Last news in Fakti

16 Септември, 2019 13:32, обновена 16 Септември, 2019 12:11 26 561 108

Байте, байте да не срещнете коли на НСО на пътя...

  • нсо-
  • цвета караянчева

Гражданин с въпроси към претърпялата катастрофа Цвета Караянчева

Байте, байте да не срещнете коли на НСО на пътя... - 1
Снимка: БГНЕС

Гражданин, проследил темата покрай пътната катастрофа, в която беше ранена Цвета Караянчева, председател на българския парламент, пожела повече яснота покрай инцидента. Именно затова той зададе няколко конкретни въпроса към нея, на които надали ще получи отговори.

Припомняме, че около 10.30 часа на 15 септември 2019 г. на главен път Шумен-Силистра, след разклона за с. Върбак се удариха автомобил на НСО, транспортиращ Караянчева и друг лек автомобил. От инцидента председателят на парламента е със счупена раменна става.

Ето и въпросите на гражданина Х.Х., публикувани под личното изявление на Караянчева във Facebook относно състоянието ѝ:

- Г-жо Караянчева, моля да отговорите на следните въпроси:

Кое наложи спешното Ви транспортиране с хеликоптер?
1.Липсата на качествени специалисти в Шумен;
2.Никой не Ви пита;
3.Просто каприз.

И още...

Какъв беше хеликоптерът?
1.Медицински
2.Военен
3.Частен

А също...
Кой ще плати?
1.Ние
2.Вие
3.Някой друг

Да не забравим...
1.Бяхте ли поставили обезопасителен колан?
2.С каква скорост се движеше автомобилът ви?
3.Пострадалото семейство и детенцето в Шумен ли ги оставихте да се лекуват?

А на всички изказващи съболезнования и пожелаващи всичкото добро на света, на тях бих казал:
Байте, були и тетковци, байте да не ви срещат по пътищата коли на НСО!
Байте, че не само хеликоптер няма да има за Вас, ами си пригответе стотинки за телевизор в болничната стая.
Ако стигнете до нея.
Въобще!"

Байте, байте да не срещнете коли на НСО на пътя...

Малко след катастрофата от НСО излязоха с официалната си информация по случая, а именно че единствено благодарение на бързата и точна реакция на водача на НСО са ограничени щетите от удара.

Пострадал, пътувал в цивилния лек автомобил, участвал в ПТП-то, пък обяснил на МВР, че колата на НСО го е връхлетяла с близо 200 км в час, идвайки срещу него в платното му, докато той е излизал от завой.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 107 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ??????

    690 7 Отговор
    Гражданина е изразил своето право да я пита и гражданската си позиция с точните въпроси.

    Коментиран от #18

  • 2 Иво

    492 7 Отговор
    Много точно казано.
  • 3 Конфуций

    49 176 Отговор
    С риск да бъде изтрит коментара ми - пазете се и от коли с номера СА----РМ. Тези са на комунисти, на които всичко им е позволено. Изключение е са само препродадените коли

    Коментиран от #58

  • 4 Смешен център Банкя

    100 5 Отговор
    ".преди любопитството да убие котката, котката разбира за света повече, отколкото сто нелюбопитни кучета". - Том Робинс
  • 5 Холандия

    289 13 Отговор
    Оставка на Караянчева
  • 6 Гил Хейл

    199 6 Отговор
    Остават 40 дни до първият тур на местните избори през октомври тази година в България
  • 7 Това е

    319 12 Отговор
    Положението в България , боклук до боклука ви управляват , крадат , убиват и т.н. да са ви честити тия боклуци на всички които гласувате за тях и на всички които не гласуват и не им пука кой ги управлява .
  • 8 Коментар📝

    274 9 Отговор
    ДЪРЖАВА НА МУТРИ
  • 9 Гербераси долни

    326 8 Отговор
    За жалост това е реалноста ,ние обикновенните чакаме линейка 40 мин,после просто висим в чакалнята два часа докато ни обърнат внимание ,трябва и да си платим пред спешния кабинет независимо че сме здравно осигурени (В Стара Загора от около половин година се плаща на регистратура такса и в спешния кабинет за повечето дейности)и после ако оцелеете си платите и за телевизията ,ако има такъв работещ в стаята ,а тези от здравната каса отново ще си сменят автомобилите с нови.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Скакалец

    236 7 Отговор
    Тая Караянчева от тия въпроси ще се скрие или ще наговори небивалици.
  • 12 мама и

    177 12 Отговор
    как не вземе някой един трактор и да и блокира пътя да се изшие и да стане зеленчук тоя боклук караянчва
  • 13 МАЯ

    21 186 Отговор
    Лумпен който търсат под вола теле. Стар приом на комунистите!
  • 14 НРБ

    37 311 Отговор
    Много сте тенденциозни и злобни в коментари и въпроси...ами прочетете законите , които дават права и задължения, както на председателя на НС, така и та НСО !!! Те са обсъждани и приети в НС преди Кароянчева да е на този пост И са важали, за всички преди нея и ще важат за всички след нея! ! Те важат в момента и за Президента, вашият човек , НЕуважаеми червени тролове и БСП членове !!!
    Само като инфо...вашите любими членове на ЦК на БКП ходеха на разходки , шопинг и за капели пак със самолети до Париж и т.н с вашите пари, лекуваха се в Правителствена болница, чак сега можахме да видим в какви резиденции почиваха, с какви удобства и слугинаж, хайде затворете грозните си уста и си нанесете главите ,че и граждански права нямахме тогава са питаме !!!!!

    Коментиран от #19, #59, #60, #96, #97

  • 15 НРБ

    25 205 Отговор
    Много сте тенденциозни и злобни в коментари и въпроси...ами прочетете законите , които дават права и задължения, както на председателя на НС, така и на НСО !!! Те са обсъждани и приети в НС преди Караянчева да е на този пост И са важали, за всички преди нея и ще важат за всички след нея! ! Те важат в момента и за Президента, вашият човек , НЕуважаеми червени тролове и БСП членове !!!
    Само като инфо...вашите любими членове на ЦК на БКП ходеха на разходки , шопинг и за капели пак със самолети до Париж и т.н с вашите пари, лекуваха се в Правителствена болница, чак сега можахме да видим в какви резиденции почиваха, с какви удобства и слугинаж, хайде затворете грозните си уста и си наведете главите ,че и граждански права нямахме тогава да питаме !!!!!

    Коментиран от #35

  • 16 Голям Слон

    290 9 Отговор
    На тази оглозгана в последните тридесет години територия не й трябват 250 депутати. Най-много 50. Без имунитет! Служебни коли - Дачии. Максимум Хюндай. При това ниски класове. За министрите Хюндай Соната. За Министър Председателя -който и да е той, премиум лимузина. За Президента - също. Не може тия юнаци да са всичките мултимилионери, закон да не ги касае, а здравеопазването да е като за знатни индийски велможи. Докога? За военна хунта нямаме армия. Но пък си имаме НАТО, което ще парира всеки опит за преврат. Имаме си и ЕС, който ако не удобри изпора на правителство (задължително антируско), ще ни постави в изолация... Икономика нямаме. Живеем от европроекти и съответно европари. Какво да правим? Имаме ли някаква реална алтернатива?

    Коментиран от #36, #81, #84

  • 17 НСО

    212 12 Отговор
    Мила ми ,приятелко, въобще не ме интересува твоето здравословно състояние ! Итересуваме ,какво е състоянието на пострадалите от другата кола и пожелавам им за бързото възстановяване.
  • 18 Тодор Николов

    150 18 Отговор

    До коментар #1 от "??????":

    ВНИМАВАЙТЕ С ГРАЖДАНСКИТЕ ПОЗИЦИИ! ДА НЕ ВИ ЗАТЪРСЯТ ОТ ДАНС И МВР, ИЛИ ДА ВИ НАПРАВЯТ ПАЦИЕНТ В БОЛНИЦА!

    Коментиран от #25, #78

  • 19 Пребоядисани

    112 11 Отговор

    До коментар #14 от "НРБ":

    Не всички са били членове на БКП като Б.Б. И като тебе.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 абе

    87 4 Отговор
    Пита, ама тя няма да му отговори.
  • 22 му мъъъ меее

    75 13 Отговор
    ОТГОВАРЯЙ МА МАРДА
  • 23 BG_123

    247 6 Отговор
    Хеликоптер за ключица, как не ви е срам гадове долни. Обикновен човек ще го оставят да загине, но щом е за тази, защо не изпратихте и международната космическа станция да я закара до болницата. Такава наглост, алчност, тъпота и простотия, аз лично никога не съм виждал в тази страна. Тази да плати всяка стотинка за разходите на хеликоптера от джоба си, а тези, които са позволили да се вдигне машината за тази глупост, да бъдат наказани десциплинарно.

    Коментиран от #55

  • 24 BG_123

    253 7 Отговор
    А и забравих да вметна, ние събираме още капачки да купим кувиози в болниците за дечицата, вие харчите нашите пари да и возите на тая задника в хеликоптер. Как не ви е срам бре, изроди долни?
  • 25 Строзбург

    86 8 Отговор

    До коментар #18 от "Тодор Николов":

    Като ви потърсят запишете му името на тоя дето ви търси и го снимайте да се представи, печати , подписи , адвокат и после в Страсбург.
  • 26 jorj

    23 133 Отговор
    Аз ЗАДАВАМ ВЪПРОСА!!!!! КОГА ДЪРЖАВАТА ЩЕ ИЗГОНШ РУСКИТЕ ШПИОНИ, КОИТО КОМАНДВАТ В БЪЛГАРИЯ, ПОРАДИ КОЕТО РАЗГРАБВАНЕТО ТА ДЪРЖАВАТА НИ ОТ РУСИЯ ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧЕ 75 ГОДИНИ И СМЕ НАЙ-БЕДНИ В ЕВРОПА, ТОЧНО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА!!!!!!!
  • 27 Morgoth

    178 8 Отговор
    На мен ми е интересно как при хлъзгане заради пясък кола завиваща на ляво се хлъзга също на ляво. Май от НСО ще пренапишат физиката, за да може шофьора им да изглежда невинен.
  • 28 Гоуст

    138 6 Отговор
    Много точно. Аз никъде не видях какво е състоянието на другите пострадали, къде са откарани за лечението. НСО са с тежки джипове, тойоти и мерцедеси. Щом Караянчева е със счуване, какво остава за другите. Представям си ако са в някоя шкодичка или корса, на какво е станала след удара

    Коментиран от #53

  • 29 Гоуст

    80 7 Отговор
    Много точно. Аз никъде не видях какво е състоянието на другите пострадали, къде са откарани за лечението. НСО са с тежки джипове, тойоти и мерцедеси. Щом Караянчева е със счуване, какво остава за другите. Представям си ако са в някоя шкодичка или корса, на какво е станала след удара

    Коментиран от #45

  • 30 асдзьц

    50 9 Отговор
    Оставете я да мре
  • 31 Behemoth

    34 7 Отговор
    Просто племе ,време е за ЖЕРТВА ...БОРИСОФ трябва да поеме цялата болка .....Урумов на кайма!Човешки титани ,самото олицетворение на човешкия дух са изпитали унижението и кървящата всепроникваща болка ....червеите трябва да ПИЩЯТ!
  • 32 jorj

    9 56 Отговор
    Въпроса е към Борисов, Цацаров, Европарламинта и всички нормални българи, без кому социалисти, и тем подобни руски ибрикчии!!!!!
  • 33 мухата

    91 7 Отговор
    тази госпожа Караянчева да не е БОГИНЯ ,майката на простолюдието че хеликоптер с държавни пари е летял за нея,другите кучета ги яли,да се спасяват.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Брадвата

    64 6 Отговор

    До коментар #15 от "НРБ":

    Мда, бе, те щото сега не ходят по "шопинг"?! В момента всяка медиа в страната е контролирана от властта, всеки журналист е с глава в анала. Всеки съдия и прокурор са си техни, така или иначе. Кой да разледва сегашните злоупотреби, некомунисте?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 нервен ( разбивача на тролове )

    19 27 Отговор
    Срещал съм много пъти коли на НСО по пътищата ..срещал съм бат боце с тойотата ...чукам лявият мигач и газ няма какво да ги чакам са ми се моткат
  • 38 ЪРП

    115 8 Отговор
    CТAТИЯТA ПРOПУCКA ДA КAЖE НAЙ-НAЙ-НAЙ-ПOТРECAВAЩOТO ,КOEТO CПOДEЛИ ИНТEРВЮИРAНИЯТ ГEН.ВЛAДИМИРOВ!!!!!!!!!!!........И ТO E ,ЧE ВТРEЩЯВAЩO ПРOCТИТE ГEРБEРACOПИТEЦИ CA ПРИEЛИ ЗAКOН ЗA НCO ПРEДИ ВРEМE В КOEТO РAЗРEШAВAЛИ НA OХРAНAТA НA НCO ДA CТРEЛЯТ ПO ГУМИТE НA CЛУЧAЙНO ДВИЖEЩИ CE КOЛИ ПOКРAЙ КOРТEЖИТE ИМ ,AКO ТE ПРEЦEНИЛИ ,ЧE ПРEПРEЧВAТ ДВИЖEНИEТO НA НCO!!!!!!!!?!?!???.....БЪЛГAРИ,........МOЖEТE ЛИ ДA ГO ACИМИЛИРAТE ТOВA??!!???????
  • 39 3725

    75 10 Отговор
    Ми, нали затова НСО-то си написаха закон, според който могат безотчетно да убиват, вкл. да стрелят, по пътищата в случай, че преценят, че има "опасност". Наистина трябва да баеш да не те срещат тези мутри от УБО. Това последното така и не го разформироваха, да им ... майките ченгеджийски.
  • 40 Мутренска Кочина

    68 3 Отговор
    Ами гражданин, и то във фейсбук ще пита! Да не би някой да е очаквал, че някоя ку*венска медия, унесла се във вътртене на кавали на управляващите, ще им ги зададе тези въпроси публично?
  • 41 РЕАЛИСТ

    81 5 Отговор
    Напълно подкрепям гражданина Христо Христов за поставените въпроси. И очаквам отговор - логичен.
    На два пъти до сега ми се е случвало да се "срещам" с автомобили на НСО на завой. И в двата случая "сечат" завоя и са наполовина в твоята лента, така че не ти остава друг изход освен да си плътно в дясно до колкото е възможно. И тук случая не е по-различен само, че аудито не е успяло да избяга в дясно и белята е станала.
  • 42 нсо са си мутри

    96 4 Отговор
    Виждал съм колите на ескортиращия цирк, пазещи главната клоунка и знам как карат, криволичат непрекъснато и не спазват никакви правила за движение, карат с много висока скорост и трябва другите водачи да се съобразяват с тях.
    Кога ще спре тая изродия, не знам, кака Цвета, голямата ценност, че и хеликоптер и извкали, гадни убийци.
    Защо се правят на интересни тия тъпани, не ми става ясно, все едно мърлата бърза за някъде и ще изпусне, кой знае какво. Предполагам, че са я карали на поредния демострационнен политически кьорфишек.
  • 43 За 30 години се превърнахме в роби

    88 4 Отговор
    200кмч? Това е терористичен акт от страна на НСО. Това са убийци и те трябва да си понесат последствията
  • 44 другия с катъра

    79 5 Отговор
    тия от НСО карат като безмъртни, колите им са големи и не им дреме за обикновения човечец или смейество че ще ги изтрепят... те се имат за царе в тая държава, те са над всички закони, не съм виждал до сега в цивиливозания свят НСО-то на другите държава да са такива нагли типове, тука колко от служителите на НСО са платили глоби за превишена скорост?
    колко са в затвора за убисто от птп което те са предизвикали?

    само изроди работят в това НСО, нормален човек няма как да се държи така нагло на пътя!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #46

  • 45 ТИР

    10 71 Отговор

    До коментар #29 от "Гоуст":

    Ами, не си представай, а просто прочети тъпо !! Още вчера всички писаха , че колата е АУДИ , а шофьорката с малък стаж се " уплашила" много като видяла коли с лампи ????? Та настъпила банкета / с пясъс а / и ВЛЯЗЛА В НАСРЕЩНАТА ЛЕНТА НА ЗАВОЙ !!!?????? Колите на НСО НЕ са влезли в нейната лента , че да има челен удар....четете преди да пишете глупости и фантазии !!!!

    Коментиран от #65

  • 46 нсо са мутри

    44 5 Отговор

    До коментар #44 от "другия с катъра":

    Така е колега, обикновените хора в Бълхаристанския мутрокенеф не струват нищо, макар, че точно те плащат заплатите, парите за колите, горивото и всичко останало на тия тюфлеци.
    За това в нормалните държави народа се вдига и подпуква с каквото свари, а ние тука само си псуваме по форумите.
    Нищо не става от нас бълхарите, овце сме си и това си е.
  • 47 aaaaaaaaaaaaaaa

    41 4 Отговор
    Тия тиквеници от НСО се мислят за всемогъщи и изобщо не мислят и не преценяват дори за другите участници в Движението...…………..

    Коментиран от #76

  • 48 NikNay

    9 2 Отговор

    До коментар #34 от "червено тролче":

    Глад, а? Посъветвах те да смениш текста в не да го правиш по-дълъг. . . .
  • 49 Guest

    61 2 Отговор
    Тая простотия, черните кортежи с бурканите, скорост от 150 + км/ч, незачитане и изтикване на другите участници в движението, само у нас и по т. нар. Западни Балкани я има! Гаранция, че ид.о.ите от НСО са цепили по средата и през "острова" на кръстовището щото Господ им е навигатор! А колкото и слаб шофьор да е била жената, скъсания наху.н.к дето е карал НАШАТА s-ка е бил трижди по-слаб драйвър от нея, реално! С оглед служебното положение.
  • 50 Ую от Пичковци

    52 3 Отговор
    Браво на Х.Х .И аз съм имал проблеми с коли на НСО .Агресивни и тотално безотговорни за останалите участници в движението .Но може и да имат оправдание за поведението си жалките драйвери .Нали возят богове все пак .
  • 51 Пунта Мара

    61 2 Отговор
    Без да знам мога да се обзаложа: 1. НСО е карал с превишена скорост. 2. Няма да е виновен 3. Може да да били без колани 4. Изобщо тая не е важна. Безгласна буква. Може да бъде сменена с всяка куха лейка. 5. Тиквен защо мълчи???? Алоооо, главанак, пиши нещо във фейса...
  • 52 Пунта Мара

    34 4 Отговор
    Без да знам мога да се обзаложа: 1. НСО е карал с превишена скорост. 2. Няма да е виновен 3. Може да да били без колани 4. Изобщо тая не е важна. Безгласна буква. Може да бъде сменена с всяка куха лейка. 5. Тиквен защо мълчи???? Алоооо, главанак, пиши нещо във фейса...
  • 53 Morgoth

    30 2 Отговор

    До коментар #28 от "Гоуст":

    Удара май не е бил кой знае колко силен. Ако тя е била единствената без колан, нищо чудно да е най-пострадалата.
  • 54 СссереМ

    8 77 Отговор
    Алоууу червените кхмери ТОВА Е ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ,не е сульо и пульо като тоя дето задава въпросите.И ние БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ сме си ги избрали ТОЧНО ТЯХ и сме съгласни да бъдат карани със самолет, хеликоптер или космическа совалка ако се наложи, а тая "уплашената" кифла може и със катафалка да я карат-нямам нищо против, апропо какво стана с инвалида дето го сгази таткото на фърчатото неразумение?

    Коментиран от #56, #61, #63

  • 55 7438

    11 4 Отговор

    До коментар #23 от "BG_123":

    Кой ти каза , че е заради ключицата.

    Коментиран от #67

  • 56 Активист на БСП

    32 1 Отговор

    До коментар #54 от "СссереМ":

    Пекинската патица от Виетнам...
  • 57 Биде

    41 2 Отговор
    Поредното безобразие в държавата ни което търпим наречено НСО! Бедна държава която с парите на народа се охранява Сульо и Пульо!
  • 58 Жарко

    3 8 Отговор

    До коментар #3 от "Конфуций":

    Поредният комплексар тихичко!

    Коментиран от #68

  • 59 Жарко

    13 0 Отговор

    До коментар #14 от "НРБ":

    Ти си ЗМ тоест залухав метериал!
  • 60 Реалност

    53 1 Отговор

    До коментар #14 от "НРБ":

    В закона никъде не пише , че правителствените коли могат и трябва да нарушават закона и да предизвикват ПТП-та! При звуков сигнал и включен буркан просто трябва да бъдат пропуснати, но не и когато са в насрещното при двупосочно движение! Я вземете вие попрочетете правилника пак няколко пъти!!!!!
  • 61 нсо за мутри

    43 1 Отговор

    До коментар #54 от "СссереМ":

    Тоя път не си прав, няма значение, кой какъв е, червен, зелен пимбян, има си правила за движение и те трябва да се спазват от всички.
    Истината е, че всеки се прави на тарикат, същата работа беше и с бащата на Румен летеца, веднага извикаха комунетата от БСП да го оправят.
    Правилата трябва да са за всички, няма богове, няма простосмъртни, а НСО, докато пазят боговете, трябва да пазят още повече тези, които има плащат заплатите, обикновените хора!!!!!!
  • 62 Адолф

    12 0 Отговор

    До коментар #34 от "червено тролче":

    Така е, фюреро че опраи сите сиганин дет пишем тук и сън не ни лови, а след него че доде и цървената армиа!
  • 63 Свинкс

    34 3 Отговор

    До коментар #54 от "СссереМ":

    Какъв председател какви пет лева. Унищожиха едно семейство. Гешев действай за да те признаем за гл.прокурор.За една ключица вертолет, а за пострадалите катафалка. Хора помните се.
  • 64 Жалко че е жива тая крава

    37 3 Отговор
    Рано или къдно властта си плаща за кражбите, лошото е да не загинат невинни граждани иначе тия бунаци в парламента и на куп да пукнат ще го напрайме тоя ден национален празник:-)
  • 65 Да бе!

    52 2 Отговор

    До коментар #45 от "ТИР":

    Със сигурност в района на това кръстовище има ограничение за 60 км. С колко е карал "героя" от НСО? Мълчат идиотите!
  • 66 здравният министър каза

    30 2 Отговор
    Хеликоптерът е по здравна пътека.
  • 67 Крокодил

    10 3 Отговор

    До коментар #55 от "7438":

    А на теб кой ти каза, че не е заради ключица???
  • 68 Конфуций

    5 12 Отговор

    До коментар #58 от "Жарко":

    Гласувай за БСП и не се обаждай
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Яяяя

    18 3 Отговор
    Преди 1989г. е имало пилотна кола която е чистила пътя само на държавния глава,а не и на шефа на парламента.Кола която е много преди другите коли.
  • 71 ДЕМОНкрация!

    33 3 Отговор
    Буден и съвестен гражданин!!! Браво на Човека за коментара му!!! В политиката и бизнеса на власт са много долни хора. Също така тия, които ги обгрижват са същите боклуци. Това е така, защото ДЕМОНкрацията дава право на наследствени разлигавени и простовати дечица да наследяват влияние, пари, бизнеси и постове. Също така дава право на харизматични и манипулативни индивиди да постигат целите си заблуждавайки околните. Също така дава право на НЕПОТИЗЪМ и всеки нагъл идиот с правилните контакти, късмет и лицемерие може да стане значим фактор. Също така дава право с насилие и заплахи да се обогатяваш и сдобиваш с влияние. Също така дава право на тарикатите да използват 80% от дебилната част на обществото за да мачкат останалите 20% нормални граждани. Също така дава право на хора с куфарчета да купуват на безценица умни и трудолюбиви хора, за да ги експлоатират в своите скапани бизнес и политически начинания. Освен това хората, които работят за политиците и олигарсите, дори да имат познания и умения в своите професии нямат никакви личностни качества и са готови на всичко за пари, дори попиват като гъби поведението на своите господари и стават по-гадни г*овна от тях. Пример е Нидялко Нидялкоф от агенция ПИК*ня! Нормално е такива безполезни индивиди да пращат на себе си хеликоптер, защото колкото по-прост е един човек, толкова повече се надценява и се мисли за велик, като така се самозабравя и дори крачето да си изкълчи ще викне хеликоптер за себе си, а обикновен
  • 72 kjl

    30 1 Отговор
    Колите на НСО да бъдат снабдени с видеорегистратори и в подобни случаи да може да се докаже правотата на държавните служители. Ако има такава. В противен случай винаги ще остава съмнението за манипулация.
  • 73 321

    27 1 Отговор
    Хм, до се сега почти не съм срещал кола на НСО извън града, която да кара нормално и с ограниченията по пътя. Тоест, чак не ми се вярва, че този път точно са карали леко и спокойно без да секат завоите и без да са поне 40 км над ограничението.
  • 74 Мамата

    23 2 Отговор
    Браво.ама....богоизбрани са 240те гълфона съсипали България само за 30 годинки....чумата да ги тръшне дано
  • 75 Мамата

    17 1 Отговор
    Ха ха .моя даже го изтриха.свобода на словото в България,ха ха
  • 76 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "aaaaaaaaaaaaaaa":

    Не са тиквеници що обиждаш хората.
  • 77 Илия

    16 1 Отговор
    Няма да има отговор, "боговете" не дължат отговори на раята. Просто байте си наистина да не срещате тези изроди, и бог да ви пази!
  • 78 Торлака

    19 1 Отговор

    До коментар #18 от "Тодор Николов":

    Хората са длъжни да изразяват гражданската си позиция. Независимо от ДАНС и МВР. Ти с твоето робско мислене си кротувай, внимавай ама и ще търпиш.
  • 79 Нина

    26 1 Отговор
    Много правилни са въпросите на човека. За ,,простосмъртния" народ едва ли ще долети хиликоптер, дори случаят да е наистина спешен. Искрено се съмнявам, че вината за катастрофата неправомерно ще я отнесе шофьора на другия автомобил. Но за хората от другата кола никой не се е замислил как са, ранени ли са и дали има нужда от хиликоптер.
  • 80 Усмивката

    12 1 Отговор
    Аз кат разпраам че комунистическия режим от Бай Тошево време се възвърна ,съмнявахте се.Който е живял тогава знае.Инфирмация нема.Нищо не се е случило.Забравете.....Дори не знаеме кой е другия участник в ПТП -то.
  • 81 управител

    16 1 Отговор

    До коментар #16 от "Голям Слон":

    Какви 50 депутата .Според китайците на България и трябва само един Управител Китай при 1.5 млрд има 750 депутата депутат на 2млн. население Значи трябва да имаме Трима депутата . при 6млн.
  • 82 Усмивката

    21 1 Отговор
    Аз съм свидетел на това как карат от ОНС.Наскоро имах такъв случай .Пред мен внезапно из зад завой на 100 метра изкочиха два джипа със светлини ,червено и синьо.Първият подкара право срещу мене и навлезе наполовин в моето платно с цел да ме принуди да спра или намаля.Аз ,като да съм бавноразиващ ,си карах както си е по закон .И въобще не намалих и не отклоних .На 20 метра видя че не му се получава и си влезе отново в неговото.
  • 83 Дискретен герой

    6 4 Отговор
    Пак да си ги гласувате!!
  • 84 Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺

    14 2 Отговор

    До коментар #16 от "Голям Слон":

    С едно изречение,да допълня.
    Ние сме колонялна държава........
  • 85 Сандокан

    7 2 Отговор
    За това на избори гласуваите за хора не за партии! А боклуците където им е мястото.
  • 86 Ганьо style

    20 1 Отговор
    Е, другия път колата на НСО дано се спре в камион или по дебело дърво

    Коментиран от #89

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Петър

    6 1 Отговор
    Преподавам кормуване на шофьри от НСО.Безплатно.
  • 89 Джудже

    13 2 Отговор

    До коментар #86 от "Ганьо style":

    Камионът или дървото ще са виновни, от сега ти го казвам ;-)
  • 90 комунягите-вън

    3 10 Отговор
    Това все-пак е втория след президента.Ако и на него не се обърне специално внимание и грижи,тогава на кой?
  • 91 Кръстю Генчев

    13 3 Отговор
    Безгранична наглост. Наглост нетърпима. Ние всички плащаме здравни усигуровки защо на нас за навехнат крак не ни се полага хеликоптер. Аз знаех че последния хеликоптер на БЧК е продаден. Защо детето умря в линеиката а доктоеа бе отпред да нв би неговия живот да не струва. колкото вашия. Вие всички заскужавате само едно КАЛАШНИК.

    Коментиран от #98

  • 92 Караянчева

    4 5 Отговор
    Да нямам отговор. Абе вие прост.. (народе).. кога ще приемете че вихрушката над вас е със специални превилегий. За нас закони няма точка.
  • 93 Кръстю Генчея

    6 3 Отговор
    Оарадирате с власт парадирате с пари и безнаказаност. Къде остана човешкото. Гиспожо цървул Караянчева незабавно си подаите оставката.
  • 94 Алекс2

    7 5 Отговор
    И моля ви Караянчева отговаряйте по бързо щото бързам за "другарската" среща на язовир Копринка !
  • 95 Николай

    8 1 Отговор
    Подобен е случая с бай Местан, не спазено предимство от единия водач и превишена скорост от водача движещ се по главния път. Естествено ограничението на скоростта не важи за коли на НСО.
  • 96 Мноу тъп глупак

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "НРБ":

    За кви кумонисти и кво ЦК и БКП говориш бе.Тея от кой са ве?Маи последната издънка на точно тея организации ЦК и БКП.така че кафяви кумондета стига сте правили циркове ами си изкарайте червените книжки и се дръжте по достино стига с тея жалки едновремешни похфати .
  • 97 Р Овч

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "НРБ":

    А твоите хора сега с какво са по различни че не разбрах.
  • 98 да не забравяме

    6 0 Отговор

    До коментар #91 от "Кръстю Генчев":

    че те харчат нашите пари когато някой главанак казва:"АЗ дадах,давам,ще дам пари за..." той раздава нашите пари,а не негови спестявания и въобще лични средства
  • 99 Румен Първанов

    10 0 Отговор
    НСО карат абсолютно нагло по средата на пътя . Това винаги е предпоставка за катастрофи . Друг е въпроса въобще трябва ли да съществува НСО или поне в този му вид !
  • 100 ВАШТА МАМА

    6 1 Отговор
    ДЪРЖАВАТА НА ТИКВАТА , МУТРИТЕ И АЛО ВАНЬО...
  • 101 Дебелия

    5 0 Отговор
    Госпожо к*р*ящева не ги слушай другия път може ЕЛИКОПТЕРУ да пукне гума у въздуха е кои че я смени тогава АМИН ДАИ боже
  • 102 Komo

    8 0 Отговор
    Твя от НСО са пълни малоумници , неграмотни и нагли
  • 103 vvvvv

    5 1 Отговор
    Уж журналисти! Не спирайте да я питате патката тези въпроси. Прекъсвайте я и само това да ви интересува. Не и давайте да ви говори заучените си фрази. Само ще спечелите уважението на хората, ако това ви интересува.
  • 104 Иво

    4 0 Отговор
    Ще добавя още един въпрос.....
    Когато първата кола от кортежа (обикновено са 3) започне изпреварване на забранена локация, другите коли защоя я следват неотлъчно?.......
  • 105 Иво

    2 4 Отговор
    3000 лв. за хеликоптера! А това гражданче защо не пита за други, ОГРОМНИ суми ? Прим. - как каката Корнелия има Техноимпекс, да попита нещо за Р. Овчаров, за Доган, за Пеефски , и , и , и.... за милионерите/ милиардери, които ДС/БКП ги назначи и сега пълнят касичките им ?! Ама там за такива въпроси бият през пръстите / разбирай - през ШИЯТА /!Та толкова за въпросчетата на питащия другар!
  • 106 Градинар

    3 0 Отговор
    Цвете, Цвете, без малко да те откъснат. А само как красиш Парламента...
  • 107 Гневен

    3 0 Отговор
    Аз не мога да разбера защо само драскате тука
    Вземете сопите и ги изметете всички осрани политици.
  • 108 Ицо

    2 0 Отговор
    НСО да са виновни няма такова нещо те са безсмъртни и те да са виновни пак другия ще го отнесе.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове