Last news in Fakti

16 Септември, 2019 14:09 5 191 74

Борисов за БНР: Чист саботаж срещу правителството

  • бойко борисов

Смешно и забавно ми е, как от всеки телевизор или радио, който пусна, чувам, че няма свобода на словото и обиди по свой адрес, каза премиерът

Успяхме да стигнем до този ден, в който да открием този нов завод. Това е едно производство, което няма да даде много работни места - само 200, но те ще са топ специалисти и с високи заплати. Искам да благодаря на всички, които участваха в построяването на този завод и да пожелая успех на новото производство. Това заяви Кирил Домусчиев по време на откриването на новия завод на "Биовет" в град Пещера.

На събитието присъстваха още премиерът Бойко Борисов, финансовият министър Владислав Горанов, министърът на икономиката Емил Караниколов, министърът на околната среда Нено Димов и депутати, съобщи novini.bg.

"Благодаря на всички, които положиха усилия за този проект. Всеки ден или през ден в България се откриват заводи. Този завод е високо технологичен, с добро възнаграждение, както и с отделени 40 милиона лева за екология и пречистване на водата. Нено Димов лично ми каза, че пречиствателната станция е направена по най-съвременен начин. Трудно е на такива места, където почти няма привличане на инвеститори, да има такова развитие", заяви премиерът Борисов на откриването.

"Работете с по-голям капацитет. Поздравявам всички инвеститори и от името на Жан-Клод Юнкер, той е зле здравословно и не успя да дойде. Плодовете от плана “Юнкер” се виждат във всяка посока", разкри министър-председателят.

"Искам да поздравя и децата на Пещера, както и учителите. Дано всички училища да са на ниво. Няма класна стая без wi-fi в страната. Поздравявам всички ученици и в страната за първия учебен ден", завърши Бойко Борисов.

След официалната церемония премиерът Борисов разгледа новия завод, като разговаря със служители, които му обясниха същността на работата си.

"Не очаквах такава огромна мощност да се построи. Инвестицията е над 300 млн. Откриват се 200 нови работни места. Всичко е високо технологично. Ако влезете вътре, ще останете впечатлени", заяви малко по-късно пред журналисти премиерът Бойко Борисов.

"Поръчки в завода има повече, отколкото е капацитета му. Най-важното е, че се дава ръст на икономиката и то благодарение на плана "Юнкер". За да отговоря на президента - всеки ден откривам заводи и училища. Над 1 млрд. са дадени за образователна инфраструктура. Предполагам, че днес му е харесало, като е откривал учебната година", каза още министър-председателят.

Борисов бе помолен да коментира и думите на президента Радев, че свободата на словото в България е в криза и медиите се управляват чрез някой телефон, както държавата. "Ако е неговият телефон, разбирам. Това беше саботаж срещу правителството. Чист саботаж. Надявам се проверките да приключат възможно най-бързо и всичко да излезе наяве. Аз само показвам. Ето и днес това правя. Завод след завод и то по време на рецесия. Смешно и забавно ми е, как от всеки телевизор или радио, който пусна, чувам, че няма свобода на словото и обиди по свой адрес. Как става това, като няма свобода на словото? Не мога да се занимавам с Корнелия Нинова. Какво да ѝ кажа - пусни екипите на "Позитано". Стига, това е несериозно", завърши Бойко Борисов.

Общият размер на инвестицията за новия завод е 300 млн. лв., от които 200 млн. лв. са финансирани със заем по плана „Юнкер“ през 2018-а година. Производствените мощности разкриват над 200 нови работни места за висококвалифицирани работници и специалисти в сферата на биотехнологията, химията и инженерството.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХХАХА

    94 13 Отговор
    ХАХАХАХХАХА!!

    ДОБРЕ ДЕ ПИТАМ СЕ КАК БНР ЕЙ ТАКА ЩЕ РЪЦНЕ ПРЕДАВАНЕТО КАТО ВСИЧКО СЕ РЕШАВА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО??

    НАЧИ БОЙКО ТИ НЕ УПРАВЛЯВАШ ВЕЧЕ?

    Я ПИТАЙ ТАМ ТВОЙТЕ ХОРА КОЙ ТОЧНО УМНИК РЕШИ ДА СВАЛИ МИКРОФОНИТЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ КОЙ СПРЯ ХОРИЗОНТ!!?

    Коментиран от #63

  • 2 4882

    100 10 Отговор
    За теб всичко е саботаж, преврат и т.н. Диктатурите все преврати сънуват. Пример приятеля ти Ердоган.
  • 3 1234

    52 3 Отговор
    Всеки коментар е излишен. Всеки чува това което иска....

    Коментиран от #31

  • 4 Гербофоб

    80 9 Отговор
    Баце пак е в поза "ущипана тиква"!
  • 5 Активист на БСП

    36 3 Отговор
    ,,Полет над кукувиче гнездо,,...
  • 6 През ку*@ ми Е

    54 4 Отговор
    ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ !!!!!!!!!!
  • 7 така е Другари

    53 6 Отговор
    "днеска откриваме завод за полупроводници, утре за цели проводници" - що ми намирисва на комунизъма, на социализъма или направо на зряло комунистическо общество , последна крачка преди империализъма ? Кой го е учил тоя тиквеник да ръси простотии и чужди пари и да си прави сам четки прди избори ?
  • 8 Valio

    62 6 Отговор
    Тъпунгер Борисов как се каквото стане някъде било саботаж срещу правителството.
    Така наречените саботажи са създадени от смотаното ви правителство,което зароби народа с дългове за милиарди.
  • 9 ПИШМАН бЪлГаРсКи политици

    53 5 Отговор
    То пък едно правителство.... - железарски магазин.
  • 10 от моргича

    40 5 Отговор
    Мъртвеца вика дръжте мъртвеца...
  • 11 Параноята е

    42 3 Отговор
    първа фаза на шизофренията.
  • 12 Гост

    38 2 Отговор
    боко пак се прави на ощипана мома. Ама айде някой саботаж да сработи накрая
  • 13 Е ей

    27 3 Отговор
    Като е саботаж накарай шепите да оволнят сем.
  • 14 Лекар БГ

    48 2 Отговор
    Обикаля откривания като цветарка.
    Все едно Той лично ги е построил тези"заводи ".На всяка манджа-мерудията. Да има за хвалене.
    Толкова наглост и дебелокожие не познавам.
    Поне да върнат едно "Работническо дело ГЕПП",че да си дойдат нещата на място.
  • 15 Въпрос

    49 2 Отговор
    Борисов, къде са младите хора,кого заблуждаваш,та ние да не сме слепи,да не виждаме че затъваме а Вие крадете повече и повече.
  • 16 Ех Бойко

    55 2 Отговор
    Целия български народ те плюе Бойко, а ти си мислиш, че дъжд вали. За 10-11 години не открадна ли достатъчно милиарди за пенсия, до кога ще чакаме да свърши некадърното управление на ГЕРБ. От последното място в Европа, сме 10 години и няма мърдане. В Сърбия по голяма средна заплата, а минималната пенсия в Македония е 400 лева. Ако те имаха парите от ЕС, да са на светлинни години пред нас.
  • 17 Рабад

    37 1 Отговор
    Прави си сам кашите после се оплаква. Деуличник!
  • 18 Дон Корлеоне

    17 0 Отговор
    Ряпа да яде. Дъ фамили Майкъл, ист Фърст !
  • 19 лудо-горец

    23 2 Отговор
    Свобода на словото,е добре тогава ,всеки ден н икнат заводи , учичища, магистрали ,детцки градини ,а покрай тях езерца ,а в новите родилни отделения се раждат деца слет деца ето това направих АЗ за 10 години.О господи защо не слезиш да си прибереш вересйте.
  • 20 Йосарян

    29 1 Отговор
    Тикво! След радио уж свободна европа, Идват и за теб. Нали си гъзар. Тоя път идват всички Разузнавания. Не се плаши! Ще хапнеш асфалт.

    Коментиран от #29

  • 21 Буууум

    37 2 Отговор
    Прав е професора дето казва , че сме свидетели на задгробния живот на БКП. Тия от ГЕРБ са все наследници на хора от БКП или техни протежета. Дядовците и бащите им са слугували на СССР сега наследниците им на САЩ , ЕС и НАТО
  • 22 Да бе!

    29 2 Отговор
    Некадърност, кражби, самозабравяне, гьонсуратлък, затвор!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 В ква кочина живеем

    24 1 Отговор
    Ужас ужас
  • 25 Жоро

    26 2 Отговор
    Дори и счупените люлки на парка са саботаж срещу бойко.Ай какъв ужас.
  • 26 АНЕНЕРБЕ

    23 1 Отговор
    КОЛКО ЖАЛКО , ЧЕ ПИЯНИЯТ ЮНКЕР ЛИПСВА НА ОТКРИВАНЕТО.

    Жалко е, че вместо него ще дойде Урсула фон дер Лайен , която има лични сметки за уреждане и с БОРИСОВ и с ДОМУЗА.

    КЪДЕ СЕ ОТИШЛИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ 100 милиона евра???

    За строителството САМО на ТОЗИ или и за ОСТАНАЛИТЕ ЗАВОДИ намиращи се в САЩ е въпрос който ще бъде зададен на Домуза и който чака отговор.

    По подобие на РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ , и ДОМУЗА е почотен гражданин на американския щат Небраска.

    Домусчиев има заводи в 5 американски щата, сред които и Небраска. Останалите са в Мисури, Северна Каролина, Арканзас и Колорадо.

    СТРАННОТО Е, ЧЕ С ПАРИТЕ ОТ ПЛАНА ЮНКЕР СЕ ОТКРИВАТ РАБОТНИ МЕСТА В САЩ , А НЕ В ЕВРОПА и в частност в БЪЛГАРИЯ?!!

    ЕДВА ЛИ АМЕРИКАНСКОТО ГРАЖДАНСТВО ЩЕ СПАСИ ДОМУЗА И БОРИСОВ ОТ СКАНДАЛА С УСВОЯВАНЕТО НА ТЕЗИ СРЕДСТВА ОТИШЛИ В САЩ , А НЕ В БЪЛГАРИЯ.

    ВЪПРОСА СВЪРЗАН С РАЗПРЕДЕЛЯНЕТО НА ДЕВИДЕНТА И ТОВА , ЧЕ СЪЩИЯТ ОСТАВА НЕ В ЕВРОПА , А В САЩ ДАВА ДОСТАТЪЧНО ОСНОВАНИЕ НА ЗАМЕСТНИЧКАТА НА ЮНКЕР ДА СЪЗДАДЕ ПРОБЛЕМ НА НАШИТЕ ОФШОРКОВЦИ.

    ДА ИМ СА ЧЕСТИТИ.
    Те надробиха кашата с брата на Лайен с ощипаните от него половин милиард евра загубени при продажбата на НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ на Домуза!!
    ТЕ ЩЕ Я СЪРБАТ !!
  • 27 Гарабет

    22 2 Отговор
    10 години едно и също, скандал след скандала и репресии срещу журналисти от ГЕРБ, а тоя се прави че все някой друг бил! БСП купиха еветиня тризонет с асансьора на Цветанов и БСП прави калпави ремонти за милиарди!!???
  • 28 Боко мрънкалото

    18 0 Отговор
    Кой клати Диктатурата на герберастията ? или, както се пее.."Клати го, клати го, клати за бати, клати за мама после клати за тати, клати го здраво, щото клатих сестра ти. Само тихо пред бати, а щото знае карати."
  • 29 Йосарян

    20 2 Отговор

    До коментар #20 от "Йосарян":

    И тикво, след като тръгна Срещу Русия. Знаеш какво следва.!..
  • 30 Западните Балкани

    14 0 Отговор
    Не разбрах кой е спрял излъчването на БНР и кой там е направил саботаж срещу правителството? Нали не е спряното предаване и журналист? Да каже кой е този друг? След това арестуването на фотографа от МВР сигурно е пак саботаж. Но кой го прави? ННН - някой некадърник наш, самия Бойко? Или кой? Кой изключи микрофоните, за да не се задават въпроси? Там е свободата. А че някой си лае някъде е все едно, а ти кажи защо след като е отделено толкова за образование, не са вдигнати (реално) заплатите на учителите? На учените? на докторите?
  • 31 WOW

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "1234":

    Да, така е и чувам, че Борисов ги закова!
  • 32 истината не е обидна

    12 0 Отговор
    Баце , то съ откровения бе , не обиди.
  • 33 Льохман

    22 0 Отговор
    Всяка издънка на герб се води самотаж!?!? Апартамент гейт, Ало Банов и Ало Ваньо саботаж ли е!?!! Фалшивата диплома по изпански на Санчо Панса и тя ли е саботаж? Толко си елементарен, посочи ги най сетне тия гадове, дето те мъчат вече 10 г !
  • 34 Нещасник

    23 1 Отговор
    Гадна скапана и ужасно проста МУТРА ! Повдига ми се като го чуя или видя по медийте,изключвам и спирам всичко веднага,то нищо умно и реалистично неможеш да чуеш освен простотиите му !!!!! ГОСПОДИ МОЛЯ ТЕ ПОДАЙ РЪКА НА ТОЗИ НЕЩАСТЕН НАРОДЕЦ !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 35 Дързост и простота

    18 0 Отговор
    10 г вече гледама този серил за вечно обиденатя и невинна тиква. В кой епизод ще разкриете, които са тез гадове най сетне? Хайде че иначе разказа до края на годината ще остане с отворен край за незнайте гадове.хора ли са, урси ли са, вендоли ли са.?
  • 36 анонимен

    20 0 Отговор
    Смешник! Жалко за българския народ и държава! Това са родоотстъпници и предатели! Дано Господ ги накаже!
  • 37 Стоянов

    18 0 Отговор
    Хахахаха, какви училища, къде са тези открити училища??? Тоя съвсем изплиска ведрото!
  • 38 Справедливост

    15 0 Отговор
    Герб ----Г-ГРАБИ Е-ЕВРОПЕЙСКА Р-РЕПУБЛИКА Б-БЪЛГАРИЯ ?

    Коментиран от #39

  • 39 виктор

    4 17 Отговор

    До коментар #38 от "Справедливост":

    ХОРА, какво ви става .за всичко Бойко ви виновен , кокиче да поникне Бойко виновен рано идва пролетта, град да завали Бойко виновен -няма ракети.ако го няма Бойко - няма да има виновни значи.

    Коментиран от #61

  • 40 докоато го има Бойко

    7 1 Отговор
    един и същ сериал от един и същ оператор-кои ми ака в гащите- ми кажи го бе
  • 41 az#Оставка!

    11 1 Отговор
    Хъбов, не се прави на умряла лисица, нали ти го назначи за шеф на радиото? Нали твоя задник лиже.....
    Без санкция от теб нищо не може да се случи в БНР и БНТ...
  • 42 Йоло денев

    3 13 Отговор
    Гадове социалистически,само това ви остана да пюете против Боико,нямате никакъв друг шанс. Мъртви сте!
  • 43 техномаркет

    9 0 Отговор
    А БЕ ТОЯ КОЛКО ЛИ ТЕЛЕВИЗОРИ И РАДИА ИМА-МИ ДА ЗАБРАНИ НА ТЕЛЕВИЗОРИТЕ И РАДИАТА ДА ПРИКАЗВАТ ТАКА
  • 44 Пешо от панелката

    14 1 Отговор
    Снощи ядох шкембе с чесън и пих бира, сутринта точно преди да седна на компа без да искам взех че пръднах, сега ме е шубе да не го изкарат саботаж срещу правителството и Гешеф да дойде да ме опраска. Дали пък пишейки как съм пръднал не разгласявам държавна тайна и да ме изкарат и шпионин на Албания? Загазихме....
  • 45 Ввв

    16 2 Отговор
    Ако този боклук беше на власт във Франция или Гърция на първата година да е изхвърчал навън,но робският народ търпи ли търпи!!!!Прост народ,слаба държава!!!

    Коментиран от #57

  • 46 анонимен

    11 0 Отговор
    Смешен -ГЛУПАК!
  • 47 Коментар📝

    12 0 Отговор
    Този ДАВА ЗАПОВЕДИ И КАТО СУ РАЗМЪРДЯТ НЕЩАТА И ПОЧВА ЗА ЛЪЖЕ САБОТАЖ-САБОТИРАТ МЕ.АЛОООУ НЯМА КОЙ ДА ТИ ВЯРВА.ПИНОКЙО
  • 48 Читател

    2 9 Отговор
    БСП=Българска Саботажна Партия.
    Саботаж е преднамерено действие на лице или група лица, по време на, или без военни действия с цел да се нанесат вреди.
  • 49 Свобода на словото има!

    9 0 Отговор
    И това го доказва самия Цар Тиквун.
    Всеки ден бълва глупост подир глупост и никой НЕ го спира!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Скелет

    7 0 Отговор
    Този вижда скелети в кривото огледало на треската от страх за власт. Всичко е с край. Но "Стълбата" най му приляга. Лежи му и този с розавите очила!
  • 52 Дран

    4 0 Отговор
    Дрън - дрън ярина или кой ми сра в гащите.
  • 53 NikNay

    7 0 Отговор
    Бойко го тресе параноя. . . . .
  • 54 Усмивката

    7 0 Отговор
    Ако го е казал това:....ето, аз завод след завод правя"....този товек наистина има нужда от помощ.Медицинска де.

    Коментиран от #58

  • 55 Saxon

    4 0 Отговор
    Ееееееееее само се фалиме , едно елементарно кръстовище не може да направите като хората. Талибаните по качествено строят.
  • 56 АНЕНЕРБЕ

    5 0 Отговор
    АКО НЕ МЕ ЛЪЖЕ ПАМЕТТА "ПЛАНА ЮНКЕР" БЕ ПРЕДВИДЕН ЗА МАЛЪК И СРЕДЕН БИЗНЕС.

    КЪМ КОЙ ОТ ДВАТА БИЗНЕСА ПРИНАДЛЕЖИ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ВЪПРОСНИЯ ЗАВОД СТРУВАЩ 300 МИЛИОНА ЛЕВА С ДАДЕНИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ 100 МИЛИОНА ЕВРА??????

    НИТО КЪМ МАЛКИЯ НИТО КЪМ СРЕДНИЯ БИЗНЕС МОЖЕ ДА СЕ ПРИЕМЕ ВЪПРОСНАТА ЕВРОПЕЙСКА ПОМОЩ ОТПУСНАТА ОТ ДЪРЖАВНАТА "БЪЛГАРСКА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ" УПРАВЛЯВАНА ОТ Тената Мавродияв на ФИРМАТА ХЮВЕФАРМА !!!

    Абе Мавродиев ,
    Какви сте ги насрали и ти и банката ТИ и принципала Й в лицето на МИНИСТЕРСТВОТО НА ИКОНОМИКАТА управлявано от човека на ДЕБЕЛЯН - ДРУГАРЯ КАРАНИКОЛОВ!!

    Не ви ли е ясно, че ще имате проблем не с ЮНКЕР , а с УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЙЕН, която е готова да ви сгризка заради брат си изпържен от БОРИСОВ и ДОМУЗчиев??

    Кой ще ги връща тези 100 мил. евра - ББР или принципала й Министерството на икономиката, а може би ДОМУЗЧИЕВ??

    ТА ТОЙ ДОМУЗЧИЕВ Е ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА САЩ където е построил няколко завода и то с пари на ЕС !!!

    АКО УРСУЛА ЗАПОЧНЕ РЕВИЗИЯ НА УСВОЕНИТЕ ОТ ВАС СРЕДСТВО ЩЕ СТАНЕ ЕДНО ГОЛЯМО МАЗАЛО , КОЕТО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО СПИРАНЕ НА ПАРИЧНИТЕ ПОТОЦИ ОТ ЕС ЗА БЪЛГАРИЯ.
  • 57 АНЕНЕРБЕ

    8 1 Отговор

    До коментар #45 от "Ввв":

    ПРОБЛЕМА НЕ Е В НАРОДА , А В ЛИПСАТА НА ОПОЗИЦИЯ КОЯТ ДА ИЗВЕДЕ ХОРАТА НА УЛИЦАТА.

    ВИЖДАШ КОЛКО КОМФОРТНО СЕ ЧУВСТВА БОРИСОВ С ОПОЗИЦИОННАТА ЛИДЕРКА НА БСП - приватизаторка придобила по престъпен начин държавни активи от външнотърговсо дружество.

    КУРНЕЛИЯ ГО ИГРАЕ конструктивна ОПОЗИЦИЯ , а не такава готова да измете от власт ОПГ на ГЕРБ
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #39 от "виктор":

    Мои си комуняга,ко ша коиш?????
  • 62 Гост

    2 0 Отговор
    От едно котило са!!!
  • 63 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 7 Отговор

    До коментар #1 от "ХАХАХХАХА":

    умнико, спряно е излъчването , а не предаването...Можеше да го слушаш по мрежата.
  • 64 Страхил

    5 0 Отговор
    Тъп прост Тиквун и всички марионетки-гербисти,противни, лъжливи,корумпирани,алчни. Винаги съм мразил предатели.
  • 65 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 5 Отговор
    Цялaтa ни държaвнa cтруктурa e oкупирaнa oт руcкитe \"cпящи клeтки\", eдинcтвeнo гeн. Б. Бoриcoв уcпя дa прoбиe oгрaничeниятa c хитрocт, зaщoтo гo пoдцeнихa интeлeктуaлнo нeгo, a и БЪЛГAРCКИЯТ НAРOД e умeн и мъдър. Ocвeн тoвa, чecтнo кaзaнo имaхмe нeвeрoятeн шaнc c Гoрбaчoв и Eлцин, a мoжe би и Гocпoд e Бългaрин, чe хвaткaтa ce oхлaби и бързo Бългaрия пoe глъткa въздух....Руcия нямa нуждa дa ни " OCВOБOЖДAВA", дocтaтъчнo e дa aктивирa cвoитe "cпящи клeтки". Миниcтър прeдceдaтeл нa БЪЛГAРИЯ в пeриoдa 1950-1956 г. e пoлкoвник oт НКВД c пceвдoним Cпaртaк. Cтaвa въпрoc зa caтрaпa - вълкo чeрвeнкoв. Зa бaй тoшo нe знaм, нo тeзи прeди нeгo, кoмуниcтичecки миниcтър прeдceдaтeли, дo eдин ca oфицeри oт Лубянкa...
  • 66 Усмивката

    8 0 Отговор

    До коментар #58 от "Жабара":

    Ти кой клас имаш бе.Борисов ако ще да си строи в Банкя за него си ,с негови пари.Това първо моето момченце.Второ.Пари на държавата са пари на държавата .Ако стаа дума за тях,това е най тъпото изказване на министър в новата ни история.А всеки който го аплодира е пълен гамен.Не се учудвам,щото в родината ни не са останали народ читав .
  • 67 Иван Иванов

    1 0 Отговор
    СЕМ да провери колко оптични кабела има между БНР и Старата TV кула. Има ли дублиране с релейка? Не е възможно национално радио да има САМО един кабел! И тогава да разсъцдава на глас!!!
  • 68 Капитана

    7 1 Отговор
    ТОЗИ УРОД НЕ ВИ ЛИ МЯСА НА СНИМКАТА НА ОЗВЕРЯЛО ДИВО ПРАСЕ ! А МОЖЕ И НА ТАПИР !
  • 69 боцмана

    7 0 Отговор
    Време е вече някой от саботажите да успее!
  • 70 Усмивката

    2 1 Отговор
    Гарантирано от ГЕРБ................................На 31 юли прокурор Евгения Станкова направи изявление пред медиите преди съдебното заседание по искането на държавното обвинение Иван Тодоров да остане постоянно в ареста. Тогава тя обясни и че в рамките на делото за кибертероризъм се разследват и доказателства за това, че от "Тад груп" направили дори опит да влязат в системата за контрол на поливните системи в София.


    Целта била, когато покрай пръскачките в центъра на София и около сградите на парламента и държавните сгради минават правителствени автомобили или такива на чуждестранни гости, те да се задействат и да ги пръскат и така според специализираната прокуратура се дестабилизирала политическата система.
  • 71 Б.П.

    0 0 Отговор
    Постоянно се говори за пари/инвестиции/Оставете сребролюбието.Връщате ли се да видите какво сте сътворили.Преди 2-3год.в с.Баня общ.Разлог обл.Бл-град отворихте буллучарник с обещания че ще бъде завод че ще се преработва боклука,че няма да мирише,е елате да видите какво направихте ГРОЗНА ГЛЕДКА,СИЛНА СМРАД.Как да ви вярваме и вие как не се срамувате.
  • 72 Пешо

    0 0 Отговор
    Какво очаквате от една мутра?,
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Българинът на който му писна на х

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "КУРнинов":

    Както кажеш а иначе междувременно хиляди хора емигрират щото живота тук е много хубав.Чудят се от какво да ти вземат пари за бизнес неможе да става дума там са си установените хора на тоя и оня и респективно ако може и заплаата да ти намалят най добре ще е за тях а този растеж с 10 процента на година за които се говори.. той като чудовището от лохнес знае се че го иа ма никой не го е виждал.И аз вече съм склонен да работя и да си плащам данъците в друга държава и да напусна Бг-то.Защото съм работил в чужбина ма се върнах защото мислех че ще се оправят нещата исках да живея в своята родина ма не оказва се че родината си е родина ма няма държава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове