрусала, а тия дет ходят по лайномрието така и не разбраха, че трябва учтиво само да си оставят парите без да искат нищо и да бягат веднага, че да не развалят сезона а хотелиери и кръчмари !
  • 5 България стана

    98 8 Отговор
    Място за маймуни….и други животни……. Евтаназията започна с кози, овце, свине, сега се подготвят говедата….и после…..
  • 6 Велика България

    9 93 Отговор

    До коментар #3 от "Жалко":

    Хахаха, да не се окаже, че освен фрапе със сламка и ще се храниш през сламка:))))

    Коментиран от #13

  • 7 Бай Иван Горския

    9 90 Отговор
    ЕДНО ФРАПЕ В ГЛАВАТА НА МАДАМ НИКОЛОВА И ЕДНА ПОДСЕЧКА И ТЕЛЕФОНА НА ПРОМОЦИОНАЛНИЯ ПЛАН В МИВКАТА ПОСЛЕ ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ШЛЯПА ИЗ ФЕЙСА ДРУГИЯ ПЪТ

    Коментиран от #8, #10, #11, #12

  • 8 Натали

    71 9 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Иван Горския":

    Ми ти си много отворен , подсечки мотечки Да не си Брус Лей , приятелят ми яко те барне и ще ти навре лайняния телефон в лайняната ти уста за 20 секунди

    Коментиран от #14, #15

  • 9 Порно

    86 3 Отговор
    Що за простотия да се разправяш с тъпанари ? Като ми направят такива стойки , ги слагам в списъка да не влизам повече, може и да ги нарисувам в нета . Но не си хабя нервите с разправии.
  • 10 Геро

    50 11 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Иван Горския":

    Горски ти си селски или по просто полски тирикат що не си вдигнеш задника и не дойдеш в нашия приятелски ММА клуб в Надеждя да се полафим за подсечки.
  • 11 Геро

    24 8 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Иван Горския":

    Горски ти си селски или по просто полски тирикат що не си вдигнеш задника и не дойдеш в нашия приятелски ММА клуб в Надеждя да се полафим за подсечки.

    Коментиран от #20, #39

  • 12 Геро

    21 6 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Иван Горския":

    Горски ти си селски или по просто полски тирикат що не си вдигнеш задника и не дойдеш в нашия приятелски ММА клуб в Надеждя да се полафим за подсечки.
  • 13 И това можеше да стане

    34 3 Отговор

    До коментар #6 от "Велика България":

    Ако я плющят "велики българи" дето се занимават само "лека работа по морето" много вероятно да се храня после със сламка! Сега доволен ли си? Нахрани ли си егоизма?
  • 14 и бреее

    36 5 Отговор

    До коментар #8 от "Натали":

    Не знаех, че на Чък Норис гаджето била българка ха ха ха! Недей так маце не ги надценявайте толкова тия гаджета, че не се знае на кого, ще попадне някой ден, давайте го по-културничко ;)
  • 15 Ми то хубаво ама

    29 8 Отговор

    До коментар #8 от "Натали":

    после си доживотно осъдена да има някой бабаит до тебе! Щото зареже ли те, спираш да се разхождаш! И внимавай да не му сложиш рога, щото ти я обърне кат терлик! Тези здравите дето много думкат, думкат наред, тъй че стой в редицата и се моли да не ти дойде реда!Вчера един четохме заклал и булката, и дядото и бабата! Незнам дали усещаш тенденцията на моите мисли?
  • 16 Коко

    33 7 Отговор
    В града на крадливото Мити е така бой наркотици и разводи а и забравих уникално правосъдие със съмнителни съдий сега ще има пореден мандат избран с99% ама с 30 хиляди гласа уникален град уникален кмет уникални хора колкото останаха
  • 17 Мосак Фонсека

    23 2 Отговор
    Сички сте мин дили
  • 18 *******

    21 2 Отговор
    Този флагман, много жълт сайт. Само простотии и пропаганда на нфсб и герб може да се прочетат там.
  • 19 LEGIONARIVS

    34 6 Отговор
    "В Бургас дори и путките имат ташаци" се пееше в една песен
  • 20 Бай Иван Горския

    9 32 Отговор

    До коментар #11 от "Геро":

    ЩОТО ЩЕ ВИ ПЛЮЯ В ОЧИТЕ И СЛЕД РИТНИК В СКУЛИТЕ ЩЕ ВИ ВЛАЧА КАТО МОКЪР ЧУВАЛ ДОКАТО ВИКАТЕ МАЙКА СИ ГОСПОДИНЧО А КАТО ВИ ПУСНА ЩЕ ВИ НАЛАГАМ С КОЗИЯ КРАК ОТ ВУЛКАНИЗАТОРА ДЕТО НЕ СТЕ ХОДИЛИ КАЗАРМА И НЕ ПРИЗНАВАТЕ АВТОРИТЕТИ

    Коментиран от #40, #50, #51

  • 21 гххфц

    42 1 Отговор
    Навсякъде държанието на персонала е такова- и в заведенията, и в магазините в цяла България, не е само по морето.

    Коментиран от #66

  • 22 Ееее

    24 1 Отговор
    Много е седяла да гледа интернет в телефона си и от там я избива на агресия.При доста хора се получава тоя страничен ефект от интернета.
  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 3 Отговор
    АМАН ОТ МУТРИ И МУТРЕСИ ПУКНЕТЕ ДАНО ТАЯ СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА ДА ИМА ЗА НЕЯ БОЙ И СЕКС БОЙ И СЕКС НЕ СЕ ВРЬЩАТ АМАН ОТ МУТРИ
  • 24 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 4 Отговор
    А ТОЯ ЖОРО ХАЗЯИНА НА РЕСТОРАНТА ГОРДЕЕ ЛИ СЕ С ТАЯ МУТРЕСА ГНУСНА
  • 25 Тнт

    38 2 Отговор
    Закривай държавата.От коментарите се разбира потенциала на населението обитаващо тези земи,което е на развитие ниво първобитнообщинен строй.Чалга форевър
  • 26 Джентълменът русофил

    62 5 Отговор
    Вярвам, че е било точно така. Не знам с какво се друсат по морето младите, но работата е зле. Тъкмо изпреварвам автомобил по черноморието и в огледалото за задно виждане забелязвам приближаващи с бясна скорост голф 4 да се движи зигзагообразно и да ми пресветка. Завърших си маневрата и културно се прибрах в дясната лента. Голфа профуча нервно край мен и някакво момиче ми показва, среден пръст. Спирам аз на светофар до голфа след малко и вътре виждам три млади момичета по на около двайсетина години танцуват и пеят на някаква чалга песен та чак голфу подскача. През живота си не съм виждал такива простакели. Според мен бяха дрогирани или пияни. Нормален човек до друг извод не може да стигне. Шофирането им определено беше агресивно и създаваше риск от ПТП. Но какво да ви кажа...мила родна картинка. И с ресторантьори имахме проблеми. Сервират престояли полуготови храни, отказват да приемат рекламация. Управителят ни находка, с думите "Тука идват всякакви българи и си предават важностите". В последствие се оказа, че в гугъл има множество оплаквания и то само от чужденци към същият ресторант. Изобщо простотията по черноморието е на ниво. За три дни подадох четири сигнала до различни институции и нищо. Само единият хвана ред. Знаете ли защо народа масово опростява?! Защото една голяма част от текстовете на нашумелите български поп, чалга и хип хоп песни са меко казано елементаризиращи човешкото съзнание и достойнство. Къде са СЕМ, къде е министерство на културата

    Коментиран от #34

  • 27 Джентълменът русофил

    39 3 Отговор
    Спешно трябва да се организират комисии за въвеждане на цензура върху вулгарните и пошли музикални текстове, които замърсяват ефира. И в това няма нищо недемократично, напротив - да опазим чисти съзнанието и духът на младото поколение е единствената гаранция за бъдещето на българската демокрация.

    Коментиран от #35

  • 28 Яж м бахуря

    29 3 Отговор

    До коментар #2 от "Кой68":

    Защото това не е начин да правиш туризъм.Малоумн.к!Ето за това ще ходим по беломорието,заради такива като теб еднакомислищите!

    Коментиран от #36

  • 29 Zajko

    38 4 Отговор
    Кога обслужването ще достигне поне наполовина на това на съседите в Турция?Всичките ми приятели ходиха в Турция и казват, че обслужването е на много високо ниво.А нашите сервитьорки даже не знаят как да те поздравят, камо ли да те обслужат.Кога ще ги стигнем американците, а кога поне турците ...
  • 30 Иван

    3 23 Отговор
    Този разказ звучи доста тенденциозно разказан и така преразказания диалог няма никаква логика!Явно поредния случай на "крадеца вика: дръжте крадеца",нищо чудно ако публикуват видезаписи от заведението да излезе,че не са се случили точно така нещата,но в България за лъжесвидетелстване и набеждаване рядко някой го наказват,нищо чудно и да е поръчкова акция от комнкурентно заведение!

    Коментиран от #31

  • 31 ИМПЕРИАЛИСТ

    17 2 Отговор

    До коментар #30 от "Иван":

    Иванчо-мамин, много си наивен!

    Коментиран от #55

  • 32 Кире

    4 0 Отговор
    Сам'ба майката
  • 33 Усмивката

    15 0 Отговор
    Прахчетата.Прахчетата вършат много работа.Всеки втори тинейджър ,и не само,проявява необяснима агресия.Щон се повика полиция, тя полицията трябва да има ,необходимо е да бъде оборудвана с подобна техника.
  • 34 ГОСТЕВ

    33 0 Отговор

    До коментар #26 от "Джентълменът русофил":

    НЕ СИ МИСЛИ,ЧЕ САМО ПО МОРЕТО Е ТАКА.........И В ПЛОВДИВ И В СОФИЯ И КЪДЕТО ТАМ СЕ СЕТИШ В БЕГЕТО Е СЪЩОТО.....
    И ВЪВ ВЕЛИНГРАД СЪМ БИЛ ,ПРЕХВАЛЕНИЯ ,,СПА ЦЕНТЪР,, НА БАЛКАНИТЕ.....ПО ЗАВЕДЕНИЯТА И ХОТЕЛИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО ВАЖНИ,ЧАКАШ ДА ИМ ДОЙДЕ КЕФА,ДА ТИ ВЗЕМАТ ПОРЪЧКАТА ......
  • 35 ВЕРВАЙ СИ

    28 0 Отговор

    До коментар #27 от "Джентълменът русофил":

    ВСИЧКО ТОТАЛНО Е ИЗПУСНАТО.......И ПОКОЛЕНИЯТА НА ПРЕХОДА...ТОЖЕ.....
  • 36 Кой68

    14 3 Отговор

    До коментар #28 от "Яж м бахуря":

    От 20 години не ходя на нашето Черноморие,а сега изобщо няма да стъпя?Такива главоболия сам няма да си причиня и да споря или карам с малоумни.В случая това което написахте за мен се отнася в пълна сила за вас и вашия умствен багаж???
  • 37 stepcho

    16 3 Отговор
    Бургас, морето и неговите трудови малоумни и прости сервитьорки и техните още по- тъпи предприемачи.....жалко това там е ежедневие, но
    и никога няма да влезат в час горките.....

    Коментиран от #38

  • 38 ГОСТ

    17 1 Отговор

    До коментар #37 от "stepcho":

    ТИ ПА....???? И МАЙНИТЕ И ШОПИТЕ СА СЪЩИТЕ.........ОСОБЕННО МАЙНИТЕ.......КИТОДАР В ЮТУБ НАЙ -ДОБРЕ ГИ ОПИСВА......
  • 39 MMA club

    13 1 Отговор

    До коментар #11 от "Геро":

    Ха ха ММА клуб в Надежда. Голяма гордост.
    Долнопробни мутри дето се занимават с бллъскане в главата а не могат да сричат. Затова БГ се изпразни от всички млади и способни

    Коментиран от #41

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Fox81

    13 2 Отговор

    До коментар #39 от "MMA club":

    Долнопробни мутри има навсякъде. Явно Вие не сте ходили по спортни клубове, да видите, че в тях тренират офицери на кораби от търговския флот, доктори, инженери, дори имаме Доцент преподавател. Но какво ли разбира един многознайко. Аз съм инженер и за мен бой означава тренировка в залата, не блъскане на нетрениран човек на улицата, който мога да убия. Явно хората, които нямат спортна култура, пишат само глупости. Все едно аз да коментирам вашата работа, от която идея си нямам.
  • 42 възмутен

    18 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кой68":

    След като отваряш обществено заведение и то на място където има постоянен поток от хора работата ти е да обслужваш клиентите и да се държиш културно с тях
  • 43 Джентълменът русофил

    17 0 Отговор
    И като съм почнал да си доразкажа, че се е на събрало в мен. Връщам се от плаж със семейството си и що да видя. Паркиран софийски баварец на алеята водеща до плажа и мускулест батка с обръсната глава си пренася артикулите до търговския обект, които впрочем бяха плажни надуваеми артикули, тоест съвсем леки. Попитах го, защо не паркира малко по-нататък, където има повече място как да преминем покрай колата му. В това време детето ми се шмугна в тръните покрай бавареца, решавайки по детински проблема, а батката ми отговаря с иронична усмивка сочейки към синът ми "Ето така". Направо побеснях. Този път сигнала ми до 112 хвана ред. На другият ден батката беше паркирал културно от едната страна на алеята десетина метра по-нагоре. Искрено се надявам, че поне акт са му написали, макар и да не ми се вярва. Чудя се, как нормалната част от българското общество търпи нахалството на подобни екзрмпляри. Ред трябва да се въведе в тази държава - СПЕШНО! Просто в България липсва политическа воля за някаква промяна. Иначе казано на управляващите не им пука за реда, те предпочитат да не дразнят гласоподавателя учейки го да спазва правилата, а това е ужасно нехайна и глуповата стратегия. Дано ерата на опростачавснето на младите си отиде на следващите избори заедно с управляващите. Разберете, че хора от простолюдието като, "Нако, Дако и Цако" не са подходящи за управници. Не може простият да управлява интелигенцията. Това го е имало само в началото на века и сега. Дори и през
  • 44 Джентълменът русофил

    21 0 Отговор
    Дори и през комунизма се поддържаше висок обществен морал, а културата, изкуството и художествената самодейност преживяваха своят Златен век. Сега има само едно опростачавснето на младото поколение. Срамота

    Коментиран от #45, #65, #69

  • 45 ОНЯ СЪЩИЯ

    17 0 Отговор

    До коментар #44 от "Джентълменът русофил":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ ДРУЖЕ........АМА КОЛЕГАТА,ОТ ПРЕДИШНИЯ КОМЕНТАР ПРАВИЛНО ОТБЕЛЯЗА......ВСИЧКО Е ТОТАЛНО ИЗПУСНАТО........
    И ОЩЕ ПО -ЛОШОТО Е,ЧЕ НА НИКОЙ ,АМА НА НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ МУ ПУКА И СИ Я КАРА ,КАКТО НА НЕГО МУ Е КЕФ...........
    ВЕРНО.....ИМА ПРОТЕСТИ ВСЯКАКВИ,НО ТОЯ ИЗСТРАДАЛ НАРОДЕЦ,НИКОЙ НЕ ГО БРЪСНЕ ЗА НИЩО.........И ПОСЛЕ НЕ СМЕ ЕДИННИ.......ЩОТО КАТО ИЗЛЕЗАТ 200 ДА ПРОТЕСТИРАТ,2000 СТОЯТ ОТСТРАНИ,ГЛЕДАТ СЕИР И ДАВАТ АКЪЛ.......ЩОТО БЪЛГАРИНА МНОГО ОБИЧА ДА ГИ ПРАВИ ТЕЗИ НЕЩА ,ЗА АКЪЛА И СЕИРА И ПОСЛЕ ДРУГИТЕ СА МУ ВИНОВНИ,ЗА БАТАКА В КОЙТО САМ СЕ Е ДОКАРАЛ.....
  • 46 мишо

    7 2 Отговор
    На тези заведения се поръчва алкохол, бяло или мадама. Всичко друго, което е извън менюто предразполага клиента бързо да бъде разкаран по всякакъв начин.
  • 47 s7un7

    5 2 Отговор
    Екстра, продължавайте да ходите на море в БГ
  • 48 селяни прости

    5 1 Отговор
    Как се вика на женска батка в Бургас?
    Патка?
    Селски парчета с комплекси има навсякъде, но в Бълхария за съжаление е така.
  • 49 Ивайло

    12 0 Отговор
    И какъв туризъм ще имаме и какви туристи, щом за персонал в заведенията работят такива гамени и аборигени??? Къде другаде ще видите персонала да си седи по масите, когато влезе клиент, камо ли пък да му се сопа и да му скача на бой без причина??? Отидете на гръцкото море, после на нашето и открийте разликите!!! Клиентът трябва да е на почит, ЗАЩОТО ТОЙ ТИ НОСИ ПАРИТЕ ЗА ЗАПЛАТАТА, кифло нещастна!!!
  • 50 Чочо флейтата

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "Бай Иван Горския":

    Недей, бате, много си лош. Вие само кютек мислите бабанките. А я мъдря как да правя пари. Отиваш при скалата с мускули, усмихваш се, смигаш и казваш: Бате дай 20 лева и ти правим свирка? Скалата че каже: Чезвай уе педрас, скапан! Ти: Добре, баге дай 10 да не ти праим свирка? И така, скалата че ти дава берекет. Бицепсите с глава между раменете имат пари. И си на кяр. А ти, че се млатиш?
  • 51 Чочо флейтата

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Бай Иван Горския":

    Недей, бате, много си лош. Вие само кютек мислите бабанките. А я мъдря как да правя пари. Отиваш при скалата с мускули, усмихваш се, смигаш и казваш: Бате дай 20 лева и ти правим свирка? Скалата че каже: Чезвай уе педрас, скапан! Ти: Добре, баге дай 10 да не ти праим свирка? И така, скалата че ти дава берекет. Бицепсите с глава между раменете имат пари. И си на кяр. А ти, че се млатиш?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Пешо

    5 3 Отговор
    Мутроград - нищо ново....
  • 54 Кольо

    9 3 Отговор
    Южното черноморие е п***н т***к, най-смотаните курорти пълни с простаци и селяндури

    Коментиран от #60

  • 55 Иван

    0 2 Отговор

    До коментар #31 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    А ти си МЕГА ГЛУПАВ!
  • 56 Грую

    0 3 Отговор
    И каква почива е тая- бой, ебън и гръцка музика!
  • 57 ИВАН

    5 2 Отговор
    Изобщо не им стъпвам в мутренските заведения
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Алфа Вълкът

    2 0 Отговор
    А бе, държахте я тая новина като водеща, докато не я вкарате в топа, а на никой не му пука за този елементарен селски скандал!
    В живота или избягваш конфликта, или или играеш каратека!
  • 60 НИКО

    4 3 Отговор

    До коментар #54 от "Кольо":

    ДА БЕ.....ТО ЗАТОВА ОЩЕ ОТ ЮНИ,БЕШЕ ПЪЛНО И ВСЯКА ВТОРА КОЛА БЕШЕ СЪС СОФИЙСКА И ПЛОВДИВСКА РЕГИСТРАЦИЯ.....ЩОТО Е КОФТИ...???? + ЧУЖДЕНЦИТЕ ....
    И МЯСТО НЕ МОЖЕШ ДА СИ НАМЕРИШ В КВАЛИТЕТНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ,АКО НЯМАШ РЕЗЕРВАЦИЯ......АРЕ БЕГАЙ...
  • 61 ТО ПЪК

    6 3 Отговор

    До коментар #58 от "Идиот":

    МАЙНА ТАУН И СОФЕТО СА КИТКА.......??? И ТАМ Е СЪЩОТО,ЧЕ И ПО-ЗЛЕ.....АМА ......КИСЕЛО ПЪРДИТЕ ЩОМ СТАНЕ ВЪПРОС ЗА МОРЕТО........

    Коментиран от #64

  • 62 гост

    3 2 Отговор
    Тази година ми се наложи да преспя няколко пъти по нашето Черноморие и навсякъде се опитваха да ме мамят и ми предоставяха някакви диви сметки, за които се разправяш. Поръчваш си пил пържола за 7лв и ти слагат 3 резена домат на цена 4,5лв., Нощувка обявена за 15лв на легло, ест. в бунгало, на място е 20лв, ама вече си там, нощ е, няма какво да правиш. Нямам против да плащам, но да има за какво. Като ми дадат касов бон за 52лв, а моето реално е 30лв някак си няма как да го посетя втори път.
  • 63 кота нула

    2 2 Отговор
    Черпете ги два, три коктейла Молотов довечера в тишината и да си еб*ват майката, стига ревали...

    Тук, в тая кочина наща поне можеш да си раздаваш правосъдие на воля, няма кой да те закача, ако ще и всеки ден да ги палиш.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 на баба ти фърчилото

    2 2 Отговор

    До коментар #44 от "Джентълменът русофил":

    Само че забравяш да кажеш че пълненето на чугун в главата до степен затъпял комунист е по вредно от всякаква култура и чалгаопростачване Болшевизма обхваща всички пороци които са известни на човечеството
  • 66 Хелиос

    0 2 Отговор

    До коментар #21 от "гххфц":

    Има и други места за почивка глей та стой направят ли магистралата до Гърция цяла София и западна България ще е там за три часа Касандра 150 кил плажове супер страхотна гледка и страхотна полиция няма мърдане колите със свалени номера са само на български мутри спокойствието е осигурено плащаш повече с удоволствие Затова са изнервени мутрокомунистите бизнеса им загива Влезли ли в шенген няма проверки няма опашки по границата Слънчев бряг ще заприлича на Мъртвия град след Гиза Кайро препоръчвам ви посещение до там невероятно изживяване около 150 лири в двете посоки с престоят за 4 човека
  • 67 ОНЯ СЪЩИЯ

    6 0 Отговор
    ВИЖТЕ ПИЧОВЕ......ДЯВОЛА НЕ Е ТОЛКОВА ЧЕР,КОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА.....НЕ СЛАГАЙТЕ ВСИЧКО ЩО Е ОТ МОРЕТО,ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ,ИМА И МНОГО СВЕСТНИ ХОРА,МЕЖДУ МОРСКИТЕ.......ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ АЗ И СЕМЙСТВОТО МИ ХОДИМ НА ПОМОРИЕ,ПРИ ЕДНИ И СЪЩИ ХАЗЯИ......ХОРАТА СА ЛЮБЕЗНИ,ДЪРЖАТ СЕ ВЪЗПИТАНО С ВСИЧКИ,НЕ СМЕ ИМАЛИ ПРОБЛЕМИ,ДОРИ СЕ УГОВАРЯМЕ ЗА СЛЕДВАЩОТО ЛЯТО ПАК ДА СМЕ ТАМ,НА ОПРЕДЕЛЕНИ ДАТИ И ЧОВЕКА ПАЗИ ЕТАЖА И СТАИТЕ КОИТО СМЕ АНГАЖИРАЛИ......СЛУЧВАЛО СЕ В ЗАВЕДЕНЯТА ДА МЕ ПОСЛЪГВАТ В СМЕТКИТЕ,ЕДИН ДВА ПЪТИ,НО ЗА ТЕЗИ 10 ГОДИНИ,ТОВА Е КАПКА В МОРЕТО ,ДЕТО СЕ КАЗВА.............

    А ПРОСТАЦИ И СЕЛЯНДУРИ ИМА НАВСЯКЪДЕ ИЗ БЪЛГАРИЯ,НЕ САМО НА МОРЕТО............КАКТО КАЗВАШЕ ЕДИН МОЙ ПОЗНАТ ОТ ОДЕСА....

    У КАЖДУЮ НАЦИЮ ЕСТЬ ГА***НО........ТАКА,ЧЕ...ГЛЕДАЙТЕ СИ ЖИВОТА И ГО ДАВАЙТЕ ПО-СПОКОЙНО.....
  • 68 ......

    1 0 Отговор
    Язък.то в селата няма такова нелто
  • 69 Ватници

    0 1 Отговор

    До коментар #44 от "Джентълменът русофил":

    "Джентълмен русофил" е оксиморон! Нещо, като "богат беден" и "умен глупак".
  • 70 Отпускар

    1 0 Отговор
    Затова не ходя на скапаните им кафета с готови нестле-продукти, гарнирани с разхлабителни и развалени млека с неясен произход. Плажът на Коронадо под Сан Диего е с копринен пясък, огромен и с много място, няма тъпаци, няма татуирани пишман-бабаити с чантички-диагоналки и океанът е спокоен и кристално чист.
  • 71 vasik atanasova

    3 0 Отговор
    я вървете във Франция и си поръчайте нещо в ресторант
    никъде не съм имал по добро обслужване
    ескюзми мюсю ми казва момчето
    а тука кво ве меню ли искаш озверели
    още на летището в София и гледаш вече някакви ЗОМБИРАНИ ХОРА
    казваш му добър ден А ТОЙ СЕ ЧУДИ ЗАЩО ГО ПОЗДРАВЯВАШ
    И КАКВО ИСКАШ ОТ НЕГО
    ТРАГЕДИЯТА Е ПРОСТО МНОГО ГОЛЯМА !!!

    Коментиран от #72

  • 72 ГОСТЕВ

    2 0 Отговор

    До коментар #71 от "vasik atanasova":

    ТО НЕ САМО У ФРАНЦИЯ БЕ ЧОВЕК.......В ЧУЖБИНАТА НАВСЯКЪДЕ Е ТАКА........А КАТО КАЦНЕШ У НАС,БИЛО В СОФИЯ,БУРГАС ИЛИ ВАРНА,ОЩЕ НА ЛЕТИЩЕТО,ТЕ ГЛЕДАТ ,ВСЕ ЕДНО СИ ИМ ИЗЯЛ ДЕСЕРТА А, ТАКСИДЖИИТЕ ГЛЕДАТ КАК ДА ТЕ ПРЕЦАКАТ И ДА ТЕ ДЯЛНАТ ДЕБЕЛО ,КАТО ТЕ КАРАТ НА АДРЕСА,ЗЕР ИДВАШ ОТ ЧУЖБИНА......
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове